اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
101. بررسی تغییرات جرم و رنگ در فرآیند خشک کردن گریپ فروت توسط ماکروویو با استفاده از تصاویر رقمی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10102. بررسی تغییرات شاخص پراکساید در برگرهای تولیدی از مخلوط سوریمی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio ) و گوشت مرغ طی دوره نگهداری در یخچال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9103. بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی نایسین آزاد بر فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) آلوده به باکتری لیستریا مونوسیتوژنز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 17104. بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی نایسین انکپسوله شده با نانو لیپوزوم بر فیله ماهی فیتوفاگ ( Hypophthalmichthys molitrix) آلوده به باکتری لیستریا مونوسیتوژنز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15105. بررسی تولید ویتامین C میکروبی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7107. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ، ریولوژیکی و حسی آنالوگ پنیر سفید ایرانی کم چرب طی دوره نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11108. بررسی خصوصیات کیفی محلول اسمزی در حین خشک کردن برش های خربزه مشهد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7109. بررسی خواص آنتی اکسیدانی روغن بذر تاج خروس ( Amaranthus hypochondriacus ) در نگهداری از روغن سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8110. بررسی خواص آنتی اکسیدانی روغن بذر تاج خروس ( Amaranthus hypochondriacus ) در نگهداری از روغن کلزا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8111. بررسی خواص آنتی اکسیدانی روغن بذر تاج خروس در نگهداری از رو غن های گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16112. بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره بذر چای ترش
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6113. بررسی خواص آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی ژلاتین غنی شده با اسانس آویشن بر ماندگاری گوشت ران مرغ طی دوره نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8114. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی روغن بذر تاج خروس ( Amaranthus hypochondriacus)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9115. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ماست طعم دار شده با عصاره آبی گیاه زولنگ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10116. بررسی روش های هیدرولیز پروتیین های ماهی و کاربرد آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12117. بررسی روش های کپسوله کردن مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5118. بررسی روند زیوایی دانه ی گرده برخی از ارقام مرکبات در تشکیل میوه بر امنیت غذایی جامعه
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8119. بررسی سموم مورد استفاده در باغ مرکبات و معرفی جایگزین های طبیعی و سالم تر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5120. بررسی شرایط مختلف نگهداری در اتمسفر کنترل شده بر بیوسنتز و رسیدن کیوی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12121. بررسی صمغ های بومی ایران و کاربرد آنها در صنعت غذا
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3123. بررسی عوامل موثر بر چگونگی ریزپوشانی و کارایی آن در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10124. بررسی فاکتورهای ضدتغذیه ای سبوس برنج
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10125. بررسی مدت ماندگاری قارچ با استفاده از پوشش خوراکی بر پایه آلوورا و زانتان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9126. بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در کشک های بسته بندی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11127. بررسی میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان کاتالاز و پراکسیداز برگ گندم ( Triticum aestivum L. ) تحت تنش شوری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6128. بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5129. بررسی نقش آکریل آمید در امنیت غذایی و راه های کاهش آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سیده رقیه سلطان تویهتعداد صفحات مقاله: 6130. بررسی نقش تکنولوژی نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سمیرا طهرانی نژادتعداد صفحات مقاله: 8132. بررسی و معرفی برخی از خصوصیت نارنگی کلمانتین ماریسول
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6133. بررسی واکنش قهوه ای شدن غیر آنزیمی مایلارد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8134. بررسی وضعیت آفلاتوکسین در محصولات لبنی کشور و تاثیر تخریبی آن بر امنیت غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10135. بررسی وضعیت تغذیه در سالمندان شهرستان خرم آباد در سال 1393
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10136. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آرد مصرفی برای تولید نان باگت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11137. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کاکایو پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9138. بررسی ویژگی های کیفی، میکروبی و آنزیمی آب میوه تحت تاثیر فرآیند CO2 فوق بحرانی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7139. بررسی ویژگی و ارزیابی فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی متیل سلولز کتیرا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13140. بررسی ویژگی و ارزیابی فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی کفیران متیل سلولز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13141. بررسی پیش فرایند ترکیبی فراصوت آبگیری اسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ بر شاخص خشک کردن و جذب مجدد آب خرمالو
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12142. بررسی پیش فرایند ترکیبی فراصوت آبگیری اسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ بر شاخص چروکیدگی خرمالو
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11143. بررسی کاربرد سبوس برنج و عصاره آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13144. بررسی کاربرد پلیمرهای زیست تخریب پذیر در ریز پوشانی پروتیین ها
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6145. بررسی کمی و کیفی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare) جمع آوری شده از کاشان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7146. بررسی کیفیت میکروبیولوژی میگوی فراوری شده ی منجمد(مروری)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6147. به کارگیری فناوری نانو در نگهداری و افزایش امنیت مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6148. بهینه سازی تولید خامه قنادی رژیمی و بررسی تاثیر قند ، اسید و چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10149. بهینه سازی تولید خامه قنادی رژیمی و بررسی سختی بافت با استفاده از روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10150. بهینه سازی تولید خامه قنادی رژیمی و بررسی ماده خشک و خواص ارگانولپیتیکی با استفاده از روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11
نتایج 101 تا 150 از مجموع 325