اطلاعات کنفرانس
اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 24 مهر 1394
تاریخ نمایه سازی: 14 دی 1394
تعداد صفحات: 589
تعداد مقالات :88
نمایش مقالات: 100063
شناسه ملی این کنفرانس: ASCONF01
نویسندگان مشارکت کننده: 211 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 1
شماره شابک (ISBN):
978-600-8045-09-0
مجموعه مقالات اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
51. تاثیر صمغ گوار و موسیلاژ بامیه به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیاتماست
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 752. تاثیر غلظتهای مختلف vivapur MCG بر رنگ سس مایونز کم کلسترول و با چربی کاهش یافته
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 753. تاثیر فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته و کیتوزان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 654. تاثیر هیدروکلوئیدها بر روی خواص نان بدون گلوتن
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 455. تاثیر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر برخی خواص کیفی ورقه های سیب زمینی خشک شده به روش هوای داغ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 956. تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر اندیسهای رنگ و قهوه ای شدن آلبالویخشک شده به روش آفتابی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 958. تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز در ژل ترکیبی آلژینات-کربوکسیمتیلسلولز به روش ریزپوشانی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 960. تهیه نانوسیلیکای آمین دار شده جهت حذف رنگزای آزو قرمز راکتیو 198 ازمحیطهای آبی
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 361. تولید کنسانتره انگور شاهانی با روش مایکروویو
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 963. خشک کردن آلبالو با استفاده از روش ترکیبی اسمز و فراصوت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 964. ررسی حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) اسانس میخک بر برخی باکتری ها و قارچ ها
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 165. رویکرد فناوری نانو در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 866. ساخت مخلوط زیست تخریب پذیر پلی کاپرولاکتون نشاسته و تقویت آن با -نانوذرات رس برای کاربرد در صنایع بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 767. سلنیوم؛ عنصری با کاربری های گسترده
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 468. سین بیوتیک و اثرات مفید آن بر سلامتی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 669. غنی سازی مواد غذایی با استفاده از ریزمغذی ها: روی و ویتامین D3
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 670. فرمولاسیون فیلمهای نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم به روش اکسترودر مخلوط مذاب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1071. مروری بر اهمیت و نقش انگور در امنیت غذایی
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 472. مروری بر به کارگیری بهبود دهنده های مختلف بر خواص رئولوژیکی خمیر ومدت ماندگاری فرآورده های نانوایی غنی شده با آرد حبوبات
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 673. مروری بر تولید مربای رژیمی تمشک و انواع شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1174. مروری بر فواید بتاسیتواسترول در سلامت انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 575. مروری برخواص ضد میکروبی پوشش های غنی شده با نانو اکسید رویدرصنایع بسته بندی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 877. مطالعه برهمکنش پروتئین بتالاکتوگلبولین شیر و رسوراترول در حضورمیدان الکترومغناطیس 099 مگاهرتز توسط طیف سنجی فلورسانسهمزمان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 879. مطالعه سینتیکی جذب رنگینه اسید نارنجی 7 از محلول آبی با استفاده ازپوسته اصلاح شده فندق
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 880. معرفی فناوری نوین در صنعت بسته بندی
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 381. مقایسه اثر ضد باکتریایی اسانسهای بادرنجبویه ( Melissa officinalis L ) وبادرشبو ( Dracocephalum moldavica L) در برابر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 882. مقایسه بسته بندی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم و تیمار (Citrus sinensis var ) پرتودهی بر عمر انباری پرتقال والنسیا (Valencia)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1083. مقایسه بسته بندی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم و تیمار پرتودهی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1087. کاربرد فیبر محلول بتا گلوکان درمحصولات لبنی
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 488. کاربردهای نانوذرات و نانوساختارها در نگهداری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6
نتایج 51 تا 100 از مجموع 88