اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
101. بررسی روش های استخراج رنگ زرشک
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5102. بررسی روند تغییرات در فاکتورهای اندازه و شکل در برنج رقم طارم محلی طی مراحل مختلف پوست کنی با استفاده از اسکنر و پردازش تصویر
سال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4103. بررسی روند فعالیت آنزیم پکتین متیل استراز در خرمالو
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6104. بررسی ساختار شیمیایی روغن بادام وحشی (Amygdalus scoparia در ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6105. بررسی ساختار شیمیایی روغن دو واریته رایج بنه (Pistacia Atlanticaدر ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6106. بررسی سینتیک تثبیت آنزیم آلفاآمیلاز در پلیمر کتیرا
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: بهاره تقی زاده پارچه بافیتعداد صفحات مقاله: 9107. بررسی شرایط تهیه برگه سیب توسط خشککن لایه نازک هالوژن
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5108. بررسی عناصر معدنی کتیرای گون سفید( Astragalus gossypinusدر منطقه غرب استان اصفهان
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5109. بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و ثبات نانوامولسیون O/W تولید شده با امواج فراصوت
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13110. بررسی عوامل موثر بر ظرفیت پوست گیری وبرخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان روغنی استان گلستان
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5111. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست نارنج و اثر بازدارنده آن بر اکسیداسیون لیپیدی در مدل بیولوژیک
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6112. بررسی فعالیت آنتی رادیکالی و ترکیب شیمیایی اسانس گیاه Matricaria chamomil
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6113. بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی قارچ Laetiporus sulphureus
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6114. بررسی فعالیت ضد میکروبی لیزوزیم گلیکوزیله شده با دکستران علیه باکتری گرم منفی E. coliدر دمای 37 درجه سانتی گراد
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6115. بررسی میزان آفلاتوکسین در بلغور ذرت
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6116. بررسی میزان اسیدهای چرب ترانس و اشباع در روغن جامد و کره گیاهی موجود در بازار استان آذربایجانغربی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5117. بررسی میزان باقیمانده آفتکشها در مواد غذایی(میوه و سبزیجات) به عنوان عامل خطر جدی برای سلامت مصرف کنندگان
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7118. بررسی میزان تولید اسید فولیک توسط لاکتوباسیل های جداشده از فرآورده های بومی ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5119. بررسی همزمان، شناخت و بهینه سازی عوامل مؤثر بر فرآیند تخمیر غوطه ور ملاس شکرخام کارخانه قند ارومیه با درنظر گرفتن برهمکنش میان آنها در تولید سیتریک اسید با استفاده از ترکیب کئوردیناسیونK4[Fe(CN)6].3H2O لیگاند EDTA و سویه آسپرژیلوس نایجرA1
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 29120. بررسی و مقایسه روشهای مختلف تعیین حجم محصولات کشاورزی: مطالعه موردی بر روی میوه طالبی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8121. بررسی و مقایسه ساختار شیمیایی روغن دو رقم رایج کانولا (اوکاپی، طلایه یا کبری) در ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6122. بررسی و مقایسه وضعیت تولید حلوا ارده سنتی و صنعتی در ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5123. بررسی واکنشهای قهوه ای شدن و منحنی های خشک شدن برشهای سیب زمینی و میزان ترکیبات شیمیایی پودرهای سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8124. بررسی وجود فلزات سنگین، مقادیر نیتریت و نیترات و ویژگیهای میکروبی آبهای معدنی موجود دربازار استان آذربایجان غربی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6125. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی مالت تریتیکاله و جو
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6126. بررسی چگونگی افزایش زمان ماندگاری عدس با استفاده از فرآیند آب داغ
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9127. بررسی کاربرد جانشین چربی بر خواص فیزیکو شیمیایی و کیفی محصولات کنسروی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6128. بررسی کاربرد طیف سنجی مادون قرمز در ارزیابی کیفیت درونی میوه های سیب، پرتقال وکیوی به صورت غیر مخرب
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8130. بهبود کیفیت کمپوت گیلاس
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16131. بهینه سازی دما، زمان و فشار در استخراج ترکیبات پوست سبز پسته
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6132. بهینه سازی فرآیند خشک کردن ریواسجهت تهیه پودر ریواس
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5133. بهینه سازی فرایند تولید پنیرفتا- UF با درنظرگرفتن شاخص های کیفی شیمیایی، رئولوژیکی و حسی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8134. بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11135. بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفن( (steefen
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8136. بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید پودر گوجه فرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5137. بهینهسازی شرایط تولید اسید سیتریک با استفاده از تفاله سیب به روش جدید کشت سطحی
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8138. تأثیر اسانس آویشن بر فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، باکتری آغازگر ماست پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5139. تأثیر افزودن پوسته اسفرزه بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12140. تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون میسلای روغن خام سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5141. تاثیر آنزیم زایلاناز و اندازه ذرات آرد بر بهبود کیفیت گلوتن
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9142. تاثیر ارقام گندم و اندازه ذرات آرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی خمیر
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10143. تاثیر افزودنیهای مختلف و زمان نگهداری در حالت انجماد بر زمان تخمیر و حجم مخصوص کراواسانهای ١ منجمد
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7144. تاثیر خاک و نخاله های ساختمانی حاوی کودهای آلی و شیمیایی برعملکرد درصدموسیلاژ و ترکیبات شیمیایی دانه گیاه دارویی اسفرزه
سال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4145. تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی بذر کتان
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5146. تاثیر شرایط فرآوری و نگهداری بر بافت کشمش
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8147. تاثیر ضد قارچی و آنتی اکسیدانی عصاره های اتانولی بادرنجبویه و سنبل الطیب
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10148. تاثیر پروپولیز بر پایداری حرارتی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی اکسیدان های صنعتی
سال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3149. تاثیرات سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خصوصیات خمیر و نان مسطح ایرانی (بربری)
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6150. تاثیربسته های محتوی نانوذرات نقره برکیفیت وماندگاری زرشک درمقایسه بابسته های معمولی پلی اتیلن
مقاله کاملسال انتشار: 1387زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5
نتایج 101 تا 150 از مجموع 255