اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات ششمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
51. کاربرد فناوری نانو در شناساگر های رنگ سنجی مورد استفاده در بسته بندی هوشمند محصولات گوشتی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1652. کاربرد نانو- ساختارهای حاصل از دانه گوار در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2154. کاربرد و اثرات درمانی مصرف پروبیوتیک ها در برخی از بیماری های منتخب
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1255. کاربردهای آنزیم B- گالاکتوزیداز در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1757. کاربردهای نشاسته اصلاح شده به روش شیمیایی از نوع جایگزینی در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2059. Brief review of food industry R&D
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1360. Nanostructured lipid carriers based hydrogel
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسینام نویسندگان مقاله: Farnaz Ahmadzadeh Nobari Azarتعداد صفحات مقاله: 661. Quality and shelf life extension of refrigerated Oncorhynchus mykiss fillets: Comparison of the double layer and monolayer edible biogenic gelatin-chitosan coating incorporated with Origanum vulgare essential oil, nisin, EDTA
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 2062. Structure, source, extraction, and application of pectin: a review
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسینام نویسندگان مقاله: Farnaz Ahmadzadeh Nobari Azarتعداد صفحات مقاله: 663. The Effect of New Liquid Fertilizer on the Amount of Tumor Markers CEA and CA۱۹-۹ to Evaluate Gastrointestinal Cancer
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1764. Use of Tasmanian bluegum (Eucalyptus globulus) and Spearmint (Mentha spicata) essential oils to check the quality of pomegranate seeds )fresh-cut) during storage.
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 26
نتایج 51 تا 100 از مجموع 64