اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
51. Applications of Hydrocolloids in Meat Products
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1753. Effect of Flint and Floury Corn Flour Mixtures on the Colorimetric and Organoleptic Properties of the Enzymatically Hydrolysed Glucose Syrup
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسینام نویسندگان مقاله: فرشته فطوره چی - Flora Farrokhi - Orang Eyvazzadeh - Ali Bahadori - Amin Sayed Yaghoubiتعداد صفحات مقاله: 1056. Effect of extraction methods on oleoresin components of ginger rhizomes
سال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 157. Effective Factors on consumers behavior of organic agricultural products among citizens in Tehran Township
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 958. Improvement of tomato yield and salinity tolerance by decreasing the medium pH
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 659. Study of the Properties of Acids and Minerals of the Substance prepared from Apples
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 560. The Detection of virulent genes in Aeromonas hydrophila strains isolated from seafood
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 7
نتایج 51 تا 100 از مجموع 60