اطلاعات کنفرانس
دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
محل برگزاری: ساری
تاریخ برگزاری: 29 بهمن 1393
تاریخ نمایه سازی: 25 فروردین 1394
تعداد صفحات: 2541
تعداد مقالات :267
نمایش مقالات: 311532
شناسه ملی این کنفرانس: COPDCFI02
نویسندگان مشارکت کننده: 692 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 10
مجموعه مقالات دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
201. مروری بر اکسیداسیون لیپیدهای بافت حیوانی تحت فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا (HPP)
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11203. مروری بر خصوصیات سلامتی بخش دارچین و کاربرد آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9204. مروری بر راهکارهای کاهش نمک در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11205. مروری بر ساختار فیلم های خوراکی و بررسی خصوصیات فیلم های کفیران و متیل سلولز
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11206. مروری بر عوامل مؤثر و روش های اندازه گیری آسیب های مکانیکی میوه در حمل و نقل جاده ای
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10207. مروری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کرفس
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10208. مروری بر فناوری غیرحراتی ازن و کاربردهای آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9209. مروری بر ویژگی ها، چالش ها و کاربردهای روغن پوست و دانه حاصل از ضایعات فرآوری مرکبات
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13210. مروری بر کاربرد و اثرات نانو ذرات نقره در حفظ کیفیت و ایمنی محصولات غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9211. مروری بر کاهش مصرف نیتریت و نیترات در فراورده های گوشتی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10213. مروری کلی بر روش های تشخیص سریع پاتوژن مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سروه احمدی تپه برتعداد صفحات مقاله: 13215. مطالعه خصوصیات شیمیایی و رئولوژیکی پنیر پیتزای پروسس به روش اسیدی کردن مستقیم و استارتر ترموفیل
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1216. معزفی آنزیم کلروفیلاز و کاربرد آن در صىایع غذایی
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4217. مقایسه اثر بسته بندی با فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن- رس بر کیفیت و ماندگاری نان تست جو با نان تست فیبردار از طریق تعیین خواص شیمیایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10218. مقایسه اثر بسته بندی با فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری نان تست جو با نان تست فیبردار از طریق تعیین خواص حرارتی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12219. مقایسه عملکرد آزمون شیمیایی و آکوستیک در سنجش خواص بافتی میوه کیوی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7220. مقایسه کیفیت ژلاتین تهیه شده از منابع مختلف حیوانی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10221. مهاجرت مونومرها از پلی مرهای بسته بندی به ماده غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6222. مکانیسم خشک کردن کف پوشی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10223. مکانیسم عمل و کاربرد فرآیندهای فشاربالا در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12224. نانوکامپوزیت ها در بسته بندی های نوین مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10225. نشاسته مقاوم
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13226. نقش فرآوری و بسته بندی در تأمین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی از طریق بسته بندی های هوشمند
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14227. نقش فیلم ها و پوشش های خوراکی در ایمنی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10228. نوآوری های صنعت بسته بندی با رویکرد ایمنی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10229. نگاهی اجمالی بر آلاینده دی اکسین در مواد غذایی و روش های کنترل آن در زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8230. نگرشی بر انواع و مکانیسم عمل آنتی اکسیدان ها
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8231. هسته انگور و نقش آن در سلامتی انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9232. پروبیوتیک ها و ا همیت مصرف آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7233. پروبیوتیک ها و نقش آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: جعفر حسین زاده مرزناکیتعداد صفحات مقاله: 8234. پپتیدهای بیواکتیو و کاربردهای آن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8235. چالشهای تکنولوژیکی حذف گلوتن از نان و ماکارونی و راهکارهای غلبه بر آن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11236. کاربرد CO2 فوق بحرانی در استخراج اسانس ها و روغن های گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11237. کاربرد آب زیر بحرانی در استخراج آنتی اکسیدان های گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5238. کاربرد امواج فراصوت به عنوان یک روش غیر حرارتی در فراوری و ارزیابی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10239. کاربرد اولتراسوند در استخراج روغن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8240. کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 27241. کاربرد بوشش خوراکی کتیرا و عصاره شیرین بیان در افزایش زمان ماندگاری و کیفیت گوشت تازه مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8242. کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در نگهداری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9243. کاربرد حسگرها و نشانگرها در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11244. کاربرد سیال فوق بحرانی در استخراج عصاره گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6245. کاربرد فرآیند اهمیت در گوشت
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11246. کاربرد فراصوت توان پائین در پایش کیفیت و فرآوری محصولات غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12247. کاربرد فرایند فشار بالا در روغن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10248. کاربرد میدان های مغناطیسی (Magnetic Fields) جهت بهبود کارایی هیدروژناسیون روغن های خوراکی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8249. کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11250. کاربرد نانوکامپوزیت ها و نانو بیو کامپوزیت ها در بسته بنذی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7
نتایج 201 تا 250 از مجموع 267