انتشار مقالات شانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی

دوشنبه، 30 بهمن، 1402
انتشار مقالات شانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
مقالات شانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ 30 بهمن 1402 در پایگاه سیویلیکا نمایه و منتشر شد.این رویداد توسط سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی لهستان برگزار شده است.در این رویداد 35 مقاله شامل 378 صفحه ارائه شده است.بر اساس تحلیل اولیه انجام شده، مقالات این دوره از کنفرانس عمدتا در موضوعات زیر ارائه شده است:
  • - علوم کشاورزی
لیست و عناوین مقالات نمایه شده از شانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی به صورت زیر می باشد:

1. آکریل آمید : نگاهی جامع بر مکانیسم تشکیل آکریل آمید در مواد غذایی متفاوت ،ترکیبات حاوی آکریل آمید، روش های شناسایی


2. An overview of the importance of postbiotics and probiotics


3. مروری بر کاربرد پوششها و فیلمهای خوراکی پروبیوتیک و سین بیوتیک در صنایع غذایی


4. کاربرد بیوچار ضایعات چای، راهی نوین، زیستی و کم هزینه، جهت تحقق کشاورزی پایدار در باغات چای کشور"


5. Modeling of Mass and Heat Transfer During the Drying of Banana Sheets


6. Effect of trace minerals from different sources on growth performance of Baluchi malelambs


7. بررسی باقی مانده انواع آنتی بیوتیک ها ( فلورفنیکل، انروفلوکساسین و...) بر روی گوشت طیور و فراورده های دامی


8. The role of biofertilizers in reducing the adverse effects of drought stress and adjustingwater deficit conditions in maize (Zea maize L.) SC۷۰۴


9. How Can Food Packaging Design Enhance Brand Identity and Customer Loyalty? AReview of the Role of Packaging within Marketing and Value Creation


10. شناسایی توکسینها در مواد غذایی و تامین ایمنی غذا


11. فرآوری شیر با استفاده از فناوری میدان الکتریکی پالسی


12. تاثیر برخی انتی اکسیدان های طبیعی در روغن


13. شناسایی و بررسی داکینگ مولکولی ترکیبات موثر در گیاه مورینگا الیفرا (Moringa olifera) روی سرطان کبد


14. کاربرد حسگر های هوشمند چشایی و بویایی در صنایع غذایی


15. میکروامولسیون وکاربرد در صنایع غذایی


16. مایکروویو و کاربردهای آن در صنایع غذایی


17. Antinutritional compounds in food and their targeting methods to ensurenutritional security


18. Food security and its challenges in global societies


19. ترکیبات شیمیایی و خاصیت دورکنندگی اسانس گیاه گواوا Psidium guajava روی سه گونه آفت انباری


20. The lethal and repellent effects of the chemical acaricides Danisaraba® and Envidor® Speed and the botanical insecticides Tondexir® and Palizin® on Tetranychus urticae Koch (Acari: Tetranychidae) in laboratory conditions


21. بررسی اثر آفت کش های شیمیایی سایپرمترین %۴۰ و استامیپراید %۲۰ با روش تزریق به تنه در کنترل سوسک سرخرطومی حنایی خرما (Rhynchophorus ferrugineus)


22. آثار فعالیت آنتی اکسیدانی سزامول بر عدم تشکیل کمپلکس فعال در فرآیند اکسایش روغنهای گیاهی


23. تعیین زمان دقیق انتقال فازهای اکسایش روغنهای گیاهی بر اساس مدلسازی انباشت محصولات اولیه


24. Economic-Financial Evaluation of Animal Husbandry Business Plan: Enhancing Meat Production Efficiency through Rangeland Ecosystem Services in Order to Food Security in Iran


25. مروری بر تهیه ژلاتین از ضایعات آبزیان و کاربرد آن در صنایع غذایی


26. تاثیر آنتی بیوتیک استرپتومایسین و کلرامفنیکل در لاشه مرغ کشتارگاهها


27. اثربخشی پودر کنجد بر خصوصیات میکروبی پنیرسنتی ایرانی


28. تاثیر تمشک جنگلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سنتی ایرانی


29. تاثیر نشاسته ذرت بربرخی ازخصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست پرچرب


30. اهمیت و کاربرد اسانس های روغنی در صنایع غذایی


31. A Review of The Impact of Foods Conventional Processing Conditions on Bioactive Ingredients and Sensory Attributes of Foods


32. پروتئین تک یاخته scp تولید و کاربرد های آن


33. بررسی آلودگی ماست های محلی توزیع شده به قارچ و کولی فرم در سطح شهرستان مشهد


34. Comparative evaluation of antioxidant enzymes and lipid peroxidation in the milk of different ruminants


35. اثر استفاده از پروبیوتیک ، پری بیوتیک و سین بیوتیک بر تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم مواد مغذی و برخی از فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین