اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
151. تجزیه کیفی و کمی قندها در چهار رقم مهم خرمای کشور با بهره گیری از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا ( HPLC ) به منظور امکان سنجی به کارگیری ضایعات آن در صنایع تخمیری
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9152. تست ژل پروتئینی SDS به وسیله سانتریفوژ، برای پیش بینی حجم قرص نان
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5153. تعیین بهترین دما جهت نگهداری طولانی مدت انگور با زمان مناسب برداشت در سردخانه
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6154. تعیین بهترین دما جهت نگهداری طولانی مدت انگور بازمان مناسب برداشت در سردخانه
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6155. تعیین حد قابل قبول مصرف ماهانه برخی از ماهی های تازه پر مصرف در ایران (بدون عوارض سرطان زایی ناشی از جیوه
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7156. تعیین حدرسیدگی و زمان برداشت انگور برای تولید کشمش درروشهای مختلف پرورش تاک
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7157. تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی چربی کوهان شتر و بررسی موارد کاربردی آن در صنعت روغنهای خوراکی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6158. تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس های کواگولاز مثبت درهمبرگرهایعرضه شدهدر سطح شهر تهران
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6159. تعیین میزان خواص آنتیاکسیدانی گلبرگ زعفران به دو روش DPPH و سیستم مدل اسید لینولئیک
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5160. تعیین و بررسی برخی ویژگ یهای فیزیکی بذر بادمجان
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5161. تغییرات راندمان و رسیدگی پنیر سفید سنتی و اولترافیلتراسیون تحت تاثیر باکتریهای سرماگرا
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5162. تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5163. تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا و تعیین خصوصیات عملکردی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7164. تهیه نرم افزار برای تعیین پارامترهای سرعت تنفس به فرم میکائیلیس- منتن
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8165. تولید آدامس عملگر با استفاده از اسید سیتریک ریزکپسولهشده با اینولین و کازئین
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11166. تولید بستنی پروبیوتیکی سنتی با استفاده از کشت میکروبی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5167. تولید خامه کم چربی با استفاده از ژلاتین به عنوان جایگزین چربی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6168. تولید زیست پلیمر کوردلان از شیره خرما با استفاده از میکروارگانیسم Agrobacterium radiobacter و بررسی خواص رئولوژیک آن
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13169. تولید فرآورده های دریایی با ارزش افزوده
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7170. تولید نانو ذره کلوئیدی نقره با استفاده از روش شیمیایی در حضور پلی اتیلن گلیکول کوتاه زنجیره و بررسی تاثیر ضد میکروبی بر روی شاخص بهداشتی اشریشیا کلی0157:H7
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6171. تولید نشاسته اصلاح شده گندم با استفاده از اتوکلاو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5172. تولید نشاسته اصلاح شده گندم با استفاده از مایکروویو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5173. تولید نشاسته پری ژلاتینه گندم و ذرت بوسیله خشک کن غلطکی و جایگزین سازی آن با نشاسته طبیعی در تولید سس سالاد
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5174. تولید نشاسته پیش ژلاتینه گندم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6175. تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم بااتصالات عرضی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6178. جداسازی خمیر مایه لاکتیکبا فعالیت ضدمیکروبی برای فرآیند خمیرمایه
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5179. جداسازی و تعیین ویژگی های مهم کاربردی دو گونه لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی لیقوان
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6180. جداسازی و شناسایی بیفیدوباکتریوم از لبنیات بومی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7181. جداسازی و شناسایی سویه های انتروکوکوس فکالیس وانتروکوکوس فاسیوم از پنیر سنتی لیقوان
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7182. جداسازی و شناسایی فلور لاکتیک باکتریایی پنیر سنتی لیقوان
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7183. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ریزساختار سوسیس گوشت شتر
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7184. خواص بیوشیمیایی کلاژن استخراج شده از پوست و استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Onchorhynchus mykiss
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5185. درجه بندی مغز گردو بر اساس رنگ با استفاده از ماشین بینایی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8186. رساندن مصنوعی خارک کبکاب با استفاده از محلول استیک اسیدو تاثیر آن بر الگوی الکتروفورتیکی ( SDS-PAGE ) پروتئین
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13187. رفع گرفتگی غشاهای پلیمری بااستفاده ازفراصوت درحین فرایندمیکروفیلتراسیون درمدول های مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8188. روند بیاتی و قابلیت نگهداری نان "بربری" سنتی و صنعتی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5189. روند تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6190. زمان بندی بهینه خط تولید کیک و کلوچه با استفاده از روش برنامه ریزی ترکیبی خطی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6191. ساخت و بررسی خواص فیلم های نانوکامپوزیتی پلی اتیلن سبک برای بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6192. سیستم کنترل اتوماتیک فرآ یند تولید فرآورده های تخمیری در کارخانجات صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5193. شناسایی مخمرهای نوعی خمیر مایه سنتی به نام ( Oskoo ) مورد استفاده در برخی از روستاهای آذربایجان شرقی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6194. طراحی جعبه مناسب برای کاهش خسارت میوه توت در حین حمل و نقل و انبارداری
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5196. طراحی یک سیستم اتوماتیک کیفیتسنجی کاربردی با ماشین بینایی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6197. غنی سازی مضاعف بیسکویت پتی بور در مقیاس آزمایشگاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6198. فرمولاسیون و تولید آزمایشگاهی مارگارین سالم بدون ترانس
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5199. فرمولاسیون پودرشیر کاکائوی رژیمی با استفاده از سوکرالوز
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8200. لیستریا مونوسیتوژنز بعنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در گوشت طیور
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5
نتایج 151 تا 200 از مجموع 255