انتشار مقالات دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم

شنبه، 6 مهر، 1398
انتشار مقالات دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
مقالات دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم در تاریخ ۶ مهر ۱۳۹۸ در پایگاه سیویلیکا نمایه و منتشر شد. این رویداد در تاریخ ۳ شهریور ۱۳۹۸ تا ۴ شهریور ۱۳۹۸ توسط دانشگاه محقق اردبیلی در شهر اردبیل برگزار شده است.در این رویداد ۳۳۸ مقاله شامل ۲۸۶۱ صفحه ارائه شده است.بر اساس تحلیل اولیه انجام شده، مقالات این دوره از کنفرانس عمدتا در موضوعات زیر ارائه شده است:
- جوانه زنی
- عملکرد
- ارتفاع بوته
- گندم
- تنوع ژنتیکی
- گیاه دارویی
- عملکرد رشد
- زیست توده
- کشاورزی ارگانیک
- تنش خشکی

لیست و عناوین مقالات نمایه شده از دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم به صورت زیر می باشد:

1. مطالعه برخی ویژگی های کمی و کیفی لاین های اصلاحی چغندرقند در شرایط تنش خشکی و بهینه


2. ارزیابی لاین های اصلاحی چغندرقند برای تحمل به شوری درگلخانه


3. شناسایی عوامل موثر بر مصرف گیاهان دارویی در بین خانوارهای شهر تبریز


4. اثر عصاره اندام هوایی عروسک پشت پرده بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه جو و کلزا


5. مطالعه پتانسیل آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی ده گیاه دارویی منطقه بیضاء در استان فارس


6. تعیین تنوع گیاهی با استفاده از ویژگی های مورفولوژیکی در اکوتیپ های شوید


7. کاربرد روش های آماری چند متغیره در شناسایی صفات موثر بر اکوتیپ های بومی شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.)


8. ارزیابی هیبریدهای تاپ کراس متحمل به خشکی چغندرقند با استفاده از نشانگر مولکولی SSR


9. ارزیابی تاثیر هیومیک پرایمینگ بر روی ژنوتیپ های جو با استفاده از تجزیه به عامل ها


10. بررسی تنوع ژنتیکی لاین های کنجد از نظر صفات مورفولوژیکی جهت انتخاب در منطقه مغان


11. بررسی تنوع ژنتیکی لاین های کنجد از نظر عملکرد و اجزای آن جهت انتخاب در منظقه مغان


12. بررسی سازگاری ارقام گیاه کینوا در تاریخ کاشت های مختلف و اثرات آنها بر شاخص های مورفولوژیک، فیزیولوژیک و بیوشیمیایی


13. بررسی مقاومت به تنش خشکی ارقام کینوا در حضور سالیسیلیک اسید بر شاخص های بیوشیمیایی گیاه کینوا


14. ارزیابی برخی صفات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپ های چغندرقند تحت شرایط تنش شوری


15. مطالعه تاثیر مکان کاشت و زمان برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)


16. بررسی خصوصیات جوانه زنی بذرگیاه دارویی گزنه (Urticaceae dioica) تحت تاثیر غلظت و زمان ضدعفونی


17. اثر ارتفاع بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و رنگریزه فتوسنتزی بنفشه معطر (viola odorata L) در سه منطقه از استان مازندران


18. اثر غلظت های مختلف محرک رشدی کیتوپلاس بر خصوصیات موفولوژیکی و میزان اسانس در گیاه نعناع فلفلی تحت تنش آبیاری


19. اثر غلظت های مختلف محرک رشدی کیتوپلاس بر میزان عملکرد گیاه نعناع فلفلی تحت تنش آبیاری


20. تاثیر محلول پاشی سلنیم بروی رشد، فیزیولوژی و عملکرد گیاه دارویی بالنگوی شیرازی تحت شرایط تنش آبی


21. مولفه های امنیت غذایی در مختصات تولید محصولات کشاورزی


22. شاخص های امنیت غذایی در سلامت تولید و کشاورزی ارگانیک


23. Consumer s knowledge and willing to pay for organic products in Iran; a case from Tabriz


24. تاثیر عصاره اورس بر اسیدیته و تغییرات سینرزیس ماست در طول دوره ی نگهداری


25. استفاده از پوشش های خوراکی روی میوه ها و سبزی های تازه، برش خورده و کم فرایند شده


26. ماریناد کردن گوشت: مکانیسم عمل، روش ها و مزایا


27. آلودگی مواد غذایی با سم قارچی پاتولین، مخاطرات و روش های مقابله


28. بررسی تاثیر باکتری اسیدلاکتیک در نگهداری مواد غذایی


29. بررسی اثر محافظتی عصاره آبی گیاه تاج خروس (Amaranthus) بر آسیب کبدی القاء شده توسط تتراکلریدکربن در موش های صحرایی نر


30. بررسی اثرات محافطتی و درمانی قهوه سبز ( coffea Arabica) بر روی کبد چرب غیر الکلی در موش صحرایی نر


31. اثرات حفاظتی عصاره گل قاصدک (Taraxacum erythrospermum) بر ضایعات هیستوپاتولوژیکی کبد در موش سوری تغذیه شده با جیره غذایی پرچرب


32. ضرورت استاندارد سازی کمیت و کیفیت مواد موثره گیاهان دارویی


33. بررسی خصوصیات ضدمیکروبی اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.) روی برخی از پاتوژن های غذایی


34. خصوصیات ضد اکسندگی و ضدباکتریایی برگ درخت سیب و بررسی پایداری روغن سویای حاوی آن


35. روش های کاهش بقایای سموم وکودها در محصولات کشاورزی


36. کشاورزی ارگانیک و نقش آن در امنیت غذایی


37. Chemical compositions and antimicrobial effects of Oliveria decumbens Vent essential oil


38. Evaluation of fatty acid profile of mesocarp and seed of loquat (Eriobotrya japonica L.)


39. آیا استفاده از نانوذرات رزماری سنتز شده با روش پرتوتابی - گاما باعث کاهش بار میکروبی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان در زمان نگهداری در دما یخچال می شود


40. مقایسه روش های مختلف خشک کردن بر میزان آنتوسیانین توت فرنگی


41. تعیین وضعیت آنتی اکسیدان ها در مراجعین به کلینیک تغذیه


42. Comparison of ash content of Elaeagnus angustifolia powder supplied in grocery and nut shops


43. مقایسه ای میزان حذف لاشه های تلف شده مزارع گوشتی قبل از بررسی خط کشتار در کشتارگاه صنعتی طیور


44. بررسی میزان آلودگی سالمونلایی در اندام های مختلف (قلب، کبد، سکوم و پوست) گله های مرغ گوشتی در کشتارگاه طیور


45. بررسی حساسیت و مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های اشریشیا کلی بدست آمده از جوجه های گوشتی اردبیل به تتراسایکلین، تایلوزین، سولفامتوکسازول+تریمتوپریم، جنتامایسین


46. بررسی اثرات سطوح مختلف لیگنین، نیترات کلسیم و سولفات پتاسیم بر اسیدیته و مواد جامد محلول میوه سیب رقم رد دلیشز


47. بررسی اثرات سطوح مختلف لیگنین، نیترات کلسیم و سولفات پتاسیم بر ویتامین ث و پی اچ میوه سیب رقم رد دلیشز


48. کشاورزی ارگانیک و نقش آن در توسعه کشاورزی پایدار


49. نقش کشاورزی ارگانیک در توسعه پایدار


50. نقش آگاهی در مصرف مواد غذایی کیفی: مطالعه موردی ماهی پرورشی


51. فعالیت ضدقارچی اسانس گیاه دارویی زیره سبز در برابر آلودگی تریکودرما


52. بررسی تاثیر انواع بسترهای کشت (پرلیت ، ورمی کولایت، خاک اره ، کوکوپیت) بر روی رشد رویشی،عملکرد گیاه دارویی کارلا (Momordica charantia L)


53. بررسی تاثیر تنش کم آبی و هورمون های اسپرمین و اسپرمیدین بر عملکرد و کارایی مصرف آب هیبرید 902375 سیبزمینی


54. تاثیر دمای انبارمانی و پوشش کالیکس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه های فیسالیس زرد


55. تحلیل نگرش دانشجویان کشاورزی نسبت به بکارگیری محصولات تراریخته


56. عوامل موثر بر نگرش کارمندان مرتبط با کشاورزی اردبیل نسبت به گیاهان تراریخته


57. پیش بینی مقدار مصرف انواع انرژی در بخش کشاورزی ایران


58. بررسی عوامل موثر بر زنجیره عرضه گیاهان دارویی (مطالعه موردی استان زنجان)


59. بررسی وضعیت کشت گیاهان دارویی در استان زنجان


60. عوامل موثر بر کانال فروش زعفران و گل محمدی در استان زنجان


61. نقش تغییرات آب و هوایی بر فعالیت کشاورزی با رویکرد معیشت پایدار روستایی (مورد: استان خراسان شمالی)


62. واکاوی مولفه های اقتصادی و اجتماعی برای اجرای کشاورزی ارگانیک از دیدگاه کشاورزان (مطالعه موردی: روستای تموغه شهرستان سقز استان کردستان)


63. تحلیل مولفه های موثر گرایش کشاورزان به کشاورزی ارگانیک (مطالعه موردی: روستای تموغه شهرستان سقز استان کردستان)


64. بررسی وضعیت نسبت های مالی تشکل های آب بران در شهرستان مراغه


65. ارزیابی اثر خشکسالی بر عملکرد تولید جو دیم در شهرستان های منتخب استان آذربایجان شرقی


66. پیش بینی تولید و نیروی کار بخش کشاورزی ایران: ترکیب اقتصادسنجی و پویایی های سیستم


67. پیش بینی تجاری- اقتصادی بخش کشاورزی ایران: ترکیب روش های اقتصادسنجی و پویایی های سیستم


68. ارزشگذاری مشروط خیار ارگانیک در شهر شیراز (کاربرد متن آگاه ساز)


69. پاسخ به چرایی تولید محصولات ارگانیک و اشاره به مواردی در رابطه با آن


70. اثرات جهانی شدن بر سبک زندگی روستاییان ( مطالعه موردی)


71. اندازه گیری کارایی فنی زعفرانکاران شهرستان مرند


72. بهینه سازی الگوی کشت همسو با کشاورزی پایدار (مطالعه موردی: شهرستان سراب)


73. نقش آموزش و ترویج کشاورزی در توسعه پایدار کشاورزی


74. شناسایی مزارع برنج الگو با استفاده از تکنیک برنامه ریزی ریاضی (مورد مطالعه: شهرستان آستانه اشرفیه)


75. تحلیل دانش، قصد و نیت و رفتار اصول صحیح هرس انگورکاران شهرستان خرمدره


76. بررسی میزان علاقه مندی دانشجویان دانشکده کشاورزی به رشته کشاورزی (مورد مطالعه: دانشگاه زنجان)


77. واکاوی پیامد های احتمالی یکپارچه سازی اراضی کشاورزی از نظر کشاورزان (مورد مطالعه: مناطق روستایی شهرستان تکاب)


78. ارزشگذاری گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک از دیدگاه مصرف کنندگان (کاربرد روش دو مرحله ای هکمن)


79. تحلیل و ارائه راهکارهایی در جهت فرآیند توسعه روستایی با محوریت بررسی نقش زنان


80. برآورد مازاد رفاه مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گندم و سیب زمینی در ایران


81. برآورد ارزش اقتصادی کارکرد گرده افشانی مناطق چهارگانه محیط زیست (مطالعه موردی: پارک ملی شاهدژ)


82. تاثیر ورمی کمپوست و کود نیتروژن بر گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L) در شرایط دیم


83. اثر سطح ذرت سیلو شده و منبع غله بر عملکرد پروار بره های آمیخته رومانف- مغانی


84. اثر سطح ذرت سیلو شده و منبع غله بر فراسنجه های خونی بره های آمیخته رومانف- مغانی


85. اثر سطح ذرت سیلو شده و منبع غله بر خصوصیات لاشه و مصرف خوراک بره های آمیخته رومانف- مغانی


86. بررسی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات گیاه کبر و تاثیر استفاده از آن بر درمان امراض مختلف


87. بررسی صفات فنولوژی و مورفولوژیکی بادام زمینی (Arachis hypogeae L) متاثر از فاصله ردیف های کاشت و مصرف ریز مغذی های آهن و روی در شرایط مغان


88. ارزیابی تاثیرفاصله ردیف های کاشت به همراه مصرف ریز مغذی های آهن و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد بادام زمینی در شرایط مغان


89. بررسی اثر تنش کم آبی بر برخی صفات مورفولوژیک و میزان پرولین دو رقم نخود (Cicer arietinum L.)


90. تاثیر استفاده از مایع شکمبه جهت تبدیل زیستی برخی ضایعات کشاورزی بر غلظت اسیدهای چرب فرار آن


91. اثر سطوح مختلف عصاره مالت در خوارک آغازین بر عملکرد رشد و مصرف خوراک بره های شیرخوار مغانی


92. اثر سطوح مختلف عصاره مالت در خوارک آغازین بر فراسنجه های خونی و قابلیت هضم بره های شیرخوار مغانی


93. تاثیر هورمون اکسین بر آنتی اکسیدان های گیاه گندم در تنش شوری


94. اثر تغذیه مخلوط گیاهان دارویی و اسید آلی بر مصرف ماده خشک و عملکرد رشد بره های نر مغانی


95. مروری بر گیاه دارویی اکالیپتوس و تاثیر آن در تغذیه دام و طیور


96. اثر اندازه ذرات گندم و مکمل آنزیمی روی عملکرد و برخی خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی


97. بررسی صفات کمی و کیفی ارقام و لاین های مختلف وارداتی باقلا (Vicia faba L) در منطقه اردبیل


98. بررسی عملکرد دانه و برخی صفات ارقام مختلف باقلا (Vicia faba L.) در شرایط آب و هوایی اردبیل


99. بررسی نرخ حذف و جایگزینی و ارزش نگهداری دام RPO در گله گاوهای شیری


100. پیامد های ناشی از حذف زودهنگام در گله گاو های شیری


101. بررسی و مقایسه ارقام و لاین های امیدبخش کنجد در منطقه مغان با استفاده از تجزیه همبستگی و خوشه بندی


102. مطالعه عملکرد و اجزای عملکرد لاین های امیدبخش کنجد در شرایط آب و هوایی مغان


103. اثر جایگزینی منبع نیتروژن غیرپروتئینی آهسته رهش (نیتروزا) با اوره بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند


104. اثر استفاده از نیتروزا درجیره های حاوی پوسته بادام بر قابلیت هضم و تعادل نیتروژن در گوسفند


105. Association of Pit-1 gene polymorphism with milk production traits in Iranian proved Holsteins


106. Study of Prolactin gene associations with milk production traits in Iranian proved Holsteins


107. اثر تفاله گوجه فرنگی به همراه مولتی آنزیم بر عملکرد رشدی و وزن نسبی اجزای لاشه جوجه های گوشتی


108. تاثیر تفاله گوجه فرنگی با مولتی آنزیم بر فراسنجه های خونی و پارامترهای مورفومتری روده جوجه های گوشتی


109. اثر نوع سیستم آمیزشی حیوانات روی صحت ارزیابی ژنومی


110. برآورد مولفه های واریانس و پارامترهای ژنتیکی صفات تولید مثلی در گوسفند بلوچی


111. اثرات سطوح مختلف برگ چای سبز بر صفات کیفی تخم مرغ و ظرفیت آنتی اکسیدانی خون در مرغ های تخم گذار


112. Improving Antioxidant Status of Japanese Laying Quails by Feeding Diets Supplemented with Ginger Root Powder


113. Improving Antioxidant Status of Japanese Laying Quails by Feeding Diets Supplemented with Olive Leaf Powder


114. تاثیر استفاده از سطوح مختلف کود نیتروژن بر ارتفاع بوته در شش رقم گندم


115. تعیین ارزش غذایی علوفه بادام زمینی به روش تست گاز


116. مقایسه مدل های غیرخطی در برازش منحنی رشد گوسفند مغانی


117. ارزیابی برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه ذرت تلقیح شده با قارچ های گلوموس موسه و پیریفورموسپورا ایندیکا


118. رابطه عدد کلروفیلمتر و میزان کلروفیل برگ گیاه ذرت تلقیح شده با قارچ های گلوموس موسه و پیریفورموسپورا ایندیکا


119. بررسی تاثیر تنش خشکی بعد از گرده افشانی بر کمیت و کیفیت بذر گندم


120. ارزیابی ژنوتیپ های امیدبخش گندم نان تحت شرایط تنش خشکی آخر فصل از نظر عملکرد دانه و اجزای آن در منطقه اردبیل


121. The Different Types of Resistant Starch as Prebiotic in Livestock Nutrition


122. The Effects of Dietary Synbiotic Supplementation on Tibia Bone Morphology and Production Efficiency in Broiler Chickens


123. روش های افزایش بهره وری پرورش گوسفند مغانی در مناطق عشایری


124. واکنش رشد و عملکرد علوفه ی گوآر و آفتابگردان در کشت مخلوط به تلقیح مایکوریزایی


125. واکنش عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ به تلفیق کود کمپوست دامی و کود زیستی نیتروکسین


126. اثر سطوح کم آبیاری بر تولید بچه ذرت (Baby corn) تحت تاثیر تلفیق کمپوست کود دامی و کود شیمیایی


127. تاثیر کود زیستی فسفره بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis)


128. تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژنی بر گیاه دارویی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L)


129. مطالعه ریز ازدیادی گل آنتوریوم از طریق کشت بافت


130. بررسی تاثیر هورمون ها بر کالوسزایی در گیاه رزماری تحت شرایط درون شیشه ای


131. تاثیر تنش خشکی بر باززایی و رفتارهای مورفولوژیکی گل سوسن چلچراغ (Lilium ledebourii) در شرایط درون شیشه ای


132. Investigation on the regeneration and morphology behaviors of Lilium tsingtauense under in vitro drought stress conditions


133. بررسی طرح های اصلاح نژادی مختلف مبتنی بر هسته در گوسفندان استان گیلان با استفاده از شبیه سازی احتمالی


134. بررسی تاثیر سطوح مختلف کربن فعال بر تغذیه، بازده رشد، متغیر های بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمی خون فیل ماهی


135. بررسی تاثیر سطوح مختلف کربن فعال در جیره بر آزاد سازی و کاهش غلظت فلزات سنگین سرب، مس و کادمیم فیل ماهی


136. استفاده از اسیدآسکوربیک جهت بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه های لوبیاچیتی


137. بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه های لوبیاچیتی با کاربرد نانواکسید مولیبدن


138. بررسی اثرات عصاره برخی از گیاهان دارویی بر میزان کلروفیل و جذب محلول گل شاخه بریده آلسترومریا


139. تاثیر عصاره های پنیرک، رازیانه، خرفه، میخک بر تولید گاز و تجزیه پذیری آزمایشگاهی در جیره پرواری گوسفند


140. تاثیر نیتروژن و رنگ های مختلف نور بر وزن خشک و رنگیزه های فتوسنتزی جلبک اسپیرولینا


141. تاثیر هیومیک اسید و بردی ریزوبیوم جاپونیکوم بر جوانه زنی بذر سویا


142. تعیین ارزش غذایی پسماند ساقه و کمپوست قارچ دکمه ای سفید با استفاده از روش تولید گاز


143. تعیین خصوصیات تجزیه پذیری ساقه و کمپوست قارچ دکمه ای سفید با استفاده از روش آزمایشگاهی


144. Effects of Foliar Application of Salicylic Acid on some of morphological parameters pepper seedlings under drought stress Conditions


145. Improving Drought Tolerance by Exogenous Application of Ascorbic Acid in pepper seedlings


146. تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی موجود در ژن MAP4K4 گاوهای شیری


147. شناسایی چندشکلی های تک نوکلئوتیدی موجود در ژن MAP4K4 موثر بر صفات اقتصادی شیر در گاوهای شیری


148. بهبود کارآیی کودهای شیمیایی و امکان کاهش مصرف آنها با کاربرد کودهای زیستی در ذرت


149. اثر کود نیتروژن بر کمیت و کیفیت علوفه در کشت مخلوط جو با شبدر برسیم و خلر


150. اثرات کود شیمیایی و قارچ مایکوریزا بر برخی صفات گلرنگ و نخود در کشت مخلوط


151. استفاده از قارچ پیریفورموسپورا ایندیکا بر رشد و غلظت فنل کل در گیاه دارویی زرین گیاه ( Dracocephalum kotschyi) تحت تنش شوری


152. استفاده از قارچ پیریفورموسپورا ایندیکا بر محتوای کلروفیل برگ و فعالیت آنتی اکسیدانی در گیاه دارویی زرین گیاه ( Dracocephalum kotschyi) تحت تنش شوری


153. بررسی تاثیر افزودن منابع مختلف کلسیم و اندازه ذرات بر عملکرد تولید مرغان تخم گذار در اوج دوره تولید


154. بررسی اثرات افزودن نسبت های مختلف ترئونین به لیزین قابل هضم در جیره غذایی کم پروتئین بر مصرف خوراک و تغییرات وزن بدن مرغان تخم گذار در اوج دوره تولید


155. The effects of supplemental iron and time periods on growth performance, carcass characteristics and iron contents of breast muscle in broilers


156. The effects of supplemental iron and time periods on growth performance, chemical composition and meat quality of breast muscle in broilers


157. شناسایی چندشکلی تک نوکلئوتیدی ژن TLR4 درگاوهای شیری


158. شناسایی وتجزیه تحلیل بیوانفورماتیک ژن TLR4 در پستاندارن


159. اثر اسید هیومیک بر جذب عناصر غذایی در گیاه سورگوم تحت تنش خشکی


160. تاثیر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات و خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه


161. تاثیر اسانس هسته لیمو بر ترکیبات و خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه


162. تاثیر متانول و تداخل علف های هرز بر عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک گندم


163. تاثیر متانول بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در شرایط تداخل علف های هرز


164. نقش گیاهان پوششی زمستانه بر ماده آلی و جمعیت میکروبی خاک


165. اثر پوشش دار کردن بذور بر افزایش استقرار گیاهچه ذرت (Zea mays L) در شرایط تنش شوری


166. اثر پوشش دار کردن بذور بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانتی در شرایط تنش شوری در ذرت (Zea mays L.)


167. اثر استفاده از سطوح مختلف پودر بره موم بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی


168. اثر استفاده از سطوح مختلف پودر بهارنارنج بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی


169. بررسی تاثیر نانو ذرات نقره بر روی خصوصیات مورفولوژیکی زنبق مردابی تحت شرایط درون شیشه ای


170. تجزیه کلاستر و همبستگی عملکرد و برخی از صفات زراعی در 24 لاین خالص و رقم کنجد در منطقه مغان


171. ارزیابی و مقایسه عملکرد دانه و روغن و اجزای عملکرد در 24 رقم و لاین خالص کنجد (Sesamum indicum L.) در منطقه مغان


172. مطالعه اثرات توام صفات کمی بر عملکرد دانه ارقام و لاین های جو از طریق تجزیه به عامل ها


173. بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و لاین های جو زمستانه مناسب کشت در مناطق سردسیر استان اردبیل


174. تاثیر برخی مواد شیمیایی بر میزان طول عمر و کیفیت انبارمانی گل های شاخه بریده ژربرا


175. تاثیر سینرژیست کیتوزان، هیومیک اسید و باسیلوس سوبتیلیس در جوانه زنی گندم


176. اثر سطوح مختلف سرکه و عصاره مالت بر سیستم ایمنی همورال و برخی از خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی


177. اثرسطوح مختلف عصاره و سرکه مالت بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی


178. Effects of copper supplementation on performance and some blood metabolites of broilers fed various levels of canola meal containing diets


179. عوامل فردی موثر بر رشد کسب و کارهای کشاورزی ارگانیک در ایران


180. اثرات پومیس و کودآبیاری بر رشد رویشی و برخی شاخص های بیوشیمیایی دانهال های زردآلوی بومی باغملک (استان خوزستان)


181. اثر کنجاله سیاه دانه و مولتی آنزیم بر عملکرد رشدی و وزن نسبی اجزای لاشه جوجه های گوشتی


182. اثر کنجاله سیاه دانه و مولتی آنزیم بر فراسنجه های خونی و مورفومتری روده جوجه های گوشتی


183. تاثیر سطوح مختلف آمارانت فرآوری روی برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ و بیوشیمیایی خون مرغان تخم گذار


184. اثر آمارانت فرآوری روی عملکرد تولید و پارامترهای اقتصادی در مرغان تخم گذار


185. تاثیر ضایعات سیب زمینی با مولتی آنزیم بر فراسنجه های خونی و پارامترهای مورفومتری روده جوجه های گوشتی


186. تاثیر ضایعات سیب زمینی با مولتی آنزیم بر عملکرد رشد و صفات لاشه جوجه های گوشتی


187. بررسی اثر تاریخ کاشت بر صفات مرفولوژیک ژنوتیپ های آفتابگردان


188. اثر تغییر کاربری بر ترسیب کربن و برخی از خصوصیات کیفی خاک های منطقه چهارزبر استان کرمانشاه


189. ارزیابی تاثیر تناوب های مختلف گندم بر پتانسیل ترسیب کربن و نیتروژن خاک (منطقه مطالعاتی دشت میامی استان سمنان)


190. ارزیابی کارآمدی طیف سنجی مرئی مادون قرمز نزدیک در برآورد ماده آلی خاک ها


191. اثر پیش تیمار بذر با سالیسیلیک اسید بر جوانه زنی و رشد گیاهچه خار مقدس (Cnicus benedictus L.) تحت تنش خشکی


192. اثر نانو لوله های کربنی چند جداره و نیترو پروساید سدیم بر خصوصیات رشدی و فیزیولوژیکی گیاهچه های جو تحت تنش شوری


193. اثر کودهای آلی، شیمیایی و زیستی فسفره بر عملکرد گاودانه (Vicia ervilia L.)


194. بررسی تاثیر کاربرد کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی شنبلیله به منظور دستیابی به یک سیستم زراعی پایدار


195. ارزیابی کاربرد نانوسوپرجاذب ASN-320 بر روابط آبی و عملکرد خیار گلخانه ای در شرایط شوری و کم آبی


196. اثرتلقیح باکتری های محرک رشد و قارچ میکوریزا بر رشد و جذب عناصر غذایی گیاه گندم آذر 2


197. نقش اینترنت اشیاء در مدیریت پسماندهای کشاورزی و در راستای اهداف کشاورزی پایدار


198. مدل سازی کیفیت آب رودخانه با استفاده از مدل QUAL2Kw


199. مدل سازی انحلال فسفر در نسبت های مختلف کود زیستی توسط باکتری ها با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)


200. تاثیر باکتری های PGPR، قارچ های همزیست و اندوفیت بر برخی شاخص رشدی گندم در شرایط تنش شوری


201. بکارگیری تکنیک تحلیل تصاویر دیجیتال جهت تعیین ماده آلی خاک


202. تاثیر گیاهان پوششی زمستانه بر برخی از ویژگی های فیزیکی خاک


203. بررسی اثرات کاربرد ریزمغذی ها در تحمل تنش خشکی


204. برآورد بارمعلق رودخانه با استفاده از مدل های GEP، ANN و منحنی سنجه (مطالعه موردی: ایستگاه مشیران، رودخانه دره رود)


205. پایش کیفیت خاک با استفاده از روش نقشه برداری رقومی در اراضی جنگل تراشی شده شهرستان ساری، استان مازندران


206. تاثیر کودهای زیستی بر خصوصیات گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L)


207. The Effects of Organic Matter, NPK, EC and Soil pH on Species Diversity in Miandar Qarootag-Gilangharb Rangeland


208. تاثیر سطوح و اثر متقابل عناصر کم مصرف بر خصوصیات مرفولوژیکی ذرت دانه ای


209. ارزیابی صفات کمی آفتابگردان با کاربرد کودهای آلی و زیستی تحت شرایط تنش خشکی


210. بررسی اثر محلول پاشی روی و منگنز بر صفات مرفولوژیک و عملکرد پروتئین دانه هیبریدهای ذرت بهاره در شمال خوزستان


211. بررسی تاثیر محلول پاشی روی و منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت بهاره در شمال خوزستان


212. تاثیر گیاهان پوششی جو (Hordeum vulgare L.) و ماشک گل خوشه ای (Vicia villosa L) بر مشخصات فیزیکی خاک


213. تاثیر باکتری مقاوم به پاراکوات بر طول عمر گیاه گوجه فرنگی و برخی خصوصیات رویشی گیاه ذرت


214. تاثیر منابع و روش مصرف کودهای حاوی آهن بر خصوصیات رشدی گندم


215. تاثیر پرایمینگ بذر گندم با محلول های حاوی آهن بر شاخص های استقرار و جوانه زنی ارقام آبی و دیم گندم


216. بررسی تاثیر بیوچار کاه و کلش برنج و باگاس نیشکر بر فعالیت آنزیمی خاک


217. بررسی استفاده از کاه گندم جهت تولید نانوفیلم های بسته بندی


218. بررسی روش های تولید بایو اتانول از پسماند کشاورزی


219. امکان استفاده از پسماند کلزا در صنایع سلولزی


220. ارزیابی آسیب پذیری آلودگی آب زیرزمینی دشت ارومیه با استفاده از روش های SI و DRASTIC Modified


221. استفاده از مدل های DRASTIC Modified و SINTACS برای تهیه آسیب پذیری آلودگی آبخوان دشت ارومیه


222. بررسی کیفیت آب شرب دشت مشگین شهر با استفاده از شاخص کیفیت آب زیرزمینی (GQI)


223. پیش بینی نیروی افقی وارد بر خاک با الگوی موهر کلمب و به روش المان محدود (FEM)


224. تاثیر زوایای برش بر نیروی خاک ورزی به روش المان محدود (FEM) و با الگوی خطی دراکر پراگر


225. مروری بر روش های پیش تیمار زیست توده های لیگنوسلولزی برای تولید سوخت زیستی


226. کاربرد ماتریس تصمیم چندشاخصه تاپسیس برای ارزیابی سطح توسعه یافتگی کشاورزی دهستان های تبریز


227. ارزیابی سطح توسعه یافتگی کشاورزی دهستان های شهرستان تبریز با استفاده از مدل ویکور


228. مدل سازی رفتار عامل مبتنی برتلفن های هوشمند از ماشین آلات کشاورزی


229. توسعه سیستم نجات برای اپراتورهای ماشین آلات کشاورزی با استفاده از ماشین بینایی


230. تاثیر شدت نور درپردازش تصویر و تشخیص مقدار آهن برگ خیار


231. بهره وری از نیروی باد در مکانیزه کردن هوادهی استخر پرورش ماهی


232. آزمون یک واحد کوبش آزمایشگاهی با سه رقم جو


233. استفاده از روش پردازش تصویر در ارزیابی کیفی تخم مرغ از لحاظ بد شکلی


234. ایده ای نوین برای حل مشکل ریزش در برداشت مکانیزه عدس


235. افزایش تولید تخم مرغ بومی و ارگانیک با به کارگیری مکانیزاسیون


236. بررسی اثر سرعت و عمق کاری کولتیواتور پنجه غازی روی مقاومت کششی لازمه به روش المان محدود


237. بررسی اثر سرعت و عمق کاری کولتیواتور پنجه غازی روی سطح سست شده خاک به روش المان محدود


238. کاربرد فناوری اطلاعات در کشاورزی


239. مروری بر بینایی استریو و کاربردهای آن در کشاورزی دقیق


240. مروری بر اهمیت ربات ها در کشاورزی


241. بررسی و تعیین برخی از خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه سیب رقم گلدن دلیشز


242. بررسی امکان تخمین برخی از خواص شیمیایی و مکانیکی میوه سیب رقم گلدن دلیشز به کمک خواص رنگی آن


243. تعیین چروکیدگی، ظرفیت بازجذب آب و تغییرات رنگ اسلایس های گوجه فرنگی در طول فرایند خشک کردن


244. مروری بر کاربرد ها و عملکرد توربین های بادی آبکش


245. مروری بر آب شیرین کن های خورشیدی به روش اسمز معکوس


246. لزوم استفاده از ربات های کشاورز در کشاورزی آینده


247. طراحی و ساخت عملگر نهایی رباتیکی با دو درجه آزادی برای برداشت محصولات کشاورزی


248. Quality attributes of paddy dried by microwave heating


249. بررسی سنتیک خشک شدن برگ های به لیمو در یک خشک کن خورشیدی کابینتی


250. سنتیک خشک کردن تکه های فلفل دلمه ای در یک خشک کن بستر جهنده


251. بررسی و پتانسیل سنجی منابع مختلف زیست توده در ایران، در راستای مدیریت پسماند و تولید انرژی پایدار


252. مروری بر کاربرد طیف سنجی UV-Vis در ارزیابی کیفیت محصولات کشاورزی


253. بررسی تاثیر استفاده از مواد تغییر فاز دهنده برحجم آب خروجی آب شیرین کن خورشیدی


254. بررسی تغییرات دمای آب شیرین کن خورشیدی با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده


255. مکان یابی ادوات کشاورزی متناسب در سطح اراضی مسطح و شیب دار روستاهای شهرستان مهاباد با نرم افزار GIS


256. بکارگیری رویکرد تحلیل سلسله مراتبی در تعیین مکان بکارگیری ادوات کشاورزی بر حسب نوع ماشین و سطح اراضی زیر کشت


257. اثر عمق و عرض بر روی نیروی مقاوم کششی یک تیغه باریک خاکورز عمودی


258. مقایسه تراکم خاک در زیر تایر تراکتور به روش المان محدود و سنسورهای جابجایی سنج


259. ارائه ی دستگاه بوجاری کننده بذور محصولات کشاورزی به روش الکتروستاتیک (مطالعه موردی: دانه ی آفتابگردان)


260. مروری بر ماشین های کشت و توسعه گیاهان دارویی


261. ارزیابی ریسک موتور تراکتور ITM399 با استفاده از تکنیک تجزیه و تحلیل حالات و اثرات خرابی


262. بررسی و ارزیابی ویژگی اقتصادی امکان استفاده از جلبک به عنوان منبع تولید سوخت زیستی (مطالعه موردی: ایران)


263. بررسی و ارزیابی ویژگی فنی امکان استفاده از جلبک به عنوان منبع تولید سوخت زیستی (مطالعه موردی: ایران)


264. بررسی تنوع ژنتیکی ارقام گندم دوروم تحت تنش خشکی براساس تجزیه خوشه ای و تجزیه عاملی


265. بررسی مقدار ماده موثره آلیسین در اکوتیپ های مختلف موسیر ایرانی


266. ارزیابی تاثیر فواصل کاشت در گونه های همیشه سبز بعنوان بادشکن شهری


267. بررسی کاربرد CFD در محاسبه تاثیرات بادشکن های سبز بر تغییرات سرعت باد


268. بررسی تاثیر درخت زبان گنجشک در کنترل سرعت باد


269. ریسک ها و مزایای زیست محیطی گیاهان تراریخته


270. ارزیابی تنوع ژنتیکی تعدادی از ژنوتیپ های تمشک سیاه بی خار با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR


271. بررسی تنوع ژنتیکی گیاه تمشک سیاه بی خار با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR


272. ارزیابی برخی صفات کمی میوه و اسیدهای چرب روغن توده های گردوی منطقه ایذه (استان خوزستان)


273. ترکیبات شیمیایی و اثر حشرهکشی اسانس گیاه ارس Marschall von Bieberstein Juniperus excelsa روی حشرات کامل سوسک چهارنقطه ای حبوبات Callosobruchus maculatus Fabricius


274. تاثیر برخی حشره کش های گیاهی و شیمیایی روی جمعیت شب پره گوجه فرنگی Heliothis armigera (Hübner)


275. بررسی اثر آللوپاتی عصاره زیره سبز بر جوانه زنی و شاخص های رشد گیاهچه دو گونه علف هرز


276. تاثیر بازدارندگی کینوا ( Chenopodium quinoa Willd ) بر جوانه زنی و رشد تاج خروس (Amaranthus powellii)


277. Chemical composition, insecticidal properties and repellent activity of essential oils of several plant species against Oryzaephilus surinamensis (L.)


278. اثر حشره کشی و دور کنندگی پنج اسانس گیاهی روی شپشه دندانه دار غلات oryzaephilus surinamensis L


279. اولین گزارش لکه برگی ناشی از Cladosporium pseudocladosporioides روی زبان گنجشک در ایران


280. مقایسه اثر سه اسانس زیره سیاه، بومادران و هویج وحشی روی مرحله تخم کنه دو لکه ای، Tetranychus urticae Koch (Acari: Tetranychidae)


281. اثر سه اسانس گیاهی زیره سیاه، بومادران و هویج وحشی روی مرحله بالغ کنه تارتن دولکه ای، Tetranychus urticae Koch (Acari: Tetranychidae)


282. تاثیر گیاهان پوششی بر عملکرد میوه باغات آلو


283. پراکنش Diplodia bulgarica، عامل شانکردیپلودیایی سیب، در مناطق مرکزی استان آذربایجان غربی


284. بررسی اثر بازدارندگی عصاره تلخه (Acroptilon repens L.) همراه با کیتوزان بر شاخص های رشدی علف هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus L.)


285. بررسی تاثیر عصاره های گیاهی بر جوانه زنی علف هرز گاوپنبه (Abutilon theophrasti)


286. تنوع گونه ای قارچ های درون رست خانواده ی آسپرژیلاسه از درختان گلابی در ارومیه


287. Compatibility of talc-based and tank-mix formulations of Helicoverpa armigera nucleopolyhedrovirus with some natural enemies and beneficial insects


288. تاثیر سویه بومی قارچ بیمارگر حشرات، Beauveria bassiana، روی مراحل مختلف زیستی سفیدبالک پنبه، Bemisia tabaci، در دو گیاه لوبیا و پنبه


289. تاثیر عصاره برگ سرو نقره ای Cupressus arizonica بر برخی پارامترهای زیستی کرم برگخوار چغندر قند Spodoptera exigua


290. اثرات زیر کشندگی تلفیق حشرهکش میکروبی Bt و عصاره اتانولی گیاه Delphinium linearilobum بر کرم برگخوار چغندر قند Spodoptera exigua


291. بررسی آزمایشگاهی تاثیر نماتدکش های فلوپیرام (Velum® Prime) و آبامکتین (Vertimec®) و کود ضد نماتد Nematostop در تفریخ تخم و مرگ و میر لاروهای نماتد Meloidogyne javanica


292. بررسی روش های شکستن خواب بذر تاتوره (Datura Stramonium L.)


293. اثر امواج فراصوت بر جوانه زنی علف هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus)


294. اثرات دورکنندگی میکروامولوسیون اسانس مرزه سهندی Satureja sahendica در حشرات مختلف


295. استفاده از گیاهان پوششی زمستانه در کنترل علف های هرز


296. شناسایی استرین های اگروباکتریوم عامل بیماری سرطان ساقه و ریشه فیکوس بنجامین در استان کرمان


297. Crown gall disease of Lawson cypress caused by Agrobacterium tumefaciens in Iran


298. بررسی نقش ترکیبات آللوپاتیک بر فیزیولو مورفولوژیک گیاهان مختلف


299. معرفی دو گونه از Cladosporium مرتبط با لکه برگی چمن


300. شناسایی تعدادی از گونه های Fusarium همراه با پوسیدگی طوقه و ریشه چمن در فضای سبز اردبیل


301. Morphological and total protein variation assessment in redroot pigweed (Amaranthus retroflexus L.)


302. بررسی اثر بازدارندگی دو گونه Trichoderma روی رشد برخی گونه های مهم فوزاریوم در شرایط آزمایشگاهی


303. اثرات کشندگی اسانس های پونه، گلپر، بومادران روی مرحله ی تخم کفشدوزک Hippodamia variegata (Goeze)


304. کشندگی عصاره های آبی گیاهان پونه، گلپر، بومادران روی مرحله ی تخم کفشدوزک Hippodamia variegata (Goeze)


305. تاثیر گیاهان پوششی زمستانه بر برخی از صفات زیستی خاک


306. ترجیح حشرات ماده ی کامل کفشدوزک Hippodamia variegata (Goeze) نسبت به دو گونه از شته های آفت خیار در گلخانه: شته ی جالیز Aphis gossypii (Glover) و شته ی سبز هلو Myzus persicae (Sulzer)


307. واکنش تابعی لارو سن چهارم و حشرات ماده ی کامل کفشدوزک Hippodamia variegata (Goeze) نسبت به شته ی جالیز Aphis gossypii (Glover) روی گیاه خیار


308. ترجیح غذایی لارو سن چهارم کفشدوزک شکارگر Hippodamia variegata (Goeze) نسبت به شته ی جالیز، Aphis gossypii (Glover) و شته ی سبز هلو، Myzus persicae (Sulzer) روی گیاه خیار


309. ارزیابی تاثیر تنش رطوبتی و نوع کشت بر رقابت علف هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus) با سیب زمینی


310. بررسی عملکرد و برخی از صفات مورفولوژیکی سیب زمینی در رقابت با دو گونه علف هرز سلمه تره (Chenopodium album) و تاج خروس (retroflexus Amaranthus)


311. مهار علف های هرز در گندم: عوارض جانبی و خطرات زیست محیطی علف کش ها


312. واکنش تابعی کفشدوزک Hippodamia variegata (Goeze) نسبت به شته ی Schizaphis graminum (Rondani) روی جو


313. ارزیابی حساسیت گیاه زراعی به بقایای علف کش تریبنورون متیل (گرانستار)


314. تاثیر بقایای علف کش تری بنورون متیل (گرانستار) بر رشد گیاهچه ای برخی از گیاهان زراعی


315. تاثیر اقلیم گیاه مادری بر خصوصیات جوانه زنی دو توده علف هرز کهورک


316. تاثیر تنش های محیطی بر جوانه زنی گل گندم زرد (Centaurea solstitialis)


317. اثر هم افزایی عصاره الکلی سیاه دانه (Nigella sativa) و D آلفا توکوفرول سوکسینات (ویتامین E) بر روی سلول های سرطانی HL-60


318. ارزیابی تنوع ژنتیکی گیاه گوجه وحشی خاردار (Prunus spinosaL.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی ISSR


319. بهینه سازی روش استخراج DNA از گیاه گوجه ی سیاه خاردار Prunusspinosa L


320. بررسی تنوع ژنتیکی آلبالوی بومی (Prunus cerasus L.) در رویشگاه های اردبیل با استفاده از نشانگرهای ISSR


321. مروری بر ویرایش ژنوم گیاهی با واسطه CRISPR


322. شناسایی ترکیبات مشترک اسانس اکوتیپ های پونه (Menthalongifolia) بومی ایران


323. بررسی خصوصیات ضد توموری عصاره حاصل از گیاه پونه بر زنده مانی سلول های سرطان پستان


324. بررسی درون آزمایشگاهی اثر آنتی باکتریال عصاره و اسانس گیاه پونه (Mentha pulegium)


325. بررسی جنبه های مختلف کاربرد فناوری نانو در حوزه های کشاورزی و صنایع غذایی


326. ارزیابی کالوسزایی گیاه هاورتیا (Haworthia minima) در کشت درون شیشه ای


327. بررسی اندام زایی و ریشه زایی گیاه Haworthia minima در شرایط in vitro


328. بررسی تاثیر کیتوسان بر شاخص های رشدی گیاهچه درون شیشه ای سه گونه سوسن


329. بررسی تاثیر کیتوسان بر باززایی و تولید پیازچه های درون شیشه ای سه گونه گل سوسن


330. بررسی توانایی رشذی ژنوتیپ های نخود تحت تنش شوری


331. بررسی پایداری شاخص کلروفیل ژنوتیپ های نخود تحت تنش شوری


332. بررسی کالوسزایی بذر فندق در چند نوع محیط کشت پایه


333. تاثیر سطوح مختلف ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) روی ریشه زایی گلابی


334. تاثیر نانو ذرات روی و آهن در شرایط تنش خشکی بر خصوصیات فیزیولوژیکی بیوشیمیایی گلرنگ


335. تاثیر پوشش ارگانیک و غیر ارگانیک بذر بر ظهور گیاهچه گندم رقم سبلان


336. بررسی اثر تنظیم کننده های رشد (BA و IBA) در باززایی کشت درون شیشه ای تمشک فرنگی (Rubus spp.)


337. بررسی تاثیر محرک های نانو فلزی بر رشد سلولی در کشت سوسپانسیون گیاه دارویی Galega officinalis


338. بررسی تاثیر نانو محرک های مختلف بر میزان پروتئین کل در کشت سوسپانسیون گیاه دارویی Galega officinalis