سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
سمتهای علمی و اجرایی در مجلات و ژورنالهای معتبر ایران
مقالات کنفرانسهای داخلی
- معرفی و بررسی روش های نوین و کلاسیک استخراج اسانس از گیاهان دارویی ارائه شده در دومین کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست (1399)
- بهینه سازی فرآیند تصفیه روغن بادام کوهی حاصل از روش استخراج آبی ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- بررسی تنوع مورفولوژیکی جمعیتهای کتان سفید Linum album Ky. ex Boiss. در شرایط کرج ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1398)
- مروری بر اصول و کاربردهای روش های پیشرفته در استخراج ترکیبات فنلی از گیاهان ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- بررسی خواص کیفی و شیمیایی روغن زیتون فرآوری شده با گیاهان دارویی ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- استخراج پروتئین از بادام کوهی و بررسی خواص عملکردی ایزوله های حاصل در فرمولاسیون های غذایی ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- بررسی تاثیر تنش کم آبی و باکتریهای محرک رشد (PGPR) بر عملکرد متابولیت های ثانویه گیاه کنگر فرنگی (Cynara scolymus) ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی (1396)
- بررسی کیفیت روغن موجود در پوسته تازه ی پسته ی ارقام تجاری ایران ارائه شده در سومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار (1394)
- کاهش موثر اکریلامید و افزایش ایمنی با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک و مخمر در میان وعده های سرخ شده بر پایه سیب زمینی ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی (1393)
- ارزیابی تاثیربرخی ازاسانس های گیاهی برخواص کیفی شیرشتر ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1392)
- تعیین غلظت و منشاء پریلن در تخم پرندگان جوجه آور کنارآبزی (مطالعه موردی: پاسگاه قلم گوده - تالاب انزلی) ارائه شده در اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران (1392)
- بررسی امکان استفاده از تخم پرندگان آبزی، به عنوان پایشگر زیستی هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) ارائه شده در اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران (1392)
- بررسی اثرات سمی ترکیبات PAH، در تخم گونه های تیره ی حواصیل (Ardeidae) منطقه قلم گوده ی تالاب انزلی ارائه شده در اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران (1392)
- تعیین همبستگی غلظت کلی ترکیبات PAH با میزان کربن آلی کل (TOC) در رسوبات سطحی تالاب انزلی ارائه شده در اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران (1392)
- ارزیابی خطر اکولوژیک فلزات (pb و Cd, Ni, Cr) در رسوبات سطحی تالاب انزلی با استفاده از شاخص های NOAA ارائه شده در اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران (1392)
- بررسی امکان استفاده از تخم پرندگان آبزی، به عنوان پایشگر زیستی فلزات سنگین در اکوسیستم های آبی ارائه شده در اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران (1392)
- بررسی روغن هسته انار ارائه شده در اولین همایش ملی آلاینده های کشاورزی و سلامت غذایی، چالشها و راهکارها (1392)
- امکان سنجی استفاده از زبان الکترونیک در شناسایی زعفران اصلی از تقلبی ارائه شده در هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران (1392)
- بهینه سازی پارامترهای خشک کن بر اساس میزان اسانس استحصالی و درصد منتول نعناع فلفلی (Mentha piperita L) به کمک روش سطح پاسخ ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- بهینه سازی تولید فایکوسیانین از جلبک اسپیرولینا در شرایط مختلف کشت ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- اثر افزودنی های مختلف بر کاهش میزان آکریل آمیددر Meatball ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- ترکیبات اسانس پوست بکرایی در روش های کلونجر و کلونجر با پیش تیمار اولتراسوند ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ژله رویال و بیوپپتیدهای مشتق شده ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- مطالعه اثر اینولین بر بیوسنتز میکروبی CLA در ماست پروبیوتیک ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- بررسی اثر اینولین بر بیوسنتز میکروبی اسید لینولئیک کنژوگه درماست پروبیوتیک ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- بررسی خواص کیفی و شیمیایی روغن زیتون معطر شده با گیاهان دارویی ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- فلوریدزین ترکیبی فراسودمند ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- بررسی خصوصیات کمی و کیفی اسانس زیره ایرانی حاصل از روش تقطیر با آب و تقطیر با بخار آب ارائه شده در همایش ملی گیاهان دارویی (1389)
- بهینه سازی استخراج آنتوسیانینها از زرشک قرمز Berberis vulgarisبا استفاده از روش سطح پاسخ ارائه شده در همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی (1388)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی دای آلل منتشر شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران (1402)
- ارزیابی جمعیت های اسفناج ایران از دیدگاه مطالعه همزمان صفات مورفولوژیک، شاخص های فتوسنتزی و انباشت اکسالات منتشر شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران (1400)
- استفاده از تخم دو گونه حواصیل خاکستری (Ardea cinerea) و پرستو دریایی گونه سفید (Chlidonia shybrida) به عنوان پایشگر زیستی ترکیبات PAH در تالاب انزلی منتشر شده در فصلنامه بوم شناسی کاربردی (1394)
- پیاده سازی و ساخت سامانه زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1394)
- استخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1394)
- بررسی علت خاصیت ضدمیکروبی پایین چند آلکالوئید گیاهی (نوسکاپین، کافئین و وینکامین) بر روی سویه های مختلف سودوموناس آئروجینوزا با مقاومت چند دارویی (MDR) منتشر شده در مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران (1393)
- مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند منتشر شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی (1392)
- بررسی عوامل موثر بر اسیدولیز آنزیمی روغن کلزا با اسیدهای چرب کاپریلیک و کاپریک در تولید لیپید بازساخته منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1391)
- تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1391)
- مطالعه تاثیر نوع منبع کربنی، روش افزودن منبع کربنی، دما و شدت نور در میزان تولید رنگدانه فایکوسیانین منتشر شده در فصلنامه دانش زیستی ایران (1390)
- تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسی پنیر UF فتا منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1388)
- اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1387)