سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
سمتهای علمی و اجرایی در مجلات و ژورنالهای معتبر ایران
مقالات کنفرانسهای داخلی
- اصول و روشهای درون پوشانی پروبیوتیکها ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- بررسی تاثیر تشدید فلکولاسیون بر پایداری و خصوصیات ریولوژیکی سس مایونز تخم مرغ درسیستم مدل ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- ترسیم منحنی فازی و بررسی ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم –مالتودکسترین در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- امولسیون ژل: ژل های پروتئینی حاوی قطرات روغن ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- کاربرد روشهای الکتروریسی و قالب ریزی در تولید نانوحسگرهای حساس به pH جهت پایش فساد محصولات غذایی ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- ترسیم منحنی فازی و بررسی ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم –نشاسته گندم در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- کنترل نرخ تورم میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد-رفع انجماد ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- بررسی اثر امولسیفایرها و پروتئین ها در کاهش کشش بین سطحی امولسیون آب در روغن ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی برهم کنش صمغ دانه مرو (Salvia macrosiphon)و پروتئین آبپنیر تغلیظشده توسط امواج فراصوت بر پایداری امولسیون لیمونن در آب ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- بررسی فراوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- اثر پلی فنولها ی چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- بررسی راندمان تولید عصار ههای مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها ارائه شده در همایش ملی انار (1390)
- شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی ارائه شده در همایش ملی انار (1390)
- بررسی اثر امواج فراصوت بر روی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال ارائه شده در هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی (1387)
- بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و ثبات نانوامولسیون O/W تولید شده با امواج فراصوت ارائه شده در هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی (1387)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- درون پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب پنیر و یوتا کاراگینان منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1402)
- درون پوشانی عصاره زعفران در سامانه امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات موثره به روش تحلیل مولفه اصلی منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1399)
- ارزیابی ویژگی های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران منتشر شده در دوفصلنامه فناوری گیاهان دارویی ایران (1398)
- اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر منتشر شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی (1398)
- تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلی مارین منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1397)
- بررسی اثر نوع تجمع زنجیره ای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1397)
- ارزیابی ویژگی های ساختاری و عملکردی پروتیین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris) منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1396)
- استفاده از میکروهیدروژل هاى بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانى و رهش طولانى مدت ترکیبات کوچک مولکول آب دوست منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1396)
- بررسی کارایی شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی تاثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی های فیزیکی ذرات منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1396)
- بررسى اثر صمغ فارسى بر ویژگى هاى ژل سرد کنسانتره پروتیین آب پنیر در شرایط خنثى و اسیدى منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1396)
- بررسى اثر صمغ فارسى و فرایند حرارتى بر ویژگى هاى امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتیین آب پنیر منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1395)
- بررسى رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوى شناساگر رنگى بروموتیمول بلو منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1395)
- بررسی تاثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانوپروتیین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1395)
- استخراج و ریزپوشانی کپسایسینوید های اولیوزین فلفل قرمز منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1394)
- بررسی روش های مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیون های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1394)
- بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- بررسی سینتیک و بهینه سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیوامولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب پنیر منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1393)
- بررسی تاثیر مانوپروتیین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1393)
- بررسی تاثیر کونژوگه پروتیین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1392)
- بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگی های حسی به روش سطح پاسخ منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- تاثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن منتشر شده در فصلنامه پژوهشهای علوم دامی ایران (1392)
- ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی های کریستالی و میکروسکوپی گرانول های نشاسته برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM) منتشر شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی (1392)
- ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی های کریستالی و میکروسکوپی گرانول های نشاسته برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM ) منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1392)
- جداسازی امولسیون های پایدار نفتی در میدان امواج ایستای فراصوت با شدت بالا به همراه روش های تنظیم pH و شیمیایی منتشر شده در دوفصلنامه علوم و مهندسی جداسازی (1391)
- بررسی مقاومت ریزکپسول های روغن ماهی در شرایط شکمبه و تاثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی منتشر شده در فصلنامه پژوهشهای علوم دامی ایران (1391)
- بررسی برخی عوامل موثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1390)
- ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تاثیر نوع و غلظت ماده دیواره منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1390)
- بررسی تاثیر بر هم کنش۱۰۰ Hi-Cap و Tween ۸۰ بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1389)
- بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1389)
- بررسی عوامل موثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween ۸۰ منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1389)