- جوانه زنی
- عملکرد
- ارتفاع بوته
- گندم
- تنوع ژنتیکی
- گیاه دارویی
- عملکرد رشد
- زیست توده
- کشاورزی ارگانیک
- تنش خشکی
1. مطالعه برخی ویژگی های کمی و کیفی لاین های اصلاحی چغندرقند در شرایط تنش خشکی و بهینه
2. ارزیابی لاین های اصلاحی چغندرقند برای تحمل به شوری درگلخانه
3. شناسایی عوامل موثر بر مصرف گیاهان دارویی در بین خانوارهای شهر تبریز
4. اثر عصاره اندام هوایی عروسک پشت پرده بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه جو و کلزا
5. مطالعه پتانسیل آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی ده گیاه دارویی منطقه بیضاء در استان فارس
6. تعیین تنوع گیاهی با استفاده از ویژگی های مورفولوژیکی در اکوتیپ های شوید
8. ارزیابی هیبریدهای تاپ کراس متحمل به خشکی چغندرقند با استفاده از نشانگر مولکولی SSR
9. ارزیابی تاثیر هیومیک پرایمینگ بر روی ژنوتیپ های جو با استفاده از تجزیه به عامل ها
10. بررسی تنوع ژنتیکی لاین های کنجد از نظر صفات مورفولوژیکی جهت انتخاب در منطقه مغان
11. بررسی تنوع ژنتیکی لاین های کنجد از نظر عملکرد و اجزای آن جهت انتخاب در منظقه مغان
13. بررسی مقاومت به تنش خشکی ارقام کینوا در حضور سالیسیلیک اسید بر شاخص های بیوشیمیایی گیاه کینوا
14. ارزیابی برخی صفات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپ های چغندرقند تحت شرایط تنش شوری
16. بررسی خصوصیات جوانه زنی بذرگیاه دارویی گزنه (Urticaceae dioica) تحت تاثیر غلظت و زمان ضدعفونی
19. اثر غلظت های مختلف محرک رشدی کیتوپلاس بر میزان عملکرد گیاه نعناع فلفلی تحت تنش آبیاری
20. تاثیر محلول پاشی سلنیم بروی رشد، فیزیولوژی و عملکرد گیاه دارویی بالنگوی شیرازی تحت شرایط تنش آبی
21. مولفه های امنیت غذایی در مختصات تولید محصولات کشاورزی
22. شاخص های امنیت غذایی در سلامت تولید و کشاورزی ارگانیک
23. Consumer s knowledge and willing to pay for organic products in Iran; a case from Tabriz
24. تاثیر عصاره اورس بر اسیدیته و تغییرات سینرزیس ماست در طول دوره ی نگهداری
25. استفاده از پوشش های خوراکی روی میوه ها و سبزی های تازه، برش خورده و کم فرایند شده
26. ماریناد کردن گوشت: مکانیسم عمل، روش ها و مزایا
27. آلودگی مواد غذایی با سم قارچی پاتولین، مخاطرات و روش های مقابله
28. بررسی تاثیر باکتری اسیدلاکتیک در نگهداری مواد غذایی
30. بررسی اثرات محافطتی و درمانی قهوه سبز ( coffea Arabica) بر روی کبد چرب غیر الکلی در موش صحرایی نر
32. ضرورت استاندارد سازی کمیت و کیفیت مواد موثره گیاهان دارویی
33. بررسی خصوصیات ضدمیکروبی اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.) روی برخی از پاتوژن های غذایی
34. خصوصیات ضد اکسندگی و ضدباکتریایی برگ درخت سیب و بررسی پایداری روغن سویای حاوی آن
35. روش های کاهش بقایای سموم وکودها در محصولات کشاورزی
36. کشاورزی ارگانیک و نقش آن در امنیت غذایی
37. Chemical compositions and antimicrobial effects of Oliveria decumbens Vent essential oil
38. Evaluation of fatty acid profile of mesocarp and seed of loquat (Eriobotrya japonica L.)
40. مقایسه روش های مختلف خشک کردن بر میزان آنتوسیانین توت فرنگی
41. تعیین وضعیت آنتی اکسیدان ها در مراجعین به کلینیک تغذیه
42. Comparison of ash content of Elaeagnus angustifolia powder supplied in grocery and nut shops
43. مقایسه ای میزان حذف لاشه های تلف شده مزارع گوشتی قبل از بررسی خط کشتار در کشتارگاه صنعتی طیور
48. کشاورزی ارگانیک و نقش آن در توسعه کشاورزی پایدار
49. نقش کشاورزی ارگانیک در توسعه پایدار
50. نقش آگاهی در مصرف مواد غذایی کیفی: مطالعه موردی ماهی پرورشی
51. فعالیت ضدقارچی اسانس گیاه دارویی زیره سبز در برابر آلودگی تریکودرما
54. تاثیر دمای انبارمانی و پوشش کالیکس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه های فیسالیس زرد
55. تحلیل نگرش دانشجویان کشاورزی نسبت به بکارگیری محصولات تراریخته
56. عوامل موثر بر نگرش کارمندان مرتبط با کشاورزی اردبیل نسبت به گیاهان تراریخته
57. پیش بینی مقدار مصرف انواع انرژی در بخش کشاورزی ایران
58. بررسی عوامل موثر بر زنجیره عرضه گیاهان دارویی (مطالعه موردی استان زنجان)
59. بررسی وضعیت کشت گیاهان دارویی در استان زنجان
60. عوامل موثر بر کانال فروش زعفران و گل محمدی در استان زنجان
61. نقش تغییرات آب و هوایی بر فعالیت کشاورزی با رویکرد معیشت پایدار روستایی (مورد: استان خراسان شمالی)
64. بررسی وضعیت نسبت های مالی تشکل های آب بران در شهرستان مراغه
65. ارزیابی اثر خشکسالی بر عملکرد تولید جو دیم در شهرستان های منتخب استان آذربایجان شرقی
66. پیش بینی تولید و نیروی کار بخش کشاورزی ایران: ترکیب اقتصادسنجی و پویایی های سیستم
67. پیش بینی تجاری- اقتصادی بخش کشاورزی ایران: ترکیب روش های اقتصادسنجی و پویایی های سیستم
68. ارزشگذاری مشروط خیار ارگانیک در شهر شیراز (کاربرد متن آگاه ساز)
69. پاسخ به چرایی تولید محصولات ارگانیک و اشاره به مواردی در رابطه با آن
70. اثرات جهانی شدن بر سبک زندگی روستاییان ( مطالعه موردی)
71. اندازه گیری کارایی فنی زعفرانکاران شهرستان مرند
72. بهینه سازی الگوی کشت همسو با کشاورزی پایدار (مطالعه موردی: شهرستان سراب)
73. نقش آموزش و ترویج کشاورزی در توسعه پایدار کشاورزی
74. شناسایی مزارع برنج الگو با استفاده از تکنیک برنامه ریزی ریاضی (مورد مطالعه: شهرستان آستانه اشرفیه)
75. تحلیل دانش، قصد و نیت و رفتار اصول صحیح هرس انگورکاران شهرستان خرمدره
76. بررسی میزان علاقه مندی دانشجویان دانشکده کشاورزی به رشته کشاورزی (مورد مطالعه: دانشگاه زنجان)
78. ارزشگذاری گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک از دیدگاه مصرف کنندگان (کاربرد روش دو مرحله ای هکمن)
79. تحلیل و ارائه راهکارهایی در جهت فرآیند توسعه روستایی با محوریت بررسی نقش زنان
80. برآورد مازاد رفاه مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گندم و سیب زمینی در ایران
81. برآورد ارزش اقتصادی کارکرد گرده افشانی مناطق چهارگانه محیط زیست (مطالعه موردی: پارک ملی شاهدژ)
82. تاثیر ورمی کمپوست و کود نیتروژن بر گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L) در شرایط دیم
83. اثر سطح ذرت سیلو شده و منبع غله بر عملکرد پروار بره های آمیخته رومانف- مغانی
84. اثر سطح ذرت سیلو شده و منبع غله بر فراسنجه های خونی بره های آمیخته رومانف- مغانی
85. اثر سطح ذرت سیلو شده و منبع غله بر خصوصیات لاشه و مصرف خوراک بره های آمیخته رومانف- مغانی
86. بررسی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات گیاه کبر و تاثیر استفاده از آن بر درمان امراض مختلف
89. بررسی اثر تنش کم آبی بر برخی صفات مورفولوژیک و میزان پرولین دو رقم نخود (Cicer arietinum L.)
90. تاثیر استفاده از مایع شکمبه جهت تبدیل زیستی برخی ضایعات کشاورزی بر غلظت اسیدهای چرب فرار آن
91. اثر سطوح مختلف عصاره مالت در خوارک آغازین بر عملکرد رشد و مصرف خوراک بره های شیرخوار مغانی
92. اثر سطوح مختلف عصاره مالت در خوارک آغازین بر فراسنجه های خونی و قابلیت هضم بره های شیرخوار مغانی
93. تاثیر هورمون اکسین بر آنتی اکسیدان های گیاه گندم در تنش شوری
94. اثر تغذیه مخلوط گیاهان دارویی و اسید آلی بر مصرف ماده خشک و عملکرد رشد بره های نر مغانی
95. مروری بر گیاه دارویی اکالیپتوس و تاثیر آن در تغذیه دام و طیور
96. اثر اندازه ذرات گندم و مکمل آنزیمی روی عملکرد و برخی خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی
97. بررسی صفات کمی و کیفی ارقام و لاین های مختلف وارداتی باقلا (Vicia faba L) در منطقه اردبیل
98. بررسی عملکرد دانه و برخی صفات ارقام مختلف باقلا (Vicia faba L.) در شرایط آب و هوایی اردبیل
99. بررسی نرخ حذف و جایگزینی و ارزش نگهداری دام RPO در گله گاوهای شیری
100. پیامد های ناشی از حذف زودهنگام در گله گاو های شیری
101. بررسی و مقایسه ارقام و لاین های امیدبخش کنجد در منطقه مغان با استفاده از تجزیه همبستگی و خوشه بندی
102. مطالعه عملکرد و اجزای عملکرد لاین های امیدبخش کنجد در شرایط آب و هوایی مغان
103. اثر جایگزینی منبع نیتروژن غیرپروتئینی آهسته رهش (نیتروزا) با اوره بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند
104. اثر استفاده از نیتروزا درجیره های حاوی پوسته بادام بر قابلیت هضم و تعادل نیتروژن در گوسفند
105. Association of Pit-1 gene polymorphism with milk production traits in Iranian proved Holsteins
106. Study of Prolactin gene associations with milk production traits in Iranian proved Holsteins
107. اثر تفاله گوجه فرنگی به همراه مولتی آنزیم بر عملکرد رشدی و وزن نسبی اجزای لاشه جوجه های گوشتی
108. تاثیر تفاله گوجه فرنگی با مولتی آنزیم بر فراسنجه های خونی و پارامترهای مورفومتری روده جوجه های گوشتی
109. اثر نوع سیستم آمیزشی حیوانات روی صحت ارزیابی ژنومی
110. برآورد مولفه های واریانس و پارامترهای ژنتیکی صفات تولید مثلی در گوسفند بلوچی
111. اثرات سطوح مختلف برگ چای سبز بر صفات کیفی تخم مرغ و ظرفیت آنتی اکسیدانی خون در مرغ های تخم گذار
114. تاثیر استفاده از سطوح مختلف کود نیتروژن بر ارتفاع بوته در شش رقم گندم
115. تعیین ارزش غذایی علوفه بادام زمینی به روش تست گاز
116. مقایسه مدل های غیرخطی در برازش منحنی رشد گوسفند مغانی
117. ارزیابی برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه ذرت تلقیح شده با قارچ های گلوموس موسه و پیریفورموسپورا ایندیکا
119. بررسی تاثیر تنش خشکی بعد از گرده افشانی بر کمیت و کیفیت بذر گندم
121. The Different Types of Resistant Starch as Prebiotic in Livestock Nutrition
123. روش های افزایش بهره وری پرورش گوسفند مغانی در مناطق عشایری
124. واکنش رشد و عملکرد علوفه ی گوآر و آفتابگردان در کشت مخلوط به تلقیح مایکوریزایی
125. واکنش عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ به تلفیق کود کمپوست دامی و کود زیستی نیتروکسین
126. اثر سطوح کم آبیاری بر تولید بچه ذرت (Baby corn) تحت تاثیر تلفیق کمپوست کود دامی و کود شیمیایی
127. تاثیر کود زیستی فسفره بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis)
128. تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژنی بر گیاه دارویی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L)
129. مطالعه ریز ازدیادی گل آنتوریوم از طریق کشت بافت
130. بررسی تاثیر هورمون ها بر کالوسزایی در گیاه رزماری تحت شرایط درون شیشه ای
136. استفاده از اسیدآسکوربیک جهت بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه های لوبیاچیتی
137. بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه های لوبیاچیتی با کاربرد نانواکسید مولیبدن
138. بررسی اثرات عصاره برخی از گیاهان دارویی بر میزان کلروفیل و جذب محلول گل شاخه بریده آلسترومریا
140. تاثیر نیتروژن و رنگ های مختلف نور بر وزن خشک و رنگیزه های فتوسنتزی جلبک اسپیرولینا
141. تاثیر هیومیک اسید و بردی ریزوبیوم جاپونیکوم بر جوانه زنی بذر سویا
142. تعیین ارزش غذایی پسماند ساقه و کمپوست قارچ دکمه ای سفید با استفاده از روش تولید گاز
143. تعیین خصوصیات تجزیه پذیری ساقه و کمپوست قارچ دکمه ای سفید با استفاده از روش آزمایشگاهی
145. Improving Drought Tolerance by Exogenous Application of Ascorbic Acid in pepper seedlings
146. تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی موجود در ژن MAP4K4 گاوهای شیری
147. شناسایی چندشکلی های تک نوکلئوتیدی موجود در ژن MAP4K4 موثر بر صفات اقتصادی شیر در گاوهای شیری
148. بهبود کارآیی کودهای شیمیایی و امکان کاهش مصرف آنها با کاربرد کودهای زیستی در ذرت
149. اثر کود نیتروژن بر کمیت و کیفیت علوفه در کشت مخلوط جو با شبدر برسیم و خلر
150. اثرات کود شیمیایی و قارچ مایکوریزا بر برخی صفات گلرنگ و نخود در کشت مخلوط
153. بررسی تاثیر افزودن منابع مختلف کلسیم و اندازه ذرات بر عملکرد تولید مرغان تخم گذار در اوج دوره تولید
157. شناسایی چندشکلی تک نوکلئوتیدی ژن TLR4 درگاوهای شیری
158. شناسایی وتجزیه تحلیل بیوانفورماتیک ژن TLR4 در پستاندارن
159. اثر اسید هیومیک بر جذب عناصر غذایی در گیاه سورگوم تحت تنش خشکی
160. تاثیر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات و خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه
161. تاثیر اسانس هسته لیمو بر ترکیبات و خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه
162. تاثیر متانول و تداخل علف های هرز بر عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک گندم
163. تاثیر متانول بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در شرایط تداخل علف های هرز
164. نقش گیاهان پوششی زمستانه بر ماده آلی و جمعیت میکروبی خاک
165. اثر پوشش دار کردن بذور بر افزایش استقرار گیاهچه ذرت (Zea mays L) در شرایط تنش شوری
167. اثر استفاده از سطوح مختلف پودر بره موم بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
168. اثر استفاده از سطوح مختلف پودر بهارنارنج بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
169. بررسی تاثیر نانو ذرات نقره بر روی خصوصیات مورفولوژیکی زنبق مردابی تحت شرایط درون شیشه ای
170. تجزیه کلاستر و همبستگی عملکرد و برخی از صفات زراعی در 24 لاین خالص و رقم کنجد در منطقه مغان
172. مطالعه اثرات توام صفات کمی بر عملکرد دانه ارقام و لاین های جو از طریق تجزیه به عامل ها
173. بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و لاین های جو زمستانه مناسب کشت در مناطق سردسیر استان اردبیل
174. تاثیر برخی مواد شیمیایی بر میزان طول عمر و کیفیت انبارمانی گل های شاخه بریده ژربرا
175. تاثیر سینرژیست کیتوزان، هیومیک اسید و باسیلوس سوبتیلیس در جوانه زنی گندم
176. اثر سطوح مختلف سرکه و عصاره مالت بر سیستم ایمنی همورال و برخی از خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
177. اثرسطوح مختلف عصاره و سرکه مالت بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
179. عوامل فردی موثر بر رشد کسب و کارهای کشاورزی ارگانیک در ایران
181. اثر کنجاله سیاه دانه و مولتی آنزیم بر عملکرد رشدی و وزن نسبی اجزای لاشه جوجه های گوشتی
182. اثر کنجاله سیاه دانه و مولتی آنزیم بر فراسنجه های خونی و مورفومتری روده جوجه های گوشتی
183. تاثیر سطوح مختلف آمارانت فرآوری روی برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ و بیوشیمیایی خون مرغان تخم گذار
184. اثر آمارانت فرآوری روی عملکرد تولید و پارامترهای اقتصادی در مرغان تخم گذار
185. تاثیر ضایعات سیب زمینی با مولتی آنزیم بر فراسنجه های خونی و پارامترهای مورفومتری روده جوجه های گوشتی
186. تاثیر ضایعات سیب زمینی با مولتی آنزیم بر عملکرد رشد و صفات لاشه جوجه های گوشتی
187. بررسی اثر تاریخ کاشت بر صفات مرفولوژیک ژنوتیپ های آفتابگردان
188. اثر تغییر کاربری بر ترسیب کربن و برخی از خصوصیات کیفی خاک های منطقه چهارزبر استان کرمانشاه
190. ارزیابی کارآمدی طیف سنجی مرئی مادون قرمز نزدیک در برآورد ماده آلی خاک ها
193. اثر کودهای آلی، شیمیایی و زیستی فسفره بر عملکرد گاودانه (Vicia ervilia L.)
195. ارزیابی کاربرد نانوسوپرجاذب ASN-320 بر روابط آبی و عملکرد خیار گلخانه ای در شرایط شوری و کم آبی
196. اثرتلقیح باکتری های محرک رشد و قارچ میکوریزا بر رشد و جذب عناصر غذایی گیاه گندم آذر 2
197. نقش اینترنت اشیاء در مدیریت پسماندهای کشاورزی و در راستای اهداف کشاورزی پایدار
198. مدل سازی کیفیت آب رودخانه با استفاده از مدل QUAL2Kw
199. مدل سازی انحلال فسفر در نسبت های مختلف کود زیستی توسط باکتری ها با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
200. تاثیر باکتری های PGPR، قارچ های همزیست و اندوفیت بر برخی شاخص رشدی گندم در شرایط تنش شوری
201. بکارگیری تکنیک تحلیل تصاویر دیجیتال جهت تعیین ماده آلی خاک
202. تاثیر گیاهان پوششی زمستانه بر برخی از ویژگی های فیزیکی خاک
203. بررسی اثرات کاربرد ریزمغذی ها در تحمل تنش خشکی
206. تاثیر کودهای زیستی بر خصوصیات گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L)
208. تاثیر سطوح و اثر متقابل عناصر کم مصرف بر خصوصیات مرفولوژیکی ذرت دانه ای
209. ارزیابی صفات کمی آفتابگردان با کاربرد کودهای آلی و زیستی تحت شرایط تنش خشکی
211. بررسی تاثیر محلول پاشی روی و منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت بهاره در شمال خوزستان
212. تاثیر گیاهان پوششی جو (Hordeum vulgare L.) و ماشک گل خوشه ای (Vicia villosa L) بر مشخصات فیزیکی خاک
213. تاثیر باکتری مقاوم به پاراکوات بر طول عمر گیاه گوجه فرنگی و برخی خصوصیات رویشی گیاه ذرت
214. تاثیر منابع و روش مصرف کودهای حاوی آهن بر خصوصیات رشدی گندم
215. تاثیر پرایمینگ بذر گندم با محلول های حاوی آهن بر شاخص های استقرار و جوانه زنی ارقام آبی و دیم گندم
216. بررسی تاثیر بیوچار کاه و کلش برنج و باگاس نیشکر بر فعالیت آنزیمی خاک
217. بررسی استفاده از کاه گندم جهت تولید نانوفیلم های بسته بندی
218. بررسی روش های تولید بایو اتانول از پسماند کشاورزی
219. امکان استفاده از پسماند کلزا در صنایع سلولزی
220. ارزیابی آسیب پذیری آلودگی آب زیرزمینی دشت ارومیه با استفاده از روش های SI و DRASTIC Modified
221. استفاده از مدل های DRASTIC Modified و SINTACS برای تهیه آسیب پذیری آلودگی آبخوان دشت ارومیه
222. بررسی کیفیت آب شرب دشت مشگین شهر با استفاده از شاخص کیفیت آب زیرزمینی (GQI)
223. پیش بینی نیروی افقی وارد بر خاک با الگوی موهر کلمب و به روش المان محدود (FEM)
224. تاثیر زوایای برش بر نیروی خاک ورزی به روش المان محدود (FEM) و با الگوی خطی دراکر پراگر
225. مروری بر روش های پیش تیمار زیست توده های لیگنوسلولزی برای تولید سوخت زیستی
226. کاربرد ماتریس تصمیم چندشاخصه تاپسیس برای ارزیابی سطح توسعه یافتگی کشاورزی دهستان های تبریز
227. ارزیابی سطح توسعه یافتگی کشاورزی دهستان های شهرستان تبریز با استفاده از مدل ویکور
228. مدل سازی رفتار عامل مبتنی برتلفن های هوشمند از ماشین آلات کشاورزی
229. توسعه سیستم نجات برای اپراتورهای ماشین آلات کشاورزی با استفاده از ماشین بینایی
230. تاثیر شدت نور درپردازش تصویر و تشخیص مقدار آهن برگ خیار
231. بهره وری از نیروی باد در مکانیزه کردن هوادهی استخر پرورش ماهی
232. آزمون یک واحد کوبش آزمایشگاهی با سه رقم جو
233. استفاده از روش پردازش تصویر در ارزیابی کیفی تخم مرغ از لحاظ بد شکلی
234. ایده ای نوین برای حل مشکل ریزش در برداشت مکانیزه عدس
235. افزایش تولید تخم مرغ بومی و ارگانیک با به کارگیری مکانیزاسیون
236. بررسی اثر سرعت و عمق کاری کولتیواتور پنجه غازی روی مقاومت کششی لازمه به روش المان محدود
237. بررسی اثر سرعت و عمق کاری کولتیواتور پنجه غازی روی سطح سست شده خاک به روش المان محدود
238. کاربرد فناوری اطلاعات در کشاورزی
239. مروری بر بینایی استریو و کاربردهای آن در کشاورزی دقیق
240. مروری بر اهمیت ربات ها در کشاورزی
241. بررسی و تعیین برخی از خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه سیب رقم گلدن دلیشز
242. بررسی امکان تخمین برخی از خواص شیمیایی و مکانیکی میوه سیب رقم گلدن دلیشز به کمک خواص رنگی آن
243. تعیین چروکیدگی، ظرفیت بازجذب آب و تغییرات رنگ اسلایس های گوجه فرنگی در طول فرایند خشک کردن
244. مروری بر کاربرد ها و عملکرد توربین های بادی آبکش
245. مروری بر آب شیرین کن های خورشیدی به روش اسمز معکوس
246. لزوم استفاده از ربات های کشاورز در کشاورزی آینده
247. طراحی و ساخت عملگر نهایی رباتیکی با دو درجه آزادی برای برداشت محصولات کشاورزی
248. Quality attributes of paddy dried by microwave heating
249. بررسی سنتیک خشک شدن برگ های به لیمو در یک خشک کن خورشیدی کابینتی
250. سنتیک خشک کردن تکه های فلفل دلمه ای در یک خشک کن بستر جهنده
251. بررسی و پتانسیل سنجی منابع مختلف زیست توده در ایران، در راستای مدیریت پسماند و تولید انرژی پایدار
252. مروری بر کاربرد طیف سنجی UV-Vis در ارزیابی کیفیت محصولات کشاورزی
253. بررسی تاثیر استفاده از مواد تغییر فاز دهنده برحجم آب خروجی آب شیرین کن خورشیدی
254. بررسی تغییرات دمای آب شیرین کن خورشیدی با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده
255. مکان یابی ادوات کشاورزی متناسب در سطح اراضی مسطح و شیب دار روستاهای شهرستان مهاباد با نرم افزار GIS
257. اثر عمق و عرض بر روی نیروی مقاوم کششی یک تیغه باریک خاکورز عمودی
258. مقایسه تراکم خاک در زیر تایر تراکتور به روش المان محدود و سنسورهای جابجایی سنج
260. مروری بر ماشین های کشت و توسعه گیاهان دارویی
261. ارزیابی ریسک موتور تراکتور ITM399 با استفاده از تکنیک تجزیه و تحلیل حالات و اثرات خرابی
263. بررسی و ارزیابی ویژگی فنی امکان استفاده از جلبک به عنوان منبع تولید سوخت زیستی (مطالعه موردی: ایران)
264. بررسی تنوع ژنتیکی ارقام گندم دوروم تحت تنش خشکی براساس تجزیه خوشه ای و تجزیه عاملی
265. بررسی مقدار ماده موثره آلیسین در اکوتیپ های مختلف موسیر ایرانی
266. ارزیابی تاثیر فواصل کاشت در گونه های همیشه سبز بعنوان بادشکن شهری
267. بررسی کاربرد CFD در محاسبه تاثیرات بادشکن های سبز بر تغییرات سرعت باد
268. بررسی تاثیر درخت زبان گنجشک در کنترل سرعت باد
269. ریسک ها و مزایای زیست محیطی گیاهان تراریخته
270. ارزیابی تنوع ژنتیکی تعدادی از ژنوتیپ های تمشک سیاه بی خار با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR
271. بررسی تنوع ژنتیکی گیاه تمشک سیاه بی خار با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR
272. ارزیابی برخی صفات کمی میوه و اسیدهای چرب روغن توده های گردوی منطقه ایذه (استان خوزستان)
274. تاثیر برخی حشره کش های گیاهی و شیمیایی روی جمعیت شب پره گوجه فرنگی Heliothis armigera (Hübner)
275. بررسی اثر آللوپاتی عصاره زیره سبز بر جوانه زنی و شاخص های رشد گیاهچه دو گونه علف هرز
278. اثر حشره کشی و دور کنندگی پنج اسانس گیاهی روی شپشه دندانه دار غلات oryzaephilus surinamensis L
279. اولین گزارش لکه برگی ناشی از Cladosporium pseudocladosporioides روی زبان گنجشک در ایران
282. تاثیر گیاهان پوششی بر عملکرد میوه باغات آلو
283. پراکنش Diplodia bulgarica، عامل شانکردیپلودیایی سیب، در مناطق مرکزی استان آذربایجان غربی
285. بررسی تاثیر عصاره های گیاهی بر جوانه زنی علف هرز گاوپنبه (Abutilon theophrasti)
286. تنوع گونه ای قارچ های درون رست خانواده ی آسپرژیلاسه از درختان گلابی در ارومیه
292. بررسی روش های شکستن خواب بذر تاتوره (Datura Stramonium L.)
293. اثر امواج فراصوت بر جوانه زنی علف هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus)
294. اثرات دورکنندگی میکروامولوسیون اسانس مرزه سهندی Satureja sahendica در حشرات مختلف
295. استفاده از گیاهان پوششی زمستانه در کنترل علف های هرز
296. شناسایی استرین های اگروباکتریوم عامل بیماری سرطان ساقه و ریشه فیکوس بنجامین در استان کرمان
297. Crown gall disease of Lawson cypress caused by Agrobacterium tumefaciens in Iran
298. بررسی نقش ترکیبات آللوپاتیک بر فیزیولو مورفولوژیک گیاهان مختلف
299. معرفی دو گونه از Cladosporium مرتبط با لکه برگی چمن
300. شناسایی تعدادی از گونه های Fusarium همراه با پوسیدگی طوقه و ریشه چمن در فضای سبز اردبیل
301. Morphological and total protein variation assessment in redroot pigweed (Amaranthus retroflexus L.)
302. بررسی اثر بازدارندگی دو گونه Trichoderma روی رشد برخی گونه های مهم فوزاریوم در شرایط آزمایشگاهی
303. اثرات کشندگی اسانس های پونه، گلپر، بومادران روی مرحله ی تخم کفشدوزک Hippodamia variegata (Goeze)
305. تاثیر گیاهان پوششی زمستانه بر برخی از صفات زیستی خاک
309. ارزیابی تاثیر تنش رطوبتی و نوع کشت بر رقابت علف هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus) با سیب زمینی
311. مهار علف های هرز در گندم: عوارض جانبی و خطرات زیست محیطی علف کش ها
312. واکنش تابعی کفشدوزک Hippodamia variegata (Goeze) نسبت به شته ی Schizaphis graminum (Rondani) روی جو
313. ارزیابی حساسیت گیاه زراعی به بقایای علف کش تریبنورون متیل (گرانستار)
314. تاثیر بقایای علف کش تری بنورون متیل (گرانستار) بر رشد گیاهچه ای برخی از گیاهان زراعی
315. تاثیر اقلیم گیاه مادری بر خصوصیات جوانه زنی دو توده علف هرز کهورک
316. تاثیر تنش های محیطی بر جوانه زنی گل گندم زرد (Centaurea solstitialis)
318. ارزیابی تنوع ژنتیکی گیاه گوجه وحشی خاردار (Prunus spinosaL.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی ISSR
319. بهینه سازی روش استخراج DNA از گیاه گوجه ی سیاه خاردار Prunusspinosa L
321. مروری بر ویرایش ژنوم گیاهی با واسطه CRISPR
322. شناسایی ترکیبات مشترک اسانس اکوتیپ های پونه (Menthalongifolia) بومی ایران
323. بررسی خصوصیات ضد توموری عصاره حاصل از گیاه پونه بر زنده مانی سلول های سرطان پستان
324. بررسی درون آزمایشگاهی اثر آنتی باکتریال عصاره و اسانس گیاه پونه (Mentha pulegium)
325. بررسی جنبه های مختلف کاربرد فناوری نانو در حوزه های کشاورزی و صنایع غذایی
326. ارزیابی کالوسزایی گیاه هاورتیا (Haworthia minima) در کشت درون شیشه ای
327. بررسی اندام زایی و ریشه زایی گیاه Haworthia minima در شرایط in vitro
328. بررسی تاثیر کیتوسان بر شاخص های رشدی گیاهچه درون شیشه ای سه گونه سوسن
329. بررسی تاثیر کیتوسان بر باززایی و تولید پیازچه های درون شیشه ای سه گونه گل سوسن
330. بررسی توانایی رشذی ژنوتیپ های نخود تحت تنش شوری
331. بررسی پایداری شاخص کلروفیل ژنوتیپ های نخود تحت تنش شوری
332. بررسی کالوسزایی بذر فندق در چند نوع محیط کشت پایه
333. تاثیر سطوح مختلف ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) روی ریشه زایی گلابی
334. تاثیر نانو ذرات روی و آهن در شرایط تنش خشکی بر خصوصیات فیزیولوژیکی بیوشیمیایی گلرنگ
335. تاثیر پوشش ارگانیک و غیر ارگانیک بذر بر ظهور گیاهچه گندم رقم سبلان
336. بررسی اثر تنظیم کننده های رشد (BA و IBA) در باززایی کشت درون شیشه ای تمشک فرنگی (Rubus spp.)
337. بررسی تاثیر محرک های نانو فلزی بر رشد سلولی در کشت سوسپانسیون گیاه دارویی Galega officinalis
338. بررسی تاثیر نانو محرک های مختلف بر میزان پروتئین کل در کشت سوسپانسیون گیاه دارویی Galega officinalis
اخبار مرتبط با کنفرانسها