سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
سمتهای علمی و اجرایی در مجلات و ژورنالهای معتبر ایران
سمتهای علمی و اجرایی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران
مقالات بین المللی خارج از کشور
- "Aqueous extraction of pectin from sour orange peel and its preliminary physicochemical properties", Elsevier BV, (2016), Vol 82, No : 920-926
- "Pistachio green hull pectin: Optimization of microwave-assisted extraction and evaluation of its physicochemical, structural and functional properties", Elsevier BV, (2019), Vol 271, No : 663-672
- "Optimization and characterization of pectin extracted from sour orange peel by ultrasound assisted method", Elsevier BV, (2019), Vol 125, No : 621-629
- "Improving the antifungal activity of clove essential oil encapsulated by chitosan nanoparticles", Elsevier BV, (2019), Vol 275, No : 113-122
- "Production optimization, characterization and gene expression of pullulan from a new strain of Aureobasidium pullulans", Elsevier BV, (2019), Vol 138, No : 725-735
- "The effect of clove essential oil loaded chitosan nanoparticles on the shelf life and quality of pomegranate arils", Elsevier BV, (2020), Vol 309, No : 125520
- "Immobilization of pectinase on the glass bead using polyaldehyde kefiran as a new safe cross-linker and its effect on the activity and kinetic parameters", Elsevier BV, (2020), Vol 309, No : 125777
- "Chemical modification of pullulan exopolysaccharide by octenyl succinic anhydride: Optimization, physicochemical, structural and functional properties", Elsevier BV, (2020), Vol 164, No : 3485-3495
- "Optimization and characterization of pullulan produced by a newly identified strain of Aureobasidium pullulans", Elsevier BV, (2020), Vol 152, No : 305-313
- "High-methylated pectin from walnut processing wastes as a potential resource: Ultrasound assisted extraction and physicochemical, structural and functional analysis", Elsevier BV, (2020), Vol 152, No : 1274-1282
مقالات کنفرانسهای داخلی
- Chitosan and kefiran composite films: Preparation, physical,mechanical properties ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (1397)
- Antibacterial properties of chitosan and kefiran biocomposite films ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (1397)
- میکروانکپسولاسیون و کاربرد سلول های پروبیوتیک میکروانکپسوله شده در مواد غذایی ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (1397)
- تهیه و بررسی پوشش آنتی باکتریال حاوی نانو ذرات بر فساد میکروبی شیر ماهی ارائه شده در چهارمین همایش ملی نانو فناوری در کشاورزی (1396)
- تهیه نانو ذرات ضد میکروبی کیتوزان با رویکرد کاهش ضایعات فرآورده های دریایی ارائه شده در چهارمین همایش ملی نانو فناوری در کشاورزی (1396)
- بهینه سازی فعالیت ضد باکتریایی کیتوزان استخراج شده از ضایعات میگو با روش فیزیکی ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- اثر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ریز ساختاری ماست میوه ای هم زده ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی (1394)
- نگرشی بر ویژگی فیلم های خوراکی بر پایه پلی ساکارید خارج سلولی کفیران ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی (1393)
- دستاوردهای اخیر در بکارگیری جایگزین های چربی در بهبود کیفیت ماست تولیدی کم چرب: یک مطالعه مروری ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی (1393)
- کاهش موثر اکریلامید و افزایش ایمنی با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک و مخمر در میان وعده های سرخ شده بر پایه سیب زمینی ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی (1393)
- کاربرد میدان های الکتریکی پالسی (Pulsed Electric Fields) در پاستوریزاسیون آب پرتقال ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- مروری بر کاربرد پکتین در صنعت غذا ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- خصوصیات فیلمها و پوششهای خوراکی و نقش آنها در افزایش ماندگاری مواد غذایی ارائه شده در اولین همایش الکترونیکی یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی (1393)
- Use of Modified Starches in Stabilizing and Protecting Flavors ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا (1393)
- Determination of Parameters of Chitosan Extraction from Shrimp Shell ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا (1393)
- Paper Persian Gulf shrimp waste optimization of chitosan extraction conditions ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا (1393)
- بررسی تاثیر شرایط مختلف تخمیر بر خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی شیر فندق بر پایه آب پنیر ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1392)
- اثر دانک کفیر بر خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی شیر فندق ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1392)
- اصلاح خصوصیات عملکردی بیونانوکامپوزیت پولولان – پروتئین آبپنیر به وسیله نانو رس ارائه شده در اولین همایش ملی کاربردهای نانو فناوری در صنعت،کشاورزی و پزشکی (1392)
- بررسی خواص توپوگرافی و ظاهری فیلم پروتئین آب پنیر- پولولان به وسیله نانورس ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی خواص حرارتی، رنگی و ریزساختار نانوکامپوزیت پروتئین آب پنیر پولولان نانواکسیدسیلسیم ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- شناسایی مولکولی و بررسی خصوصیات پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های جدا شده از محتویات ایلئوم مرغ های بومی مازندران ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- ارزیابی شرایط تخمیر نوشیدینی شیر فندق تخمیر شده با دانه های کفیر ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی تغییرات رئولوژیکی پنیر فتا کم چرب حاوی بیوپلیمر کفیران در طی رساندن ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- استخراج شیرین کننده غیر مغذی استویوزید ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- نقش میکروارگانیسم های موجود در دانک کفیر در بهبود خصوصیات فراسودمندی شیرفندق ارائه شده در هشتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و چهارمین همایش ملی امنیت زیستی (1392)
- ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و اندازه گیری ترکیبات فنل کل موجود در شیر بادام ارائه شده در سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی (1391)
- Foaming properties of plants gum ارائه شده در اولین همایش الکترونیکی نوآوری در فراوری مواد غذایی (1391)
- بررسی ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی، سدشوندگی و حرارتی بیوفیلم خوراکی ساخته شده از اگزوپلی ساکاریدکفیران ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- تهیه و بررسی بیوفیلم بسته بندی تولید شده از اگزوپلی ساکارید کفیران و اولئیک اسید ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- اثر افزودنی های مختلف بر کاهش میزان آکریل آمیددر Meatball ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- توسعه و اعتبارسنجی روشی نوین و سریع در تشخیص ضرورت فرآیند آنزیم بری از مغزهای گردو ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- محاسبه ی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک(Berberis vulgaris) ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- ایده پردازی در طراحی مقدماتی فرمول و خط تولید ژل دیابتی از محصولات جانبی صنعت فراوری سیب ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- نوشیدنی های پروبیوتیک غیر لبنی ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- بهینه سازی عوامل محیطی تولید بیوتکنولوژی قند الکل زایلیتول توسط گونه ی Candida Tropicalisبا استفاده از روش سطح پاسخ ارائه شده در هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران (1390)
- بررسی مقاومت نسبت به اسید و نمک های صفراوی وتوانایی دکانژوکه کردن نمک های صفراوی توسطلاکتوباسیلوسها ارائه شده در اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه (1389)
- امکان سنجی تولید بهینه بیوپلیمر فراویژه کفیران از آب پنیر با استفاده روش سطح پاسخ ارائه شده در اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه (1389)
- ارزیابی خواص بیومکانیکی وابسته به رطوبت دانه کنجد جهت بهینه سازی فرآوری محصول ارائه شده در اولین همایش ملی دانه های روغنی (1388)
- تعیین خصوصیات تغذیه ای و شیمیایی دانه کنجد و روغن محتوی آن ارائه شده در اولین همایش ملی دانه های روغنی (1388)
- بهینه سازی استخراج آنتوسیانینها از زرشک قرمز Berberis vulgarisبا استفاده از روش سطح پاسخ ارائه شده در همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی (1388)
- بررسی فاکتورهای موثر در کاهش کلسترول خون در شرایط آزمایشگاهی توسط پروبیوتیکها ارائه شده در همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی (1388)
- تولید بیوتکنولوژی کانتاگزانتین بوسیله ی باکتری Dietzia natrlonimnaea از ملاس چغندر قند ارائه شده در همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی (1388)
- استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویسیه برای کاهش آفلاتوکسین در پسته با روش تثبیت آلیاژینالی ارائه شده در سومین همایش منطقه ای یافته های پژوهشی کشاورزی و منابع طبیعی (غرب ایران) (1387)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- بهینه سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1399)
- بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1399)
- بررسی پتانسیل استفاده از چند محیط کشت طبیعی مایع برای تولید بلاستوسپور های دو قارچ بیمارگر حشراتMetarhizium anisopliae و Beauveria bassiana منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1398)
- تهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستال سلولز منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1398)
- اثر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه ای هم زده منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1396)
- بهینه سازی شرایط محیطی تولید بیوپلیمر کفیران توسط Lactobacillus kefiranofaciens با استفاده از روش سطح پاسخ منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1396)
- بهینه سازی تولید بیوپلیمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از ضایعات انار منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1396)
- بهینهسازی تولید قند زایلیتول توسط یک سویه مخمر کندیدا تروپیکالیس با استفاده از روش سطح پاسخ منتشر شده در فصلنامه زیست شناسی میکروارگانیسمها (1395)
- اثر نانوذرات رس بر خواص ساختاری و حرارتی فیلم های نانوبیوپلیمری بر پایه کفیران منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1395)
- اثر شرایط استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی های کیفی پکتین حاصل از پوست نارنج منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1395)
- بررسى خواص آنتى اکسیدانى و فیزیکوشیمیایى نوشیدنى تخمیرى آب پنیر-پسته با استفاده از استارتر کفیر منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1394)
- خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای خوراکی بر پایه کفیران و پروتئینهای آب پنیر منتشر شده در فصلنامه تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (1394)
- خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای خوراکی بر پایه کفیران و پروتئینهای آب پنیر منتشر شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی (1394)
- بررسی خواص کاربردی فیلم مرکب خوراکی بر پایه ترکیب پروتئین آب پنیر- پولولان منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1394)
- خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای خوراکی بر پایه کفیران و پروتئینهای آب پنیر منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1394)
- اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1394)
- ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر منتشر شده در فصلنامه تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (1393)
- رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر منتشر شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی (1393)
- ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1393)
- ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1393)
- تاثیر کفیران و زانتان بر ویژگیهای خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1393)
- استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1391)