اطلاعات کنفرانس
دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم
محل برگزاری: اصفهان
تاریخ برگزاری: 9 اسفند 1395
تاریخ نمایه سازی: 17 مرداد 1398
تعداد صفحات: 778
تعداد مقالات :171
نمایش مقالات: 230160
شناسه ملی این کنفرانس: QSBHF02
نویسندگان مشارکت کننده: 363 پژوهشگر
مجموعه مقالات دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم
102. خرما و فواید آن از دیدگاه قرآن، احادیث و تحقیقات صورت گرفته توسط محققین و فعالیت ضدمیکروبی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11103. خواص خرما از دیدگاه پیامبر و اسلام
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1104. خواص خرما در باروری از منظر قرآن، احادیث و پزشکی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10105. خواص ضدمیکروبی و درمانی عسل
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1106. خواص گیاه دارویی سیر در طب سنتی، اسلامی و قرآنی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8107. درس هایی از قرآن کریم برای دستیابی به تغذیه مطلوب
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4108. دیدگاه علمی و فقهی اسلام در رابطه با تاثیر آلاینده ها بر سلامت
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6112. روزه در ادیان
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12113. روزه در ادیان مختلف
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1115. روزه و سلامت انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11117. زی گونگی در حیات وحش، ارزش ها و ضرورت حفاظت از ذخایر محیط زیست در اسلام
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10118. زیتون و تاثیر آن در درمان افسردگی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7119. سبک تغذیه ی فرستادگان الهی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1120. سلامت و امنیت غذایی
121. طب اسلامی: بیماری آلزایمر
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1123. طیبات در دوران بارداری از دیدگاه قرآن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 18125. عسل و زنبور عسل در قرآن کریم
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1127. غذا و سبک زندگی اسلامی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1129. غذای حلال
130. غذای حلال در قرآن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9131. غذای حلال و اثر آن بر روی تکوین و رشد جنین
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9132. غذای طیب و رابطه آن با محیط زیست از دیدگاه قرآن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16133. غنی سازی شیر و سلامت انسان
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1134. فقه تغذیه از منظر قرآن و حدیث
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1135. فقه تغذیه از منظر قرآن و حدیث
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10137. قرآن و بحث تغذیه و غذای حلال
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1138. قرآن و غذای حلال
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12141. مروری بر محصولات حاوی عسل
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2142. مزایا و معایب فست فودها و اثرات آن بر سلامت مصرف کنندگان
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1143. مشروبات الکلی: زنگ خطر ابتلا به سرطان سینه
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7144. مطالعه خواص اعجاب انگیز برگ کدو با توجه به داستان حضرت یونس در قرآن مجید
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1146. معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای (راهنمای مناسب جهت انتخاب غذای سالم) درج شده برروی بسته بندی محصولات غذایی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1147. معناشناسی واژه رزق در قرآن بر پایه روابط هم نشینی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13149. مفهوم شناسی نوشیدن در قرآن کریم
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سید مرتضی حسینی امینتعداد صفحات مقاله: 10150. مقایسه غذای حلال و طیب با غذای کوشر و گیاهخواران
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1
نتایج 101 تا 150 از مجموع 171