سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
مقالات کنفرانسهای داخلی
- استفاده از روش سطح پاسخ جهت بهینه سازی فعالیت ضد باکتری پروتئین هیدرولیز شده تون زردباله (Tunnus albacores) ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران (1399)
- مقایسه ارزش غذایی دو گونه از تن ماهیان، گیدر Thunnus albacares و طلال Rastrelliger kanagurta از نظر ترکیب اسیدهای چرب ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران (1399)
- آیا استفاده از نانوذرات رزماری سنتز شده با روش پرتوتابی - گاما باعث کاهش بار میکروبی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان در زمان نگهداری در دما یخچال می شود ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم (1398)
- نانو فناوری راهکاری برای توسعه آبزی پروری، صنایع وابسته و بهبود امنیت غذایی ارائه شده در دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت (1397)
- Gamma irradiation effects on free radical scavenging activity of Rosmarinus officinalis L. (Rosemary) ارائه شده در همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی (1397)
- مروری برخواص ضد میکروبی پوشش های غنی شده با نانو اکسید رویدرصنایع بسته بندی ارائه شده در اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- کاهش جذب روغن در فرآورده های سرخ کردنی ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- تولید ناگت ماهی کم چرب با استفاده از صمغ کتیرا ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- کاربردهای نانوذرات سلولز در بسته بندی مواد غذایی ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- کاربرد آنزیم ها در صنعت فرآوری آبزیان ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی مقایسه ای بار باکتریایی در ماهی سفید Rutilus frisii kutum صید شده به دو روش پره و گوشگیر طی نگهداری در یخ ارائه شده در دومین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران (1392)
- مروری بر لفاف های خوراکی کیتوزان ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر روند تغییر شاخصهای اکسیداسیون در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری در یخچال ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- کارایی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر جهت مهار رشد باکتریهای فیلهماهی قزل آلا ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- بسته بندی فعال و کاربرد آن در فراورده های گوشتی ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- کاربرد اسانس های گیاهی در افزایش ماندگاری محصولات غذایی با تکیه بر فرآورده های شیلاتی ارائه شده در دومین همایش منطقه ای توسعه پایدار منابع طبیعی در حاشیه جنوب دریای خزر (1390)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- جایگزینی نانولیپوزم های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی وکیفیت تغذیه ای همبرگر طی نگهداری در یخچال (۴ درجه سانتی گراد) منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1402)
- ارزیابی روش سطح پاسخ بر تغییرات نقطه ذوب و دمای ژله ای کاراگینانflagelliformis Hypnea منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1402)
- استخراج فیکوسیانین از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و ارزیابی پایداری نانولیپوزوم های حامل رنگدانه در برابر شرایط محیطی منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1401)
- اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1400)
- ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1400)
- اثر کیتوزان بر شاخصهای ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگهداری شده در فریزر منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1399)
- تاثیر باکتری Lactobacillus rhamnosus بر شاخص های بیوشیمیایی خون و فعالیت آنزیم های هضمی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B۱ منتشر شده در فصلنامه محیط زیست جانوری (1399)
- مطالعه برخی خاصیت های آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Sargassum tenerrimum) جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس منتشر شده در فصلنامه محیط زیست جانوری (1399)
- بیان ژن های hly و inlA باکتری Listeria monocytogenes در وضعیت زنده اما غیر قابل کشت (VBNC) در دمای ۴ درجه سانتی گراد منتشر شده در مجله دانشگاه علوم پزشکی گرگان (1399)
- تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال به دست آمده از ضایعات ماهی با استفاده از آنزیم آلکالاز منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1398)
- اثر استفاده از عصاره جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و گیاه میموزا (Acacia mearnsii) در دباغی پوست ماهی خاویاری سیبری (Acipenser baerii) منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1398)
- بررسی امکان ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت زنده اما غیرقابل کشت و بیان ژنهای بیماریزایی آن طی دوره انجماد ºC18 ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus Mykiss ) منتشر شده در فصلنامه میکروب شناسی پزشکی ایران (1398)
- تاثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1398)
- مقایسه کیفیت فیله و پروفیل اسیدهای چرب ماهیان پرواری گورامی عظیم الجثه (Osphronemus goramy) و کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در استخرهای بتونی منتشر شده در فصلنامه محیط زیست جانوری (1398)
- مطالعه رفتار، اولویت ها و موانع مصرف کنندگان میگو در کشور منتشر شده در مجله علمی شیلات ایران (1398)
- ارزیابی عوامل موثر بر روند خرید و فروش ماهی در بازارهای ماهی بنادر استان گیلان منتشر شده در مجله علمی شیلات ایران (1398)
- ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1397)
- اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1397)
- اثر خواص ضداکسیداسیونی عصاره جلبک قهوه ای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18 - درجه سانتی گراد منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1397)
- ارزیابی ترکیب شیمیایی، تغییرات رنگی و بازدهی فیله با افزایش وزن ماهی قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1397)
- ارزیابی خصوصیات فیلم دولایه آگار/ کازئینات سدیم حاوی نانوذرات اکسید روی منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1397)
- اثر تزریق عضلانی و وریدی عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis L.) بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال منتشر شده در مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران (1397)
- بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقرهای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغنهای مختلف گیاهی و دماهای متفاوت منتشر شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (1397)
- اثرفیلم بسته بندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال منتشر شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (1397)
- بررسی اثر افزودن نانو رس بر خواص فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم منتشر شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (1397)
- تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابى خواص فیزیکى و مکانیکى آن منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1396)
- بررسی جایگزینی سدیم استات به وسیله کیتوزان های مختلف در فیله ی فیل ماهی(Huso huso) طی نگهداری در یخچال (C°1±4) منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1396)
- بررسی میزان اکسیداسیون چربی در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss حاوی عصاره جلبک قهوهای Iyengaria stellataطی نگهداری در دمای -18درجه سانتیگراد منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1396)
- Antioxidant and Antibacterial Effect of Protein Hydrolysis of Yellowfin Tuna Waste on Flesh Quality Parameters of Minced Silver Carp منتشر شده در مجله منابع ژنتیک (1396)
- اثر آماده سازی اولیه بر کیفیت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1396)
- اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی منتشر شده در فصلنامه علوم و فنون بسته بندی (1395)
- بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1395)
- اثر پوشش کیتوزان همراه با ناتامایسین بر کیفیت تخم ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری در دمای یخچال منتشر شده در مجله علمی شیلات ایران (1395)
- اثر پوشش خوراکی صمغ زدو و عصاره ریحان (Ocimum basilicum) بر کیفیت فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) نگهداری شده تحت دمای ۱۸- درجه سانتی گراد منتشر شده در فصلنامه علوم و فنون دریایی (1395)
- اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد) منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1394)
- اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته بندی شده در خلاء طی نگه داری در یخچال منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1394)
- بررسی اثر شکل محصول و دانه بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) منتشر شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (1392)