- گندم
- عملکرد
- سیب زمینی
- جوجه گوشتی
- ذرت
- کلروفیل
- کشاورزی ارگانیک
- شوری
- جوانه زنی
- کشاورزی پایدار
1. اثر نوع بستر تغذیه کرم بر میزان نیتروژن، روی و آهن کود ورمی کمپوست
2. بررسی سینتیک روهش نیتروژن از کود اوره جاسازی شده در ماتریس لیگنین
3. ارزیابی خطر فرسایش آبی منطقه سرخه با استفاده از مدل USLE
4. فشرده سازی کود کمپوست به منظور بهره گیری بهینه از کودهای ارگانیک
5. سم زدایی علف کش نیکوسولفورون به شیوه زیست سنجی در پتری دیش و با استفاده از باکتری جدا شده از خاک
6. کشاورزی ارگانیک و استفاده از کودهای آلی طبیعی هیومیکی راهکاری برای رسیدن به آن
8. بررسی برخی خصوصیات حاصلخیزی و بیولوشیکی ورتی سول های استان کرمانشاه
9. بررسی برخی خصوصیات حاصلخیزی و بیولوشیکی ورتی سول های استان آذربایجان غربی
10. بررسی خصوصیات شیمیایی خاک های رده ورتی سول در استان آذربایجان غربی
11. ارزیابی دقت روش های زمینی آماری در پهنه بندی عنصر سرب در خاک های شهرک صنعتی زنجان
12. بررسی توزیع مکانی عنصر سرب در خاک های شهرک صنعتی زنجان با استفاده از تکنیک زمین آمار
14. برآورد رطوبت ظرفیت مزرعه ای خاک در اراضی جنگلی، مرتعی و زراعی استان اردبیل
15. اثر باقیمانده کودهای آلی بر غلظت عناصر دانه گندم در سطوح مختلف فشردگی خاک
16. ضریب هدایت حرارتی کود ورمی کمپوست
18. تاثیر چند جدایه ی سودوموناس فلورسنت بر پارامترهای رویشی و فراهمی فسفر لوبیا
19. ترسیب و ذخیره کربن در اکوسیستم های طبیعی
20. بررسی امکان حذف سموم و فلزات سنگین از خاک با استفاده از زیست پالایی و ایجاد خاک ارگانیک
21. مطالعه میکرومورفیک تجمعات اکسیدهای آهن و منگنز در خاک های منطقه رشکان، آذربایجان غربی
22. میکرومورفولوژی تجمعات نمک در تعدادی از خاک های شور- سدیمی غرب دریاچه ارومیه
24. میکرومورفولوژی منافذ و تخلخل تعدادی از اراضی شور- سدیمی غزب دریاچه اورمیه
25. کانی شناسی رس در برخی از خاک های شور سدیمی جنوب دشت ارومیه
26. تغییرات خاکهای مجاور دریاچه ارومیه تحت تاثیر املاح آن
28. تاثیر مواد هومیکی بر جذب روی (Zn) توسط ذرت (Zea mays var. Indentata) در خاک های با مواد مادری مختلف
30. اصلاح مکانیکی خاک های متورم شونذه با رویکرد حفاظت از منابع آب و خاک با استفاده از چرخه تر و خشک
31. تاثیر شوری آب بر پتانسیل تورم خاک های ریزدانه
32. تاثیر چرخه های تر و خشک بر میزان تورم و انقباض خاک های ریزدانه در مناطق شور
33. ارزیابی صفات زراعی ژنوتیپ های گندم از نظر مقاومت به بلایت فوزاریوم سنبله
34. جداسازی و شناسایی Aspergillus ochraceus از میکوفلور درختان زرشک بی دانه
35. تاثیر محلول پاشی ترکیبات حاوی کلسیم بر روی افزایش مقاومت در برابر کپک آبی در میوه سیب
36. مقایسه توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس بر روی بستره ذرت و برنج
37. تاثیر رطوبت بذر ذرت در تولید افلاتوکسین (B(1 قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس
38. مطالعه نقش علف های هرز رایج در پایداری بیماری پژمردگی ورتیسلیومی پنبه
39. پراکنش و دامنه میزبانی ویروس موزائیک ایرانی قیاق در استان گلستان
40. جداسازی Aspergillus caespitosus از میکوفلور عناب در خراسان جنوبی
41. تعیین جایگاه فیلوژنی ویروس موزائیک ایرانی قیاق در استان گلستان بر اساس ژن پروتئین پوششی
42. معرفی میزبان جدید ویروس وای سیب زمینی (PVY) و پراکنش آن در استان گلستان
43. تعیین ترادف و جایگاه فیلوژنتیکی جدایه ای از ویروس وای سیب زمینی از مزارع فلفل استان گلستان
44. تعیین منابع مقاومت گیاهچه ای و گیاه کامل در ارقام جو نسبت به برخی از پاتوتیپ های زنگ زرد جو و گندم
45. مقاومت غیر اختصاص نژادی در تعدادی از لاین های امید بخش گندم نسبت به بیماری زنگ زرد
46. اثرات سینرژیستی بین اسانس آویشن شیرازی و رازیانه علیه قارچ Alternaria alternata
47. هقایسه چهار روش در ارزیابی ارقام کلزا علیه قارچ Sclerotinia sclerotiorum
48. شناسایی و بررسی ویژگی های ویروس وای سیب زمینی (PVY) جدا شده از مزارع آفتابگردان استان ا صفهان
50. بررسی مقاومت چند رقم لوبیا نسبت به ویروس موزاییک معمولی لوبیا و ویروس موزاییک بافت مرده معمولی لوبیا
51. تاثیر اسانس پنج گونه گیاهی در کنترل کپک آبی سیب (Penicillium expansum)
52. مطالعه اثر عصاره های چهار گونه گیاهی بر قارچ Sclerotinia sclerotiorum
53. تغییرات برخی صفات فیزیولوژیک ارقام گندم تحت تاثیر بیماری سوختگی فوزاریومی سنبله
54. بررسی عامل بیماری بلایت سرشاخه درختان میوه هسته دار در استان آذربایجان غربی
55. بررسی تنوع جدایه های قارچ عامل پوسیدگی ذغالی سویا بر اساس بیماری زایی و واکنش به کلرات
56. ارزیابی مقاومت ژنوتیپ های مختلف گىدم نسبت به بیماری لکه خرمایی در استان گلستان
58. بررسی صفات مورفولوشیک برخی از ارقام گنذم تحت تاثیر بیماری سوختگی فوزاریومی سنبله
59. اسکرین نمونه های برگی برای تست بیماری میوه سبز مرکبات (HLB)، بر اساس واکنش نشاسته با ید
60. ارزیابی تاثیر برخی منابع کربن و ازت مترشحه از ریشه نخود بر تشکیل بیوفیلم باکتری Bacillus subtilis
62. بررسی کنترل بیولوشیک بیماری برق زدگی نخود با استفاده از قارچ تریکودرما
64. مطالعه ی پراکندگی و دامنه ی میزبانی ویروس موزاییک گوجه فرنگی در منطقه ارومیه
65. ردیابی و تعیین نژادهای ویروس Y سیب زمینی در مزارع سولاناسه ی شهرستان ارومیه
66. جداسازی وشناسایی گونه های Ulocladium همراه درختان کاج در شهر بیرجند
67. جداسازی و شناسایی گونه های قارچی همراه درختان کاج در شهر بیرجند
68. تاثیرکود زیستی و نیتروژنه بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی بابونه
69. تاثیر عصاره ی گیاه دارویی مرزنجوش بر روی جو
70. شناسایی گیاهان دارویی منطقه ایرانشهر با تاکید بر تعیین فلور گیاهی
71. تاثیر هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی بذر توسکای ییلاقی تحت تنش خشکی
72. اثر تنش شوری بر روی برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گاوزبان ایرانی Echium amoenum
73. تاثیر کلسیم کلراید بر برخی صفات بیوشیمیایی گاوزبان ایرانی (Echium amoenum) تحت تنش شوری
75. مروری بر اثرات داروئی گیاه دانه قناری media Stellaria
78. اثر ناانولوله های کربنی چند جداره بر جوانه زنی بذر و برخی صفات مورفولوژیک توسکای ییلاقی
79. بررسی اثر تنش خشکی بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه اطلسی رقم پاراد
80. تاثیرمحلول پاشی نانو ذرات روی و سولفات روی در شرایط تنش خشکی بر رشد وگلدهی گیاه اطلسی
81. خصوصیات رویشی جمعیت سوسن های OO جدیدا توسعه یافته
82. کشاورزی ارگانیک و تغذیه سالم
83. محصولات کشاورزی ارگانیک و نیازغذایی جهان
84. صنایع تبدیلی محصول خرما در جهت تامین اهداف توسعه پایدار کشاورزی
85. عوامل موثر بر مصرف فرآورده های آبزیان ارگانیک
86. اهمیت کشاورزی ارگانیک در تغذیه سالم
87. استفاده از آرد میوه کنار به عنوان یک افزودنی طبیعی در تولید بستنی فراسودمند
88. مقایسه پروموتر ژن Hd3 با پروموتر ژن FT در مسیرگلدهی در گیاهان روز کوتاه و روز بلند
89. بررسی توانایی تجزیه برخی از کربوهیدرات ها توسط باسیلوس های جداشده از خاک مزارع زعفران
90. امکان تولید کالباس از گوشت ماهی پرورش یافته به روش ارگانیک
92. نگاهی بر اهمیت و جایگاه کشاورزی ارگانیک در ایران و جهان
93. بهینه یابی خشک کردن برگ گیاه گزنه به روش های مختلف سایه، هوای داغ، مایکروویو و خشک کن بستر سیال
94. اثرات پرتوتابی مایکروویو در زمان های مختلف بر فراسنجه های تولید گاز تفاله ی سیب درشرایط آزمایشگاهی
96. تاثیر پیش تیمار امواج فراصوت و مایکروویو بر مقاومت به لهیدگی مغز پسته
97. بررسی ویژگی های شیمیایی و حسی توت فرنگی خشک شده به روش اسمزی
98. بررسی غلظت های مختلف محلول های اسمزی در خشک کردن اسمزی توت فرنگی
99. تاثیر استفاده از عصاره چای سبز روی ویژگی های میکروبیولوژیکی گوشت گاو در مدت زمان نگهداری
100. حقوق شهروندی و تغذیه سالم
101. تاثیر دماهای مختلف نگهداری میوه زیتون روی میزان استخراج روغن و ویژگی های کیفی آن
102. بهینه سازی شبکه آبیاری قطره ای با نرم افزار Water Gems مبتنی بر الگوریتم ژنتیک
103. ارزیابی کیفیت آب زیرزمینی دشت جلفا برای مصارف مختلف
104. بررسی وضعیت مجموع املاح جامد در آب های زیرزمینی شهرستان اردبیل با استفاده از روش های زمین آماری
105. بررسی کیفیت آب زیرزمینی بااستفاده از دیاگرام ویلکوکس برای مصارف کشاورزی (مطالعه موردی: دشت آذرشهر)
106. پهنه بندی آگروکلیمایی استان چهارمحال و بختیاری با استفاده از روش تحلیل عاملی و آنالیز خوشه ای
107. مقایسه معادلات کوآنگ- جیائو و ون گنوختن برای توصیف منحنی رطوبتی خاک
108. بررسی عوامل موثر بر تمایل کشاورزان به تشکیل تعاونی آب بران سد پارام شهرستان هریس
109. مقایسه دانه بندی رسوبات دربندهای رسوب گیر با خاک های دامنه با استفاده از یک مدل توزیع اندازه ذره
110. بررسی تکرارپذیری اندازه گیری های تلفات خاک و رواناب در کرت های فرسیاشی
111. شبیه سازی نقش اندازه سنگریزه سطحی بر فرسایش خاک در شرایط آزمایشگاهی
112. مقایسه توزیع اندازه ذرات رسوبات بستر و معلق رودخانه روضه چای ارومیه با استفاده از مدل Swerbec
113. ارزیابی سختی آب زیرزمینی دشت اردبیل در طول یک فصل خشک با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی
114. نقش سیستم های خاکورزی نوین در کشت زیستی و حفاظت خاک
115. تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم پیاز معمول ایرانی
116. تعیین انرژی گسیختگی، چغرمگی و مدول الاستیسیته ی سه رقم پیاز معمول ایرانی
117. تعیین نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه گسیختگی شاهدانه
118. تعیین انرژی گسیختگی و چغرمگی شاهدانه
119. بررسی روش غیر مخرب ضربه برای ارزیابی سفتی میوه جات
120. اثر سرعت، رقم و اندازه غده بر نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه ی گسیختگی سه رقم پیاز معمول ایرانی
121. طراحی تحلیل استاتیکی گانتری سقفی گلخانه ای با نرم افزار Solid works
122. طراحی و تحلیل دینامیکی گانتری سقفی گلخانه ای با نرم افزارآدامز
123. مقایسه سیستم های مختلف خاکورزی و تاثیر آنها بر خاک، مدیریت بقایا و عملکرد
124. مروری برکاربردفراصوت در کنترل کیفیت و فرآوری محصولات کشاورزی ارگانیک
125. بررسی ارتباط بین صفات مختلف و عملکرد دانه در گندم نام با استفاده از Biplot در شرایط دیم
126. مقایسه ویژگی های رنگی ارقام متداول برنج در ایران با استفاده از پردازش تصویر
127. دسته بندی ارقام متداول برنج در ایران بر اساس ویژگی های مورفولوژیکی حاصل از تصاویر دیجیتال
128. تشخیص آثار دو آفت کرم سیب و سنگ گلابی روی میوه سیب به کمک پردازش تصاویر دیجیتال و روش اسپارس کدینگ
129. امکان سىجی تشخیص خسارت آفت سیب و بیماری زنگار سیب به کمک پردازش تصویر دیجیتال
131. تشخیص برخی از علف های هرز مزارع سیب زمینی بر اساس ویژگی های رنگی تصویر و روش شبکه عصبی مصنوعی
132. جداسازی علف های هرز مزارع سیب زمینی از گیاه سیب زمینی براساس ویژگی های بافتی تصاویر دیجیتال
133. کاربرد نانو حسگرها در توسعه فناوری های نوین کشاورزی
134. کاربرد تکنیک های انعکاس طیفی در تولید غلات
135. تخمین نیتروژن در جوانه های گوجه فرنگی با آنالیز تصویر رنگی (RGB)
137. بررسی تاثیر پارامترهای شیمیای خاک در انتشار گونه Artemisia aucheri Boiss در جنوب شرق سبلان
139. بررسی کارایی نمونه برداری به منظور برآورد مازاد مقطوعات در اکوسیستم جنگل
141. بررسی اثرات شدت چرا بر تغییرات ماده آلی و نیتروژن خاک در مراتع دامنه جنوب شرقی سبلان (استان اردبیل)
142. ارزیابی پتانسیل کاغذدهی سه گونه علفی بومی استان اردبیل
143. میزان تخصیص منابع در اندام های گونه درمنه Artemisia aucheri در دامنه جنوب شرقی سبلان
144. نقش آتش سوزی در تغییر فعالیت میکروبی خاک های جنگلی سردشت
145. تاثیرات استفاده از مواد فعال سطحی بر بهبود راندمان کارخانه های کاغذسازی
146. بررسی کاربرد مالچ (کلشن گندم) بر عملکرد و اجزای عملکرد سیر در شرق مازندران
147. تاثیر میکروارگانیسم ها بر پایداری یونجه در شرایط خشکی
148. تاثیر باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزای آن در سه رقم سیب زمینی
149. تاثیر اسید سالسیلیک و کود زیستی فسفات بارور 2 بر خصوصیات زراعی رازیانه
150. بررسی اثرات محلول پاشی اسید سالسیلیک و کودهای بیولوژیک بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی
152. تعیین روابط بین صفات مهم اگرومورفولوژیک نخود تحت شرایط نرمال رطوبتی
153. ارزیابی تنوع ژنتیکی و ارتباط بین صفات مهم زراعی نخود تحت شرایط نرمال رطوبتی
154. مطالعه همستگی صفات و تجزیه علیت عملکرد دانه لاین های امیدبخش نخود
155. واکنش جوانه زنی گلرنگ به گلایسین بتائین و شوری
156. ارزیابی درصد و ع ملکرد روغن دانه گلرنگ تحت تدثیر کشت مخلوط با شنبلیله
157. اثر گلایسین بتائین بر رشد رویشی و اعداد کلروفیل متر گلرنگ در شرایط تنش شوری
158. بهبود شاخص های رشدی گیاهچه سویا تحت تنش شوری توسط بیوپرایمینگ بذر با قارچ تریکودرما
159. تاثیر بیوپرایمینگ قارچ تریکودرما و شوری و فرسودگی بر روی برخی از صفات فیزیولوژیکی سویا
160. انباشتگی اسمولیت های سازگار تحت شوری در انگور
161. اثر روش تامین نیتروژن بر رشد رویشی قسمت های مختلف سویا
162. واکنش عملکردی سویا به مدیریت کود نیتروژن
164. بررسی خصوصیات اندام هوایی ژنوتیپ های مختلف گندم دوروم تحت تاثیر تنش آلومینیوم
166. بررسی تغییرات مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژنوتیپ های گندم دوروم در شرایط تنش شوری
168. بررسی خصوصیات ریشه ژنوتیپ های مختلف گندم دوروم تحت تاثیر تنش آلومینیوم
170. خصوصیات زراعی ارقام گندم های ایران رشد یافته در شرایط تنش گرمایی
171. اثر اوره، سولفات روی و کمپوست پسمانده شهری بر کارایی مصرف آب گیاه برنج
173. استفاده تنها و توام کودهای اوره و فسفات دی آمونیوم در سویای تلقیح شده
174. بررسی اثر تنش شوری بر رشد و ویژگی های فیزیولوژیک بیست ژنوتیپ گندم دوروم در مرحله رشد رویشی
175. بررسی اثر پرایمینگ بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت ذرت تحت تنش خشکی
176. بررسی میزان فعالیت آنزیم های چرخه ی گلی اکسیلات بذر ذرت تحت تاثیر تنش خشکی و انواع پرایمینگ
177. بررسی میزان فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک بذور ذرت تحت تاثیر تنش خشکی و انواع پرایمینگ
178. بررسی اثرات شوری بر خصوصیات جوانه زنی ارقام مختلف گندم دوروم
179. اثر تراکم کاشت و ارقام با دوره های رسیدگی مختلف روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت در فسا
180. ارزیابی برخی صفات مورفولوژیک در تعدادی از ژنوتیپ های عدس
182. اثر کاربرد اسید اگزالیک و اسید مالیک و کود فسفر و ماده آلی بر جذب فسفر توسط گیاه ذرت
183. اثر کاربرد اسید اگزالیک و اسید مالیک و کود فسفر و ماده آلی بر رشد و نمو گیاه ذرت
184. بررسی پارامترهای رویشی باقلا با استفاده از جدایه های ریزوبیومی همزیست، تحت تنش خشکی
185. بررسی درجه کارایی ریزوبیوم همزیست با باقلا، تحت تنش خشکی
186. ارزبای درصد پروتئین شنبلیله تحت تاثیر کشت مخلوط با گلرنگ
188. تغییرات میزان پرولین در ارقام حساس و متحمل برنج تحت تنش شوری
189. ارزیابی شاخص های رشد ژنوتیپ های پیشرفته گندم نان تحت شرایط مختلف رطوبتی
190. مطالعه اثر تنش شوری بر میزان کلروفیل برنج در مرحله گیاهچه ای
191. ارزیابی بعضی از خصوصیات کیفی مرتبط با کیفیت نانوایی در ارقام تجاری و لاین های امیدبخش گندم نان
193. اثر تنش خشکی و محلول پاشی عنصر نانوکلات پتاسیم بر ویژگی های فیزیولوژیک در گندم (Triticum aestivum)
194. اثر نانو کلات پتاسیم بر روی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در گندم تحت تنش خشکی
195. بررسی شش نوع آرایش کاشت بر روی برخی از خصوصیات زراعی و کیفی ارقام کلزای بهاره در منطقه اردبیل
197. تاثیر نانوکلات پتاسیم بر متابولیت های سازگاری ارقام مختلف گندم در مقابله با تنش خشکی
198. عکس العمل ارقام گندم دیم به تغذیه متعادل با کودهای پایه NPK، صفات ریخت شناسی موثر بر عملکرد
200. بررسی اثر خاکپوش بر کنترل علف های هرز ارقام توت فرنگی
204. بررسی کارایی علف کش های مختلف در کاهش بیوماس علف های هرز در مزارع گندم
205. بررسی کارایی علف کش فولکاربازن سدیم در کنترل تراکم علف های هرز در مزارع گندم
206. ارزیابی شاخص های تحمل و رقابت ارقام گندم در رقایت با علف هرز خردل وحشی
207. تاثیر کاربرد کود نیتروژن و فسفر بر زادآوری گاوپنبه
208. بررسی اثر تیپ های رشدی متفاوت در ارقام پنبه بر جمعیت علف های هرز و ویژگی های زراعی آن
209. بررسی اثر تراکم های متفاوت کشت پنبه بر جمعیت علف های هرز و ویژگی های زراعی آن
210. مقاومت توده های جودره (Hordeum spontaneum) به علف کش سولفوسولفورون (آپیروس) در استان فارس
211. تاثیر تراکم کاشت ذرت هیبرید 704 و بیوماس و بذر تولیدی علف هرز تاج خروس (.Amaranthus retroflexus L)
212. مقاومت توده های جودره (Hordeum spontaneum) به علف کش مرزوسولفورون متیل (آتلانتیس) در استان فارس
213. بررسی تاثیر دوزهای مختلف علف کش مزوسولفورون متیل بر توده های علف هرز جودره (Hordeum spontaneum)
216. بررسی محلول پاشی عصاره آبی علف هرز تلخه به عنوان علف کش زیستی بر روی برخی صفات مورفولوژیکی تاج خروس
217. تاثیرپذیری برخی صفات سلمه تره با محلول پاشی عصاره آبی علف هرز تلخه به عنوان علف کش زیستی
218. بررسی اکوفیزیولوژی جوانه زنی علف هرز انگلی سس زراعی
220. تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم بوته بر صفات ریشه گاوپنبه
221. کارایی مصرف نیتروژن در سه گونه علف هرز (دولپه)
223. بررسی تاثیر روش کشت نشائی و کاربرد علف کش های پس رویشی بر خصوصیات کیفی چغندرقند آلوده به انگل سس
224. مدیریت بوم شناختی علف های هرز راهکاری در جهت پایداری
226. اثر تراکم کاشت ذرت بر جمعیت علف های هرز و ویژگی های زراعی آن در فسا
227. اثر ارقام ذرت با دوره های رسیدگی مختلف روی جمعیت علف های هرز و ویژگی های زراعی آن در فسا
228. تاثیر کنترل علفهای هرز روی سطح برگ گیاه نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)
229. تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و نمو سه علف هرز دولپه
230. بررسی اثر علف کش EPTC بر اجزاء عملکرد (تعداد غده ها) سیب زمینی (Solanum tuberosum)
233. بررسی تاثیر pH بر روی رشد و جوانه زنی علف هرز سیاهدانه (Agrostemma githago)
235. بررسی اثر عصاره آبی تلخه (Acroptilon repens) بر تعدادی از علف های هرز و عملکرد گندم در شرایط مزرعه
239. شناسائی و توصیف تعدادی از دو بالان زیان آور قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus(bisporus درمنطقه اردبیل
240. معرفی حشرات بذر خوار لگوم های مرتعی در استان آذربایجان شرقی
244. شاخص های تغذیه ای Linnaeus(Lepidoptera:Noctuidae) Autographa gamma روی نه رقم چغندرقند
245. تنوع زیستی کنه های خاکزی در ساحل رودخانه کارون
246. اثر تدخینی اسانس گیاهان درمنه، باریحه و شمعدانی علیه آفت گلخانه ای سفید بالک پنبه
248. بررسی کارایی تی کمپوست در کنترل کنه تارتن دو لکه ای (Tetranychus urticae Koch (Acari: Tetranychidae
250. بررسی دوره پیش از بلوغ و نسبت جنسی زنبور پارازیتوئید Telenomus busseolae در شرایط آزمایشگاهی
252. فعالیت آمیلولیتیک گوارشی Chrysodeixis chalcites (Esper) روی ارقام مختلف لوبیا
259. تاثیر گیاه میزبان و جنس شکارگر بر نرخ شکارگری Orius albidipennis روی Tuta absoluta
263. بررسی برخی پارامترهای جدول زندگی کنه تارتن خرما (Oligonychus afrasiaticus) بر روی دو میزبان مختلف
266. بررسی فون کنه های خانواده (Macrochelida(Acari:Mesostigmata در شهرستان بافت، استان کرمان
269. بررسی فون شته ها (Hom.: Aphididae) در فضای سبز شهری اردبیل
272. فون دشمنان طبیعی شته خونی سیب (Eriosoma lonigerum (Hausman در کشکسرای مرند
273. بررسی اثر سموم مختلف در کنترل شته خونی سیب (Eriosoma lonigerum (Hausman در منطقه کشک سرای مرند
274. بررسی کارایی زنبور Aphelinus mali بر روی شته خونی سیب در شرایط صحرایی
276. پارامترهای رشد جمعیت کفشدوزک Hippodamia variegata در تغذیه از Rhopalosiphum Diuraphis noxia و padi
277. پارامترهای زیستی کفشدوزک Hippodamia variegata در تغذیه از Rhopalosiphum padi و Diuraphis noxia
280. بررسی اثرات عناصر اقلیمی بر تاریخ ریزش و تراکم جمعیت سن گندم در استان زنجان
284. اثرات زیرکشندگی پایریپروکسی فن روی بید سیب زمینی (Phthorimaea operculella (Lepidoptera: Gelechiidae
285. ارزیابی پایداری عملیات کشت سیب زمینی دشت اردبیل
286. بهره وری عوامل تولید و رابطه آن با اندازه واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان مراغه
287. نگرش ذرت کاران منطقه پارس آباد به کشاورزی ارگانیک
288. موانع اصلی توسعه کشاورزی ارگانیک ایران
289. بررسی عوامل اقتصادی موثر بر بکارگیری نهاده کود شیمیایی در تولید پنبه ایران
290. بررسی پیش نیازهای لازم برای شروع یک دامپروری ارگانیک: لزوم توجه به تغذیه، بهداشت، اصلاح و رفاه دام
291. شناسایی عوامل موثر بر آگاهی کشاورزان از عملیات کشاورزی پایدار در روستای شهسوار شهرستان هریس
292. بررسی موانع پذیرش محصولات ارگانیک در بین مصرف کنندگان محصولات کشاورزی (مورد مطالعه: شهرستان کرج)
294. سنجش دانش کشاورزان زنجان نسبت به کودهای ارگانیک و عوامل مرتبط با آن
295. تحلیل هزینه- فایده کشت سیب زمینی ارگانیک با روش مرسوم در شهرستان سراب
296. اقتصاد کشاورزی محصولات ارگانیک
297. برآورد ارزش اقتصادی کاربرد تلفیقی کود بیولوژیک با کود شیمیایی در تولید ذرت دانه ای
298. کیفیت تغذیه ای و ایمنی غذاهای ارگانیک
299. نقش طرح های مرتعداری در بهبود وضعیت مراتع از دیدگاه بهره برداران (مطالعه موردی: شهرستان ماهنشان)
300. تاثیر اندازه مزارع و تکنولوژی بر بهره وری عوامل تولید واحدهای پرورش ماهی شهرستان کامیاران
303. بررسی سطح دانش کشاورزان برنجکار شهرستان طارم پیرامون کشاورزی پایدار
304. بررسی تاریخچه کشاورزی شهری و وضعیت آن در کشور های مختلف جهان
305. اقتصاد مصرف نهاده ها در تولید گندم آبی در شهرستان گرمی
308. بررسی نقش اقدامات مدیریتی زنبورداران بر عملکرد زنبورداری ها
312. نقش مدیریت پسماندهای کشاورزی و منابع طبیعی در کشاورزی توسعه پایدار
313. ارزیابی تحمل به خشکی در ژنوتیپ های پیشرفته گندم (.Triticum aestivum L) در منطقه اردبیل
314. بررسی ژنوتیپ های گندم از نظر مقاومت به بلایت فوزاریوم سنبله
315. ارزیابی اثرات تنش آبی و ریز موجودات مفید بر خصوصیات بیوشیمیایی برگ پایه های بادام
316. خصوصیات مرفولوژیکی ریشه پایه های ریوشی بادام تحت شرایط تنش آبی و ریز موجودات مفید
317. بررسی همبستگی بین اکسین تولید شده توسط جدایه های سودوموناس فلورسنت با پارامترهای رویشی ریشه گیاه ذرت
319. بررسی امکان همزیستی و ارزیابی تاثیر قارچ اندوفیت Piriformosporaindica در گیاه شبدر سفید
321. ارزیابی تنوع ژنتیکی و قابلیت توراث برخی از صفات مهم زراعی نخود تحت شرایط تنش رطوبتی
325. آنالیز بیوانفورماتیکی ژن GH3 تاثیر گذار در سطح بیان اکسین
326. تاثیر سودوموناس های فلورسنت بر شاخص حلالیت در غلظت های مختلف تری کلسیم فسفات و زمان های مختلف
327. بررسی اثر باکتری های ریزوسفری محرک رشد گیاه و کود دامی بر برخی پارامترهای رویشی دانهال های گیاه پسته
328. تعیین ترکیبات فنولی در انگور بومی آذربایجان و تغییرات آن تحت تنش با تکنیک RP-HPLC
329. تاثیر نانوکلات پتاسیم در خصوصیات مورفولوژیک و محتوای نسبی آب برگ دو رقم سویا تحت تنش خشکی
330. نقش نانوکلات پتاسیم در کاهش تاثیرات تنش خشکی بر رنگدانه های فتوسنتز دو رقم سویا
332. بررسی روش های مختلف استخراج DNA ژنومی باکتری Lactococcus lactis بر کیفیت DNA و PCR
333. بررسی روابط ژنتیکی ژن GH3 در چند گونه گیاهی
335. بررسی ارتباط بین میزان نشاسته و فسفات متصل به نشاسته در لاین های تراریخت سیب زمینی
336. بررسی قرابت ژنتیکی بین گندم و گونه های وحشی آن از طریق الکتروفورز گلیادین ها
337. کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و حفاظت از محیط زیست
338. اثر وانادیل سولفات بر میزان مصرف محیط کشت توسط سلول های مرزه خوزستانی و بیوسنتز رزمارینیک اسید
339. تاثیر تنش خشکی بر فعالیت آنزیم کاتالاز و بیوماس گیاهچه های ذرت
340. تاثیر تنش خشکی و تیمار خارجی پرولین بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز و بیوماس گیاهچه های ذرت
342. بررسی ارتفاع بوته و قطر ساقه در بین کلون های نسل (F(2 سیب زمینی حاصل از بذر حقیقی هیبرید
345. انتقال ژن به یونجه (.Medicago sativa L) با استفاده از نوک ساقه از طریق آگروباکتریوم
346. بیان موقت ژن gus A در نوک ساقه ی یونجه (.Medicago sativa L) توسط امواج فراصوت آگروباکتریوم
349. برآورد وراثت پذیری برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گندم در مرحله جوانه زنی
350. برآورد وراثت پذیری خصوصیات ریشه گندم در مرحله جوانه زنی
351. استفاده از زیست فناوری برای تولید مواد پرارزش تغذیه ای: مطالعه موردی تولید ویتامین ب 12
355. برآورد وراثت پذیری برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گندم تحت تنش آلومینیوم
356. برآورد وراثت پذیری خصوصیات ریشه گندم تحت شرایط تنش آلومینیوم
357. تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر القای کالوس در زرین گیاه (.DracocephalumkotschyiBioss)
358. مروری بر روش های مختلف آزمون معنی دار بودن اثرات اصلی ژنوتیپ، محیط و اثرات متقابل ژنوتیپ با محیط
361. تاثیر عوامل مختلف بر تولید رنین از قارچ رایزوموکور میهی (Rhizomucor miehei) در محیط تخمیری جامد
362. تاثیر تنظیم کننده BAP بر رشد ریزنمونه راس شاخه گیاه استویا (Stevia rebaudiana)
363. ارزیابی اثر BAP و D 2،4 بر رشد قلمه های تک گره گیاه استویا (Stevia rebaudiana)
364. بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لاین های امید بخش گندم نام در شرایط مغان
365. گروه بندی ارقام مختلف گندم بهاره با استفاده از تجزیه عاملی
366. بررسی صفت وزن غده در بوته و عملکرد غده در بین کلون های نسل F1 سیب زیمین حاصل از بدورحقیقی هیبرید
367. بررسی دو صفت ارتقاع بوته و میزان ماده خشک در بین کلون های نسل F1 سیب زمینی حاصل از بذور حقیقی هیبرید
368. تاثیر غلظت های مختلف عصاره مریم گلی (Salvia officinalis) بر تقسیم میتوز در سلول های ریشه پیاز
369. بررسی خصوصیات ریشه در ارقام برنج تحت تاثیر تنش آلومینیوم
370. بررسی خصوصیات اندام هوایی ارقام برنج تحت تاثیر تنش الومینیوم
371. بررسی ارقام گندم تحت تنش آلومینیوم طی مرحله جوانه زنی
372. تاثیر بسترهای کاشت مختلف بر سبز شدن و خصوصیات رشدی بامیه (Abelmoschus esculentus)
373. مقایسه محلول های مختلف نگهدارنده دانه گرده در گرده افشانی مصنوعی گل های کیوی رقم هایوارد
374. تاثیر میکروریزا و سطوح مختلف نیتروژن بر فاکتورهای گلدهی گل شاخه بریده مریم (.Polianthes tuberosa L)
375. اثر تربیت بوته بر خصوصیات میوه برخی توده های خربزه ایرانی
376. اثر شوری بر برخی خصوصیات فیزویولژیکی در انگور (.Vitis vinifera L)
377. مطالعه ویژگی های ریخت شناسی برخی توده های بومی خربزه ایران
378. تاثیر کاربرد پوتریسین و نوع بسته بندی براسید آلی و ماندگاری پس از برداشت میوه موز رقم دوارف کاوندیش
379. تاثیر اسانس آویشن و نعناع فلفلی بر طول عمر پس از برداشت میوه موز رقم دوراف کاوندیش
380. پرورش قارچ دکمه ای با شرایط ارگانیک
381. تاثیر دماهای فرین بر روی عملکرد محصولات باغی سیب و گلابی (نمونه موردی: شهرستان بجنورد)
382. تاثیر اسانس های گیاهی بر ماندگاری گل بریدنی پرنده بهشتی (Strelitzia reginae Aiton)
383. نقش سایکوسل در تعدیل تنش کمبود آب در بادام رقم فراگنس
384. تاثیر رژیم های آبیاری بر روی پارامترهای مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی از ارقام بادام
386. اثر ورمی واش بر توزیع کلسیم و منیزیم در اندام های زایشی و رویشی در دو رقم گوجه فرنگی
387. اثر کاربرد پوتریسین بر ترکیب پس از برداشت خیار گلخانه ای رقم یلدا
388. تاثیر کاربرد ورمی کمپوست و پوتریسین بر عناصر غذایی موجود در خاک و گیاه خیار گلخانه ای رقم یلدا
389. ارزیابی ارقام میوه ی به منطقه ی شهرستان کوثر و خلخال بر اساس ویژگی های کمی و کیفی
390. اثر باکتری های تثبیت کننده نیتروژن و حل کننده فسفر بر برخی صفات گل بگونیا (Begonia semperflorence)
392. تاثیر محلول پاشی جیبرلین بر تنک کردن خوشه های انگور یاقوتی
393. بررسی تاثیر کود آهن بر جوانه زنی بذر تره ایرانی
394. اثر زمان و تیمار حلقه برداری بر کیفیت انگور یاقوتی
396. بررسی مقدار کلروفیل برگ در 20 توده بومی خرفه (Portulaca oleracea)
397. تاثیر مصرف سه نوع کود آلی بر عملکرد و اجزاء عملکرد گوجه فرنگی
398. تاثیر کود دامی و ورمی کمپوست بر خواص مکانیکی گوجه فرنگی
399. بررسی تاثیر اتیلن روی عمر پس از برداشت گل شیپوری (Zantedeschia.eathiopica)
401. اثر غلظت های مختلف بنزیل آدنین بر میزان تنک و ویژگی های کیفی میوه در آلوی رقم قطره طلا
402. بررسی اثرات کمبود آهن روی گیاه زینتی ژربرا (Gerbera jamsonii)
404. بررسی اثرات تیوسولفات نقره و ساکارز روی عمر پس از برداشت گل شیپوری (Zantedeschia.eathiopica)
407. تاثیر باکتری اورنیتوباکتریوم رینوتراکئال بر عملکرد جوجه های SPF
408. تاثیرغلاف بادام زمینی به عنوان منبع قیبری بر خصوصیات لاشه و pH محتویات دستگاه وارش در جوجه های گوشتی
409. بررسی ارزش تغذیه ای و درمانی ترکیبات موثر گیاهان دارویی (فایتوژنیک ها) در دامپروری و دامپزشکی
410. اثر گوانیدینواستیک اسید بر خصوصیات لاشه و برخی اندام های داخلی جوجه های گوشتی
411. تاثیرپودر قارچ (Agaricus bisporus) یا سیر و ترکیب آنها برصفات لاشه جوجه های گوشتی
413. چند شکلی اگزون شش ژن SCD در بره های آمیخته ی افشاری × برولامرینو
414. بررسی میزان شیوع سرمی ویروس آنفلوانزا در گله های طیور گوشتی شهرستان نمین
415. میزان شیوع سرمی ویروس نیوکاسل در گله های گوشتی ارجاعی به کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان نمین
416. تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و ادجوانت بن زار بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
417. بررسی زیان های اقتصادی ناشی از تاخیر در آبستنی گاوهای شیری
418. برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت طول عمر در گوسفند مهربان با استفاده از راهکار بیزی
419. مقایسه مدل های غیرخطی برای توصیف منحنی رشد در گوسفند مهربان
420. مقایسه مدل های غیرخطی رشد برای تعیین مدل رشدی مناسب در بز مرخز
421. بررسی خوراک مصرفی و ضریب تبدیل خوراک، مرغان تخمگذار بر جیره بر پایه گندم کامل هم آوری شده با آنزیم
422. بررسی برخی عوامل مدیریتی موثر بر تولید شیر گاوداری های استان اردبیل
423. گوشت شتر به عنوان گوشتی ارگانیک: ویژگی ها، سرانه تولید و جایگاه آن در سبد تغذیه ای مردم
424. اثر سطوح مختلف عصاره ی هیدروالکلی شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد بلدرچین های ژاپنی
425. برآورد ارزش اقتصادی برخی از صفات گوسفند مغانی در سامانه روستایی با یک مدل زیست اقتصادی
426. اثر یک بتا آدرنرژیک آگونیست بر خصوصیات چشایی ماهیچه راسته بره های نر پرواری
427. تغییرات برخی از فراسنجه های خونی در زمان مکمل سازی جیره بره های نر با یک بتاآگونیست
428. مطالعه اثرات یک بتا آدرنرژیک آگونیست بر ترکیبات شیمیایی ماهیچه راسته در بره های نر پرواری
429. بررسی فاکتورهای غیر ژنتیکی موثر بر روی طول عمر بره های نژاد مهربان
430. بررسی اثر عوامل محیطی روی پارامترهای منحنی رشد در گوسفند مهربان
431. اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آسامیدنی بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
432. مقایسه ی صفات کیفی داخلی تخم مرغ نژاد بومی آذربایجان غربی با تخم مرغ صنعتی نژاد Hy-Line W-36
433. تاثیر عصاره آویشن شیرازی بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره های تغذیه شده با چربی و بدون آن
434. بررسی مقدماتی وضعیت واحدهای پرورش صنعتی و نیمه صنعتی گاو شیری در استان اردبیل
435. ارزیابی تغییرات هورمون پروژسترون در دوره ی آنستروس بعد از زایمان گاوهای شیری هلشتاین
437. مطالعه ارتباط بین وضعیت تولید مثلی دام، غلظت اوره و پروتین تام سرم خون در گاوهای شیری هلشتاین
438. چند شکلی اگزون 1 ژن GDF9 در گوسفندان آمیخته افشاری x برولا مرینو
439. ارزیابی ژنتیکی برخی صفات اقتصادی در گاوهای مونبلیارد
440. ارزیابی ژنتیکی برخی صفات اقصادی در گاوهای سرابی
442. مقایسه اثر پودر سیر و دارچین با آنتی بیوتیک محرک رشد فلاوومایسین بر تیتر ایمنی در جوجه های گوشتی
444. بررسی اثر برخی صفات بیومتری بر روی صفات لاشه در بره های آمیخته ی افشاری × برولامرینو
445. بررسی برخی عوامل موثر بر وزن از شیرگیری بره های نژاد قزل
446. بررسی آنتی اکسیدان های گیاهی جهت استفاده در انجماد اسپرم حیوانات بومی
447. بررسی تاثیر قیمت نهاده های تغذیه ای (دان) بر قیمت گوشت مرغ با استفاده از رهیافت ARDL
449. بررسی تخصیص منابع تولید در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنقر وکلیایی
450. استفاده از ترکیب تجاری آروماسید در تغذیه جوجه های گوشتی و بررسی فاکتورهای عملکردی جوجه ها
451. بررسی عوامل موثر بر صفات بیومتریک در گوسفند نژاد مغانی
452. برآورد پارامترهای ژنتیکی و روند ژنتیکی صفات بیومتریک در گوسفند نژاد مغانی
453. پیوستگی بازار تخم مرغ در استان های شمال غرب کشور
454. اثر میوه گیاه خارمریم (Silibum marianum) حرارت داده شده بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی
457. تاثیر سطوح مختلف پودر مرزه بر مصرف خوراک جوجه های گوشتی
460. تاثیر افزودن بتائین و بتاپلاس به چیره بر مواد مغذی و رنگ گوشت ران جوجه های گوشتی
461. تنش گرمایی چالشی مهم برای عملکرد جوجه های گوشتی در مناطق خشک و نیمه خشک
462. مقایسه اثر سطوح مختلف پودر مرزه با آنتی بیوتیک بر افزایش وزن جوجه های گوشتی
464. آنالیز و تجزیه و تحلیل بقا در جمعیت گاوهای هلشتاین شمالغرب ایران
465. بررسی اثر برخی عوامل مختلف بر وزن یک سالگی گوسفند نژاد ماکویی
466. برآورد اثرات غیر ژنتیکی موثر بر صفات رشد در گوسفند مغانی
467. شناسایی جهش در ژن میوستاتین در شترهای دوکوهانه و یک کوهانه ایران
468. تاثیر میوه خارمریم (Silybum marianum) بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلرید کربن
469. اثر پودر دانه آنیسون همراه با جیره ذرت یا جو بر pH و جمعیت پروتزوئایی گوسفندهای قزل در دوره انتقال
471. بهبود ژنتیکی دام در دامپروری ارگانیک
472. اثرات پرتوتابی الکترونی در زمان های مختلف بر فراسنجه های تولید گاز کنجاله ی سویا در شرایط آزمایشگاهی
475. بررسی چىد شکلی موجود در ژن کاپاکازئین (CASK) در گوسفند ماکویی با استفاده از روش PCR-SSCP
478. اثر افزودن اسیدهای آلی در افزایش پایداری هوازی خوراک کاملا مخلوط شده گاوهای شیری
480. نقش عوامل میکروبی در کاهش کیفیت خوراک گاوهای شیری و روش های کنترل آنها
481. توانایی آنتی اکسیدان آنزیمی کاتالاز در بهبود انجماد پذیری اسپرم اسب
482. اثر افزودن آنتی اکسیدان کوئرسیتین در بهبود انجمادپذیر اسپرم اسب ترکمن
483. رابطه افزایش بازده خوراک و سودآوری در گاوداری های شیری
484. تاثیر دوره روشنایی بر روی صفات تولید تخم مرغ و جوجه درآوری در گله های مرغ مادر گوشتی (ROSS 308)
485. استفاده از خواص دارویی وآنتی اکسیدانی گونه های مرزه بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین
486. اثرآنتی اکسیدانی عصاره مرزه سهندی و ماکرانتا بر پارامتر جنبایی اسپرم منجمد- یخ گشایی شده گاو هلشتاین
487. اثرات دانه زنیان و گیاه آویشن به تنهایی و ترکیب آنها بر عملکرد جوجه اهی گوشتی نر نژاد راس 308
488. اثرات دانه زنیان و گیاه آویشن به تنهایی و ترکیب آنها بر فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر
489. مقایسه تاثیر پودر دارچین و ویتامین E بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی
اخبار مرتبط با کنفرانسها