اطلاعات کنفرانس
همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
محل برگزاری: تربت حیدریه
تاریخ برگزاری: 11 دی 1393
تاریخ نمایه سازی: 17 اسفند 1393
تعداد صفحات: 1733
تعداد مقالات :188
نمایش مقالات: 206077
شناسه ملی این کنفرانس: NCSNTFI01
نویسندگان مشارکت کننده: 474 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 6
مجموعه مقالات همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
101. تأثیر هیدروکلوئیدهای کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9102. تأثیر هیدروکلوئیدهای گوار و زانتان بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9103. تاثیر استخراج با پیش تیمار فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی عصاره شقاقل
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10104. تاثیر افزودن ترکیبی صمغ های ژلان، کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا بر خواص فیزیکوشیمیایی وارگانولپتیکی دوغ
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8105. تاثیر مالتودکسترین بر ویسکوزیته و رفتار جریانی خامه قنادی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8106. تاثیر نوع بستهبندی بر ریزش انگور سفید بیدانه در فرآیند حملونقل
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8107. تاثیر کاربرد شیرین کننده های الکلی، به خصوص زایلیتول، به عنوان جایگزین ساکارز بر برخی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی محصولات غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10108. تاثیر کیفیت شیرخام بر عمر نگهداری شیر و محصولات جانبی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6109. تعیین چروکیدگی غرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز_ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11110. تلخی زدایی از پسماندهای مرکبات برای تولید فرآورده های سودمند غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10111. تولید دوغ توسط عصاره ی اتانولی مرزنجوش وبررسی اسیدیته آن درشرایط آزمایشگاهی درطول زمان نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7112. تولید و بهینه سازی ماست پروبیوتیک همزده، با ویژگیهای مناسب تغذیه ای و حسی،متناسب با ذائقه مصرف کننده ایرانی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16113. جذب سم دیازینون توسط نانو ذرات سلولزکونژوکه شده با آلیسین
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11114. حرارت دهی اهمیت درآب پرتقال : چگالی، بریکس و PH
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11115. خواص رئولوژی خمیر وکیفیت نان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9116. راهکارهای کنترل و پیشگیری از تولید پاتولین
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5117. روش شناسی سطح پاسخ : تحریک کشت سوسپانسیون سلولی نعنافلفلی Mentha piperita با استفادها زنانوذرات اکسید روی و نقره
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7118. روشهای تولید میکروهیدروژل و کربوهیدروژل
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9119. ریزپوشانی مواد غذایی و کاربرد آن در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: تکتم رحمانی بایگیتعداد صفحات مقاله: 8120. ریزپوشانی: مفاهیم، مکانیسم، روش ها و برخی از کاربرد هایش در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9121. سنتز نانوذرات سلولز کنژوگه شده با طلا و بررسی قابلیت جذب سم دیازینون توسط آن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15122. سویا به عنوان ترکیب فراسودمند درصنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6123. شناسایی مولکولی و بررسی فیلوژنتیکی ناحیه 16srRNA باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداشده ازدونمونه خمیر ترش تربت و بوکر آلمان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 17124. طراحی واحد تولید برگه انواع میوه( شاه میوه )
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12125. غذاهای ارگانیک
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9126. غذاهای عملگرا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7127. غذاهای فراسودمند
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8128. غشاهای ماتریس مخلوط در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8129. غنی سازی نان به منظور تولید میان وعده غذایی مناسب برای دانش
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5130. فرایند رنگبری روغن های سویا وزیتون بااستفاده از امواج اولتراسونیک و بررسی پارامترهای کیفی روغن نظیر اندیس پراکسید و ترکیب اسیدهای چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10131. مبانی غذای سلامتی زادر کتاب و سنت
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14132. مدل سازی آنزیم گلوکوز ایزومراز استرپتومایسیس روبیجینوس به منظور تعیین آمینواسیدهای مسئول در پایداری دمایی و اسید- سازش پذیری در تهیه شربت ذرت غنی از فروکتوز
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6133. مدلسازی و بهینه سازی پروسه پخت یک غذای سنتی و محلی مالزیایی با نرم افزار فلوئنت
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6134. مدیریت بسته بندی در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9135. مروری بر آلودگی مایکوتوکسینی گندم آرد و نان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14136. مروری بر اثر فرایند فشار بالا بر روی خواص کاربردی و رئولوژی پنیر موزارلا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6137. مروری بر بررسی روش های نوین بسته بندی در فرآورده های شیلاتی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9138. مروری بر بررسی مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف کنسروهای ماهی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8139. مروری بر تغییرات اقلیمی وامنیت غذایی
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4141. مروری بر ویژگی باکتریهای پروبیوتیک و اثرات آن در غذاهای حامل
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6142. مروری بربرخی ازشیرین کننده های جایگزین قندمناسب برای تولید شکلات رژیمی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9143. مروری برتاثیرپروتئناز سن گندم بر گلوتن ومحصولات آردی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11144. مروری برتولید پروتئین تک یاخته scp ازضایعات به عنوان منبع پروتئینی جدید
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13145. مروری برجایگزین های کره کاکائو و انواع جدید آن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6146. مروری برشیرسویا به عنوان حامل باکتریهای پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7147. مروری برمحتوی رسوراترول درارقام انگور تحت تاثیر فاکتورهای مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9148. مروری برکاربرد بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 18150. مطالعه برهم کنش پپتید مهارکننده آنزیم مبدل آنژیوتنسین I با پروتئین آلبومین سرم انسانی بابکاربردن تکنیک نشرفلورسانس
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5
نتایج 101 تا 150 از مجموع 188