اطلاعات کنفرانس
دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم
محل برگزاری: اصفهان
تاریخ برگزاری: 9 اسفند 1395
تاریخ نمایه سازی: 17 مرداد 1398
تعداد صفحات: 778
تعداد مقالات :171
نمایش مقالات: 230092
شناسه ملی این کنفرانس: QSBHF02
نویسندگان مشارکت کننده: 363 پژوهشگر
مجموعه مقالات دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم
51. بررسی ماهیت و خواص یکی از گیاهان ذکر شده در قرآن: طلح از دیدگاه گیاه شناسی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: امیرعباس مینایی فر - سعیده دهقانپور فراشاه - ناصر صادقیان - سعدیه دهقانی فیروزآبادیتعداد صفحات مقاله: 752. بررسی محاسباتی خواص ضد سرطانی عسل، ماده ی شفابخش قرآنی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 156. بررسی و تبیین نقش غذای حلال در دوران بارداری بر شکل گیری شخصیت معنوی کودک
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 757. بررسی کاربرد بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در محصولات لبنی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 158. بهداشت و درمان و پیشگیری از دیدگاه و منظر قرآن کریم
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 160. تاثیر آلاینده های غذایی و مواد مخدر در ناباروری
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 161. تاثیر تغذیه بر مبنای تعالیم قرآن و عترت در بهداشت دهان و دندان
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 162. تاثیر تغذیه بر مبنای تعالیم قرآنی و احادیث در ارتقاء سلامت معنوی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1063. تاثیر تغذیه حلال و حرام بر روح و روان از منظراسلام و قرآن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1564. تاثیر تغذیه غذاهای حلال بر بروز صفات اخلاقی از دیدگاه دین اسلام و علم ژنتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1066. تاثیر رزق حلال بر مراتب حیات طیبه
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 167. تاثیر روزه بر سلامتى بدن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1269. تاثیر زمان و مکان بر تغذیه از دیدگاه طب اسلامی و سنتی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سعیده حمله داریتعداد صفحات مقاله: 1170. تاثیر سبک غذایی در قرآن کریم بر پیشگیری و کنترل سرطان
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 871. تاثیر غذای حلال در مراحل رشد جنین (قبل از بارداری و دوران بارداری)
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1772. تاثیر غذای سالم بر فرزندان و آیندگان از دیدگاه علوم و قرآن
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 178. تغذیه سالم از منظر قرآن و آموزه های اسلامی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 980. تغذیه صحیح در سنین مختلف زندگی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 181. تغذیه و حفظ ذخائر محیط زیست
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 982. تغذیه و سلامت انسان
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 183. تغذیه و سلامت روح
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 185. تغذیه و سلامت روح و روان انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1286. تغذیه و شناخت ارکان و امزجه در طب سنتی ایرانی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1088. تفسیر آیه ی 219 سوره ی بقره از دیدگاه زیست فناوری و احتمال اشاره ی ضمنی به خواص پروبیوتیک ها
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 191. تهیه محصولات سنتی کشک و ترخینه به سبک لرستان
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 194. حرث و نسل در اقتصاد مقاومتی از منظر قرآن و عترت
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1195. حرمت فقهى و جرم انگارى تولید و عرضه محصولات تراریخته در حقوق ایران
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 197. حفاظت از پوشش های گیاهی از دیدگاه قرآن کریم و منابع دینی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 599. حقوق حیوانات از دیدگاه اسلام و غرب
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1100. حقوق ذبح حیوانات از منظر دین اسلام، مقایسه آن با ذبح غربی و تاثیر آن بر خلق و خوی مصرف کنندگان
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سید مرتضی جوادی رادتعداد صفحات مقاله: 5
نتایج 51 تا 100 از مجموع 171