مقالات مجله علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 10، شماره 40
2.اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) FullText
7.بررسی پایداری ویژگی های شیمیایی و فیزیکی ماست قالبی بی چربی حاوی شیر بافت دار در دوره نگهداری FullText
10.جداسازی ریز سازواره های تولیدکننده سلولاز از خاک و بهینه سازی فعالیت Filter Paperase بهترین سویه FullText
11.بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگیهای فیلم های خوراکی ایزوله پروتئین سویا به روش سطح پاسخ FullText
تاریخ نمایه سازی مقالات: 1 آذر 1402 - تعداد نمایش اطلاعات ژورنال: 69