اطلاعات کنفرانس
همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
محل برگزاری: تربت حیدریه
تاریخ برگزاری: 11 دی 1393
تاریخ نمایه سازی: 17 اسفند 1393
تعداد صفحات: 1733
تعداد مقالات :188
نمایش مقالات: 206077
شناسه ملی این کنفرانس: NCSNTFI01
نویسندگان مشارکت کننده: 474 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 6
مجموعه مقالات همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
51. بررسی امکان استفاده ازتفاله انگور قرمز به عنوان جایگزین چربی درتولید سوسیس کم چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 752. بررسی انواع پوشش ها در فراورده های گوشتی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 953. بررسی اکراتوکسین A در برنج های رایج مصرفی و اثر بخشی فرآیند پخت بر بالاترین آلودگی ها
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 854. بررسی تأثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی سفیدک سیستان طی نگهداری در یخچال
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 955. بررسی تاثیر استفاده ازجایگزین های چربی اینولین و نشاسته برخصوصیات حسی پنیر تقلیدی به روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 856. بررسی تاثیر افزودن نمک منگنز بر روی رشد باکتریهای ماست
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1157. بررسی تاثیر امولسیفایر عصاره چوبک با پروپیلن گلیکول آلژینات بر کف زایی ماءالشعیربدون الکل طعم دار (لیمویی)
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 758. بررسی تاثیر امولسیفایرعصاره چوبک با ساپونین کیلایا بر کف زایی ماءالشعیربدون الکل طعم دار (لیمویی)
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 859. بررسی تاثیر ترکیبی هیدروکلوئیدهای ژلان، کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا بر ویژگیهای رئولوژیکی دوغ
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 960. بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با عصاره گیاه چوبک بر خصوصیات بافتی سس مایونز
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 961. بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با عصاره گیاه چوبک بر خصوصیات رئولوژیکی سس مایونز
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1162. بررسی تاثیر روش انجمادکندوانجمادتند روی ارزش غذایی فیله ماهی تیلاپیای نیلی Oreochromisniloticus
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1263. بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی Lallemanti.Royleanaبرخواص رئولوژیکی پنیرسفید ایرانی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1464. بررسی تاثیر موسیلاژی دانه کتان برخصوصیات حسی شیمیایی و رنگی ماست قالبی نیم چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1065. بررسی تاثیر نوع کشت آغازگردمای گرمخانه گذاری وph نهایی محصول برخواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2366. بررسی تاثیررطوبت برپوشش بسته بندی زیست تخریب پذیرپلی وینیل الکل /اکسید روی zno
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 967. بررسی تاثیرروش انجمادکندوتند برروی ساختمان داخلی بافت فیله ماهی تیلاپیاینیلی (Oreochromisniloticus) درزمان نگهداری درسردخانه -18درجه سانتیگراد
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1068. بررسی تاثیرعصاره ی اتانولی مرزنجوش برخواص فیزیکوشیمیایی دوغ درشرایط آزمایشگاهی درطول زمان نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 769. بررسی تغییر عناصر ساختار دوم پروتئین آلبومین سرم انسانی در اثر بر هم کنش با پپتید کنترل کننده ی فشار خون در حضور نانوذره نقره
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 670. بررسی توانایی جذب آنتی بیوتیک تتراسیکلین توسط نانو کامپوزیت پلی استایرن-کاپریک اسید
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1571. بررسی خصوصیات بافتی پنیر تقلیدی حاوی اینولین و نشاسته
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 572. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی بافتی بستنی غنی شده باترکیبات فراسودمند
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1073. بررسی خواص رئولوژی، رنگ سنجی و حسی بیسکوئیت تهیه شده از آردگندم سن زده
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1175. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی کم چرب غنی شده با فیبرهای خوراکی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1476. بررسی رفتارتیکسوتروپ سس مایونز کم چرب و کم کلسترول حاوی صمغ قدومه شهری وکنسانتره پروتئین آب پنیر
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 778. بررسی ساختار اسید چربی روغن ماهی کیلکا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 679. بررسی فرایندانجمادموادغذایی ازدوجنبه ترمودینامیکی وسینتیکی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 980. بررسی قابلیت زیستی باکتری باسیلوس کواگولانس لاکوباسیلوس اسپوراژنز درفرایند تولید و مدت زمان نگهداری دونوع گز معمولی وگز بدون قند
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1381. بررسی محصولات غنی شده با فیبر در ایران و جهان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1582. بررسی مقدماتی مکانیزم اثر عصاره گل محمدی برترشح اسید معده
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 483. بررسی موانع استقرار سیستم تجزیه تحلیل خطردرنقاط کنترل بحرانی درواحدهای تولیدی شهر مشهد
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1084. بررسی میزان سرب درموادغذایی و اثرآن برسلامت انسان و محیط زیست
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 885. بررسی نقش و اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک درصنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 886. بررسی و شناخت باکتریهای ماست
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1387. بررسی ویژگی ها و کاربردهای بره موم به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 688. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1389. بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودرآلوورا طی مدت نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1290. بررسی ویژگیهای فیزیکی فیلم های نشاسته ای و راه های بهینه سازی خواص آن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1091. بررسی ویژگیهای مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده ازایزوله پروتئین لوبیا عروس
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1192. بررسی پایداری ناتامایسین در دوغ با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع و طراحی آزمایش
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1093. بررسی کاربرد فیبرکس درصنعت غذا
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 494. بررسی کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی روغن شتر مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1195. بسته بندیهای هوشمند
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: مرضیه میرزائی رادتعداد صفحات مقاله: 1096. بهبود خواص حسی کیک فنجانی بااستفادها زفرایند حرارت دهی گندم
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1097. بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی ازپودرفلفل دلمه قرمز پاپریکا بااستفاده ازآنزیم همی سلولاز
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 999. بهینه سازی پارامترهای عملیاتی دراستخراج آنتوسیانین اززرشک به کمک امواج التراسونیک
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9100. بهینه یابی ویژگی های انبساط شوندگی اسنک تهیه شده از آرد لوبیا رانر به روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8
نتایج 51 تا 100 از مجموع 188