اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات اولین سمینار ملی امنیت غذایی
101. بررسی تاثیر KCl برروی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر سفید UF ایرانی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: علیرضا شهاب لواسانیتعداد صفحات مقاله: 6102. بررسی تاثیر اضافه کردن فیبر رژیمی در فراورده های گوشتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9103. بررسی تاثیر افزودن ارد باقلا به ارد ستاره برخصوصیاتکمی و کیفی خمیر و نان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10104. بررسی تاثیر دو جلبک کلرلا و سندسموس در تولید روتیفر به منظور تغذیه ابزیان
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4105. بررسی تاثیر رطوبت بر خواص فیزیکی دانه های افتابگردان روغنی کشت شده در استان گلستان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14106. بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین های E,C جیره بر میزان کلسترول پلاسما در ماهی استرلیاد پرورشی Acipenser ruthenus
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13107. بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن بر میزان فعالیت انزیم بتاگلوکاناز مالت حاصل از دو واریته جو واریته صحرا و D5
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1108. بررسی تاثیر میزان فسفات بر ظرفیت نگهداری آب و بافت سوسیس
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5109. بررسی تجربی و تئوری فرایند خشک کردن کدوی حلوایی به کمک روش خشک کردن با جریان هوای گرم
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8110. بررسی تلقیح همزمان باکتریهای ازوسپیریلوم لیپوفروم و سودوموناس فلورسانس تحت سطوح مختلف نیتروژن برعملکرد و کارایی نیتروژن در گیاه جو
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6111. بررسی تولید و تجارت غذاهای با استاندارد حلال و رونق اقتصادی حاصل از آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: محمودرضا اثناعشریتعداد صفحات مقاله: 6112. بررسی خصوصیات حسی و تعیین بهترین فرمولاسیون مارمالاد سنتی به رب
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7113. بررسی خصوصیات شیمیای مارمالاد به رب
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7114. بررسی خصوصیات وکارایی انتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاهی
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2115. بررسی خطرات باقیمانده سموم کشاورزی در موادغذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9116. بررسی خواص انتی اکسیدانی عصاره برخی از گیاهان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 26117. بررسی خواص انتی باکتریال نانوالیاف تولیدی با روش الکتروریسی در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6118. بررسی خواص خمیر ماهی در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12119. بررسی خواص رئولوژیکی خمیر حاوی سبوس گندم معمولی و فراوری شده
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7120. بررسی خواص ضدمیکروبی مورد سبز به عنوان یک افزودنی ایمن نسبت به مواد شیمیایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: رقیه نصراله زادهتعداد صفحات مقاله: 10122. بررسی روشهای ارزیابی کیفیت درمیوه های ارگانیک و سنتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6123. بررسی روشهای کاهش اکریل امید غذاهای حرارت دیده در جهت تولید غذاهای ایمن
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1124. بررسی سلامت مواد غذایی فرایند شده با تکنولوژی حرارتی مایکروویو
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9127. بررسی ضرورت توجه به گرایش عمومی جامعه و تاثیر آن بر چالشهای موجوددر بخش عرضه وفراوری محصولات شیلاتی مطالعه موردی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6129. بررسی عملکرد صنعت کشاورزی و صنایع غذایی در توسعه اقتصادی کشور
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12130. بررسی عوامل موثر بر محتوای اسید لینولئیک کانژوگه CLA شیر و فراورده های لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7131. بررسی عوامل موثر برامنیت بیولوژیکی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7132. بررسی فصلی افلاتوکسین در شیر
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4133. بررسی مدت زمان جوانه زنی روی میزان فعالیت انزیم بتاگلوکاناز مالت حاصل از دو واریته ی جو استان گلستان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7134. بررسی مدل خشک کردن ورقه های نازک سیب در خشک کن لایه نازک
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7135. بررسی مدلهای مکانیسمی رفتار غیرفعال شدن میکروبی در موادغذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7136. بررسی مزیت ها و محدودیتهای روشهای مختلف انکپسولاسیون باکتریهای پروبیوتیک در طی تولید و نگهداری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10137. بررسی مهاجرت a - (Migration توکوفرول از بسته بندی های هوشمند بهروغن ذرت و اثر آن بر ایمنی و پایداری آن
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1138. بررسی میزان الودگی باکتریایی تعدادی از ابهای معدنی در سال 1389
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5139. بررسی میزان الودگی شیر به بروسلا در گوسفندان دامداریهای اطراف شهرستان ارومیه با استفاده از تست رایت و رزبنگال
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2141. بررسی میزان تشکیل اکریل امید در انواع کماچ سهن تولید شده در استان کرمان به روش LC-DAD
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6142. بررسی میزان شمارش کلی میکروبی شیر پاستوریزه مصرفی شهرستان بیرجند در دو فصل زمستان و بهار
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6143. بررسی میزان فعالیت انزیم بتاگلوکاناز در طول مدت زمان جوانه زنی در مالت حاصل از دو واریته ی جو استان گلستان
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1144. بررسی میزان وقوع مسمومیت های غذایی با منشا باکتریایی و تخمین خسارات اقتصادی ناشی از آن در شهر مشهد اوایل خرداد ماه لغایت اوایل شهریور ماه 1389
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2145. بررسی نقش جاذبه های طبیعی ورزشی در انتخاب مقصدگردشگران استانهای مازندران و گلستان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8146. بررسی های روشهای شناسایی و اندازه گیری بقایای انتی بیوتیک ها در فراورده های دامی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11148. بررسی و تحلیل مقدار ایمن و مناسب فلوراید و دریافت روزانه آن در انواع چای
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1149. بررسی و شناخت انواع سموم طبیعی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8
نتایج 101 تا 150 از مجموع 362