اطلاعات کنفرانس
اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
محل برگزاری: بابلسر
تاریخ برگزاری: 22 اردیبهشت 1396
تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396
تعداد صفحات: 1672
تعداد مقالات :208
نمایش مقالات: 238170
شناسه ملی این کنفرانس: FITI01
نویسندگان مشارکت کننده: 528 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 1
مجموعه مقالات اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
51. بررسی تاثیر استرس در ترکیب و کیفیت دانه گندم
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سید رسول شاه حسینیتعداد صفحات مقاله: 1253. بررسی تاثیر عصاره شاهی بر خواص شیمیایی سوسیس
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 754. بررسی تاثیر عصاره پوست لیمو شیرین بر تغییرات اکسیداتیو روغن آفتابگردان
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 655. بررسی تاثیر عصاره پوست لیمو شیرین بر تغییرات عدد کنژوکه و شاخص رنگی روغن آفتابگردان
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 556. بررسی تاثیر عصاره گیاه بامیه بر تغییرات عدد کنژوکه و شاخص رنگی روغن سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 657. بررسی تاثیر عصاره گیاه علف چشمه بر تغییرات اکسیداتیو روغن آفتابگردان
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 758. بررسی تاثیر عصاره گیاه علف چشمه بر تغییرات عدد کنژوکه و شاخص رنگی روغن آفتابگردان
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 659. بررسی تاثیر عصاره گیاه کاسنی بر تغییرات اکسیداتیو روغن کانولا
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 860. بررسی تاثیر مالچ پلاستیکی قرمز بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سه رقم مختلف میوه توت فرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1161. بررسی تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر تغییرات فساد اکسیداتیو فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 862. بررسی تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر خواص شیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 663. بررسی ترکیب اسید چرب شورتنینگ های تولید شده در ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 764. بررسی تغییر کاربری اراضی و مسایل تامین انرژی در روستا های نزدیک جنگل
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 765. بررسی تغییرات فساد اکسیداتیو پروتیین بافت دار سویا و تاثیر آن بر همبرگر
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 666. بررسی جنبه های بیوشیمیایی کارکرد اسانس های گیاهی در صنایع کشاورزی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 767. بررسی جنبه های مهم تولید رنگدانه فیکوسیانین از ریز جلبک اسپیرولینا
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 768. بررسی خاصیت صمغ دانه شاهی و عصاره گزنه بر قطر هاله عدم رشد باکتری پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 569. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی گیاه کوهی ولیک
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 670. بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم ترکیبی زیست تخریب پذیر نشاسته-آب پنیر غنی شده با نایسین
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1071. بررسی خصوصیات مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر نشاسته-آب پنیر غنی شده با نایسین
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1072. بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آویشن شیرازی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 574. بررسی خواص ارگانولپتیکی پروتیین بافت دار سویا و تاثیر آن بر همبرگر
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 575. بررسی خواص تغذیه ای سبزه گندم به عنوان منبع غنی از کلروفیل جهت استخراج و پایدار سازی رنگدانه کلروفیل
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1476. بررسی خواص شیمیایی روغن دانه خربزه
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 577. بررسی خواص ضدباکتریایی فیلم ترکیبی زیست تخریب پذیر نشاسته-آب پنیر غنی شده با نایسین
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1178. بررسی خواص فیزیکی روغن دانه خربزه
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 579. بررسی درصد های اسید چرب اشباع و غیر اشباع روغن دانه خربزه
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 680. بررسی راهکارهای کاهش تخریب های زیست محیطی اکوتوریسم
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 681. بررسی روش های مختلف استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1182. بررسی ساختار و ویژگی های لیکوپن و نقش آن در سلامتی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 783. بررسی عوامل موثر و بهینه سازی تولید CLA با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از روغن آفتابگردان
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1984. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گزنه
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 685. بررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان سنتزی بر ماندگاری مارگارین
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1586. بررسی میزان ترکیبات فنلی عصاره گیاه کاسنی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 687. بررسی میزان ترکیبات فنلی و توکوفرولی عصاره گیاه بامیه
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 788. بررسی میزان ترکیبات فنلی و توکوفرولی پوست لیمو شیرین
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 589. بررسی میزان ترکیبات فنلی و توکوفرولی گیاه کوهی ولیک
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 690. بررسی میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 691. بررسی میزان ترکیبات فنلی و قدرت آنتی اکسیدانی کنسانتره زرشک تولید شده به روش های مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 592. بررسی میزان جذب آب و پی اچ پروتیین بافت دار سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 793. بررسی میزان جوش شیرین و نمک استفاده شده در انواع نان نانوایی های همدان در سال 1394
سال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 494. بررسی میزان خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 795. بررسی میزان خصوصیات آنتی اکسیدانی پوست لیمو شیرین
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 596. بررسی میزان سختی بافت و شاخص رنگ پروتیین بافت دار سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 697. بررسی نقش co2 با فشار بالا بر خواص ارگانولپتیکی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1698. بررسی نقش مدل سازی مقیاسی در محصولات غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1699. بررسی نقش و اهمیت و کاربرد پری بیوتیک ها در نوشیدنی های بر پایه سبزی
مقاله کاملسال انتشار: 1396زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6
نتایج 51 تا 100 از مجموع 208