اطلاعات کنفرانس
دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
محل برگزاری: ساری
تاریخ برگزاری: 29 بهمن 1393
تاریخ نمایه سازی: 25 فروردین 1394
تعداد صفحات: 2541
تعداد مقالات :267
نمایش مقالات: 308844
شناسه ملی این کنفرانس: COPDCFI02
نویسندگان مشارکت کننده: 692 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 10
مجموعه مقالات دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
151. تاثیرات میکروارگانیسم های پروبیوتیک در فراورده های فراسودمند لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5152. تحلیل و بررسی مدل های خشک کردن لایه های نازک پرتقال خونی رقم مورو
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8153. تصفیه فاضلاب های صنعتی به روش لجن فعال با رشد چسبیده همراه با برگشت لجن (IFAS)
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8154. تغلیظ انجمادی عصاره آلبالو و پرتقال با استفاده از فرآیند شفاف سازی مدرن و مقایسه فرآیند تغلیظ انجمادی با فرآیند تغلیظ حرارتی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11155. تفاوت سطح عدم امنیت غذایی در منابع روستایی گرگان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9156. تلخی مرکبات وروش های تلخی زدایی آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13157. تمشک محصولی مستعد جهت توسعه صنایع غذایی مرتبط
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8158. تهینه و ارزیابی فیلم های زیست ناانو کامپوزیت بر پایه ژلاتین ماهی تقویت شده با نانوذرات کیتوسان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13159. تهیه و ارزیابی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی کفیران- متیل سلولز
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14160. تهیه و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی متیل سلولز کتیرا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11161. تولید فرآورده های غله ای بدون گلوتن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5162. تولید و بررسی ویژگی های قند سنتی مخصوص مناطق شمالی ایران و روش های بهبود فرایند آن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5163. تولید پروتئین هیدرولیز شده سویا با استفاده از آنزیم های سابتیلیسین و تریپسین
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10164. تکنولوژی تولید قهوه و فرآورده های جانبی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8165. تکنولوژی های جدید برای جداسازی پپتیدهای بیواکتیو
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13166. تکنولوژی های غیر مخرب در صنایع پس از برداشت محصولات کشاورزی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10167. تکنیک های نوین برای افزایش shelf-life گوشتهای بسته بندی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10168. جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی در میوه جات و سبزیجات بدون استفاده از فرآیند حرارتی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14169. خصوصیات شیمیایی و آنتی میکروبی روغن های اسانسی: مقایسه دو روش استخراج Hydrodistillation و Supercritical Co2
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10170. خواص بیولوژیکی سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa)
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 18171. خواص دارویی تمشک سیاه امکانی بالقوه در توسعه صنایع غذایی مرتبط
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5172. درآمدی بر مفهوم امنیت غذایی
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10174. روش های تولید پپتیدهای زیست فعال
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7175. روشهای نوین برای تولید اتانول از ضایعات کشاورزی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9176. روغن ضایعات میگو: منبعی ازکاروتنوئیدهای مقاوم در برابر اکسیداسیون
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4177. روغن های تک یاخته
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10178. ریزپوشانی رنگ دهنده های طبیعی در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13179. ریزپوشانی و نقش آن در تغذیه
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10180. زرشک و کاربرد آن در صنایع غذایی و دارویی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10182. سم زدایی اکراتوکسین A به روش های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9183. شناسایی و اولویت بندی بازار هدف برای صادرات آب میوه ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14184. ضرورت، چالشها و مدیریت صنایع تبدیلی و نقش آن در کاهش ضایعات برنج
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5185. عسل در ترازوی علم و دین
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: فاطمه قاسمی طوسیتعداد صفحات مقاله: 10186. عمر ماندگاری میگوی تیمار شده با پوشش کیتوسان- ژلاتین در یخچال
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12187. عملکرد اسانس آویشن به همراه نگهدارنده های سرمایی بر ویژگی های کیفی خمیر مرغ در طول دوره نگهداری در انجماد
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12188. غذاهای حلال
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12189. غنی سازی محصولات غله ای غیرنانی با استفاده از ضایعات کشاورزی حاوی ترکیبات پروتئینی و فیبری
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6190. غنی ساسی آرد گندم با دانه تاج خروس
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7191. فراورده های لبنی خشک شده: تولید و بهینه سازی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14192. فیلتراسیون غشائی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5193. مدل انتقال حزارت میکروویو خانگی برای یک ماده غذایی در یک آون
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11194. مدل سازی ارتفاع بهینه سقوط بسته ها و محصولات کشاورزی به کمک سیستم جرم- فنر
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5195. مدلسازی ایزوترم جذب تعادلی و بررسی اثر نانوخاک رس بر فیلم تجدیدپذیر SSPS
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11196. مروری بر اثر فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا بر غیر فعال سازی آنزیم پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12197. مروری بر اثر فرایند اولتراسوند بر آنزیم پراکسیداز و دکستراناز در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9198. مروری بر استفاده از پوشش های خوراکی و زیست تخریب پذیر در راستای حفظ کیفیت میوه و سبزیجات
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7199. مروری بر انتقال جرم وحرارت در پخت کیک و گوشت
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10200. مروری بر اهمیت و دانش بسته بندی نان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12
نتایج 151 تا 200 از مجموع 267