انتشار مقالات چهارمین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم

سه شنبه، 2 مهر، 1398
انتشار مقالات چهارمین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
مقالات چهارمین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم در تاریخ ۲ مهر ۱۳۹۸ در پایگاه سیویلیکا نمایه و منتشر شد. این رویداد در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ تا ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ توسط دانشگاه محقق اردبیلی در شهر اردبیل برگزار شده است.در این رویداد ۴۸۹ مقاله شامل ۲۱۹۴ صفحه ارائه شده است.بر اساس تحلیل اولیه انجام شده، مقالات این دوره از کنفرانس عمدتا در موضوعات زیر ارائه شده است:
- گندم
- عملکرد
- سیب زمینی
- جوجه گوشتی
- ذرت
- کلروفیل
- کشاورزی ارگانیک
- شوری
- جوانه زنی
- کشاورزی پایدار

لیست و عناوین مقالات نمایه شده از چهارمین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم به صورت زیر می باشد:

1. اثر نوع بستر تغذیه کرم بر میزان نیتروژن، روی و آهن کود ورمی کمپوست


2. بررسی سینتیک روهش نیتروژن از کود اوره جاسازی شده در ماتریس لیگنین


3. ارزیابی خطر فرسایش آبی منطقه سرخه با استفاده از مدل USLE


4. فشرده سازی کود کمپوست به منظور بهره گیری بهینه از کودهای ارگانیک


5. سم زدایی علف کش نیکوسولفورون به شیوه زیست سنجی در پتری دیش و با استفاده از باکتری جدا شده از خاک


6. کشاورزی ارگانیک و استفاده از کودهای آلی طبیعی هیومیکی راهکاری برای رسیدن به آن


7. تغییرات تىفس میکریبی خاک در انکوباسیون با غلف کش نیکوسولفورون و بررسی تاثیر تلقیح باکتری جدا شده بر آن


8. بررسی برخی خصوصیات حاصلخیزی و بیولوشیکی ورتی سول های استان کرمانشاه


9. بررسی برخی خصوصیات حاصلخیزی و بیولوشیکی ورتی سول های استان آذربایجان غربی


10. بررسی خصوصیات شیمیایی خاک های رده ورتی سول در استان آذربایجان غربی


11. ارزیابی دقت روش های زمینی آماری در پهنه بندی عنصر سرب در خاک های شهرک صنعتی زنجان


12. بررسی توزیع مکانی عنصر سرب در خاک های شهرک صنعتی زنجان با استفاده از تکنیک زمین آمار


13. برآورد میانگین وزنی قطر خاکدانه ها با استفاده از بعد فرکتال ذرات و خاکدانه در اراضی زراعی، مرتعی و جنگلی استان اردبیل


14. برآورد رطوبت ظرفیت مزرعه ای خاک در اراضی جنگلی، مرتعی و زراعی استان اردبیل


15. اثر باقیمانده کودهای آلی بر غلظت عناصر دانه گندم در سطوح مختلف فشردگی خاک


16. ضریب هدایت حرارتی کود ورمی کمپوست


17. ارزیابی فرسایش خاک با استفاده از معادله اصلاح شده فرسایش جهانی خاک (RUSLE) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز پیله رود، استان اردبیل)


18. تاثیر چند جدایه ی سودوموناس فلورسنت بر پارامترهای رویشی و فراهمی فسفر لوبیا


19. ترسیب و ذخیره کربن در اکوسیستم های طبیعی


20. بررسی امکان حذف سموم و فلزات سنگین از خاک با استفاده از زیست پالایی و ایجاد خاک ارگانیک


21. مطالعه میکرومورفیک تجمعات اکسیدهای آهن و منگنز در خاک های منطقه رشکان، آذربایجان غربی


22. میکرومورفولوژی تجمعات نمک در تعدادی از خاک های شور- سدیمی غرب دریاچه ارومیه


23. تغییرات ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رده بندی خاک ها در یک ردیف پستی و بلندی در منطقه رشکان، آذربایجان غربی


24. میکرومورفولوژی منافذ و تخلخل تعدادی از اراضی شور- سدیمی غزب دریاچه اورمیه


25. کانی شناسی رس در برخی از خاک های شور سدیمی جنوب دشت ارومیه


26. تغییرات خاکهای مجاور دریاچه ارومیه تحت تاثیر املاح آن


27. مکانیسم تشکیل کانی ورمی کولایت و ورمی کولایت با هیدروکسی بین لایه ای (HIV) در خاک های شور- سدیمی غرب دریاچه ارومیه


28. تاثیر مواد هومیکی بر جذب روی (Zn) توسط ذرت (Zea mays var. Indentata) در خاک های با مواد مادری مختلف


29. برهم کنش سطوح مختلف تخلخل تهویه ای و مصرف توامان اوره و منوکلسیم فسفات بر میزان قابلیت دسترسی عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم


30. اصلاح مکانیکی خاک های متورم شونذه با رویکرد حفاظت از منابع آب و خاک با استفاده از چرخه تر و خشک


31. تاثیر شوری آب بر پتانسیل تورم خاک های ریزدانه


32. تاثیر چرخه های تر و خشک بر میزان تورم و انقباض خاک های ریزدانه در مناطق شور


33. ارزیابی صفات زراعی ژنوتیپ های گندم از نظر مقاومت به بلایت فوزاریوم سنبله


34. جداسازی و شناسایی Aspergillus ochraceus از میکوفلور درختان زرشک بی دانه


35. تاثیر محلول پاشی ترکیبات حاوی کلسیم بر روی افزایش مقاومت در برابر کپک آبی در میوه سیب


36. مقایسه توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس بر روی بستره ذرت و برنج


37. تاثیر رطوبت بذر ذرت در تولید افلاتوکسین (B(1 قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس


38. مطالعه نقش علف های هرز رایج در پایداری بیماری پژمردگی ورتیسلیومی پنبه


39. پراکنش و دامنه میزبانی ویروس موزائیک ایرانی قیاق در استان گلستان


40. جداسازی Aspergillus caespitosus از میکوفلور عناب در خراسان جنوبی


41. تعیین جایگاه فیلوژنی ویروس موزائیک ایرانی قیاق در استان گلستان بر اساس ژن پروتئین پوششی


42. معرفی میزبان جدید ویروس وای سیب زمینی (PVY) و پراکنش آن در استان گلستان


43. تعیین ترادف و جایگاه فیلوژنتیکی جدایه ای از ویروس وای سیب زمینی از مزارع فلفل استان گلستان


44. تعیین منابع مقاومت گیاهچه ای و گیاه کامل در ارقام جو نسبت به برخی از پاتوتیپ های زنگ زرد جو و گندم


45. مقاومت غیر اختصاص نژادی در تعدادی از لاین های امید بخش گندم نسبت به بیماری زنگ زرد


46. اثرات سینرژیستی بین اسانس آویشن شیرازی و رازیانه علیه قارچ Alternaria alternata


47. هقایسه چهار روش در ارزیابی ارقام کلزا علیه قارچ Sclerotinia sclerotiorum


48. شناسایی و بررسی ویژگی های ویروس وای سیب زمینی (PVY) جدا شده از مزارع آفتابگردان استان ا صفهان


49. اثر سه جدایه ی Pseudomonas fluorescens بر روی غلظت ویروس موزاییک زرد لوبیا در ارقام مختلف لوبیای معمولی


50. بررسی مقاومت چند رقم لوبیا نسبت به ویروس موزاییک معمولی لوبیا و ویروس موزاییک بافت مرده معمولی لوبیا


51. تاثیر اسانس پنج گونه گیاهی در کنترل کپک آبی سیب (Penicillium expansum)


52. مطالعه اثر عصاره های چهار گونه گیاهی بر قارچ Sclerotinia sclerotiorum


53. تغییرات برخی صفات فیزیولوژیک ارقام گندم تحت تاثیر بیماری سوختگی فوزاریومی سنبله


54. بررسی عامل بیماری بلایت سرشاخه درختان میوه هسته دار در استان آذربایجان غربی


55. بررسی تنوع جدایه های قارچ عامل پوسیدگی ذغالی سویا بر اساس بیماری زایی و واکنش به کلرات


56. ارزیابی مقاومت ژنوتیپ های مختلف گىدم نسبت به بیماری لکه خرمایی در استان گلستان


57. بررسی اثر تنش شوری بر جوانه زنی چهار گونه ی زراعی Linum usitatissimum, Trifolium incarnatum, Surghum halopens, Surghum sudanense


58. بررسی صفات مورفولوشیک برخی از ارقام گنذم تحت تاثیر بیماری سوختگی فوزاریومی سنبله


59. اسکرین نمونه های برگی برای تست بیماری میوه سبز مرکبات (HLB)، بر اساس واکنش نشاسته با ید


60. ارزیابی تاثیر برخی منابع کربن و ازت مترشحه از ریشه نخود بر تشکیل بیوفیلم باکتری Bacillus subtilis


61. تغییرات در آنزیم های دفاعی گیاهان خیار تیمار شده با فسفیت پتاسیم تحت تنش oxysporum f.sp.radicis-cucumerinum Fusarium


62. بررسی کنترل بیولوشیک بیماری برق زدگی نخود با استفاده از قارچ تریکودرما


63. فراوانی و پراکندگی ویروس ای انگور و ویروس برگ بادبزنی انگور در تاکستان های عمده استان های آذربایجان شرقی و غربی


64. مطالعه ی پراکندگی و دامنه ی میزبانی ویروس موزاییک گوجه فرنگی در منطقه ارومیه


65. ردیابی و تعیین نژادهای ویروس Y سیب زمینی در مزارع سولاناسه ی شهرستان ارومیه


66. جداسازی وشناسایی گونه های Ulocladium همراه درختان کاج در شهر بیرجند


67. جداسازی و شناسایی گونه های قارچی همراه درختان کاج در شهر بیرجند


68. تاثیرکود زیستی و نیتروژنه بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی بابونه


69. تاثیر عصاره ی گیاه دارویی مرزنجوش بر روی جو


70. شناسایی گیاهان دارویی منطقه ایرانشهر با تاکید بر تعیین فلور گیاهی


71. تاثیر هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی بذر توسکای ییلاقی تحت تنش خشکی


72. اثر تنش شوری بر روی برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گاوزبان ایرانی Echium amoenum


73. تاثیر کلسیم کلراید بر برخی صفات بیوشیمیایی گاوزبان ایرانی (Echium amoenum) تحت تنش شوری


74. تغییر محتوای رنگیزهای فتوسنتزی گیاه دارویی استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) در واکنش به تلقیح قارچ Piriformospora indica تحت تنش شوری


75. مروری بر اثرات داروئی گیاه دانه قناری media Stellaria


76. بررسی برخی خصوصیات گیاه گل راعی (.Hypericum perfratum L) در پاسخ به تنش های شوری و خشکی در مرحله جوانه زنی


77. اثر قارچ Piriformospora indica بر سیستم آنتی اکسیدانی گیاه دارویی استویا Stevia rebaudiana Bertoni تحت تنش شوری در شرایط کنترل شده


78. اثر ناانولوله های کربنی چند جداره بر جوانه زنی بذر و برخی صفات مورفولوژیک توسکای ییلاقی


79. بررسی اثر تنش خشکی بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه اطلسی رقم پاراد


80. تاثیرمحلول پاشی نانو ذرات روی و سولفات روی در شرایط تنش خشکی بر رشد وگلدهی گیاه اطلسی


81. خصوصیات رویشی جمعیت سوسن های OO جدیدا توسعه یافته


82. کشاورزی ارگانیک و تغذیه سالم


83. محصولات کشاورزی ارگانیک و نیازغذایی جهان


84. صنایع تبدیلی محصول خرما در جهت تامین اهداف توسعه پایدار کشاورزی


85. عوامل موثر بر مصرف فرآورده های آبزیان ارگانیک


86. اهمیت کشاورزی ارگانیک در تغذیه سالم


87. استفاده از آرد میوه کنار به عنوان یک افزودنی طبیعی در تولید بستنی فراسودمند


88. مقایسه پروموتر ژن Hd3 با پروموتر ژن FT در مسیرگلدهی در گیاهان روز کوتاه و روز بلند


89. بررسی توانایی تجزیه برخی از کربوهیدرات ها توسط باسیلوس های جداشده از خاک مزارع زعفران


90. امکان تولید کالباس از گوشت ماهی پرورش یافته به روش ارگانیک


91. تاثیر پوشش های خوراکی ایزوله پروتئین سویا، کنستانتره پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری برش های سیب درختی


92. نگاهی بر اهمیت و جایگاه کشاورزی ارگانیک در ایران و جهان


93. بهینه یابی خشک کردن برگ گیاه گزنه به روش های مختلف سایه، هوای داغ، مایکروویو و خشک کن بستر سیال


94. اثرات پرتوتابی مایکروویو در زمان های مختلف بر فراسنجه های تولید گاز تفاله ی سیب درشرایط آزمایشگاهی


95. مقایسه تاثیر پرتوتابی مایکروویو در برآورد تجزیه پذیری ماده خشک واریته های مختلف دانه جو به روش کیسه های نایلونی


96. تاثیر پیش تیمار امواج فراصوت و مایکروویو بر مقاومت به لهیدگی مغز پسته


97. بررسی ویژگی های شیمیایی و حسی توت فرنگی خشک شده به روش اسمزی


98. بررسی غلظت های مختلف محلول های اسمزی در خشک کردن اسمزی توت فرنگی


99. تاثیر استفاده از عصاره چای سبز روی ویژگی های میکروبیولوژیکی گوشت گاو در مدت زمان نگهداری


100. حقوق شهروندی و تغذیه سالم


101. تاثیر دماهای مختلف نگهداری میوه زیتون روی میزان استخراج روغن و ویژگی های کیفی آن


102. بهینه سازی شبکه آبیاری قطره ای با نرم افزار Water Gems مبتنی بر الگوریتم ژنتیک


103. ارزیابی کیفیت آب زیرزمینی دشت جلفا برای مصارف مختلف


104. بررسی وضعیت مجموع املاح جامد در آب های زیرزمینی شهرستان اردبیل با استفاده از روش های زمین آماری


105. بررسی کیفیت آب زیرزمینی بااستفاده از دیاگرام ویلکوکس برای مصارف کشاورزی (مطالعه موردی: دشت آذرشهر)


106. پهنه بندی آگروکلیمایی استان چهارمحال و بختیاری با استفاده از روش تحلیل عاملی و آنالیز خوشه ای


107. مقایسه معادلات کوآنگ- جیائو و ون گنوختن برای توصیف منحنی رطوبتی خاک


108. بررسی عوامل موثر بر تمایل کشاورزان به تشکیل تعاونی آب بران سد پارام شهرستان هریس


109. مقایسه دانه بندی رسوبات دربندهای رسوب گیر با خاک های دامنه با استفاده از یک مدل توزیع اندازه ذره


110. بررسی تکرارپذیری اندازه گیری های تلفات خاک و رواناب در کرت های فرسیاشی


111. شبیه سازی نقش اندازه سنگریزه سطحی بر فرسایش خاک در شرایط آزمایشگاهی


112. مقایسه توزیع اندازه ذرات رسوبات بستر و معلق رودخانه روضه چای ارومیه با استفاده از مدل Swerbec


113. ارزیابی سختی آب زیرزمینی دشت اردبیل در طول یک فصل خشک با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی


114. نقش سیستم های خاکورزی نوین در کشت زیستی و حفاظت خاک


115. تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم پیاز معمول ایرانی


116. تعیین انرژی گسیختگی، چغرمگی و مدول الاستیسیته ی سه رقم پیاز معمول ایرانی


117. تعیین نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه گسیختگی شاهدانه


118. تعیین انرژی گسیختگی و چغرمگی شاهدانه


119. بررسی روش غیر مخرب ضربه برای ارزیابی سفتی میوه جات


120. اثر سرعت، رقم و اندازه غده بر نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه ی گسیختگی سه رقم پیاز معمول ایرانی


121. طراحی تحلیل استاتیکی گانتری سقفی گلخانه ای با نرم افزار Solid works


122. طراحی و تحلیل دینامیکی گانتری سقفی گلخانه ای با نرم افزارآدامز


123. مقایسه سیستم های مختلف خاکورزی و تاثیر آنها بر خاک، مدیریت بقایا و عملکرد


124. مروری برکاربردفراصوت در کنترل کیفیت و فرآوری محصولات کشاورزی ارگانیک


125. بررسی ارتباط بین صفات مختلف و عملکرد دانه در گندم نام با استفاده از Biplot در شرایط دیم


126. مقایسه ویژگی های رنگی ارقام متداول برنج در ایران با استفاده از پردازش تصویر


127. دسته بندی ارقام متداول برنج در ایران بر اساس ویژگی های مورفولوژیکی حاصل از تصاویر دیجیتال


128. تشخیص آثار دو آفت کرم سیب و سنگ گلابی روی میوه سیب به کمک پردازش تصاویر دیجیتال و روش اسپارس کدینگ


129. امکان سىجی تشخیص خسارت آفت سیب و بیماری زنگار سیب به کمک پردازش تصویر دیجیتال


130. نشانگرهای ریزماهواره ابساری مناسب برای ارزیابی وضعیت تنگنا (Bottleneck) و تنوع ژنتیکی سه اکوتیپ بز بومی ایران


131. تشخیص برخی از علف های هرز مزارع سیب زمینی بر اساس ویژگی های رنگی تصویر و روش شبکه عصبی مصنوعی


132. جداسازی علف های هرز مزارع سیب زمینی از گیاه سیب زمینی براساس ویژگی های بافتی تصاویر دیجیتال


133. کاربرد نانو حسگرها در توسعه فناوری های نوین کشاورزی


134. کاربرد تکنیک های انعکاس طیفی در تولید غلات


135. تخمین نیتروژن در جوانه های گوجه فرنگی با آنالیز تصویر رنگی (RGB)


136. تاثیر عوامل فیزیوگرافی بر شاخص های عددی تنوع گونه ای دو رویشگاه Artemisia. Aucheri و A.melanolepis در جنوب شرق سبلان


137. بررسی تاثیر پارامترهای شیمیای خاک در انتشار گونه Artemisia aucheri Boiss در جنوب شرق سبلان


138. بررسی شاخص های تنوع گونه ای و ویژگی های خاک در مراتع مشجر و غیر مشجر (مطالعه موردی مراتع فندقلو، نیارق و شغاله دره اردبیل)


139. بررسی کارایی نمونه برداری به منظور برآورد مازاد مقطوعات در اکوسیستم جنگل


140. تاثیر شدت های مختلف چرایی بر بیوماس اندام های هوایی و زیرزمینی گونه Festuca ovina در مراتع جنوب شرقی سبلان (اردبیل)


141. بررسی اثرات شدت چرا بر تغییرات ماده آلی و نیتروژن خاک در مراتع دامنه جنوب شرقی سبلان (استان اردبیل)


142. ارزیابی پتانسیل کاغذدهی سه گونه علفی بومی استان اردبیل


143. میزان تخصیص منابع در اندام های گونه درمنه Artemisia aucheri در دامنه جنوب شرقی سبلان


144. نقش آتش سوزی در تغییر فعالیت میکروبی خاک های جنگلی سردشت


145. تاثیرات استفاده از مواد فعال سطحی بر بهبود راندمان کارخانه های کاغذسازی


146. بررسی کاربرد مالچ (کلشن گندم) بر عملکرد و اجزای عملکرد سیر در شرق مازندران


147. تاثیر میکروارگانیسم ها بر پایداری یونجه در شرایط خشکی


148. تاثیر باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزای آن در سه رقم سیب زمینی


149. تاثیر اسید سالسیلیک و کود زیستی فسفات بارور 2 بر خصوصیات زراعی رازیانه


150. بررسی اثرات محلول پاشی اسید سالسیلیک و کودهای بیولوژیک بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی


151. اثر همزیستی قارچ های تریکودرما، شبه میکوریز و باکتری حل کننده فسفات بر رنگیزه های فتوسنتزی گیاه فلفل (.Capsicum annuum L)


152. تعیین روابط بین صفات مهم اگرومورفولوژیک نخود تحت شرایط نرمال رطوبتی


153. ارزیابی تنوع ژنتیکی و ارتباط بین صفات مهم زراعی نخود تحت شرایط نرمال رطوبتی


154. مطالعه همستگی صفات و تجزیه علیت عملکرد دانه لاین های امیدبخش نخود


155. واکنش جوانه زنی گلرنگ به گلایسین بتائین و شوری


156. ارزیابی درصد و ع ملکرد روغن دانه گلرنگ تحت تدثیر کشت مخلوط با شنبلیله


157. اثر گلایسین بتائین بر رشد رویشی و اعداد کلروفیل متر گلرنگ در شرایط تنش شوری


158. بهبود شاخص های رشدی گیاهچه سویا تحت تنش شوری توسط بیوپرایمینگ بذر با قارچ تریکودرما


159. تاثیر بیوپرایمینگ قارچ تریکودرما و شوری و فرسودگی بر روی برخی از صفات فیزیولوژیکی سویا


160. انباشتگی اسمولیت های سازگار تحت شوری در انگور


161. اثر روش تامین نیتروژن بر رشد رویشی قسمت های مختلف سویا


162. واکنش عملکردی سویا به مدیریت کود نیتروژن


163. تاثیر مدت پیش تیمار آبی بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه های بذور گاوزبان اروپایی (.Borgo officinalis L)


164. بررسی خصوصیات اندام هوایی ژنوتیپ های مختلف گندم دوروم تحت تاثیر تنش آلومینیوم


165. تاثیر تلقیقی کودهای زیستی و شیمیایی پتاسیم و نیتروژن بر خصوصیات مورفولوژیکی و عملکرد توتون رقم (PVH(19


166. بررسی تغییرات مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژنوتیپ های گندم دوروم در شرایط تنش شوری


167. تاثیر پیش تیمار بذر با سالسیلیک اسید بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های حاصل از بذور گاوزبان اروپایی (.Borago officinalis L)


168. بررسی خصوصیات ریشه ژنوتیپ های مختلف گندم دوروم تحت تاثیر تنش آلومینیوم


169. ارتباط مراحل نموی کاشت- ساقه دهی و ساقه دهی- گرده افشانی با عملکرد گندم های ایران در شرایط تنش گرمایی


170. خصوصیات زراعی ارقام گندم های ایران رشد یافته در شرایط تنش گرمایی


171. اثر اوره، سولفات روی و کمپوست پسمانده شهری بر کارایی مصرف آب گیاه برنج


172. تاثیر هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های بذرهای گاوزبان اروپایی .Borago officinalis L تحت تنش کادمیوم


173. استفاده تنها و توام کودهای اوره و فسفات دی آمونیوم در سویای تلقیح شده


174. بررسی اثر تنش شوری بر رشد و ویژگی های فیزیولوژیک بیست ژنوتیپ گندم دوروم در مرحله رشد رویشی


175. بررسی اثر پرایمینگ بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت ذرت تحت تنش خشکی


176. بررسی میزان فعالیت آنزیم های چرخه ی گلی اکسیلات بذر ذرت تحت تاثیر تنش خشکی و انواع پرایمینگ


177. بررسی میزان فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک بذور ذرت تحت تاثیر تنش خشکی و انواع پرایمینگ


178. بررسی اثرات شوری بر خصوصیات جوانه زنی ارقام مختلف گندم دوروم


179. اثر تراکم کاشت و ارقام با دوره های رسیدگی مختلف روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت در فسا


180. ارزیابی برخی صفات مورفولوژیک در تعدادی از ژنوتیپ های عدس


181. واکنش برخص صفات مورفولوژیکی گیاه عدس (Lens culinaris) به تلقیح همزمان قارچ های Trichoderma virens و Piriformospora indica و باکتری Rahnella aquatilis


182. اثر کاربرد اسید اگزالیک و اسید مالیک و کود فسفر و ماده آلی بر جذب فسفر توسط گیاه ذرت


183. اثر کاربرد اسید اگزالیک و اسید مالیک و کود فسفر و ماده آلی بر رشد و نمو گیاه ذرت


184. بررسی پارامترهای رویشی باقلا با استفاده از جدایه های ریزوبیومی همزیست، تحت تنش خشکی


185. بررسی درجه کارایی ریزوبیوم همزیست با باقلا، تحت تنش خشکی


186. ارزبای درصد پروتئین شنبلیله تحت تاثیر کشت مخلوط با گلرنگ


187. اثر همزیستی قارچی Trichodermavirens و Piriformosporaindica به همراه باکتری Rahnellaaquatilis بر رشد ریشه و اندام هوایی عدس (Lens culinaris)


188. تغییرات میزان پرولین در ارقام حساس و متحمل برنج تحت تنش شوری


189. ارزیابی شاخص های رشد ژنوتیپ های پیشرفته گندم نان تحت شرایط مختلف رطوبتی


190. مطالعه اثر تنش شوری بر میزان کلروفیل برنج در مرحله گیاهچه ای


191. ارزیابی بعضی از خصوصیات کیفی مرتبط با کیفیت نانوایی در ارقام تجاری و لاین های امیدبخش گندم نان


192. مطالعه فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت در ارقام مختلف گندم تحت تاثیر کاربرد نانو کلات پتاسیم در شرایط تنش خشکی


193. اثر تنش خشکی و محلول پاشی عنصر نانوکلات پتاسیم بر ویژگی های فیزیولوژیک در گندم (Triticum aestivum)


194. اثر نانو کلات پتاسیم بر روی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در گندم تحت تنش خشکی


195. بررسی شش نوع آرایش کاشت بر روی برخی از خصوصیات زراعی و کیفی ارقام کلزای بهاره در منطقه اردبیل


196. عکس العمل ارقام کلزای بهاره به مراحل ریخت شناسی و عملکرد دانه تحت تاثیر الگوی مختلف کاشت در منطقه اردبیل


197. تاثیر نانوکلات پتاسیم بر متابولیت های سازگاری ارقام مختلف گندم در مقابله با تنش خشکی


198. عکس العمل ارقام گندم دیم به تغذیه متعادل با کودهای پایه NPK، صفات ریخت شناسی موثر بر عملکرد


199. کاربرد ترکیبات مختلف کودی (NPK) و تاثیر آن بر پنجه ها، عملکرد دانه و تعدادی از خصوصیات زراعی سه رقم برتر گندم دیم


200. بررسی اثر خاکپوش بر کنترل علف های هرز ارقام توت فرنگی


201. کنترل علف هرز تاج خروس خوابیده (Amaranthus blitoides S. Watson) با دزهای کاهش یافته علف کش اگزادیارژیل در مراحل مختلف رشدی سیب زمینی (. Solanum tuberosum L)


202. بررسی کارایی علف کش ریم سولفورون بر عملکرد و اجزای عملکرد در مراحل مختلف رشدی سیب زمینی (.Solanum tuberosum L)


203. بررسی کارایی علف کش ریم سولفورون در کنترل عل هرز تارج خروس (.Amarantus retroflexus L) در مراحل مختلف رشدی سیب زمینی (.Solanum tuberosum L)


204. بررسی کارایی علف کش های مختلف در کاهش بیوماس علف های هرز در مزارع گندم


205. بررسی کارایی علف کش فولکاربازن سدیم در کنترل تراکم علف های هرز در مزارع گندم


206. ارزیابی شاخص های تحمل و رقابت ارقام گندم در رقایت با علف هرز خردل وحشی


207. تاثیر کاربرد کود نیتروژن و فسفر بر زادآوری گاوپنبه


208. بررسی اثر تیپ های رشدی متفاوت در ارقام پنبه بر جمعیت علف های هرز و ویژگی های زراعی آن


209. بررسی اثر تراکم های متفاوت کشت پنبه بر جمعیت علف های هرز و ویژگی های زراعی آن


210. مقاومت توده های جودره (Hordeum spontaneum) به علف کش سولفوسولفورون (آپیروس) در استان فارس


211. تاثیر تراکم کاشت ذرت هیبرید 704 و بیوماس و بذر تولیدی علف هرز تاج خروس (.Amaranthus retroflexus L)


212. مقاومت توده های جودره (Hordeum spontaneum) به علف کش مرزوسولفورون متیل (آتلانتیس) در استان فارس


213. بررسی تاثیر دوزهای مختلف علف کش مزوسولفورون متیل بر توده های علف هرز جودره (Hordeum spontaneum)


214. بررسی تاثیر علف کش اگزادیارژیل بر زیست توده تاج خروس خوابیده (Amaranthus blitoides Watson در مراحل مختلف رشدی سیب زمینی (.Solanum tuberosum L)


215. استفاده از عصاره آبی علف هرز تلخه به عنوان علف کش زیستی و تاثیر آن بر روی برخی صفات مورفولوژیکی تاج خروس رونده


216. بررسی محلول پاشی عصاره آبی علف هرز تلخه به عنوان علف کش زیستی بر روی برخی صفات مورفولوژیکی تاج خروس


217. تاثیرپذیری برخی صفات سلمه تره با محلول پاشی عصاره آبی علف هرز تلخه به عنوان علف کش زیستی


218. بررسی اکوفیزیولوژی جوانه زنی علف هرز انگلی سس زراعی


219. بررسی تاثیر خراش دهی با اسید سولفوریک بر شکست خواب و جوانه زنی بذر علف هرز انگلی سس (Cuscuta campestris Yuncker)


220. تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم بوته بر صفات ریشه گاوپنبه


221. کارایی مصرف نیتروژن در سه گونه علف هرز (دولپه)


222. مدیریت تلفیقی کنترل سس زراعی با استفاده از روش کشت نشائی و کاربرد علفکش های پس رویشی در زراعت جغندرقند


223. بررسی تاثیر روش کشت نشائی و کاربرد علف کش های پس رویشی بر خصوصیات کیفی چغندرقند آلوده به انگل سس


224. مدیریت بوم شناختی علف های هرز راهکاری در جهت پایداری


225. بررسی کارایی علف کش ریم س سولفورون در کنترل علف هرز پیچک صحرایی (Convolvulus arvensis) در مراحل مختلف رشدی سیب زمینی (.Solanum tuberosum L)


226. اثر تراکم کاشت ذرت بر جمعیت علف های هرز و ویژگی های زراعی آن در فسا


227. اثر ارقام ذرت با دوره های رسیدگی مختلف روی جمعیت علف های هرز و ویژگی های زراعی آن در فسا


228. تاثیر کنترل علفهای هرز روی سطح برگ گیاه نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)


229. تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و نمو سه علف هرز دولپه


230. بررسی اثر علف کش EPTC بر اجزاء عملکرد (تعداد غده ها) سیب زمینی (Solanum tuberosum)


231. بررسی تاثیر علف کش EPTC بر قطر و ارتفاع ساقه سیب زمینی درمراحل مختلف رویشی سیب زمینی (.Solanum tuberosumL)


232. بررسی کارایی علف کش EPTC در کنترل تراکم تاج خروس (.Amaranhtus retroflexusL) و سلمه تره (chenopodium album) درمراحل مختلف رویشی سیب زمینی (.Solanum tuberosumL)


233. بررسی تاثیر pH بر روی رشد و جوانه زنی علف هرز سیاهدانه (Agrostemma githago)


234. ارزیابی اثر عصاره آبی تلخه (Acroptilon repens) بر ارتفاع، وزن خشک و تراکم علف های هرز و گندم در شرایط مزرعه


235. بررسی اثر عصاره آبی تلخه (Acroptilon repens) بر تعدادی از علف های هرز و عملکرد گندم در شرایط مزرعه


236. ارزیابی اثر عصاره آبی تلخه (Acroptilonrepens) بر ارتفاع، وزن خشک و تراکم علف های هرز و عدس در شرایط مزرعه


237. بررسی نوسان جمعیت شته های بالدار مزارع سیب زمینی در استان اردبیلPopulation fluctuations of Alate aphids in potato fields of Ardebil province


238. بررسی واکنش تابعی کفشدوزک Scymnus Syriacus Marseul نسبت به تراکم های مختلف شته سبس هلو Myzus Persicae


239. شناسائی و توصیف تعدادی از دو بالان زیان آور قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus(bisporus درمنطقه اردبیل


240. معرفی حشرات بذر خوار لگوم های مرتعی در استان آذربایجان شرقی


241. تاثیر نماتدهای بیمارگر حشرات Steinernema carpocapsae و Heterorhabditis bacteriophora روی سرخرطومی میوه خوار بلوط (Curculio glandium(Col., Curculionidae در شرایط صحرایی


242. اختلاف در فعالیت پروتئولیتیک جمعیت های جغرافیایی مختلف کرم برگخوار چغندرقند (Spodoptera exigua Hübner( Lepidoptera: Noctuidae


243. فعبلیت آمیلولیتیک وپزوتئولیتیک Autographa gamma Linnaeus ( Lepidoptera: Noctuidae) در واکنش به تغذیه اس نه رقن هختلف چغنذرقنذ


244. شاخص های تغذیه ای Linnaeus(Lepidoptera:Noctuidae) Autographa gamma روی نه رقم چغندرقند


245. تنوع زیستی کنه های خاکزی در ساحل رودخانه کارون


246. اثر تدخینی اسانس گیاهان درمنه، باریحه و شمعدانی علیه آفت گلخانه ای سفید بالک پنبه


247. بررسی گلخانه ای تاثیر کنه شکارگر Neoseiulus californicus در کنترل کنه تارتن دو لکه ای Tetranychus urticae


248. بررسی کارایی تی کمپوست در کنترل کنه تارتن دو لکه ای (Tetranychus urticae Koch (Acari: Tetranychidae


249. بررسی نرخ بقا و امید به زندگی سوسک چهارنقطه ای Callosobruchs maculatus (Col.:Bruchidae) روی لوبیای چشم بلبلی


250. بررسی دوره پیش از بلوغ و نسبت جنسی زنبور پارازیتوئید Telenomus busseolae در شرایط آزمایشگاهی


251. اثر مزبان های مختلف گیاهی روی زیست شناسی شته برگ یولاف Homoptera: Aphididae) ) Ropalosiphum padi در شرایط آزمایشگاهی


252. فعالیت آمیلولیتیک گوارشی Chrysodeixis chalcites (Esper) روی ارقام مختلف لوبیا


253. ارزیابی زیست شناسی برخی از ارقام و لاین های تجاری گندم نسبت به شته ی روسی گندم Diuraphis noxia (Modrdvilko) (Homo.: Aphididae) تحت شرایط آزمایشگاهی


254. تاثیر ارقام مختلف جو روی فعالیت پروتئولیتیک گوارشی (Trogoderma granarium (Everts) (Coleoptera : Dermestidae


255. فعالیت آلفا- آمیلاز گوارشی (Trogoderma granarium (Everts) (Coleoptera: Dermestidae در واکنش به تغذیه از ارقام مختلف جو


256. تخمین دمای آستانه رشد و ثابت دمایی سن Nabis (Tropiconabis)capsiformi Geramer, 1838 (Hemiptera : Nabidae) با استفاد از مدل های خطی


257. تاثیر حشره کش زیستی آزادیراختین روی شته سیاه باقلا Aphis faba و Coccinella septempunctata در مزارع چغندر و مقایسه آن با کنفیدور


258. بررسی امکان استفاد از عصار گیاهی درخت چریش برای مبارز با (Cassida rubiginosa Muller (Coleoptera: Chrysomelidae در مزارع گلرنگ


259. تاثیر گیاه میزبان و جنس شکارگر بر نرخ شکارگری Orius albidipennis روی Tuta absoluta


260. ارزیابی برخی از پارامترهای جدول زندگی شته سیاه باقلا Aphis fabae Scopoli (Hemiptera: Aphididae) روی پنج رقم چغندرقند


261. ویژگی های مورفومتریک شته ی جالیز، Aphis gossypii Glover و زوبور پارازیتوئید AphidiuscolemaniViereck در گیاهان کوددهی شده با ورمی کمپوست


262. بررسی تداخل همزیستی لاروهای پشه ی شکارگر Aphidoletes aphidimyza Rondani روی شته ی جالیز، Aphis gossypii Glover


263. بررسی برخی پارامترهای جدول زندگی کنه تارتن خرما (Oligonychus afrasiaticus) بر روی دو میزبان مختلف


264. اثر گیاهان میزبان شته برگ یولاف Ropalosiphum padi روی مراحل قبل از بلوغ کفشدوزک شکارگر Hippodamia variegata در شرایط آزمایشگاهی


265. بررسی تغییرات جمعیتی پروانه جوانه خوار بلوط (.Tortrix viridana L) در جهت های مختلف جغرافیایی در جنگل های بلوط استان آذربایجان غربی (مطالعه موردی: پیرانشهر)


266. بررسی فون کنه های خانواده (Macrochelida(Acari:Mesostigmata در شهرستان بافت، استان کرمان


267. تاثیر نماتدهای بیمارگر حشرات روی سرخرطومی میوه خوار بلوط (Curculio glandium (Col., Curculionidae در شرایط صحرایی


268. تاثیر ارقام مختلف گىدم روی ویژگی های رشدی و فعالیت آلفا- آمیلاز گوارشی (Sitotroga cerealella Olivier (Lepidoptera: Gelechiidae


269. بررسی فون شته ها (Hom.: Aphididae) در فضای سبز شهری اردبیل


270. مطالعه تنوع بندپایان روی درختچه های تمشک (.Rubus spp) و بررسی تغییرات جمعیتی یکی از مهمترین گونه اهی شکارگر روی آن در حوزه مرکزی استان گیلان


271. شناسایی فعالیت آلفا- آمیلاز گوارشی در مراحل مختلف رشدی سوسک منداب؛ تاثیر تابستانگذرانی و تغییر رژیم غذایی بر فعالیت آلفا- آمیلاز


272. فون دشمنان طبیعی شته خونی سیب (Eriosoma lonigerum (Hausman در کشکسرای مرند


273. بررسی اثر سموم مختلف در کنترل شته خونی سیب (Eriosoma lonigerum (Hausman در منطقه کشک سرای مرند


274. بررسی کارایی زنبور Aphelinus mali بر روی شته خونی سیب در شرایط صحرایی


275. تاثیز تابستانگذرانی و رژیم غذایی بر فعالیت آنزیم آلفا- آمیلاز گوارشی سوسک منداب (Entomoscelis adonidis Pallas (Coleoptera: Chrysomelidae


276. پارامترهای رشد جمعیت کفشدوزک Hippodamia variegata در تغذیه از Rhopalosiphum Diuraphis noxia و padi


277. پارامترهای زیستی کفشدوزک Hippodamia variegata در تغذیه از Rhopalosiphum padi و Diuraphis noxia


278. بررسی پارامترهای زیستی کنه شکارگر Acari: Phytoseiidae) ) Amblyseius swirskii با تغذیه از تخم کنه تارتن دو لکه ای Tetranychus urticae


279. پارامترهای تولید مثلی کفشدوزک Hippodamia variegata در تغذیه از شته های Rhopalosiphum padi و Diuraphis noxia


280. بررسی اثرات عناصر اقلیمی بر تاریخ ریزش و تراکم جمعیت سن گندم در استان زنجان


281. پارامترهای زیستی کنه شکارگر (Amblyseius swirskii (Acari: Phytoseiidae در تغذیه از تخم کنه تارتن دو لکه ای Tetranychus urticae


282. غربالگری 44 رقم و لاین گندم برای مقاومت شته روسی گندم Diuraphis noxia (Hom.: Aphididae) در شرایط گلخانه ای


283. غربالگری 46 رقم و لاین گندم برای مقاومت شته روسی گندم Diuraphis noxia (Hom.: Aphididae) در شرایط گلخانه ای


284. اثرات زیرکشندگی پایریپروکسی فن روی بید سیب زمینی (Phthorimaea operculella (Lepidoptera: Gelechiidae


285. ارزیابی پایداری عملیات کشت سیب زمینی دشت اردبیل


286. بهره وری عوامل تولید و رابطه آن با اندازه واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان مراغه


287. نگرش ذرت کاران منطقه پارس آباد به کشاورزی ارگانیک


288. موانع اصلی توسعه کشاورزی ارگانیک ایران


289. بررسی عوامل اقتصادی موثر بر بکارگیری نهاده کود شیمیایی در تولید پنبه ایران


290. بررسی پیش نیازهای لازم برای شروع یک دامپروری ارگانیک: لزوم توجه به تغذیه، بهداشت، اصلاح و رفاه دام


291. شناسایی عوامل موثر بر آگاهی کشاورزان از عملیات کشاورزی پایدار در روستای شهسوار شهرستان هریس


292. بررسی موانع پذیرش محصولات ارگانیک در بین مصرف کنندگان محصولات کشاورزی (مورد مطالعه: شهرستان کرج)


293. بررسی عوامل موثر بر گرایش به مصرف محصولات ارگانیک کشاورزی و نقش آن در عرضه این محصولات (مورد مطالعه: شهرستان کرج)


294. سنجش دانش کشاورزان زنجان نسبت به کودهای ارگانیک و عوامل مرتبط با آن


295. تحلیل هزینه- فایده کشت سیب زمینی ارگانیک با روش مرسوم در شهرستان سراب


296. اقتصاد کشاورزی محصولات ارگانیک


297. برآورد ارزش اقتصادی کاربرد تلفیقی کود بیولوژیک با کود شیمیایی در تولید ذرت دانه ای


298. کیفیت تغذیه ای و ایمنی غذاهای ارگانیک


299. نقش طرح های مرتعداری در بهبود وضعیت مراتع از دیدگاه بهره برداران (مطالعه موردی: شهرستان ماهنشان)


300. تاثیر اندازه مزارع و تکنولوژی بر بهره وری عوامل تولید واحدهای پرورش ماهی شهرستان کامیاران


301. ارزیابی پیامدهای حذف یارانه کودهای شمیایی بر عملکرد محصولات و درآمد زارعین (مطالعه موردی: زیربخش زراعت خراسان شمالی)


302. مقایسه اثرات زیست محیطی جایگزینی سیاست پرداخت مستقیم با سیاست پرداخت یارانه کودهای شیمیایی از دیدگاه توسعه پایدار


303. بررسی سطح دانش کشاورزان برنجکار شهرستان طارم پیرامون کشاورزی پایدار


304. بررسی تاریخچه کشاورزی شهری و وضعیت آن در کشور های مختلف جهان


305. اقتصاد مصرف نهاده ها در تولید گندم آبی در شهرستان گرمی


306. امکان پذیری تلفیق موضوعات کشاورزی پایدار، غذا و محیط زیست در برنامه های مدارس از دیدگاه معلمان ابتدایی شهر زنجان


307. ادراک معلمان ابتدایی شهر زنجان در خصوص میزان تلفیق موضوعات کشاورزی پایدار، غذا و محیط زیست در برنامه های مدرسه


308. بررسی نقش اقدامات مدیریتی زنبورداران بر عملکرد زنبورداری ها


309. بررسی اثربخشی فعالیت های آموزشی- ترویجی در توسعه کشاورزی ارگانیک از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی استان اردبیل


310. بررسی دیدگاه کارشناسان کشاورزی استان خوزستان نسبت به مزایای ترویج و توسعه سوخت های زیستی جهت پایداری جوامع روستایی


311. کاربرد روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) جهت اولویت بندی ابعاد توسعه پایدار روستایی و کشاورزی در بین کارشناسان کشاورزی شهرستان شوشتر


312. نقش مدیریت پسماندهای کشاورزی و منابع طبیعی در کشاورزی توسعه پایدار


313. ارزیابی تحمل به خشکی در ژنوتیپ های پیشرفته گندم (.Triticum aestivum L) در منطقه اردبیل


314. بررسی ژنوتیپ های گندم از نظر مقاومت به بلایت فوزاریوم سنبله


315. ارزیابی اثرات تنش آبی و ریز موجودات مفید بر خصوصیات بیوشیمیایی برگ پایه های بادام


316. خصوصیات مرفولوژیکی ریشه پایه های ریوشی بادام تحت شرایط تنش آبی و ریز موجودات مفید


317. بررسی همبستگی بین اکسین تولید شده توسط جدایه های سودوموناس فلورسنت با پارامترهای رویشی ریشه گیاه ذرت


318. کارایی فتوشیمیایی فتوسیستم نوری II، هدایت روزنه ای و عملکرد تریتیکاله در پاسخ به کودهای بیولوژیک و محلول پاشی نانواکسید روی در شرایط محدودیت آبی


319. بررسی امکان همزیستی و ارزیابی تاثیر قارچ اندوفیت Piriformosporaindica در گیاه شبدر سفید


320. بررسی فراوانی آربوسکول و محتوای روی و فسفرگیاه گوجه فرنگی تلقیح شده با دو گونه قارچ میکوریز آربوسکولار


321. ارزیابی تنوع ژنتیکی و قابلیت توراث برخی از صفات مهم زراعی نخود تحت شرایط تنش رطوبتی


322. بررسی اثر سطوح مختلف تنظیم کننده های رشد بر میزان کالوس زایی و رویان زایی گامتی در کشت بساک گاوزبان اروپایی (.Borago officinalis L)


323. بررسی اثر پیش تیمار گرمایی بر کالوس زایی و رویان زایی گامتی در کشت بساک گیاه گاوزبان اروپایی (.Borago officinalis L)


324. بررسی اثر پیش تیمار سرمایی غنچه ها و بساک ها بر کالوس زایی و رویان زایی گامتی در کشت بساک گیاه گاوزبان اروپایی (.Borago officinalis L)


325. آنالیز بیوانفورماتیکی ژن GH3 تاثیر گذار در سطح بیان اکسین


326. تاثیر سودوموناس های فلورسنت بر شاخص حلالیت در غلظت های مختلف تری کلسیم فسفات و زمان های مختلف


327. بررسی اثر باکتری های ریزوسفری محرک رشد گیاه و کود دامی بر برخی پارامترهای رویشی دانهال های گیاه پسته


328. تعیین ترکیبات فنولی در انگور بومی آذربایجان و تغییرات آن تحت تنش با تکنیک RP-HPLC


329. تاثیر نانوکلات پتاسیم در خصوصیات مورفولوژیک و محتوای نسبی آب برگ دو رقم سویا تحت تنش خشکی


330. نقش نانوکلات پتاسیم در کاهش تاثیرات تنش خشکی بر رنگدانه های فتوسنتز دو رقم سویا


331. بررسی اثر محلول پاشی نانوکود روی و سولفات روی بر برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گلرنگ بهاره .Carthamus tinctorius L در شرایط تنش کم آبی


332. بررسی روش های مختلف استخراج DNA ژنومی باکتری Lactococcus lactis بر کیفیت DNA و PCR


333. بررسی روابط ژنتیکی ژن GH3 در چند گونه گیاهی


334. تاثیر رطوبت محیط کشت بر تولید آنزیم رنین از قارچ رایزوموکورمیهی (Rhizomucor miehei) در محیط تخمیری جامد


335. بررسی ارتباط بین میزان نشاسته و فسفات متصل به نشاسته در لاین های تراریخت سیب زمینی


336. بررسی قرابت ژنتیکی بین گندم و گونه های وحشی آن از طریق الکتروفورز گلیادین ها


337. کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و حفاظت از محیط زیست


338. اثر وانادیل سولفات بر میزان مصرف محیط کشت توسط سلول های مرزه خوزستانی و بیوسنتز رزمارینیک اسید


339. تاثیر تنش خشکی بر فعالیت آنزیم کاتالاز و بیوماس گیاهچه های ذرت


340. تاثیر تنش خشکی و تیمار خارجی پرولین بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز و بیوماس گیاهچه های ذرت


341. بررسی تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر کالوس زایی گیاه دارویی خرفه در شرایط درون شیشه ای (.Portulaca Oleraceae L)


342. بررسی ارتفاع بوته و قطر ساقه در بین کلون های نسل (F(2 سیب زمینی حاصل از بذر حقیقی هیبرید


343. بررسی عملکرد کل غده و وزن یک غده در بوته در بین کلون های نسل (F(2 سیب زمینی حاصل از بذور حقیقی هیبرید


344. الکتروریسندگی لاتکس حاوی نانو کپسول های پلیمری با ساختار هسته- لایه حاوی هگزادکان بعنوان ماده نمونه برای رهایش


345. انتقال ژن به یونجه (.Medicago sativa L) با استفاده از نوک ساقه از طریق آگروباکتریوم


346. بیان موقت ژن gus A در نوک ساقه ی یونجه (.Medicago sativa L) توسط امواج فراصوت آگروباکتریوم


347. بررسی تاثیر امواج فراصوت بر بیان موقت ژن gus A در نوک ساقه اسپرس (Onobrychis sativa) به کمک آگروباکتریوم تومه فاسینس


348. انتقال ژن به اسپرس (Onobrychis sativa) با استفاده از ریزنمونه نوک ساقه به کمک آگروباکتریوم تومه فاسینس تحت تاثیر امواج فراصوت


349. برآورد وراثت پذیری برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گندم در مرحله جوانه زنی


350. برآورد وراثت پذیری خصوصیات ریشه گندم در مرحله جوانه زنی


351. استفاده از زیست فناوری برای تولید مواد پرارزش تغذیه ای: مطالعه موردی تولید ویتامین ب 12


352. گروه بندی لاین ها و ارقام مختلف جو با استفاده از تجزیه خوشه ای و تابع تشخیص در پاسخ به هیومیک پرایمینگ


353. القای ریشه های موئین در گیاه دارویی خرفه (.Portulaca oleraceae L) با استفاده از سویه های مختلف آگروباکتریوم رایزوژنز (Agrobacterium rhizogenes)


354. تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر تولید ریشه های نابه جا از ریزنمونه های مختلف گیاه خرفه (.Portulaca oleraceae L) در شرایط درون شیشه ای


355. برآورد وراثت پذیری برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گندم تحت تنش آلومینیوم


356. برآورد وراثت پذیری خصوصیات ریشه گندم تحت شرایط تنش آلومینیوم


357. تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر القای کالوس در زرین گیاه (.DracocephalumkotschyiBioss)


358. مروری بر روش های مختلف آزمون معنی دار بودن اثرات اصلی ژنوتیپ، محیط و اثرات متقابل ژنوتیپ با محیط


359. بررسی غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد و نوع ریزنمونه بر کالوس زایی گیاه داروی همیشه بهار (Calendula officinalis)


360. بررسی اثرات زمان های مختلف پرتوتابی مایکروویو بر میزان گاز تولیدی واریته های مختلف دانه جو در شرایط برون تنی


361. تاثیر عوامل مختلف بر تولید رنین از قارچ رایزوموکور میهی (Rhizomucor miehei) در محیط تخمیری جامد


362. تاثیر تنظیم کننده BAP بر رشد ریزنمونه راس شاخه گیاه استویا (Stevia rebaudiana)


363. ارزیابی اثر BAP و D 2،4 بر رشد قلمه های تک گره گیاه استویا (Stevia rebaudiana)


364. بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لاین های امید بخش گندم نام در شرایط مغان


365. گروه بندی ارقام مختلف گندم بهاره با استفاده از تجزیه عاملی


366. بررسی صفت وزن غده در بوته و عملکرد غده در بین کلون های نسل F1 سیب زیمین حاصل از بدورحقیقی هیبرید


367. بررسی دو صفت ارتقاع بوته و میزان ماده خشک در بین کلون های نسل F1 سیب زمینی حاصل از بذور حقیقی هیبرید


368. تاثیر غلظت های مختلف عصاره مریم گلی (Salvia officinalis) بر تقسیم میتوز در سلول های ریشه پیاز


369. بررسی خصوصیات ریشه در ارقام برنج تحت تاثیر تنش آلومینیوم


370. بررسی خصوصیات اندام هوایی ارقام برنج تحت تاثیر تنش الومینیوم


371. بررسی ارقام گندم تحت تنش آلومینیوم طی مرحله جوانه زنی


372. تاثیر بسترهای کاشت مختلف بر سبز شدن و خصوصیات رشدی بامیه (Abelmoschus esculentus)


373. مقایسه محلول های مختلف نگهدارنده دانه گرده در گرده افشانی مصنوعی گل های کیوی رقم هایوارد


374. تاثیر میکروریزا و سطوح مختلف نیتروژن بر فاکتورهای گلدهی گل شاخه بریده مریم (.Polianthes tuberosa L)


375. اثر تربیت بوته بر خصوصیات میوه برخی توده های خربزه ایرانی


376. اثر شوری بر برخی خصوصیات فیزویولژیکی در انگور (.Vitis vinifera L)


377. مطالعه ویژگی های ریخت شناسی برخی توده های بومی خربزه ایران


378. تاثیر کاربرد پوتریسین و نوع بسته بندی براسید آلی و ماندگاری پس از برداشت میوه موز رقم دوارف کاوندیش


379. تاثیر اسانس آویشن و نعناع فلفلی بر طول عمر پس از برداشت میوه موز رقم دوراف کاوندیش


380. پرورش قارچ دکمه ای با شرایط ارگانیک


381. تاثیر دماهای فرین بر روی عملکرد محصولات باغی سیب و گلابی (نمونه موردی: شهرستان بجنورد)


382. تاثیر اسانس های گیاهی بر ماندگاری گل بریدنی پرنده بهشتی (Strelitzia reginae Aiton)


383. نقش سایکوسل در تعدیل تنش کمبود آب در بادام رقم فراگنس


384. تاثیر رژیم های آبیاری بر روی پارامترهای مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی از ارقام بادام


385. تاثیر نیتریک اکسید بر روی پارامترهای روابط آبی، فعالیت آنتی اکسیدانی و تنظیم اسمزی در زیتون رقم کنسرو الیا


386. اثر ورمی واش بر توزیع کلسیم و منیزیم در اندام های زایشی و رویشی در دو رقم گوجه فرنگی


387. اثر کاربرد پوتریسین بر ترکیب پس از برداشت خیار گلخانه ای رقم یلدا


388. تاثیر کاربرد ورمی کمپوست و پوتریسین بر عناصر غذایی موجود در خاک و گیاه خیار گلخانه ای رقم یلدا


389. ارزیابی ارقام میوه ی به منطقه ی شهرستان کوثر و خلخال بر اساس ویژگی های کمی و کیفی


390. اثر باکتری های تثبیت کننده نیتروژن و حل کننده فسفر بر برخی صفات گل بگونیا (Begonia semperflorence)


391. اثر پرتوتابی مایکروویو در زمان های مختلف بر تجزیه پذیری ماده ی خشک تفاله ی سیب به روش کیسه های نایلونی


392. تاثیر محلول پاشی جیبرلین بر تنک کردن خوشه های انگور یاقوتی


393. بررسی تاثیر کود آهن بر جوانه زنی بذر تره ایرانی


394. اثر زمان و تیمار حلقه برداری بر کیفیت انگور یاقوتی


395. اثر فسفیت پتاسیم بر محتوای کلروفیل و وزن تر گیاهچه های خیار تحت تنش Fusarium oxysporum f.sp.radicis-cucumerinum


396. بررسی مقدار کلروفیل برگ در 20 توده بومی خرفه (Portulaca oleracea)


397. تاثیر مصرف سه نوع کود آلی بر عملکرد و اجزاء عملکرد گوجه فرنگی


398. تاثیر کود دامی و ورمی کمپوست بر خواص مکانیکی گوجه فرنگی


399. بررسی تاثیر اتیلن روی عمر پس از برداشت گل شیپوری (Zantedeschia.eathiopica)


400. تاثیر پلی آمین ها بر خصوصیات مورفولوژیکی گیاه استویا ربائودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni) در شرایط درون شیشه ای


401. اثر غلظت های مختلف بنزیل آدنین بر میزان تنک و ویژگی های کیفی میوه در آلوی رقم قطره طلا


402. بررسی اثرات کمبود آهن روی گیاه زینتی ژربرا (Gerbera jamsonii)


403. تاثیر سطوح مختلف شوری بر شاخص های جوانه زنی و رویشی خاکشیر (Descurainia Sophia) و ریحان (.Ocimum basilicum L)


404. بررسی اثرات تیوسولفات نقره و ساکارز روی عمر پس از برداشت گل شیپوری (Zantedeschia.eathiopica)


405. تاثیر پلی آمین ها بر شاخص های اندازه گیری گیاه استویا ربائودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni) در شرایط درون شیشه ای


406. بررسی تاثیر عصاره نانوریز پوشانی شده نعناع فلفلی بر آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلرید کربن


407. تاثیر باکتری اورنیتوباکتریوم رینوتراکئال بر عملکرد جوجه های SPF


408. تاثیرغلاف بادام زمینی به عنوان منبع قیبری بر خصوصیات لاشه و pH محتویات دستگاه وارش در جوجه های گوشتی


409. بررسی ارزش تغذیه ای و درمانی ترکیبات موثر گیاهان دارویی (فایتوژنیک ها) در دامپروری و دامپزشکی


410. اثر گوانیدینواستیک اسید بر خصوصیات لاشه و برخی اندام های داخلی جوجه های گوشتی


411. تاثیرپودر قارچ (Agaricus bisporus) یا سیر و ترکیب آنها برصفات لاشه جوجه های گوشتی


412. بررسی درصد تولید تخم مرغ تولیدی و توده تخم مرغ، مرغان تخمگذار با جیره بر پایه گندم کامل هم آوری شده با آنزیم و بدون آنزیم


413. چند شکلی اگزون شش ژن SCD در بره های آمیخته ی افشاری × برولامرینو


414. بررسی میزان شیوع سرمی ویروس آنفلوانزا در گله های طیور گوشتی شهرستان نمین


415. میزان شیوع سرمی ویروس نیوکاسل در گله های گوشتی ارجاعی به کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان نمین


416. تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و ادجوانت بن زار بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی


417. بررسی زیان های اقتصادی ناشی از تاخیر در آبستنی گاوهای شیری


418. برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت طول عمر در گوسفند مهربان با استفاده از راهکار بیزی


419. مقایسه مدل های غیرخطی برای توصیف منحنی رشد در گوسفند مهربان


420. مقایسه مدل های غیرخطی رشد برای تعیین مدل رشدی مناسب در بز مرخز


421. بررسی خوراک مصرفی و ضریب تبدیل خوراک، مرغان تخمگذار بر جیره بر پایه گندم کامل هم آوری شده با آنزیم


422. بررسی برخی عوامل مدیریتی موثر بر تولید شیر گاوداری های استان اردبیل


423. گوشت شتر به عنوان گوشتی ارگانیک: ویژگی ها، سرانه تولید و جایگاه آن در سبد تغذیه ای مردم


424. اثر سطوح مختلف عصاره ی هیدروالکلی شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد بلدرچین های ژاپنی


425. برآورد ارزش اقتصادی برخی از صفات گوسفند مغانی در سامانه روستایی با یک مدل زیست اقتصادی


426. اثر یک بتا آدرنرژیک آگونیست بر خصوصیات چشایی ماهیچه راسته بره های نر پرواری


427. تغییرات برخی از فراسنجه های خونی در زمان مکمل سازی جیره بره های نر با یک بتاآگونیست


428. مطالعه اثرات یک بتا آدرنرژیک آگونیست بر ترکیبات شیمیایی ماهیچه راسته در بره های نر پرواری


429. بررسی فاکتورهای غیر ژنتیکی موثر بر روی طول عمر بره های نژاد مهربان


430. بررسی اثر عوامل محیطی روی پارامترهای منحنی رشد در گوسفند مهربان


431. اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آسامیدنی بر عملکرد بلدرچین ژاپنی


432. مقایسه ی صفات کیفی داخلی تخم مرغ نژاد بومی آذربایجان غربی با تخم مرغ صنعتی نژاد Hy-Line W-36


433. تاثیر عصاره آویشن شیرازی بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره های تغذیه شده با چربی و بدون آن


434. بررسی مقدماتی وضعیت واحدهای پرورش صنعتی و نیمه صنعتی گاو شیری در استان اردبیل


435. ارزیابی تغییرات هورمون پروژسترون در دوره ی آنستروس بعد از زایمان گاوهای شیری هلشتاین


436. بررسی تاثیر فصل گوساله زایی بر غلظت گلوکز خون و ارتباط آن با طول دروه آنستروس بعد از زایمان گاوهای شیری


437. مطالعه ارتباط بین وضعیت تولید مثلی دام، غلظت اوره و پروتین تام سرم خون در گاوهای شیری هلشتاین


438. چند شکلی اگزون 1 ژن GDF9 در گوسفندان آمیخته افشاری x برولا مرینو


439. ارزیابی ژنتیکی برخی صفات اقتصادی در گاوهای مونبلیارد


440. ارزیابی ژنتیکی برخی صفات اقصادی در گاوهای سرابی


441. بررسی اثرات استفاده از مخلوط عصاره ی گیاهان دارویی آویشن، پونه، رازیانه و مرزه بر فراسنجه های کیفی تخم مرغ مرغ های تخم گذار


442. مقایسه اثر پودر سیر و دارچین با آنتی بیوتیک محرک رشد فلاوومایسین بر تیتر ایمنی در جوجه های گوشتی


443. مقایسه اثر اسانس گیاه دارویی مورت با آنتی بیوتیک محرک رشد تتراسیکلین بر وزن اندام های داخلی بدن در جوجه های گوشتی


444. بررسی اثر برخی صفات بیومتری بر روی صفات لاشه در بره های آمیخته ی افشاری × برولامرینو


445. بررسی برخی عوامل موثر بر وزن از شیرگیری بره های نژاد قزل


446. بررسی آنتی اکسیدان های گیاهی جهت استفاده در انجماد اسپرم حیوانات بومی


447. بررسی تاثیر قیمت نهاده های تغذیه ای (دان) بر قیمت گوشت مرغ با استفاده از رهیافت ARDL


448. تغییر صحت ارزیابی ژنومیک در اثر استفاده از فنوتیپ حیوانات و نشانگرهای نزدیک به مکان ژن های کنترل کننده صفات


449. بررسی تخصیص منابع تولید در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنقر وکلیایی


450. استفاده از ترکیب تجاری آروماسید در تغذیه جوجه های گوشتی و بررسی فاکتورهای عملکردی جوجه ها


451. بررسی عوامل موثر بر صفات بیومتریک در گوسفند نژاد مغانی


452. برآورد پارامترهای ژنتیکی و روند ژنتیکی صفات بیومتریک در گوسفند نژاد مغانی


453. پیوستگی بازار تخم مرغ در استان های شمال غرب کشور


454. اثر میوه گیاه خارمریم (Silibum marianum) حرارت داده شده بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی


455. بررسی تاثیر سطوح مختلف ترتونین جیره بر وضعیت روده و مورفولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی


456. عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف ال ترئونین در شرایط تنش گرمایی


457. تاثیر سطوح مختلف پودر مرزه بر مصرف خوراک جوجه های گوشتی


458. اثر پودر دانه رازیانه همراه با جیره حاوی ذرت یا جو بر تغییرات وزن بدن و تولید شیر بزهای مهابادی در دوره انتقال


459. تاثیر سطوح مختلف کاسنی در مقایسه با یک پری بیوتیک تجاری بر فراسنجه های خونی و متابولیسم استخوان جوجه های گوشتی


460. تاثیر افزودن بتائین و بتاپلاس به چیره بر مواد مغذی و رنگ گوشت ران جوجه های گوشتی


461. تنش گرمایی چالشی مهم برای عملکرد جوجه های گوشتی در مناطق خشک و نیمه خشک


462. مقایسه اثر سطوح مختلف پودر مرزه با آنتی بیوتیک بر افزایش وزن جوجه های گوشتی


463. اثر پودر دانه رازیانه همراه با جیره حاوی ذرت یا جو بر pH و جمعیت پروتوزوای شکمبه بزهای مهابادی در دوره انتقال


464. آنالیز و تجزیه و تحلیل بقا در جمعیت گاوهای هلشتاین شمالغرب ایران


465. بررسی اثر برخی عوامل مختلف بر وزن یک سالگی گوسفند نژاد ماکویی


466. برآورد اثرات غیر ژنتیکی موثر بر صفات رشد در گوسفند مغانی


467. شناسایی جهش در ژن میوستاتین در شترهای دوکوهانه و یک کوهانه ایران


468. تاثیر میوه خارمریم (Silybum marianum) بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلرید کربن


469. اثر پودر دانه آنیسون همراه با جیره ذرت یا جو بر pH و جمعیت پروتزوئایی گوسفندهای قزل در دوره انتقال


470. اثر پودر دانه آنیسون همراه با جیره ذرت یا جو بر تولید شیر و تغییرات وزن بدن گوسفندهای قزل در دوره انتقال


471. بهبود ژنتیکی دام در دامپروری ارگانیک


472. اثرات پرتوتابی الکترونی در زمان های مختلف بر فراسنجه های تولید گاز کنجاله ی سویا در شرایط آزمایشگاهی


473. اثر افزودن سطوح مختلف دی متیل سولفوکسید (DMSO) و دی متیل استامید (DMA) بر بهبود فراسنجه های جنجایی اسپرم خروس های نژاد راس


474. اثر افزودن سطوح مختلف دی متیل سولفوکسید (DMSO) و دی متیل استامید (DMA) بر بهبود انجماد پذیری اسپرم خروس


475. بررسی چىد شکلی موجود در ژن کاپاکازئین (CASK) در گوسفند ماکویی با استفاده از روش PCR-SSCP


476. بررسی اثر پوشش دار کردن نمک های کلسیمی روغن ماهی (پرشیافت- ماهی) بر ترکیب شیمیایی، الگوی اسیدهای چرب، مقاومت در برابر بیوهیدروژناسیون و میزان آزاد سازی در محیط های شبیه سازی شده دستگاه گوارش در شرایط برون تنی


477. بررسی اثر پوشش دار کردن نمک های کلسیمی روغن ماهی (پرشیافت- ماهی) بر میزان گوارش پذیری مواد مغذی و فراسنجه های مایع شکمبه در شرایط برون تنی


478. اثر افزودن اسیدهای آلی در افزایش پایداری هوازی خوراک کاملا مخلوط شده گاوهای شیری


479. اثر افزودن اسیدهای آلی در جلوگیری ازکاهش ماده خشک با کنترل فعالیت میکربی و pH خوراک کاملا مخلوط شده گاوهای شیری


480. نقش عوامل میکروبی در کاهش کیفیت خوراک گاوهای شیری و روش های کنترل آنها


481. توانایی آنتی اکسیدان آنزیمی کاتالاز در بهبود انجماد پذیری اسپرم اسب


482. اثر افزودن آنتی اکسیدان کوئرسیتین در بهبود انجمادپذیر اسپرم اسب ترکمن


483. رابطه افزایش بازده خوراک و سودآوری در گاوداری های شیری


484. تاثیر دوره روشنایی بر روی صفات تولید تخم مرغ و جوجه درآوری در گله های مرغ مادر گوشتی (ROSS 308)


485. استفاده از خواص دارویی وآنتی اکسیدانی گونه های مرزه بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین


486. اثرآنتی اکسیدانی عصاره مرزه سهندی و ماکرانتا بر پارامتر جنبایی اسپرم منجمد- یخ گشایی شده گاو هلشتاین


487. اثرات دانه زنیان و گیاه آویشن به تنهایی و ترکیب آنها بر عملکرد جوجه اهی گوشتی نر نژاد راس 308


488. اثرات دانه زنیان و گیاه آویشن به تنهایی و ترکیب آنها بر فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر


489. مقایسه تاثیر پودر دارچین و ویتامین E بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی