انتشار مقالات اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز
شنبه، 12 اسفند، 14022. بکارگیری استراتژی های مدیریت طراحی برای ارتقای نوآوری صنعت سبز
3. شبیه سازی و بررسی پارامترهای لایه پروسکایت بر عملکرد سلول خورشیدی پروسکایتی
4. مروری بر روش های نوین خشک کردن در صنایع غذایی
5. غشاءهای تبادل یونی: تولید، خواص و ساختار نانوالیاف تبادل یونی
6. اثر دمای پخت بر استحکام و انعطاف پذیری چسب اپوکسی جامد تک جزیی دوستار محیط زیست
7. بررسی عددی تاثیر پارامترهای مختلف بر بازده قانون اول ترمودینامیک سیکل رانکین آلی
8. بررسی عددی تاثیر فین L شکل بر بهبود فرآیند ذوب یک مبدل حرارتی دو لوله ای
9. سنتز و بهینه سازی نانوفیتوزوم آلفاپینن و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی آن درمدل حیوانی اوتیسم
10. بررسی کاربرد پست بیوتیک ها در نگهداری و افزایش ماندگاری محصولات غذایی
12. ارائه رویکردی برای زمان بندی شارژ خودروهای الکتریکی در پارکینگ های عمومی با محدودیت شارژر
13. بررسی امکان استفاده از بیوچار پسماند توتون در تولید خاک بستر
14. مروری بر کاربرد استویا در محصولات غذایی رژیمی و کم کالری و نقش آن در سلامت جامعه
15. بررسی میزان امواج الکترومغناطیس درانواع تلفن همراه هوشمند در حالت های مختلف
19. بررسی شبکه های جمع آوری، تصفیه و دفع لجن فاضلاب های شهری
20. بررسی اثر افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ماست چکیده هم زده
21. بررسی نقش رفتار کارکنان در حفظ محیط زیست
22. بررسی راهکارهای ارتقاء سطح رهایش ترکیبات آنتی اکسیدانی از بسته بندی فعال در سامانه های غذایی
23. کاربرد فناوری ریزپوشانی در افزایش رهایش ترکیبات زیست فراسودمند
24. ریزپوشانی ترکیبات ضد میکروبی طبیعی: روشی نوآورانه در سامانه های غذایی
25. پتانسیل آمارانت در تولید محصولات غذایی فراسودمند و فاقد گلوتن
26. بتاگلوکان؛ خواص عملکردی و اهمیت آن در تهیه محصولات غذایی عملگرا
27. مروری بر کاربرد ترکیبات گیاهی طبیعی در غنی سازی محصولات نانوایی
30. خودهی مخمر ساکارومایسیس سرویزیه در محیط کشت ملاس و بررسی راندمان و هزینه آن به عنوان پیش کشت
31. سنتز و به کارگیری نانوهیبرید چارچوب فلز-آلی نیکل-کبالت/گرافن اکسید در ابرخازن
32. کاربرد حلالهای عمیق یوتکتیکی به عنوان حلال سبز جهت استخراج فلاونوئیدهای برگ سبز پیاز قرمز
33. بررسی روش های شبیه سازی و بهینه سازی فرآیند تولید هیدروژن از زباله های پلاستیکی
34. مدل سازی، کمی سازی عدم قطعیت منابع تجدیدپذیر و تصمیم گیری مبتنی بر ریسک در بهره برداری از ریزشبکه
35. جامعه سبز در پرتو شناسایی ویژگی های برنامه درسی سیستم آموزشی ایران(مورد مطالعه: مصرف انرژی)
36. مروری بر کاربردهای صمغ های بومی ایران در تهیه بسته بندی مواد غذایی
37. کاربرد اسانس ها به عنوان آفت کش طبیعی، محدودیت ها و راهکارهای نوین
39. بررسی تاثیرات ضایعات کارخانه لبنیات کاله برروی مشخصات مکانیکی بتن
40. تاثیر ادراک کشاورزان از تغییرات اقلیمی بر رفتار سازگاری آن ها در کشاورزی
41. گفتمان های توسعه، اقتصاد آبی و انرژی دریایی
42. بررسی مدیریت پسماند و ضایعات مواد غذایی در جهان و ایران
44. مروری بر کاربرد ساپو- ۳۴به عنوان جاذب گاز گلخانه ای دی اکسیدکربن
45. تاثیر ورمی کمپوست تهیه شده از خاک اره و پودر خون بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی نشاء گوجه فرنگی
46. بررسی تاثیر پوشش خوراکی بر کیفیت و ماندگاری خیار گلخانه ای
47. بررسی راهبردهای ضروری برای توسعه پایدار تالاب
48. ادراک تاثیر تغییر اقلیم بر کشاورزی و کنکاشی در رهیافت نوین کشاورزی اقلیم هوشمند
49. کاربرد مواد تغییر فاز دهنده در مدیریت حرارتی باتری ها
50. طراحی الگوی «۳R+۷R» مدیریت انرژی و پسماند در شرکت سیمان زنجان
51. کشاورزی اقلیم هوشمند به عنوان یک صنعت سبز در کاهش مخاطرات زیست محیطی
52. مروری بر روشهای ارزیابی کارایی در پژوهش های حوزه محاسبات بدون سرور
53. بررسی تاثیر عمر قطعات بر قابلیت اطمینان توربین های بادی با استفاده از مدلسازی مارکوف
54. خنک سازی با خلا در مدیریت پس از برداشت سبزیجات
55. تولید پاک تر با فناوری های پاک تر
57. بررسی خواص آنتی اکسیدانی ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) برکلیه موش صحرایی نر دیابتی شده
58. بررسی عوامل لیچینگ مختلف در فرایند لیچینگ بازیابی فلزات ارزشمند از باتری های لیتیوم یونی مصرفی
60. مسئولیت اجتماعی شرکت های تجاری در پایداری محیط زیستی مطالعه موردی استان مازندران با روش دلفی
61. امکان سنجی استفاده از انرژی های تجدید پذیر در دانشگاه مازندران
62. گرما آخر فصل تنش به گندم زراعی ارقام از برخی واکنش ارزیابی
63. تشخیص ناهنجاری در الگوی مصرف انرژی مشترکین با تکنیک های هوش مصنوعی
64. مروری بر پیشرفت های اخیر داربست های ساخته شده با الکتروریسی و کاربرد آنها در مهندسی بافت استخوان
65. سیستم های آبزی پروری مدار بسته (RAS): فناوری سبز در خدمت آبزی پروری پایدار
66. بازطراحی خطوط همگانی شهر یزد به منظور ارتقاء حمل ونقل پایدار
67. تهیه و مشخصه یابی مکسین به عنوان الکترود در ابرخازن ها
اخبار مرتبط با کنفرانسها
- انتشار مقالات پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و هوش مصنوعی
- انتشار مقالات دومین همایش الکترونیک پژوهشهای مدیریت کسب و کار اخلاقی
- انتشار مقالات دومین رویداد بین المللی نمایشگاهی مدیریت بحران ایران قوی ۱۴۰۲
- انتشار مقالات اولین همایش ملی پیوند آموزش با جامعه ، سازمانها و صنایع(چالشها و راهکارها)
- انتشار مقالات دومین همایش بین المللی تربیت بدنی، سلامت و علوم ورزشی
- انتشار مقالات سومین کنفرانس ملی تغییرات محیطی با تاکید بر مدیریت منابع آب در مناطق ساحلی)
- انتشار مقالات هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، علوم انسانی و رفتاری در ایران و جهان اسلام
- انتشار مقالات هفتمین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق، روانشناسی و علوم تربیتی در ایران و جهان اسلام
- انتشار مقالات دهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای دینی، علوم اسلامی، فقه و حقوق در ایران و جهان اسلام
- انتشار مقالات چهارمین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی یافته های نوین در مدیریت، روان شناسی و حسابداری