اطلاعات کنفرانس
دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
محل برگزاری: ساری
تاریخ برگزاری: 29 بهمن 1393
تاریخ نمایه سازی: 25 فروردین 1394
تعداد صفحات: 2541
تعداد مقالات :267
نمایش مقالات: 308828
شناسه ملی این کنفرانس: COPDCFI02
نویسندگان مشارکت کننده: 692 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 10
مجموعه مقالات دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
51. بررسی آنتوسیانین ها به عنوان رنگ های طبیعی در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1352. بررسی اثر آبگیری اسمزی و خشک کردن تکمیلی بر خواص ارگانولیپتیکی قارچ دکمه ای (Agraicus Bisporus)
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1053. بررسی اثر استفاده از سیال فوق بحرانی بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه باریجه در مقایسه با استفاده از روش های سنتی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1054. بررسی اثر افزودن پودر شیرخشک کم چرب و پرچرب بر ویژگی های کیفی و حسی نان همبرگر
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1555. بررسی اثر تیمارهای استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروویو برخصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره هویج (Daucus Carota)
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1456. بررسی اثر تیمارهای حلال های الکلی، هیدروالکلی و اولتراسوند بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پالپ توت فرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1357. بررسی اثر تیمارهای مختلف شیره انگور بر پارامترهای کمی و کیفی کیک روغنی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1258. بررسی اثر جایگزینی چربی با فیبر رژیمی چغندر قند بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس کوکتل
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1159. بررسی اثر حلال هیدروالکلی و اولتراسوند بر محتوای فنولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره گل بیدمشک
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1360. بررسی اثر خشک کردن اسمزی با مایکرویو روی خصوصیات کیفی انجیر سیاه با پوشش کلریدسدیم و ساکاروز
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 861. بررسی اثر روش استخراج آنزیمی دانه های روغنی بر میزان استحصال و کیفیت روغن حاصله
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1062. بررسی اثر روش های استخراج (ماسراسیون و ماکروویو) بر استخراج ترکیبات فنلی گیاه آرتیشو
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 663. بررسی اثر روشهای مختلف خشک کردن، پاستوریزاسیون و فشارهیدرواستاتیکی بالا بر ماندگاری آسکوربیک اسید در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1264. بررسی اثر ریز ساختار آرد (میکرواکستراکچر) بر رنگ آن با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1265. بررسی اثر زمان تماس و غلظت متفاوت نانوذرات نقره بر روی ضریب توزیع نقره از نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره به مشابهات مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 666. بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره بابونه بر رشد پاتوژن ها در طول نگهداری خورشت ماست
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 867. بررسی اثر فرآیند تقطیر اسمزی و حرارتی بر ابقا اسید آسکوربیک و شاخص رنگ کنسانتره نارنج
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1068. بررسی اثر نانو (SiO(2 بر خواص مکانیکی فیلم تجدیدپذیر SSPS
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1269. بررسی اثر نانو ذره نقره و خاصیت ضد باکتریایی بر رشد باکتری اشرشیا کلی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 770. بررسی اثر پیش تیمارهای آب داغ، بخار آب و اسید سیتریک بر خواص کیفی برش های میوه به
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1171. بررسی اثرات فرآیندهای ترکیبی HHP-DPCD ، HHP- Thermal process و HHP-OD بر روی آنزیم های PPO ، POD و PME
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1272. بررسی انتقال جرم و مکانیسم خشک شدن مواد غذایی توسط امواج فراصوت
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1073. بررسی تاثیر افسودنی های گیاهی در بهینه سازی خصوصیات انواع پنیر
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1174. بررسی تاثیر روش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات موثره عصاره های گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 875. بررسی تدثیر اندازه و ارتفاع توده میوه بر آسیب های کیوی در ارتعاشات شبیه سازی شده حمل و نقل جاده ای
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1076. بررسی تدثیر فناوری پالس نوری در غیر فعال کردن میکروب ها در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 777. بررسی تدثیر ماهی بر کیفیت کراکرهای غنی شده با ماهی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 978. بررسی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس حاصل از برگ و اندام هوایی گیاه کاکوتی Ziziphora Lamiaceae
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 879. بررسی تغییرات رنگی آرد با افزایش درجه استخراج با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2080. بررسی توانائی حمل مولکولهای کوچک توسط بتالاکتوگلوبولین با استفاده از تکنیک پروتون NMR با هدف درون پوشانی ترکیبات زیست فعال
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1281. بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس گل میخک به همراه پوشش خوراکی آلژینات و کربوکسی متیل سلولز بر روی نگهداری فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط سرد
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1382. بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی بزگ گیاه بادرنجبویه علیه دو سویه باکتری عامل فساد مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 683. بررسی خواص آنتی اکسیدانی محصولات واکنش میلارد
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 684. بررسی خواص رئولوژی خرمالو تحت بارگذاری
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 985. بررسی خواص و کاربرد صمغ ها در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1686. بررسی درصد آمیلوز و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امید بخش برنج
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 987. بررسی راه های شکل گیری اکریل آمید در مواد غذایی و چگونگی پیشگری از آن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1788. بررسی روش استخراج بر ترکیبات فنلی عصاره برگ قاصدک
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 789. بررسی روش ماکروویو در استخراج ترکیبات فنلی گیاهان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 590. بررسی روش های نوین نگهداری و فرآوری مواد غذایی (میدان الکتریکی پالسی، پرتودهی، جاذب اکسیژن، امواج فراصوت)
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1091. بررسی روغن دانه گیاه بالنگو تحت تأثیر ماده سورفکتنت
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 692. بررسی زنجیره تولید، توزیع و مصرف با تأکید بر چالش ها و راهکارها (مطالعه موردی: زعفران)
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1194. بررسی سینتیک استخراج آنتوسیانین زرشک به کمک فراصوت
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 895. بررسی سینتیک خشک کردن قارچ دکمه ای سفید با روش بخار فوق داغ
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 197. بررسی صدمه مکانیکی وارده به میوه هلو (رقم آلبرتا) در یک سیستم شبیه ساز ارتعاشی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1098. بررسی ضریب توزیع نقره از نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره به اتانول
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6100. بررسی عوامل موثر در بهره وری زمان تولید خط نوشیدنی پگاه گیلان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9
نتایج 51 تا 100 از مجموع 267