اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
101. بررسی برخی خصوصیات کیفی بامیه تحت تاثیر تیمارهای عصاره آبی نعناع و اسید آسکوربیک
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7102. بررسی بیان برخی از چاپرون های مولکولی تحت تنش گرما در عدس
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8103. بررسی بیان ژنهای HSP20 و HSP40 تحت تنش شوری
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6104. بررسی تأثیر خاصیت ضد میکروبی نانو ذرات نقره دربسته بندی مواد غذایی با تمرکز بربسته بندی شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: علیرضا درعلی - رضوان اسماعیلی - محمود دوستی - مجتبی حاجی بابایی - حمیدرضا شجاعی مهر - مصطفی کرمیتعداد صفحات مقاله: 8105. بررسی تاثیر اتمسفر اصلاح شده بر رنگ پسته های تازه بسته بندی شده در پلاستیک های نوین
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6106. بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر آب پنیر در خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ، میکروبی و حسی شکلات کاکائویی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9107. بررسی تاثیر اندازه ذرات فیبر خوراکی بامبو بر خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی همبرگر
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8108. بررسی تاثیر بالقوه فیتواسترول های نانو کپسوله شده در کاهش جذب کلسترول
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12110. بررسی تاثیر روش های استخراج پرس مکانیکی و حلال هگزان بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن جوانه ذرت
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 18111. بررسی تاثیر روش پلاسمای سرد اتمسفری بر کاهش بار میکروبی خرمای مضافتی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8112. بررسی تاثیر صمغ دانه شنبلیله بر خواص شیمیایی و خواص میکروبی نان بدون گلوتن بر پایه آرد جو دوسر و برنج نیم پخت
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8113. بررسی تاثیر صمغ دانه شنبلیله بر خواص فیزیکی و خواص حسی نان بدون گلوتن بر پایه آرد جو دوسر و برنج نیم پخت
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8114. بررسی تاثیر عصاره برگ زیتون بر خواص حسی و زنده مانی باکتری های بیفیدوباکتریوم انیمالیس در ماست پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8115. بررسی تاثیر میزان رسیدگی گوجه فرنگی بر خواص آن
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10116. بررسی تاثیر ژل آوئه ورا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست موسیر
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8117. بررسی تاثیر گیاه شیرین بیان و تفاله هویج بر خواص کیفی کیک
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13118. بررسی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس ده ژنوتیپ برتر گل محمدی (Rosa damascene )mill. در شهرستان داراب
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: مجید رضا پاکاری - شهاب سرفرازی - مرتضی فانی - کبری عطایی - علمدار خرمدل - مژگان پرتوآذرتعداد صفحات مقاله: 8119. بررسی تشکیل آکریل آمید در مواد غذایی طی گرمایش مایکروویو خانگی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 18120. بررسی تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد نوشابه ای با استفاده از باکتری های زیستی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9121. بررسی تغییرات کیفی و تعیین عمر ماندگاری محصولات در صنعت غذاهای پخته ی آماده منجمد
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9122. بررسی توان ( Spinacia oleracea. L) در کاهش شوری آب
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 19123. بررسی تولید ماکارونی فراسودمند با استفاده از آرد جو و اینولین
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11124. بررسی تکنیکهای نوین تولید نانوامولسیون های اسانس دارچین و زنجبیل
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8125. بررسی جایگزینی پیش تیمار آبگیری اسمزی (با و بدون اولتراسوند) و پوشش خوراکی فعال بر پایه پکتین با سولفورینگ در حفظ ترکیبات تغذیه ای زردآلوی خشک
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15126. بررسی حضور ژن های stx1 و stx2 اشریشیا کلی و sea استافیلوکوکوس اورئوس موجود در فلافل های عرضه شده با روش PCR در سیستان
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9127. بررسی خصوصیات تغذیه ای شیرهای غیرلبنی در مقایسه با شیر گاو
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15128. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیائی و میکروبی شیرخشک های نوزاد موجود در بازار ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 18129. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و مکانیکی بیو کامپوزیت ایزوله پروتئین سویا-ژل به دانه به عنوان ماده بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 21130. بررسی خصوصیات وترکیبات شیمیایی روغن هسته آلبالو
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14131. بررسی خواص ارگانولپتیکی خرمای مضافتی تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد اتمسفری
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9132. بررسی خواص بافتی و رئولوژیک اثر افزودن نشاسته اصلاح شده به اسپرد شکلاتی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10133. بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی ماست فراسودمند حاوی کدو حلوایی به همراه عصاره ی آبی استویا به عنوان جایگزین شکر
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 20134. بررسی خواص فیزیکی نوعی کلم قمری (قنبید)
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11135. بررسی راهکارهای کاهش توقفات خط تولید در صنعت غذای آماده (مطالعه موردی: گروه تولیدی ب.آ)
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8136. بررسی روشهای غنی سازی نمک خوراکی تصفیه شده
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7137. بررسی روشهای نوین در جداسازی، شناسایی واعتبار سنجی بایو پیتیدهای گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8138. بررسی زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در مخلوط عصاره پرتقال و هویج و تاثیر آن بر خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند حاصل
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9139. بررسی سلولهای سوماتیک و اثر آن بر ترکیبات شیر و فرآورده های لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15141. بررسی صادرات عسل طبیعی در سالهای( 1382-1392)
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8142. بررسی عملکرد، رطوبت، خاکستر و میزان عناصر صمغ دانه قدومه شهری خالص سازی با ایزوپروپانول
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11143. بررسی فرآیند پرتودهی و تاثیر آن در نگهداری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7145. بررسی فعالیت ضد میکروبی نانوامولسیون اسانس Citrus limon L. علیه اشریشیاکلیO157:H7
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10146. بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس Mentha pulegium L.
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9147. بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس Satureja hortensis L.
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9148. بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس Trachyspermum copticum L.
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9149. بررسی فقهی خرید و فروش و بهره گیری از پودرخون در تغذیه دام
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11150. بررسی ماندگاری روغن ذرت غنی شده با ویتامین D3 در ظروف شفاف و غیر شفاف
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7
نتایج 101 تا 150 از مجموع 481