سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
مقالات کنفرانسهای داخلی
- بررسی عملکرد، میزان پرولین، قندهای محلول، کلروفیل، محتوای نسبی آب RWC و میزان اسانس در مریم گلی Salvia officinalis L. تحت شرایط تنش خشکی ارائه شده در اولین همایش ملی کاربرد پژوهش های نوین شیمی و کشاورزی در توسعه گیاهان دارویی (با محوریت گشنیز) (1400)
- تاثیر تنش شوری بر برخی عناصر معدنی، ویژگی های بیوشیمایی و عملکرد نعناع فلفلی Mentha piperita L ارائه شده در اولین همایش ملی کاربرد پژوهش های نوین شیمی و کشاورزی در توسعه گیاهان دارویی (با محوریت گشنیز) (1400)
- مقایسه ترکیب های فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی اندام های مختلف گیاه بومادران Achillea millefolium L در دو منطقه همدان و نهاوند ارائه شده در اولین همایش ملی کاربرد پژوهش های نوین شیمی و کشاورزی در توسعه گیاهان دارویی (با محوریت گشنیز) (1400)
- بررسی تاثیر تنش کمآبی بر برخی از ویژگی های مورفولوژیک و بیوشیمیایی چهار اکوتیپ سیاهدانه (.Nigella sativa L) ارائه شده در هفدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران (1400)
- مقایسه صفات اگرومورفولوژیکی و فیتوشیمیایی چهار اکوتیپ خارمریم (.Silybum marianum L) در شرایط کشت زراعی و گلخانه ای ارائه شده در هفدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران (1400)
- بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- بسته بندی فعال و کاربرد در صنعت غذا ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- کاهش پسماند برنج پخته شده به عنوان یک ماده غذایی پرمصرف با مدیریت فرایند تبدیل برنج ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- مروری بر تحقیقات اخیر در استفاده از روغن های غذایی خوراکی به عنوان منبع انرژی تجدیدپذیر ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- مدیریت پساب در کارخانجات مواد غذایی ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- کاهش پسماند برنج پخته شده به عنوان یک ماده غذایی پرمصرف با مدیریت فرایند تبدیل برنج ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران (1398)
- مروری بر تحقیقات اخیر در استفاده از روغن های غذایی خوراکی به عنوان منبع انرژی تجدیدپذیر ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران (1398)
- مدیریت پساب در کارخانجات مواد غذایی ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران (1398)
- کاربرد نانوتکنولوژی در طراحی زیست حسگرهای الکتروشیمیایی و کاربرد آن جهت ارزیابی کیفی فرآورده های شیلات ارائه شده در نخستین همایش ملی علوم، صنایع دریایی و توسعه پایدار سواحل مکران (1398)
- کاربرد بیوسنسورها در پایش امنیت غذایی ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی گیاهان داروییی،کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی (1397)
- پتانسیل کاربرد زبان الکترونیک و بیوالکترونیک در صنایع غذایی ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی گیاهان داروییی،کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی (1397)
- ارزیابی کیفی غیر مخرب در صنعت لبنیات به کمک حسگرهای الکتروشیمیایی ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی گیاهان داروییی،کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی (1397)
- استفاده از میکروارگانیسم ها جهت تولید رنگدانه،ترکیبات طعم زا و اسیدهای آمینه ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1392)
- بررسی اثر ترکیبات بر ویژگیهای پنیر پروسس ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1392)
- تأثیر پروبیوتیکها بر سرطان و عفونتهای رودهای ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1392)
- اهمیت لیستریا مونوسیتوژنز در صنایع غذایی ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1392)
- بهبود عملکرد تکنولوژیکی بیفیدوباکتریوم ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1392)
- روشهای بیوتکنولوژیکی تولید ترکیبات طعم زا در مواد غذایی ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1392)
- بسته بندی ضد میکروبی در مواد غذایی ارائه شده در دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی (1392)
- فرآورده های حاصل از خرما و ضایعات آن ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی اثر اسپرمین بر گیاه کرچک (.Ricinus communis L) تحت تنش خشکی ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی (1392)
- نقش کاربرد خارجی پلی آمین ها در مقاومت به تنش در گیاهان زراعی ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی (1392)
- بررسی روش های کاهش ضایعات نان ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- استفاده بهینه از ضایعات سیب زمینی در جهت تولید بیواتانول ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- تاثیرنیتروژن و تراکم کاشت بر عملکرد ترو خشک و تجمع نیترات در نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) ارائه شده در ششمین کنگره علوم باغبانی ایران (1388)
- تاثیر نیتروژن بر برخی شاخص های رشد و میزان اسانس در نعناع فلفلی (Mentha piperitia L) ارائه شده در سومین همایش منطقه ای یافته های پژوهشی کشاورزی و منابع طبیعی (غرب ایران) (1387)
- بررسی برخی از خصوصیات کیفی روغن هسته انگور و اثرات آن بر سلامتی انسان ارائه شده در دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر) (1387)
- شیر شتر ارائه شده در دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر) (1387)
- بررسی خواص درمانی کفیربه عنوان یک نوشیدنی عملگر ارائه شده در دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر) (1387)
- استفاده ازچای سبزبه عنوان یک فراویژه درغنی سازی نان ارائه شده در دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر) (1387)
- اثرکود نیتروژن و تراکم بوته بر رشد، نمو و عملکرد پیکر رویشی گیاه دارویی بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.) ارائه شده در دهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران (1387)
- معیارها و شاخص های ارزیابی کیفیت برنج ارائه شده در پانزدهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی (1402)
- کاربرد فشار هیدرواستاتیک بالا در استخراج لیکوپن از ضایعات فرآوری رب گوجه فرهنگی ارائه شده در پانزدهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی (1402)
- خودیابی در نهج البلاغه بر اساس توانش ارتباطی دل هایمز ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی و فلسفه (1402)
- مقایسه تاثیر خاصیت گندزدایی عصاره و شیره گیاهان استبرق، انغوزه، رازیانه، شیرین بیان، بادرنجبویه کرمانی و ماهور ارائه شده در همایش ملی کشاورزی و سلامت (1401)
- بررسی اثر حلال های مختلف بر محتوای فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی سرخارگل Echinacea purpurea L. ارائه شده در ششمین کنفرانس ملی شیمی و توسعه فناوری نانو (1401)
- اثر نانو کلات کامل بر عملکرد و برخی از ویژگی های بیوشیمیایی گیاه مریم گلی Salvia officinalis L ارائه شده در ششمین کنفرانس ملی شیمی و توسعه فناوری نانو (1401)
- اثر روشهای مختلف خشک کردن بر میزان فنل ، فلاونوئید و خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی بومادران (Achillea millefolium L.) ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی زیست شناسی گیاهان دارویی (1401)
- بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره هیدرواتانولی رزماری (Salvia rosmarinus L.) و کاربرد آن در دوغ پاستوریزه ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی زیست شناسی گیاهان دارویی (1401)
- چگونه دانش آموز کلاس سوم فاطمه را به ریاضی علاقمند کردم؟ ارائه شده در چهارمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم (1401)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم بر رشد و عملکرد Datura stramonium L. منتشر شده در مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران (1400)
- بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1400)
- ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1400)
- تاثیر درون پوشانی اسانس مرزه بختیاری با کیتوزان بر ماندگاری و ویژگی های کیفی دانه انار منتشر شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی (1400)
- تاثیر کودهای اوره و مرغی بر رشد و میزان ژل تولیدی آلوئه ورا منتشر شده در مجله پژوهش های تولید گیاهی (1399)
- پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجه فرنگی منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1399)
- سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1397)
- تاثیر کودهای زیستی و نیتروژن بر میزان بعضی از عنصرهای غذایی، عملکرد ماده خشک و میزان اسانس در گیاه دارویی بادرشبی. Dracocephalum moldavica L در دو منطقه ایران منتشر شده در فصلنامه علوم گیاهان زراعی ایران (1396)
- تاثیر کودهای زیستی و نیتروژن بر میزان بعضی از عنصرهای غذایی، عملکرد ماده خشک و میزان اسانس در گیاه دارویی بادرشبی. Dracocephalum moldavica L در دو منطقه ایران منتشر شده در فصلنامه علوم گیاهان زراعی ایران (1396)
- اثر اسید سالیسیلیک و اسپرمین بر عملکرد و اجزاء عملکرد دانه کرچک (Ricinus communis L.) تحت شرایط تنش خشکی منتشر شده در فصلنامه تنش های محیطی در علوم زراعی (1394)
- اثر زانتان، مونو و دی گلیسیرید و رقم برنج بر ویژگی های فیزیکی و حسی کنسرو آن در طی نگهداری منتشر شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی (1393)
- تاثیر کم آبیاری بر رشد، کمیت و کیفیت دانه کرچک تحت تیمار اسید سالیسیلیک و اسپرمین منتشر شده در مجله فرآیند و کارکرد گیاهی (1393)
- اکوسیستم بیابانی مطالعه موردی: ایران منتشر شده در فصلنامه اطلاعات جغرافیایی ( سپهر) (1392)
- ارزیابی پتانسیلهای فرسایشی منطقه دستکن با استفاده از مدل SLEMSA منتشر شده در مجله جغرافیا و برنامه ریزی محیطی (1391)
- مطالعه توزیع فیتو استرول و تغییرات رنگ در ماست غنی شده با فیتواسترول به روش کروماتوگرافی گازی و نرم افزار فتوشاپ منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1391)
- بررسی نگاه به علم از نظر منابع اسلام و غرب منتشر شده در پژوهشنامه مطالعات راهبردی در علوم انسانی و اسلامی (1402)
- بررسی اثرات فناوری های ارتباطی بر سطوح شناختی و تربیتی دانش آموزان منتشر شده در ماهنامه پایاشهر (1402)
- نقدتخیلی معلقه طرفه بن العبد براساس نظریه گاستون باشلار منتشر شده در فصلنامه ادب عربی (1402)
- مطالعه ویژگی های حسی دانه های انار (Punica granatum L.) تحت تاثیر درون پاشی اسانس مرزه بختیاری با کیتوزان منتشر شده در فصلنامه به زراعی کشاورزی (1402)
- نحوه استخراج شاخص های سلامت از سامانه سینا (مراقبت و سلامت به سبک دیجیتال) منتشر شده در فصلنامه بهورز (1402)
- طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه آسیاب میوه سنجد منتشر شده در فصلنامه تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (1401)
- بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اتانولی به لیمو منتشر شده در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم (1401)
- رابطه غنی سازی کار- خانواده و رضایت زناشویی در میان مردان و زنان متاهل شاغل منتشر شده در ماهنامه پیشرفت های نوین در روانشناسی، علوم تربیتی و آموزش و پرورش (1401)
- شناسایی و اولویت بندی تهدیدهای کلان محیطی حوزه گردشگری در بحران کووید-۱۹ منتشر شده در فصلنامه برنامه ریزی و توسعه گردشگری (1401)
- بررسی تغییرات محتوای آلکالوئیدها و برخی صفات فیزیولوژیک گیاه دارویی تاتوره (Datura stramonium L.) تحت تاثیر تاریخ کاشت و سطوح تراکم بوته منتشر شده در مجله علوم باغبانی (1401)
- ردیابی ژن tms۲ عامل گال طوقه در دو رقم رز تجاری شاخه بریده ("Pearl" و"Angelina") به وسیله یک نانو زیست حسگر منتشر شده در فصلنامه به زراعی کشاورزی (1401)
- شناسایی و رتبه بندی عوامل شکست رستوران های زنجیره ای در بحران کووید-۱۹ با استفاده از روش بهترین- بدترین منتشر شده در پژوهش های مدیریت منابع سازمانی (1400)
- اثر محافظتی عصاره هیدرواتانولی گل گیاه همیشه بهار بر پارامترهای خونی در موش های صحرایی نر درمان شده با سیکلوفسفامید منتشر شده در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم (1400)
- بررسی موقعیت راهبردی توریسم ورزشی در مناطق روستایی استان خراسان شمالی منتشر شده در فصلنامه پژوهش های گردشگری و توسعه پایدار (1400)
- مطالعه اثر محافظتی عصاره هیدرواتانولی برگ گیاه به لیمو (Lippia citrodora L.) و ویتامین D۳ بر سندروم تخمدان پلی کیستیک القا شده با استرادیول والرات در موش های سوری منتشر شده در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم (1399)
- شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L.) در زمان های مختلف برداشت منتشر شده در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم (1399)
- تاثیر همزمان ورزش هوازی و عصاره گل بابونه بر سطح سرمی پپتید C در موش های صحرایی نر دیابتی القاشده با استرپتوزوتوسین منتشر شده در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم (1398)
- گزارش گیری آمار جمعیتی و زیج حیاتی در سامانه سینا منتشر شده در فصلنامه بهورز (1397)
- کمی سازی رشد و نمو ارقام گندم تحت شرایط فتوپریودی مختلف در منطقه گنبد کاووس منتشر شده در دوفصلنامه تحقیقات کاربردی اکوفیزیولوژی گیاهی (1396)
- تاثیر روش استخراج عصاره اندام هوایی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea Purpurea L.) بر خاصیت ضد میکروبی آن در تعدادی از باکتری های بیماری زا منتشر شده در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (1393)
- تاثیر نیتروژن و تراکم کاشت روی برخی ویژگی های رشد، عملکرد و میزان اسانس در نعناع فلفلی (L. Mentha piperita) منتشر شده در فصلنامه پژوهشهای زراعی ایران (1389)