اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
251. Surface composition analysis of nano-particle encapsulated powders
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 7252. The Effect of Different Thermal Treatments on Splitting of the Pistachio Nut
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 5253. The Effect of MAP and Different Atmospheric Conditions on the Color of In Hull Fresh Pistachio Nut
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 6254. The effect of enzymatic hydrolysis on amino acids composition of Persian sturgeon (Acipenser persicus) viscera protein hydrolysate
سال انتشار: 1387زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 3255. USE OF HYPERSPECTRAL IMAGE ANALYSIS AND ARTIFICIAL NEURAL NETWORK TO PREDICT QUALITY CHANGES IN COATED AND UNCOATED AVOCADOS DURING STORAGE AT DIFFERENT TEMPERATURES
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 6
نتایج 251 تا 300 از مجموع 255