اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
51. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی سنجد بر ماندگاری آب پرتقال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 952. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر فساد اکسیداتیو سس مایونز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 753. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر فساد اکسیداتیو فیله قزل آلای رنگین کمان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1054. بررسی اثر استفاده از سیال فوق بحرانی بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ قاصدک در مقایسه با استفاده از روش ماسراسیون
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 955. بررسی اثر افزودن کنسانتره تمشک و هیدروکلوییدها ( صمغ زانتان_صمغ عربی) به ماست هم زده و نگهداری در شرایط سرد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 856. بررسی اثر افزودن کنسانتره شاه توت و هیدروکلوییدها ( صمغ کتیرا_صمغ عربی) به ماست هم زده و نگهداری در شرایط سرد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 957. بررسی اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی مخلوط روغن های گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 858. بررسی اثر ترکیب آلژینات و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1059. بررسی اثر ترکیب کیتوزان و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1060. بررسی اثر تولید فرآورده های غله ای فاقد گلوتن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 561. بررسی اثر جایگزین های نیتریت و نیترات در سوسیس
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1262. بررسی اثر دما در حضور یا عدم حضور اتیلن بر زمان رسیدن و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه کیوی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1263. بررسی اثر سمیت ملامین در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1264. بررسی اثر ضد باکتریایی پوشش فعال خوراکی ژلاتین به همراه اسانس آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) واسید آسکوربیک بر ماندگاری گوشت ران مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 865. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی میوه کاکتوس آپونتیا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 866. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر تغییرات میکروبی فیش فینگرهای کیلکای معمولی طی دوره نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 967. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر تغییرات میکروبی فیله قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 868. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره چای سبز ( sinesis Camellia ) با استفاده از پوشش فعال خوراکی ژلاتین بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 769. بررسی اثر فرآیند خشک کردن اسمزی بر روی تعیین دما و غلظت مناسب آبگیری برش های خربزه مشهد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 970. بررسی اثر فرآیند خشک کردن اسمزی بر روی تغییرات رنگ برش های خربزه مشهد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 871. بررسی اثر فرآیند خشک کردن اسمزی بر روی میزان قند برش های خربزه مشهد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 872. بررسی اثر موسیلاژ دانه به، و کیتوزان و جایگزینی ایزوله پروتیین سویا بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست منجمد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 973. بررسی اثر پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان مکمل غذایی ترکیبی بر عملکرد رشد و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 574. بررسی اثرات ایمنی و غیر سمی بودن فیلم های خوراکی زیست تخریب پذیر بر پایه ژلاتین ماهی سردآبی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 975. بررسی استخراج ماده موثره زنیان با استفاده از اولتراسوند و حلال ( UAS ) بر کیفیت میکروبی سوریمی ماهی فیتوفاگ در دمای 4C
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 776. بررسی استفاده از شیره بهداشتی خرما از واریته های پر محصول ایران جهت افزایش مدت ماندگاری و جلوگیری از بیات شدن نان های مسطح
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1077. بررسی امکان استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی فرآورده های گیاهی در جهت بهبود کیفیت محصولات شیلاتی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 778. بررسی اندازه ذرات آرد در خواص ریولوژیکی خمیر نان بربری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1179. بررسی اهمیت کیفیت ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1380. بررسی بار میکروبی برگرهای تولیدی از مخلوط سوریمی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio ) و گوشت مرغ طی دوره نگهداری در یخچال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 981. بررسی بار میکروبی شیرینی های تر ارسالی به آزمایشگاه بلوک غرب استان مازندران در سال 1393
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 682. بررسی برخی عوامل موثر بر مقاومت گوجه فرنگی در بارگذاری فشاری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1083. بررسی بهبود خواص ارگانولپتیکی نان با استفاده از آب پنیر تخمیری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سید رسول شاه حسینیتعداد صفحات مقاله: 784. بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی محلول سیستیین برکیفیت شیمیایی و حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس به مدت پنج ماه
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1285. بررسی تاثیر اسانس مرزنجوش ( Origanum Vulgare ) بر رفتار باکتری سودوموناس آیروژینوزا ( Pseudomonas aeruginosa ) تلقیح شده به گوشت چرخ شده مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 886. بررسی تاثیر اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare) بر تعداد کلی باکتری های گوشت چرخ شده مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 687. بررسی تاثیر اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare) بر خواص حسی گوشت چرخ شده مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 788. بررسی تاثیر افزودن اسانس های گیاهی به پوشش های خوراکی به منظور افزایش ماندگاری فرآورده های شیلاتی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1189. بررسی تاثیر خواص آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی ژلاتین غنی شده با عصاره چای سبز بر روی کیفیت پروتیین گوشت فیله ماهی رنگین کمان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 590. بررسی تاثیر خواص آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی ژلاتین غنی شده با عصاره چای سبز بر روی کیفیت گوشت فیله ماهی رنگین کمان طی دوره نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 691. بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر روی لایه موز
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 492. بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر بهبود خواص حسی سس مایونز طی فرآیند نگهداری در یخچال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 893. بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر تغییرات pH سس مایونز طی فرآیند نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 794. بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر ماندگاری فیش فینگرهای کیلکای معمولی نگهداری شده در یخچال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 895. بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 796. بررسی تاثیر عصاره هیدروالکلی برگ گیاه گزنه بر بهبود خواص حسی گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 997. بررسی تاثیر عصاره گزنه بر رفتار باکتری باکتری E.coli تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 798. بررسی تاثیر فرایند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو رقم جو ( لاین 79- EBYT و یوسف )
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1099. بررسی تاثیر پیش فرآیند اسمزی بر بافت طالبی سرخ شده
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5100. بررسی تاثیرات هورمون کورتیزول بر بدن ماهیان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8
نتایج 51 تا 100 از مجموع 325