سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
سمتهای علمی و اجرایی در مجلات و ژورنالهای معتبر ایران
مقالات کنفرانسهای داخلی
- مروری بر ارزش غذایی برنج کشت داده شده به روش خشکه کاری ارائه شده در پنجمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی ،منابع طبیعی و محیط زیست (1399)
- بررسی اثر صمغ زانتان بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک فاقد گلوتن ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی (1395)
- کاربرد انواع آردهای فاقد گلوتن به همراه ترکیبات جایگزین گلوتن در تولیدمحصولات پختی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی (1395)
- تاثیر اسید لاکتیک باکتریها دربهبودخصوصیات حسی نوشیدنیهای تخمیری برپایه غلات ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی (1395)
- بررسی شرایط مناسب استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی (1392)
- بهینه سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- بهینهسازی استخراج روغن کلزا توسط فرایند آنزیمی- آبکی ارائه شده در سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی (1389)
- بررسی و ارزیابی کمی کیفی ارقام مختلف انار در استان گلستان ارائه شده در ششمین کنگره علوم باغبانی ایران (1388)
- استفاده از مواد بسته بندی تجزیه پذیر به منظور کاهش آلودگی محیط زیست ارائه شده در سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی (1387)
- بررسی ارقام مناسب آفتابگردان جهت تهیه پکتین و تعیین خصوصیات کیفی آن ارائه شده در سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی (1387)
- ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله های پروتئینی کانولا و تولید اجزای غذایی عملگر از پسماند صنایع روغن کشی ارائه شده در سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی (1387)
- بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی و تاثیر شرایط نگهداری و درجه رسیدگی بر آن ارائه شده در اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی (1387)
- تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا و تعیین خصوصیات عملکردی آن ارائه شده در هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی (1387)
- ارزیابی خواص کمی و کیفی ارقام سیب زمینی در منطقه جلگه ای گرگان ارائه شده در نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران (1385)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی برنج (رقم فجر) منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1401)
- شرایط برداشت و انبارداری کنجد به منظور کاهش ضایعات و حفظ کیفیت آن منتشر شده در مجله ترویجی گیاهان دانه روغنی (1401)
- ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگی های کیفی و عمر انباری دانه جو منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1400)
- زمان برداشت و شرایط مناسب خشک کردن و نگهداری دانه کلزا منتشر شده در مجله ترویجی گیاهان دانه روغنی (1400)
- بهینه سازی شرایط و ارزیابی خصوصیات کیفی نوشیدنی تخمیری شیر بادام – سویا با استفاده از آغازگرکفیر منتشر شده در فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی (1398)
- بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1398)
- بهینه سازی استخراج بتا-گلوکان از دیواره سلولی مخمر کلایورومایسس مارکسیانوس و تعیین خصوصیات آن منتشر شده در فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی (1397)
- بررسی تاثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانوپروتیین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1395)
- بررسی سینتیک و بهینه سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیوامولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب پنیر منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1393)
- بررسی تاثیر مانوپروتیین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1393)
- بهینه سازی فرایند استخراج روغن زیتون به منظور افزایش راندمان و بهبود خصوصیات کیفی (روغن) منتشر شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی (1387)
- بهینه سازی فرایند استخراج روغن زیتون به منظور افزایش راندمان و بهبود خصوصیات کیفی (روغن) منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1387)
- اثر شرایط مختلف پوست گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا۱ منتشر شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی (1385)
- بهینه سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا منتشر شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی (1385)
- بهینه سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1385)
- اثر شرایط مختلف پوست گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1385)
طرح های تحقیقاتی و پژوهشی
- استفاده از آرد ذرت سفید با کیفیت پروتیین بالا در تولید کیک بدون گلوتنسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1395)
- تولید و ارزیابی خواص فیلم فعال نانوکامپوزیتی پروتیین رس از کنجاله آفتابگردان در استان گلستانسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1395)
- بهینه سازی فرایند استخراج روغن زیتونسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1395)
- تکوین دانش فنی تولید نیمه صنعتی محصولات پروتیینی کانولا به روش فراغشایی از پسماند صنایع روغن کشیسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1393)
- بررسی استخراج فرایند آنزیمی روغن از ارقام کلزای کشت شده استان گلستانسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1389)
- بررسی تاثیر افزودن آرد مالت حاصل از گندم و جو بدون پوشینه (لخت) بر بهبود کیفیت نانسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1388)
- بررسی فنی عوامل موثر بر ظرفیت پوست گیری و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه ی آفتابگردان روغنی استان گلستانسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1387)
- بررسی بهینه سازی فرایند استخراج روغن زیتون بمنظور افزایش راندمان و بهبود خصوصیات کیفی آن در استان گلستانسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1385)
- بررسی دو روش استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته ارقام غالب سیب زمینی منطقه گلستانسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1383)
- تهیه ایزوله پروتیینی از کنجاله کلزا و تعیین خصوصیات عملکردی آن در منطقه گلستانسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1383)
- بررسی روشهای پوست گیری دانه کلزا و اثر آن بر میزان و کیفیت روغن استحصالیسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1383)
- خالص سازی جمعیت خربزه بومی جاجو به روش انتخاب بوته به ردیفسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1382)
- بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام هندوانه ( تحت شرایط رطوبتی متفاوت آبی و دیم)سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1382)
- گزارش پژوهشی نهایی طرح بررسی تعیین زمان برداشت و اثرات شرایط نگهداری زیتون، برکمیت و کیفیت روغن آن درارقام برتر منطقه گرگانسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1382)
- گزارش پژوهشی نهایی طرح ملی مقایسه کمی و کیفی ارقام سیب زمینی به منظور استفاده در صنایع فرآوریسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1381)
- گزارش نهایی بررسی وسازگاری و مقایسه عملکرد ارقام ماش بعنوان کشت دوم پس از غلاتسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1381)
- گزارش پژوهشی نهایی طرح بررسی شرایط خشک کردن دانه کلزا و اثرات آن بر کمیت و کیفیت روغن استحصالیسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1380)
- گزارش پژوهشی نهایی طرح بررسی خواص کمی و کیفی ماکارونی حاصل از ارقام گندم دوروم در منطقه گرگان و گنبدسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1379)