اطلاعات کنفرانس
اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
محل برگزاری: بابلسر
تاریخ برگزاری: 22 اردیبهشت 1396
تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396
تعداد صفحات: 1672
تعداد مقالات :208
نمایش مقالات: 238409
شناسه ملی این کنفرانس: FITI01
نویسندگان مشارکت کننده: 528 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 1
مجموعه مقالات اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
101. بررسی وضعیت آنتی بیوتیک در شیرهای منطقه مازندران و تاثیر آن بر روی پارامترهای تخمیری ماست
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 17102. بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شورتنینگ های تولید شده در ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7103. بررسی ویژگی های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7104. بررسی ویژگی های پوست فرآورده های دریایی و خواص عملکردی آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12105. بررسی پوشش دهی با صمغ کربوکسی متیل سلولز و پودر هسته خرما بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت سرخ شده به روش عمیق
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13106. بررسی پوشش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر تغییرات رنگ و بافت سیب زمینی سرخ شده
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7108. بررسی کاربرد پسیلیوم بر خواص فیزیکوشیمیایی، ارگانولپتیکی و بافتی سوسیس کم چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10109. بسته بندی های نوین در حفظ میوه ها و سبزی های تازه برش خورده
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5110. بهینه سازی اثر غلظت و دمای محلول اسمزی بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک سیب درختی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9111. بهینه سازی تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ و با استفاده از خصوصیات رنگی و حسی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8112. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر روی گلوتن ایندکس آرد گندم
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6113. تاثیر اتمسفر تغیر یافته و تیمارغوطه ور کردن در عسل بر حفظ کیفیت انگور رازکی با حداقل فرآیند در حین نگهداری سرد
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8114. تاثیر استفاده از پوشش ها خوراکی بر پایه ژلاتین در محصولات سرخ شده
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10115. تاثیر افزودن پودر کدو حلوایی و مالت جو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7116. تاثیر اینولین بر pH و اسیدیته آبمیوه ترکیبی از آلبالو و انگور قرمز
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8117. تاثیر برهمکنش اثر صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر ویژگی های کیفی سیب زمینی سرخ شده
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8118. تاثیر برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر ویژگی های کیفی سیب زمینی سرخ شده
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6119. تاثیر بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و تخمیر
سال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4120. تاثیر جایگزینی گوشت با قارچ دکمه ای بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی فرانکفورتر مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10121. تاثیر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره بذر کنگر فرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6122. تاثیر خواص ارگانولپتکی عصاره گیری آبی و الکلی گیاه شاه تره بر فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9123. تاثیر خواص ارگانولپتکی پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7124. تاثیر عصاره بذر کنگر فرنگی بر خواص شیمیایی سوسیس
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7125. تاثیر عصاره هیدروالکلی آویشن شیرازی بر فساد اکسیداتیو فیله گوشت طی دو شرایط نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6126. تاثیر عصاره گیری آبی گیاه شاه تره بر فساد اکسیداتیو فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7127. تاثیر عصاره گیری الکلی گیاه شاه تره بر فساد اکسیداتیو فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7128. تاثیر مخلوط پودر کدو حلوایی و مالت جو بر میزان مواد معدنی کیک اسفنجی غنی شده
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6129. تاثیر میکروکریستالین سلولز و کاراگینان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های بافتی سوسیس
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14130. تاثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در کاهش جذب روغن در محصولات سرخ شده
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7131. تاثیر پری بیوتیک ای مکس، سلماناکس و اولتراایمکس بر عملکرد رشد و تغذیه فیل ماهی جوان (Huso huso)
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6132. تاثیر پری بیوتیک های مختلف تجاری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون فیل ماهی جوان
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6133. تاثیر پوشش خوراکی غنی شده با اسانس های گیاهی بر افزایش زمان ماندگاری ماهی
سال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4134. تاثیر پوشش متیل سلولز با اسانس پوست لیمو ترش بر خواص شیمیایی فیله مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7135. تاثیر پوشش متیل سلولز با اسانس پوست لیمو ترش بر ویژگی های میکروبی فیله مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6136. تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر و کیتوزان بر میزان اسیدیته و قهوه ای شدن ظاهری قارچ دکمه ای
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6137. تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر و کیتوزان بر میزان افت وزن قارچ دکمه ای
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6138. تاثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر تغییرات اکسیداتیو سیب زمینی سرخ شده
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7139. تاثیر کاربرد محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر خصوصیات کیفی ارقام برنج محلی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6140. تاثیر کاربرد محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر مقدار پروتیین و آمیلوز دانه ارقام برنج محلی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6141. تاثیر کیتوزان و اسانس گزنه برافزایش ماندگاری گلابی در شرایط سرد
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11142. تاثیر کیتوزان و اسانس گزنه برخصوصیات شیمیایی گلابی در شرایط سرد
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7143. تاثیرات استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در تغذیه
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7144. ترکیبات فنولی و عصاره های گیاهی فنولی مورد استفاده به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی برای ممانعت از اکسایش لیپید موجود در غذاهای دریایی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 17145. تشخیص هیستولوژیکی و هیستوشیمیایی بافت غضروفی در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس و کالباس)
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5147. تغییرات ویژگی های تغذیه ای بتاکاروتن، فیبر و کربوهیدرات کیک اسفنجی تهیه شده با پودر کدو حلوایی و مالت جو
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8148. تولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه برگ به
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5149. تولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه کنسانتره پرتقال گوشت قرمز (Citrus sinensis) با استفاده از شیرین کننده های استویا و عسل
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14150. تولید و بررسی رفتار هالوکرومیک نانوحسگرهای پروتیینی حساس به pH
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12
نتایج 101 تا 150 از مجموع 208