اطلاعات کنفرانس
کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
محل برگزاری: کرج
تاریخ برگزاری: 30 شهریور 1399
تاریخ نمایه سازی: 29 آبان 1399
تعداد صفحات: 1334
تعداد مقالات :124
نمایش مقالات: 127670
شناسه ملی این کنفرانس: FOODCONG01
نویسندگان مشارکت کننده: 297 پژوهشگر
مجموعه مقالات کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
51. تاثیر روش سیال مادون بحرانی در استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کندس و کاربرد این ترکیبات در جلوگیری از اکسایش روغن سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 752. تاثیر غلظت های مختلف صمغ فارسی بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه پلی وینیل الکل و صمغ فارسی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1353. تاثیر هیدروکلوئید تکی و ترکیبی بر پایدارسازی فرآورده لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 754. تخصیص ماده خشک دو رقم ذرت در پاسخ به آبیاری و نیتروژن
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1055. تعیین الگوی استافیلوکوکوس ارئوس و اشرشیا کلی در کباب کوبیده جمع آوری شده از سطح شهر قزوین
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: علی مهرابی - هاجر خدمتی مرصع - حاتم ابراهیمی - مریم کاظمی - زهره احمدی - رزاق محمودیتعداد صفحات مقاله: 856. تغذیه برنج با استفاده از کود پارسوا و کود بیولوژیکی ویروگارد جهت مقابله با تنش های محیطی در مزارع شالیزارهای میداود
سال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 357. تولید بیوسورفکتانت ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1458. تولید و کاربرد نانو فیتوزوم برای تولید غذاهای فرلسودمند به عنوان یک سیستم درون پوشانی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 960. جداسازی و شناسایی و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی در لاکتوباسیلوس های بومی از ماست های سنتی در استان زنجان
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1461. جستجوی ژنومی گالی باکتریوم آناتیسدر مرغداری های تخمگذار منطقه اصفهان
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1162. حذف کدورت از مواد غذایی: اهمیت و روش ها
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 565. رنگدانه های بیولوژیک و صنعت غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 966. روش های پایدارسازی آنتوسیانین ها با انکپسولاسیون جهت جایگزینی رنگ دهنده های مصنوعی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1267. روش های کاهش سموم آفلاتوکسین گونه قارچ های آسپرژیلوس فلاوس و پارازیتیکوس
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1068. رویکردی بر تولید فومونیسین توسط قارچ ها و اهمیت آن در سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1569. رویکردی بر نقش نانو حسگرهای زیستی در تشخیص سموم قارچی در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1671. شناسایی عامل باکتریایی شانکر تنه درختان گردو در غرب و شمال غرب ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1072. شیر شتر: واقعیت های تغذیه ای ، خطرات و فواید آن
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1673. غنی سازی مواد غذایی توسط ویتامین D و فرآیند آن
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 874. غیرفعال کردن لیستریا مونوسیتوژنز تا اسانس توأم دارچین و نعناع در آب سیب
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 876. فوم های بر پایه نشاسته
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1277. كاربرد اسپكتروفتومتری در خمیر نان
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 678. كاربرد لوپین به عنوان تركیب عملگرا در فرمولاسیون محصولات پخت
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1180. مخاطرات ایجاد شده توسط نیترات و نیتریت در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1282. مروری بر اثر آنتی اکسیدانی چای سبز و کاربرد آن در صنعت
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 683. مروری بر بررسی خواص درمانی زعفران
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 885. مروری بر تولید فیلم های کامپوزیت زیست تخریب پذیر برپایه نشاسته و بررسی خصوصیات آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1187. مروری بر جنبه های مختلف غنی سازی ماست و تاثیر آن بر ارتقای سلامت
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2088. مروری بر خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس های گیاهی در محصولات غذایی در ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1589. مروری بر شکل گیری و خصوصیات ملانوئیدین در قهوه
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 890. مروری بر مصرف محصولات پروبیوتیک در کنترل خطر دیابت
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 791. مروری بر معرفی و شناسایی و نابودسازی لیستریا مونوسایتوژنز در مواد غذایی با استفاده از روش های نوین
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1393. مروری بر ویژگی های لاکتوباسیلوس پلنتاروم و کاربردهای آن
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1294. مروری بر کاربرد نانو حامل های نقره در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1896. مروری بر کارتنوئیدهای موجود در تفاله هویج و روش های استخراج آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1397. مروری جامع بر محصولات پروبیوتیک غیر لبنی و اثر مواد غذایی بر روی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3199. مطالعه تغییرات فعالیت آنزیم های PAL و GPX گیاه زولنگ تحت تاثیر فسفیت پتاسیم
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6100. مطالعه خصوصیات اسیدها و مواد معدنی ماده خوراكی تهیه شده از سیب
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5
نتایج 51 تا 100 از مجموع 124