اطلاعات کنفرانس
دومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 20 اسفند 1399
تاریخ نمایه سازی: 1 اردیبهشت 1400
تعداد صفحات: 691
تعداد مقالات :60
نمایش مقالات: 43884
شناسه ملی این کنفرانس: FOODCONG02
نویسندگان مشارکت کننده: 148 پژوهشگر
مجموعه مقالات دومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
51. نقش ترکیبات فراسودمند و ریزمغذی ها در امنیت غذایی جامعه
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1152. نقش تولید پودر میوه طبیعی در عدم استفاده از رنگ های مصنوعی و تولید کالای سلامت محور
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 753. نقش عناصر کمیاب در ناباروری مردان
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: احسان قربانی - محمد داوودی نیا - بنیامین باقری - امید شجری پور - محمدحسین مظلومتعداد صفحات مقاله: 2054. هیدرولیز ماهی ساردین با استفاده از پودر میوه کیوی با هدف کاهش میزان فنیل آلانین برای بیماران فنیل کتونوری
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 955. ویژگی های پلی اتیلن با دانسیته بالا در بسته بندی تخصصی فرآورده های شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1956. پپتیدهای دارای فعالیت زیستی حاصل از پروتئولیز کازئین شیر گاو
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1757. Cytotoxicity analysis of diazinon on HEK-293 cell using MTT assay
سال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 459. Health Benefits of Bioactive Compounds In Tomato Processing Waste
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1060. In vitro study to measure cell viability following permethrin exposure in Hep-G2 cells
سال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 4
نتایج 51 تا 100 از مجموع 60