اطلاعات کنفرانس
اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
محل برگزاری: بابلسر
تاریخ برگزاری: 22 اردیبهشت 1396
تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396
تعداد صفحات: 1672
تعداد مقالات :208
نمایش مقالات: 238438
شناسه ملی این کنفرانس: FITI01
نویسندگان مشارکت کننده: 528 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 1
مجموعه مقالات اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
151. جایگاه عسل در توسعه گردشگری مزرعه
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8152. جایگزین های چربی و کاربرد آن در فرآورده های غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: لیلا امام قلی وندتعداد صفحات مقاله: 8153. حساسیت و آلرژی گندم و بیماری های گلوتن گندم
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7154. خاصیت ضد باکتریایی صمغ دانه شاهی و عصاره گزنه علیه باکتری های پاتوژن
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5155. خواص سلامت بخش پروبیوتیک ها
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7156. روش های استخراج چربی مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7157. روش های افزایش زنده مانی پروبیوتیک ها
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12158. طراحی مداخلات ارتقاء مصرف میوه و سبزی در نوجوانان: معرفی رویکرد SFS
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7160. غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن
سال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4161. غذا در ایران: ضرورت نگرش پست مدرن در توسعه گردشگری
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5162. غنی سازی و اثرات فراسودمند آن در تولید نان
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: محسن حسنی موسی آبادیتعداد صفحات مقاله: 9163. فرصت های نوآوری برای رستوران ها: نگرش پست مدرن به غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5164. مروری بر انواع فرآیندهای گندزدایی آب
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14165. مروری بر تاثیر پوشش ژلاتین با اسانس گیاه خوشاریزه بر کاهش جذب روغن فیله سرخ شده مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9166. مروری بر تولید آنتی اکسیدان از ضایعات مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7168. مروری بر روش استخراج با سیال فوق بحرانی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7170. مروری بر غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: واله شریف نصیریانتعداد صفحات مقاله: 7172. مروری بر ویژگی های مهم ماست سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7173. مروری بر پوشش های خوراکی، تولید و کاربرد آنها در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13174. مروری بر کاربرد تکنولوژی نانو در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8175. مروری بر کاربرد فناوری نانو در افزایش امنیت غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5176. مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9177. مطالعه تاثیر آب پنیر حاصل از شیر گاو میش بر خواص حسی و بافت نان باگت
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5178. مطالعه تاثیر آب پنیر حاصل از شیر گاو میش بر خواص حسی و بافتی نان بربری
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5179. مطالعه تاثیر متقابل آب پنیر حاصل از شیر گاو و صمغ قدومه بر خواص حسی و بافتی نان باگت
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6180. مطالعه و بررسی افزودنی های مجاز به لبنیات
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16181. مطالعه و بررسی ساخت جاذب برای حذف سموم کشاورزی از محلول آبی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15182. معرفی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان مکمل غذایی فراسودمند
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7183. مقایسه اسید چرب اشباع و غیر اشباع در نسبت های مختلف روغن دانه خربزه و روغن سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5184. مقایسه برخی شاخص های کیفی میوه توده های انار بومی باغملک (استان خوزستان)
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7185. مقایسه و بررسی جایگزین های چربی بر پایه پروتیین، به منظور تهیه خامه صبحانه رژیمی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7186. مهار کپک دوغ گرمادیده توسط باکتری های پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14187. مهمترین عوامل موثر بر کیفیت آب آشامیدنی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8188. نانو کامبوزیت ها و کاربردشان در صنایع بسته بندی و مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13189. نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7190. نقش آزمایش استاندارد محتمل ترین تعداد ممکن (MPN) در تعیین آلودگی آب
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8191. نقش جشنواره های غذای بومی و محلی در توسعه گردشگری مقاصد
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8192. نقش غذا در توسعه ی گردشگری
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14193. نقش فیلم ها و پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر در محصولات غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8194. نقش هیدروکلوییدها در تهیه غذاهای سرخ شده
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11195. نقش پوشش های خوراکی در حفظ کیفیت میوه تازه
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: امیر حسین اسماعیلیتعداد صفحات مقاله: 7196. ویژگی ها و نحوه ی فعالیت تکنولوژی نانو در بسته بندی محصولات غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9197. ویژگی های شاخص و روش های تولید نانو ذرات
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8198. ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8199. ویژگی های کیفیت کیک اسفنجی حاوی سطوح مختلفی از پوره عناب و مخلوط ایزومالت از جایگزین های ساکارز
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15200. ویژگی و طرز تهیه روغن هسته انار
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: مهران منصوری زینی - مسعود رضایی فرح آبادی - سیده زهرا حسینی ولشکلایی - مهران محمودیتعداد صفحات مقاله: 12
نتایج 151 تا 200 از مجموع 208