مدیریت ریسک پروژه با استفاده از استاندارد PMBOk مطالعه موردی برقی کردن قطار تهران مشهد

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 795

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICSAU02_0048

تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394

چکیده مقاله:

پروژه خط آهن برقی تهران مشهد با سرعت خط آهن 200 کیلومتر بر ساعت طراحی گردیده. و مسافران در این قطار مسیر تهران تا مشهد را 6 ساعته طی می کنند .بیان اهداف پروژه برقی کردن راه آهن محور تهران مشهد و به کارگیری روش BOT در اجرای این پروژه که انتقال تکنولوژی به کشور و توسعه زیربنایی از شاخصه های اصلی روش BOT محسوب می گردد. وتوضیح عدم قطعیت هایی که در دو بخش شناخته (ناحیه غفلت) و ناشناخته (ناحیه جهل)در پروژه وجود دارد در این پروژه مورد بررسی قرار میگیرد . با توجه به این که در این جا ریسک های پروژه از نگاه پیمانکار مد نظر است، به برخی از ریسک های پروژه اشاره می شود. با در نظر گرفتن تحلیل های انجام گرفته در این مقاله و اینکه پروژه دارای ریسک بالایی در جنبه های مختلف است نیاز به اجرای مدیریت ریسک در سطح بالایی می باشد که ازجمله عوامل تعیین کننده این موارد در این جا مورد بررسی قرار می گیرد میزان ریسکی بودن پروژه تعیین محدوده و توضیح انواع ریسک های مورد مطالعه، ریسک های ذاتی، ریسک های پروژه، ریسک های مرحله ای پروژه در این مقاله مشاهده می شود.

کلیدواژه ها:

مدیریت ریسک برقی کردن خط آهن ، خط آهن تهران مشهد ، ریسک های برقی کردن خط آهن

نویسندگان

نیما نیازمند

کارشناسی عمران عمران و کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت معماری تهران خ شهید مطهری نرسیده به خ شریعتی ساختمان بسیج شهرداری تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • نجابت.! -اصولی.ح.راهنمای پیکره دانش مدیریت (pmbok)پروژه اصغری زاده، ع، مقدمه ...
  • نمایش کامل مراجع