لیست کل مقالاتی که به مقالات بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ارجاع داده اند
ممکن است یک مقاله به مقالات متعددی در این کنفرانس ارجاع داده باشد که فقط یک بار در لیست زیر نمایش داده می شود.
1.تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده FullText
13.بررسی کارایی فناوری امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک از برخی گیاهان به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی FullText
22.بررسی روشهای تولید نشاسته مقاوم به روش فیزیکی و ویژگیهای کیفی و تغذیهای آنها :یک مطالعه مروری FullText
23.مطالعه امکان تولید نوشیدنی کم کالری انار- عناب با استفاده از شیرین کننده استویا و ارزیابی ویژگی های حسی آن FullText
46.فرمولاسیون پاستیل عناب و اثر غلظت های مختلف ژلاتین و گوار بر فعالیت آبی و ویژگی های بافتی آن FullText
50.بررسی استفاده از آلوئه ورا بعنوان غنی کننده بر روی ویژگی های شیمیایی، فیزیکی و حسی نان حجیم FullText
53.کاربرد نانوکامپوزیت های پلیمری و نانوذرات و نانوکامپوزیت های نقره و مس در بسته بندی مواد غذایی FullText
57.بهینه سازی فرمولاسیون دراژه فراسودمند بر پایه پودر چغندر قرمز با رویکرد تولید غذای کودک پروتئینی FullText
59.بهینه سازی ویژگی های عملکردی اسنک حجیم شده بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر با استفاده از طرح مرکب مرکزی FullText
66.اثر تیمار حرارتی سبوس برنج و سبوس جو دوسر بر روی ترکیبات فنولیک،آنتی اکسیدانی و پایداری سبوس های فرآوری شده FullText
81.بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر خواص حسی وآنتی اکسیدانی در کالباس مارتادلا FullText
82.اثر پوشش خوراکی بر پایه موسیلاژ دانه ریحان و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی برگه های نازک سیب FullText
89.بررسی فراوانی باکتری سالمونلا در محصولات لبنی سنتی شهرستان مراغه به روش کشت و سروتایپینگ FullText
99.مکانیابی QTL های مرتبط با محتوای گلوتنین و گلیادین دانه گندم نان با استفاده از نشانگر ریزماهواره FullText
115.بررسی تاثیر pH مایع تماسی و غلظت نانورس بر مهاجرت آلومینیوم از نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید حاوی نانورس FullText
123.اسیدهای چرب روغن زیتون با تأکید بر اسید اولئیک: اثرات سلامتبخش و اثر فرایندهای نوین بر آنها FullText
133.بررسی اثر آنتی اکسیدانی پوشش کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل سلولز بر پایداری اکسیداتیو بادام زمینی برشته شده FullText
141.بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرما رقم مضافتی در خشک کن کابینتی آزمایشگاهی FullText
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 141 مقاله استفاده شده است.
دریافت مجموعه مقالات