سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
مقالات کنفرانسهای داخلی
- بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و الکلی استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) و تاثیر آن بر بهبود ماندگاری دونات تخمیری ارائه شده در اولین همایش ملی گیاهان و داروهای گیاهی، طب سنتی و سلامت جامعه (1401)
- تاثیر فناوری پردازش غیرحرارتی فراصوت بر جوانهزنی غلات ارائه شده در پنجمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران (1400)
- بررسی تاثیر افزودن امولسیفایر داتم و روش تخمیر دو مرحله ای بر خصوصیات کیفی نان بخارپز ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- طراحی فرمولاسیون نان سنگک با آرد بلوط و برخی از بهبود دهنده ها به منظور بهبود خصوصیات کیفی و تغذیه ای ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- بررسی تاثیر پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره استخارج شده از گیاه کتان ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- بررسی تاثیر اندازه ذرات آرد حاصل از رقم آبی مهرگان و دیم سرداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی آرد ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت بدون گلوتن کینوا با بکارگیری پیش تیمار فراصوت ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی استخراج شده از دو گیاه نوروزک و کتان تحتتاثیر میدان الکتریکی پالسی ارائه شده در کنگره گیاهان دارویی؛ مکانیزاسیون و فرآوری (1400)
- ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی استخراج شده از گیاه نوروزک با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- بهبود ارزش تغذیه ای و ماندگاری دونات بدون گلوتن با افزودن سویا و ارزن معمولی و جوانه زده ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- ارزیابی کیفی ارقام گندم تولیدی زارعین در استان خوزستان در سال زراعی 1397-98 ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- تولید و افزایش ماندگاری نان بخارپز (نان مینتو) با اصلاح روش تخمیر و افزودن پلی ال ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- بهبود خصوصیات نان روتی با بکارگیری سیستم های پخت و و افزودن هیدروکلوئیدها ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- امکان سنجی بهبود خصوصیات کیفی آرد با اصلاح شرایط و زمان نگهداری پس از برداشت دو رقم سرداری و مهرگان ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- تاثیر استفاده از آرد آمارانت در کیفیت نان بدون گلوتن ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- بررسی تاثیر ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه نوروزک بر ماندگاری دونات تخمیری در مقایسه با آنتی اکسیدان سنتزی ارائه شده در همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران (1398)
- بهبود ارزش تغذیه ای و کاهش کلسترول کیک با استفاده از کنجاله ارده ارائه شده در همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران (1398)
- بهبود ارزش تغذیه ای نان تست حاوی خمیرترش تهیه شده از پودر سنجد و هسته خرما ارائه شده در همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران (1398)
- بررسی امکان بهبود ویژگی های کیفی و نانوایی آرد طی نگهداری ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (1397)
- بررسی تاثیر نوع آرد، میزان مخمر خشک و زمان تخمیر بر خصوصیات مکانیکی خمیر و ویژگیهای بافتی و حسی نان بربری ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی (1395)
- تحلیل بافت داخلی و ارزشیابی حسی کیک برنجی بدون گلوتن کمچرب ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی (1395)
- اصلاح خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی با استفاده از آرد شاه بلوط و امولسیفایر سدیم استیاروییل 2-لاکتیلات ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی (1395)
- بررسی امکان بهبود خصوصیات بافتی و رنگ پوسته و مغز نان با استفاده از ترکیبات جاذب الرطوبه ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی (1395)
- بکارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کمچرب ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی (1395)
- ارزیابی دما، رطوبت نسبی و جنس لفاف بستهبندی بر میزان سفتی بافت و رنگ پوسته پیراشکی سرخشده (دونات) ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی (1395)
- استفاده از تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی تأثیر زمانهای مختلف تخمیر بر رنگ شوری کم نمک ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- بررسی تأثیر زمان های مختلف تخمیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی شوری کم نمک ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- ارزیابی خصوصیات تصویری و بافتی کیک برنجی بدون گلوتن کم چرب حاوی بتاگلوکان ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- تولید کیک کم کلسترول حاوی آرد سویا و جوانه گندم بعنوان یک میان وعده فراسودمند ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی (1393)
- بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر شیر سویا جهت تولید یک میان وعده رژیمی ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی (1393)
- بررسی اثر جنس لفاف بستهبندی، دما و رطوبت نسبی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بدون گلوتن سورگوم ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- بررسی اثر زمان بخار دادن و پخت بر کاهش ضایعات و افزایش بازارپسندی نان نیمه حجیم ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- بررسی اثر سبوس برنج پیش فرآیند شده و آرد سویا بر بهبود رنگ و کاهش بیاتی نان باگت ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- کاربرد پودر شیر سویا بر بهبود کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن سورگوم ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی اثر آرد سویا و جوانه گندم (جنین یا گیاهک) پیش فرآیند شده بر خواص کمی و کیفی کیک روغنی ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی تاثیر نوع مخلوط کن، ضخامت خمیر و فر پخت بر کمیت و کیفیت نان نیمه حجیم ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی (1392)
- کاهش ضایعات و بهبود کیفیت نان ترکیبی با ارزیابی دما و زمان پخت ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- ارتقاء کیفیت و ماندگاری نان ترکیبی با ارزیابی زمان تخمیر ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- مقایسه اثر دو هموکتانت گلیسیرین و پروپیلن گلایکول بر رنگ پوسته و میزان تخلخل بافت نان ترکیبی به روش پردازش تصویر ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- بررسی اثر یک نوع افزودنی صنایع آردبر و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان ترکیبی ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- بررسی اثر عصاره آبی و متانولی پونه کوهی، نعناع فلفلی و آویشن شیرازی بر باکتری باسیلوس سرئوس ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- بررسی امکان تولید نان لواش با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- بررسی تجهیزات موجود نانوایی به منظور بهبود کیفیت نان نیمه حجیم ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکار گیری ویتامین های B و C به منظور بهبود خواص کیفی و کمی نان ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- تعیین مقادیر استفاده از امولسیفایرها جهت تقویت ترکیب پذیری گلوتن با نشاسته در تهیه نان ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- بررسی خصوصیات رئولوژیکی خمیر نان ترکیبی (آرد گندم-آرد سیب زمینی) ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- کاربرد پردازش تصویر و آزمون بافت سنجی در تعیین مقادیر استفاده از امولسیفایرها جهت تقویت ترکیب پذیری گلوتن با نشاسته ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- یکسان سازی و تنظیم ویژگی های کیفی آرد به منظور بهبود کیفیت نان در نانوایی های سطح مشهد ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- بررسی اثر صمغ های گوار و گزانتان بر خصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- ارزیابی اثرپودرتفاله چغندرقند بعنوان یک منبع فیبری با ارزش دربهبود خصوصیات شیمیایی و کاهش ضایعات نان نیمه حجیم صنعتی ارائه شده در ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی (1390)
- ارتقاء خصوصیات شیمیایی و ویژگیهای حسی نان نیمه حجیم صنعتی با افزودن سبوس برنج بعنوان یک ماده عملگرا طبیعی و ارزان قیمت ارائه شده در ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی (1390)
- مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی ارائه شده در پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی (1389)
- مقایسه اثر اسانس نعناع (Mentha Piperita) و رزماری (officinlis Rasmarinus) در میزان تصفیه آب آشامیدنی ارائه شده در همایش ملی گیاهان دارویی (1389)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- ارزیابی کمی و کیفی ارقام گندم نان (.Triticum aestivum L) بهاره در تاریخ کاشت های مختلف منتشر شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی (1402)
- اثر تاریخ کاشت و شاخص های زراعی- اقلیمی بر عملکرد دانه ارقام جدید گندم نان (.Triticum aestivum L) در منطقه گرگان منتشر شده در فصلنامه علوم زراعی ایران (1402)
- بررسی کیفی، فنی و مالی بکارگیری الک های مختلف بر افت مفید و غیر مفید دانه ارقام گندم آبی و دیم در برخی استان های اقلیم معتدل کشور منتشر شده در مجله مکانیزاسیون کشاورزی (1402)
- ویژگیهای کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروهبندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی منتشر شده در فصلنامه نهال و بذر (1402)
- گزینش لاین های امیدبخش گندم دوروم با توجه به عملکرد دانه و پایداری عملکرد با استفاده از روش های گرافیکی و شاخص های کیفیت منتشر شده در مجله تولید گیاهان زراعی (1402)
- اثر دما و مدت ذخیره سازی بر کیفیت آرد و ویژگی های رئولوژیکی خمیر در ارقام گندم نان (.Triticum aestivum L) منتشر شده در فصلنامه علوم زراعی ایران (1401)
- گزینش لاین های جو لخت با استفاده از شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده آل (SIIG) در مناطق اهواز و داراب منتشر شده در مجله تولید گیاهان زراعی (1401)
- اثر سطوح مختلف کودهای نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد و ویژگیهای کیفیت دانه دو رقم گندم دوروم [Triticum turgidum L. ssp. durum (Desf.) Husn] منتشر شده در فصلنامه نهال و بذر (1401)
- کیفیت دانه گندم نان آبی تولیدی کشاورزان در اقلیم گرم و خشک جنوب ایران در سالهای زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۷ منتشر شده در فصلنامه نهال و بذر (1401)
- مروری بر ابعاد تغذیهای و تکنولوژیکی دانه جو منتشر شده در فصلنامه بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات (1401)
- ارزیابی ویژگی های کیفی دانه ارقام تجاری و لاین های امیدبخش گندم نان (.Triticum aestivum L) تولید شده در مزارع ایران منتشر شده در فصلنامه علوم زراعی ایران (1400)
- استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1400)
- بررسی تاثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1400)
- گروه بندی تعدادی از ارقام تجاری گندم نان ( . Triticum aestivum L ) آبی در ایران بر اساس ویژگی های کیفیت دانه منتشر شده در فصلنامه نهال و بذر (1400)
- بررسی تاثیر افزودن پروتئین ایزوله سویا و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم چرب و کم کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1399)
- تاثیر غلتک های نرم کننده طی فرایند آسیابانی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد و ویژگی های رئولوژیکی خمیر و نان بربری منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1398)
- ارزیابی خصوصیات کیفی دانه چهار رقم گندم نان (Triticum aestivum L.) در استان های تولید کننده گندم کشور منتشر شده در فصلنامه علوم زراعی ایران (1396)
طرح های تحقیقاتی و پژوهشی
- بررسی راهکارهای فراوری و بسته بندی محصولات باغی در عرصه باغات استان خراسان رضوی (گیلاس – زردآلو – هلو– انگور– سیب) (1396)
- بررسی تاثیر سیستم های پخت و هیدروکلوییدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح تخمیری هندی) به منظور تولید صنعتی (1396)
- فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پسته (1395)
- بررسی امکان تولید نوشیدنی گردو با استفاده از صمغ گوار و کاراگینان و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن (1394)
- بررسی امکان تهیه کیک بدون گلوتن ترکیبی (برنج-ذرت) با استفاده از صمغ ها (1394)
- بررسی امکان استفاده از صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز در تولید نان بدون گلوتن حاوی آرد ذرت و سیب زمینی (1394)
- بررسی امکان تولید نان حجیم با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی (1394)
- مقایسه اثر امولسیفایرها و هموکتانتها بر ماندگاری نان مسطح و رنگسنجی با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (1394)
- مقایسه اثر تخمیر مایع، اسفنجی و خمیرترش بر ماندگاری نان مسطح و رنگسنجی با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (1394)
- بررسی تاثیر امولسیفایر و صمغ طبیعی بر بهبود کیفیت کیک اسفنجی (1394)
- ارایه فرمولاسیون و اصلاح فرآیند به منظور تولید نان با ماندگاری حداقل یک ماه (1393)
- بررسی اثر امولسیفایر داتم و آنزیم های لیپاز و آلفا آمیلاز بر کیفیت و ماندگاری دونات منجمد (1393)
- تهیه اسنک با استفاده از جنین گندم فراوری شده (1393)
- تاثیر استفاده از خمیرترش حاوی جوانه گندم بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (1392)
- تاثیر افزودن جوانه گندم بر خواص کیفی و ماندگاری کیک روغنی (1392)
- استفاده از روش های مختلف بسته بندی جهت نگهداری طولانی مدت نان (1391)
- بررسی امکان تولید نان لواش با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی (1391)
- ارزیابی و بهینه سازی شرایط تخمیر مناسب جهت افزایش ماندگاری نان (1390)
- افزایش ماندگاری نان بر اساس فرمولاسیون، روش تهیه، بسته بندی و نگهداری (1390)
- بررسی تجهیزات موجود نانوایی و بهینه سازی آن ها به منظور تهیه نان های غنی شده (1390)
- بررسی سیستم های موجود پخت نان و بهینه سازی و انتخاب سیستم مناسب برای تولید نان با ماندگاری بالا (1390)
- بررسی امکان تولید نان بربری با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی (1390)
- بررسی امکان تولید نان با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی (1390)
- تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکارگیری ویتامین های B و C به منظور بهبود خواص کیفی و کمی نان (1390)
- گزارش نهایی طرح تحقیقاتی بررسی تعیین مقادیر استفاده از امولسیفایرها جهت تقویت ترکیب پذیری گلوتن با نشاسته در تهیه خمیر (1389)
- بررسی تاثیر استفاده از لفاف های مختلف بسته بندی در افزایش ماندگاری نان (1389)
- بررسی انواع افزودنی ها و بهینه سازی سطوح مصرف موثر آنها در افزایش ماندگاری نان (1389)
- ارزیابی کیفیت آردهای گندم موجود و ارایه راهکارهای تنظیم و یکسان سازی کیفیت به منظور تولید نان با ماندگاری بالا (1389)
- فرآیند تهیه نوشیدنی فندق (null)
- فرآیند تهیه نوشیدنی گردو (null)
- فرآیند تهیه نوشیدنی پسته (null)