لیست کل مقالاتی که به مقالات دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی ارجاع داده اند
ممکن است یک مقاله به مقالات متعددی در این کنفرانس ارجاع داده باشد که فقط یک بار در لیست زیر نمایش داده می شود.
12.بررسی اثر آنتی اکسیدان های طبیعی از عصاره های گیاهی به عنوان روشی نوین بر پایدارسازی برخی روغن های خوراکی FullText
14.مطالعه امکان تولید نوشیدنی کم کالری انار- عناب با استفاده از شیرین کننده استویا و ارزیابی ویژگی های حسی آن FullText
18.بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره ساقه برنج به روش استخراج آبی وقلیایی با استفاده از رآکتور تحت فشار FullText
20.بررسی خصوصیات کیفی جایگزینی کاراگینان با هیدروکلوییدهای قدومه شیرازی و کتیرا در ژله آماده FullText
27.اثر پوشش ژل آلوئه ورا به همراه عصاره گیاه گزنه بر روی عمر نگهداری قارچ خوراکی دکمه ای در شرایط سرد FullText
28.اثر روش های استخراج (حلال، التراسوند) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه انزروت در پایدار سازی روغن سویا FullText
35.اثر روش های استخراج (حلال، التراسوند) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بامیه در پایدار سازی روغن سویا FullText
40.اثر تیمار حرارتی سبوس برنج و سبوس جو دوسر بر روی ترکیبات فنولیک،آنتی اکسیدانی و پایداری سبوس های فرآوری شده FullText
46.اثر پوشش ژل آلوئه ورا به همراه عصاره گیاه گزنه بر روی عمر نگهداری قارچ خوراکی دکمه ای در شرایط سرد FullText
54.کاربرد اشعه گاما در راستای توسعه و بهبود سطح کیفی محصولات کشاورزی و مواد غذایی در مسیر توسعه پایدار کشاورزی FullText
60.بررسی اثر مصرف خوراکی زالزالک وحشی بر میزان گلوکز، لیپیدها، و کلسترولHDL و LDLخون در خرگوش آزمایشگاهی دیابتی FullText
65.مروری برتاثیر ماندگاری باکتری های فراسودمند ریز پوشانی شده و خواص کیفی در فراورده های لبنی FullText
66.کاربردپوشش های خوراکی موسیلاژ کاکتوس، آلوئه ورا و آب پنیر به منظور افزایش عمر قفسه ای توت فرنگی FullText
75.بررسی تصفیه خانه های کارخانه های صنایع لبنی استان آذربایجان شرقی مطالعه موردی کارخانه لبنیات پگاه آذربایجان FullText
79.کاهش آسیب های زیست محیطی و انتشار گازهای گلخانه ای، جلوگیری از گرم شدن زمین با سوخت های زیستی FullText
83.بررسی اثر تیمارهای استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروویو برخصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره هویج (Daucus Carota) FullText
90.اثر مقایسه ای روش های استخراج در ارزیابی قدرت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه ولیک قرمز FullText
92.بررسی قدرت آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج با حلالهای الکلی و هیدروالکلی به روش غرقابی و اولتراسوند FullText
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 113 مقاله استفاده شده است.
دریافت مجموعه مقالات