اطلاعات کنفرانس
همایش ملی بزرگ بهداشت و صنایع غذایی
محل برگزاری: اهواز
تاریخ برگزاری: 10 دی 1399
تاریخ نمایه سازی: 2 اسفند 1399
تعداد صفحات: 742
تعداد مقالات :102
نمایش مقالات: 56058
شناسه ملی این کنفرانس: HFICONF01
نویسندگان مشارکت کننده: 239 پژوهشگر
مجموعه مقالات همایش ملی بزرگ بهداشت و صنایع غذایی
51. بررسی مقایسه ای سطح سرمی ویتامین D در بیماران آلوده به ویروس HIV/AIDS در مقایسه با افراد غیرمبتلا
سال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: نرگس کشتکار - شهلا مولوی - زینب عامری - آزاده عسکری - الهه مهرمنش - پونه کشتکارتعداد صفحات مقاله: 253. بررسی و مقایسه میزان آلودگی میکروبی انواع گوشت های قرمز، مرغ و ماهی در شرکت های بسته بندی و پخش مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 956. بهینه و استانداردسازی کاهش آلودگی میکروبی شیرهای خام در لبنیات
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 957. بیان یک بتا- گلوکوزیداز بسیار فعال از آسپرژیلوس نیجر AS۳.۴۵۲۳ در اشریشیاکلی و کاربرد آن در آماده سازی آبی گاردینا
سال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 158. تأثیر 8 هفته تمرین اینتروال توانی به همراه مصرف عصاره انار برکاهش وزن و درصد چربی در دانشجویان پسر غیرفعال
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 859. تأثیر مداخلات خودمدیریتی بر تبعیت از رژیم دارویی و سبک زندگی بر میزان CD4 و وایرلود (بار ویروسی) بیماران مبتلا به HIV/AIDS
سال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 260. ترکیبات فنلی پوست انار و مزایای سلامتی بخش آن
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1161. تعیین ویژگی هیدروکسیلاسیون استروئید یک سویه صنعتی Aspergillus TCCC41060 ochraceus توسط ژن CYP68J5 سیتوکروم P450
سال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 162. تغذیه ی مناسب، راهکاری مؤثر جهت تقویت سیستم ایمنی بدن در شیوع بیماری ناشی از کووید 19
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1164. حذف ANGPTL8 اختصاصی کبد، تغییراتی را در ساختار میکروبیوتای روده موش ایجاد می کند
سال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 165. روش های پایدارسازی آنتوسیانین ها با کوپیگمانتاسیون جهت جایگزینی رنگ دهنده های مصنوعی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 967. سموم قارچی و تأثیر آنها بر بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: زهرا ابراهیمی کلاریجانیتعداد صفحات مقاله: 669. طیف سنجی رامان و کاربرد آن در آنالیز مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1170. فیلم زیست تخریب پذیر پکتین/ کلروفیل انکپسوله شده با کربوکسی متیل سلولز/ نانوذره سیلیس: بررسی خواص مورفولوژی، FTIR ،XRD و خواص حرارتی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1471. فیلم زیست تخریب پذیر پکتین/ کلروفیل انکپسوله شده با کربوکسی متیل سلولز/ نانوذره سیلیس: خاصیت فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و مکانیکی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1472. فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه صمغ دانه های گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1073. مایکوتوکسین ها در پنیر و اثر آن ها بر سلامت عمومی
سال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 476. مروری بر اثر پروبیوتیک ها در بیماری های گوارشی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 579. مروری بر تکنیک های میکروانکپسولاسیون باکتریهای پروبیوتیک در فرمولاسیون مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 980. مروری بر راه های انتقال مواد رادیواکتیو به مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1081. مروری بر غنی سازی مواد غذایی عملگرا با ویتامین D درون پوشانی شده
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 982. مروری بر نقاط کنترل بحرانی (ccp) در سیلوهای نگهداری گندم و آرد
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1083. مروری بر پرتودهی در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 584. مروری بر پژوهش های انجام شده در پیرامون تولید محصولات غذایی عملگرا با استفاده از اسپیرولینا
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 885. مروری بر کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 686. مروری بر کاربرد تکنولوژی نانو در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 688. معرفی تعدادی از گیاهان بومی استان فارس جهت رژیم غذایی افراد عادی و گیاه خواران
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 989. میکرواستخراج مایع- مایع کمک شده با هوا و کاربرد آن در آنالیز مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 791. ویتامین د و میگرن
سال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 392. ویژگی ها و کاربرد اولترافیلتراسیون در آب آشامیدنی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1093. پتانسیل استفاده از ترکیب گیاهی و کم خطر سیرینول برای کنترل شپشه برنج
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 694. پرسش هایی پیرامون بیماری کرونا ویروس و بهداشت مواد غذایی و پاسخ سازمان بهداشت جهانی (آنچه باید بدانیم)
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 996. کاربرد آنزیم ها در صنعت لبنیات
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1097. کاربرد اندولیزین ها در ایمنی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: زهرا قربانی کهریزسنگیتعداد صفحات مقاله: 1198. کاربرد شیرین بیان در صنعت شیرینی جات
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 599. کاربرد فناوری نانو به منظور استفاده از پپتیدهای زیست فعال در تولید غذاهای فراسودمند و مواد دارویی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سیده شبنم مظلومی - سیده نرگس مظلومی - علیرضا صادقی ماهونک - غلامرضا هوشمند - بهناز مشرفیتعداد صفحات مقاله: 8100. کاربرد نانوسیلیکات های لایه ای در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6
نتایج 51 تا 100 از مجموع 102