اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
201. بررسی خواص فیزیکی دانه قهوه وارداتی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: زهرا علائی روزبهانیتعداد صفحات مقاله: 5202. بررسی خواص ویسکوالاستیک در پنیر موزارلا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11203. بررسی دیدگاه مصرف کنندگان نسبت به غذای سالم؛ مورد مطالعه شهر اهواز
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6204. بررسی رفتار خشک شدن پاستیل بادام به کمک خشک کن هوای داغ
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1205. بررسی رفتار رئولوژیکی شیره خرما و انگور در دماهای مختلف و نقش تغذیه ای آن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7206. بررسی روش های بهینه سازی بافت کره های ارگانیک
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10207. بررسی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (Scanning Electron Microscope)
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4208. بررسی ریزساختار ژل آگار با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM)
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5210. بررسی ساز و کار هیدروکلوئید اسفرزه، به صورت تکی و در ترکب با پکتین با متوکسیل بالا بر پایدار سازی دوغ
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6211. بررسی سامان دهی و اصلاح رفتارهای غذایی دانش آموزان در زمینه میان وعده بوفه مدرسه
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2212. بررسی سرخ کردن مواد غذایی از دیدگاه تاثیر بر سلامتی و ارزش تغذیه ای
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9213. بررسی شرایط بهینه تولید کف ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از روش سطح-پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10214. بررسی ضرورت غنی سازی غلات صبحانه
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9215. بررسی عوامل موثر بر بیاتی نان، روش های ارزیابی و ترکیبات موثر در جلوگیری از بیاتی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6216. بررسی غذاهای فراسودمند و اثرات مفید آن بر سلامت
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7217. بررسی فراوانی مصرف میان وعده و نوع آن در خانوارها بر حسب مناطق شهری و روستایی استان لرستان در سال 1390
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5218. بررسی فرایند اسمزی موز با استفاده از کلیرید کلسیم و بهینه سازی فرایند با استفاده از روش الگوریتم ژنتیک
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1219. بررسی فرمولاسیون وخواص فیزیکوشیمیایی کنسانتره عناب بعنوان شیرین کننده
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10220. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه سنجد استخراج شده با استفاده از فراصوت
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5222. بررسی فیلم خوراکی پلی ساکاریدی زیست تخریب پذیر کیتوزان در بافت و خصوصیات حسی تمشک قرمز دانه ریز (rosacea raspberry)
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7223. بررسی محتوای فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست سیب زمینی
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1224. بررسی مصرف فرآورده ذرت حجیم شده حاوی رنگ سان ست یلو در شهر تهران-1390
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7225. بررسی مصرف مایعات در کودکان و نوجوانان 17-8 سال تهران، سال 1392
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2226. بررسی مقادیر آرسنیک و کادمیوم در برنجهای وارداتی به استان سیستان و بلوچستان در سال 1392
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5227. بررسی مقایسه ای روش های طبیعی و مصنوعی تولید آستاگزانتین: مزایا و چالش ها
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8228. بررسی مقدار پراکسید هیدروژن موجود در کنسروهای ماهی تون در روغن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5229. بررسی میان وعده های غذایی فراسودمند غنی شده از اسید لینولئیک مزدوج
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7230. بررسی میزان آلودگی شیر محلی(خام)مصرفی،به بروسلا و اشریشیاکلی در منطقه شهرستان نیشابور
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5231. بررسی میزان آهن در آردهای تولیدی کارخانجات آرد سطح استان آذربایجان غربی در 6 ماهه اول سال 1392
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10232. بررسی میزان اسیدهای آلی در ماست پروبیوتیک با لاکتوز هیدرولیزشده
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6233. بررسی میزان اسیدیته، پراکسید و رنگ های مصنوعی در شیرینی های موجود در سطح عرضه در استان آذربایجان غربی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7234. بررسی میزان اسیدیته، پراکسید و رنگ های مصنوعی زولبیا و بامیه ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی استان اذربایجان غربی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7235. بررسی میزان تاثیر آموزش در تغییر آگاهی و رفتارهای تغذیه ای (میان وعده غذایی)در دانش آموزان دخترهنرستان بهیاری الزهرا (س) شهرستان گناوه سال 1392
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5236. بررسی میزان تبعیت دختران دبیرستان شهر همدان از برنامه 5a day (پنج بار مصرف میوه و سبزیجات در روز) بر اساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10237. بررسی میزان جوش شیرین و نمک انواع نان در نانوایی های شهرستان زنجان در سال 91
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10238. بررسی میزان مهار رادیکال آزاد DPPH در گیاه چای کوهی با استفاده از فناوری فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6239. بررسی نقش عصاره ریشه ریواس در پایداری اکسیداتیو روغن سویا
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1240. بررسی نقش مثبت مصرف فیبرهای غذایی در میان وعده های غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5241. بررسی نقش موثر پنیر اصلاح شده آنزیمی بر میان وعده های غذایی
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1242. بررسی نقش میان وعده های غذایی در پیشگیری از چاقی کودکان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12243. بررسی و ارایه راهکارهای راهبردی در زمینه تولید و توزیع موادغذایی در جهان و ایران: چالشها و فرصتها
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10244. بررسی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه عناب
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5245. بررسی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی دانه چلغوز
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11246. بررسی و مقایسه آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7247. بررسی وضع مصرف میان وعده غذایی و چاقی در دانش آموزان پسر مقطع راهنمایی منطقه شش تهران در سال تحصیلی 88-87
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11248. بررسی ویژگی های بافت تصویر موس شکلاتی با استقاده از سیستم پردازش تصویر و تعیین میزان ارتباط آن با سفتی و پذیرش کلی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6249. بررسی ویژگی های خمیر و نان حاوی اینولین
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6250. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست میوه ای کم چرب تهیه شده از هیدروکلوئید دانه اسفرزه و میوه توت فرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7
نتایج 201 تا 250 از مجموع 491