اطلاعات کنفرانس
پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 31 شهریور 1401
تاریخ نمایه سازی: 6 آبان 1401
تعداد صفحات: 922
تعداد مقالات :83
نمایش مقالات: 30860
شناسه ملی این کنفرانس: FOODCONG05
نویسندگان مشارکت کننده: 192 پژوهشگر
مجموعه مقالات پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
51. رزوراترول: خصوصیات و عملکرد آن در صنعت غذا به عنوان یک نگهدارنده بیولوژیکی
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1352. رویکردهای اخیر در کنترل ایمنی مواد غذایی مبتنی بر آپتامر: اصول، کاربردها و چالش ها
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1353. سیستم ایمنی افراد دچار سوء تغذیه پروبیوتیک: استراتژی ارتقای ایمنی
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 954. شناسایی تقلبات در روغن زیتون فرابکر از طریق اسپکتروسکوپی رامان و روش های کمومتریکس
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 959. مروری بر اثرات مصرف مکمل های پروبیوتیک در تغذیه زنبور عسل
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: مهرعلی احمدی فیروزجایی - فرزاد باقرزاده کاسمانی - نجیبه صاحب زاده - محمود قزاقی - کمال شجاعیانتعداد صفحات مقاله: 561. مروری بر باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از لبنیات بومی
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 562. مروری بر بررسی شاخصها و روش ارزیابی حسی روغن زیتون (بکر)
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1463. مروری بر تهیه، شناسایی و استفاده از نانوذرات نشاسته
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2864. مروری بر روشهای تولید بسته بندی های آبگریز سلولزی برای مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1165. مروری بر محصولات ریخته
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1966. مروری بر وجود توان استارتری در لاکتیک اسید باکتریهای جداسازی شده ازمواد غذایی لبنی بومی ایران به منظور معرفی به صنایع غذایی کشور
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 767. مروری بر کاربرد مواد زیستی در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2068. مروری بر کاربرد نانوفناوری در فرآوری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1269. معرفی ترکیبات مورد استفاده در تولید کیکهای رژیمی کم کالری
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1070. مقایسه مقدار اسید لاکتیک موجود در دیسپ (D.sap)، نوشیدنی حاصل از تخمیر سیب یا انگور با انواع سرکه ها و کیمچی (Kimchi)
سال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 471. مهار بحران آب در ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: منصور اسفندیاری بیاتتعداد صفحات مقاله: 1172. میکروپلاستیکها یک پدیده ی نوظهور در امنیت و ایمنی غذاهای دریایی و سلامت انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1073. نقش استانداردهای ملی در تعیین ویژگیهای کیفی نان سنتی
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 874. نقش پروبیوتیکها و پیروبیوتیکهای در درمان بیماری
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: اکرم الیاسی گماریتعداد صفحات مقاله: 2277. پاراپروبیوتیک و پست بیوتیک: مفاهیم و کاربردهای بالقوه در محصولات لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2278. پیشرفت در توسعه مواد زیستی قابل استفاده در بسته بندی مواد غذایی: فیلم های مبتنی بر پروتئین
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2379. پیشرفتهای اخیر در توسعه مواد بسته بندی زیست تخریب پذیر هوشمند و فعال
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1280. چالش های موجود بر سرراه تولید گوشت پاک
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سیدمیثم سلطانی زنوزیتعداد صفحات مقاله: 1281. کاربرد مقایسه ای روش تجزیه و تحلیل متمایز با وضوح منحنی چند متغیره (DA-MCR) برای تشخیص روغن زیتون فوق بکر از تقلب های مختلف با استفاده از طیف سنجی رامان
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1382. کیفیت مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی ارگانیک
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1783. Laser land leveling: A green method to mitigate the water crisis in the I.R. of Iran
مقاله کاملسال انتشار: 1401زبان مقاله: انگلیسینام نویسندگان مقاله: منصور اسفندیاری بیاتتعداد صفحات مقاله: 5
نتایج 51 تا 100 از مجموع 83