مقالات فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، دوره 6، شماره 31.سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیف سنجی فروسرخ نزدیک و شبکه عصبی مصنوعی FullText2.بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر ویژگی های فیزیکی کف سفیده تخم مرغ مایع پاستوریزه شده FullText3.بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانه سرم آلبومین گاوی-رسوراترول FullText4.اثر پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعال سازی FullText5.بررسی تاثیر آرد اکارا و آنزیم پروتیاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمه شیرین FullText6.جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایه های لاکتیکی غالب خمیرترش های سبوس گندم و سبوس برنج FullText7.تاثیر فیبر باگاس نیشکر بر ویژگی های خمیر و نان بربری FullText8.بهینه سازی فرایند استخراج روغن از سیاه دانه با پیش تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) FullTextتاریخ نمایه سازی مقالات: 25 آذر 1397 - تعداد نمایش اطلاعات ژورنال: 700 آرشیو سال 1402 فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییدوره: 12شماره: 1آرشیو سال 1401 فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییدوره: 11شماره: 4دوره: 11شماره: 3دوره: 11شماره: 2دوره: 11شماره: 1آرشیو سال 1400 فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییدوره: 10شماره: 4دوره: 10شماره: 3دوره: 10شماره: 2دوره: 10شماره: 1آرشیو سال 1399 فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییدوره: 9شماره: 4دوره: 9شماره: 3دوره: 9شماره: 2دوره: 9شماره: 1آرشیو سال 1398 فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییدوره: 8شماره: 3دوره: 8شماره: 4دوره: 8شماره: 1دوره: 8شماره: 2آرشیو سال 1397 فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییدوره: 7شماره: 1دوره: 7شماره: 3دوره: 7شماره: 2دوره: 7شماره: 4آرشیو سال 1396 فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییدوره: 6شماره: 4دوره: 6شماره: 1دوره: 6شماره: 2دوره: 6شماره: 3آرشیو سال 1395 فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییدوره: 5شماره: 1دوره: 5شماره: 2دوره: 5شماره: 3دوره: 5شماره: 4آرشیو سال 1394 فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییدوره: 4شماره: 1دوره: 4شماره: 2دوره: 4شماره: 3دوره: 4شماره: 4آرشیو سال 1393 فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییدوره: 3شماره: 1دوره: 3شماره: 2دوره: 3شماره: 3دوره: 3شماره: 4آرشیو سال 1392 فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییدوره: 2شماره: 1دوره: 2شماره: 2دوره: 2شماره: 3دوره: 2شماره: 4آرشیو سال 1391 فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییدوره: 1شماره: 1دوره: 1شماره: 2دوره: 1شماره: 3دوره: 1شماره: 4