اطلاعات کنفرانس
کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 23 شهریور 1400
تاریخ نمایه سازی: 24 آبان 1400
تعداد صفحات: 2214
تعداد مقالات :169
نمایش مقالات: 49469
شناسه ملی این کنفرانس: FSPH01
نویسندگان مشارکت کننده: 434 پژوهشگر
مجموعه مقالات کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی
1. ؛ PCR و MAT بررسی آلودگی توکسوپلاسما گوندای در ماکیان بومی به روش های
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 142. آستازانتین در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 133. آفلاتوکسین ها و تاثیر آنها بر سلامتی انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 164. آیا مواد غذایی میتواند به عنوان حامل بالقوه برای SARS-CoV-۲ مطرح شود؟
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 205. اثر اسانس سیر بر تولید شیگاتوکسین ۲ اشریشیا کلی O۱۵۷:H۷
سال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 26. اثر فیلم کیتوزان حاوی اسانس برگ بو بر پروفایل میکروبی گوشت مرغ یخچالی
سال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 47. اثر پوشش آلژینات سدیم بر روی برخی از شاخص های شیمیایی گوشت کپور ماهی معمولی Cyprinus carpio آماده مصرف
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 108. اثر پوششی آلژینات سدیم بر تعداد باکتری کل ( توتال کانت ) و باکترهای اسیدلاکتیک در گوشت کپور ماهی معمولی Cyprinus carpio آماده مصرف
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 119. ارزیابی آلودگی باکتریایی و تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی آنها در خوراک سگ و گربه
سال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 410. ارزیابی آلودگی بستنی به گونه های سالمونلا و استافیلوکوکوس اورئوس و تعیین مقاومت آنتیبیوتیکی آن
سال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 411. ارزیابی اثر پودر و عصاره قارچ شیتاکه (shiitake mushroom (lentinula edodes)) بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس در ماست سینبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1712. ارزیابی باکتریایی منابع محیطی آلودگی لاشه در دو کشتارگاه صنعتی استان تهران
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 913. ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر خواص فیزیکو شیمیایی و حسی پنیر فتا طی نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1914. ارزیابی روند زنده مانی سوش استافیلوکوکوس ارئوس در ماست پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1715. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره دانه چیا و اثر آن بر پایداری اکسیداتیو کره غیرلاکتیکی
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1416. ارزیابی فعالیت ضدقارچی عصاره های فلفل قرمز، سیاه و دلمه ای بر ضد آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس پارازیتیکوس
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1217. ارزیابی نانوالیاف پلی لاکتیک اسید حاوی نانوذرات نقره و اسانس آویشن دنایی
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1918. ارزیابی و مقایسه دو روش کشت میکروبی ارائه شده در مطالعات اخیر جهت جداسازی ایده آل هلیکوباکتر پولوروم از نمونه های سکوم مرغ گوشتی و تخم گذار در سمنان
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1122. امنیت موادغذایی و مراقبت های تغذیه ای در پیشگیری از کرونا ویروس (کووید ۱۹ ): یک مرور ساده
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1223. اهمیت و نقش سم شناسی برسلامتی مواد غذایی تحلیل، بررسی و تحقیق :
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2624. اهمیت کنترل مقاومت های آنتی بیوتیکی در زنجیره غذایی انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 825. اپیدمیولوژی سل در مناطق مختلف ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 927. بررسی آلودگی کندوهای زنبور عسل شهرکرمانشاه به گونه های قارچی Aspergillus fumigatus و Ascosphera apis، Aspergillus flavus
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1328. بررسی اثر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم در پنیر فتا
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1229. بررسی اثر پوشش دهی فیله ماهی تیلاپیا با بیوپلیمرهای خوراکی و اسانس رزماری بر میزان رشد باکتری های سرماگرا
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1530. بررسی بیماری زایی و شیوع کوکسیلا بورنتی در انسان و میزبانان حیوانی در ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 931. بررسی تاثیر گوشت های مصرفی در میزان درصد چربی و رطوبت در همبرگرهای معمولی
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1632. بررسی جایگزینی نیتریت با مواد طبیعی در فرآورده های گوشتی (مروری)
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1033. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی حاصل از دانه بومی ماشک گل خوشه ای
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1434. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست تخریب پذیر پکتین – کازئینات کلسیم حاوی اسانس Nepeta crispa و نانورس
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1635. بررسی زنده مانی سوش پروبیوتیک در پنیر سینبیوتیک تازه حاوی Lactobacillus salvarius و اینولین
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1136. بررسی شیوع اسیدوز تحت حاد شکمبه (SARA) و آبسه های کبدی در گاوهای ارجاع شده به کشتارگاه شهرستان سمنان
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1037. بررسی عملکرد و باقیمانده PI۲۲۲ (اسانس فرآوری شده گل میخک) در گوشت و پوست قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به عنوان یک داروی بیهوشی گیاهی تجاری در صنعت آبزیان
سال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: هومن رحمتی هولاسو - امیرپارسا عزیزی - جلال حسن - حسینعلی ابراهیم زاده موسوی - علی حدادیتعداد صفحات مقاله: 338. بررسی عوامل موثر بر خصوصیات عملکردی محصولات پروتئین آب پنیر
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1739. بررسی مطالعات نیتروفوران در مواد غذایی با منشا دامی :روش های اندازه گیری ،قوانین واستاندارد ها وکاهش باقی مانده ها
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 740. بررسی مولکولی آلودگی به بارتونلا هنسله در گربه های خانگی و ولگرد شهر اصفهان
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 941. بررسی میزان آلودگی سالمونلایی تخم مرغ های مصرفی در شهرستان شوشتر
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1342. بررسی میزان آلودگی موش های راتوس شهرستان گرگان به سالمونلا در سال های ۱۳۹۴-۱۳۹۳
سال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 343. بررسی میزان شیوع و باروری کیست های هیداتید در دامهای کشتار شده در کشتارگاه شهر رشت
سال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 444. بررسی میزان کیتوزان مشتق شده از کیتین پوسته میگوی پروشی (Litopenaeus vannamei) بوشهر
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1345. بررسی هیستوپاتولوژی اثر عصاره کینوا بر کبد چرب غیر الکلی در همستر
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 846. بررسی و تعیین نقاط کنترل بحرانی و ارزیابی مخاطرات در خط کشتار طیور در استان البرز
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1747. بررسی ویژگی های ظاهری قارچ دکمه ای بسته بندی شده با اتمسفر اصلاح شده توسط گاز O۲ و N۲ و اثر ایجاد منفذ در بسته بندی
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1748. تاثیر افزودن اسانس گیاه زولنگ و نانوذره اکسید روی بر ویژگی های فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر بر پایه موسیلاژ تخم بالنگو
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1849. تاثیر افزودنی گوگردی سدیم هیدروسولفیت برکیفیت اسپرم موش صحرایی نر بالغ
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: مریم کرموندی - محمد بابایی - علی کلانتری حصاری - بهناز بازرگانی گیلانی - مرتضی یاوریتعداد صفحات مقاله: 1150. تاثیر دما بر نحوه تعامل سودوموناس فلورسنس با یرسینیا انتروکولیتیکا در هنگام تشکیل بیوفیلم بر روی سطوح استیل ضد زنگ
مقاله کاملسال انتشار: 1400زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8
نتایج 1 تا 50 از مجموع 169