اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
501. مروری بر اثرات پخش پساب و ضایعات حاصل از کارخانه زیتون بر روی خواص خاک
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7502. مروری بر انجام آزمایشات شیر جهت شناسایی سلامت، تقلبات و افزودنی ها به آن
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7503. مروری بر تاثیر به کارگیری امولسیفایر سدیم استاروئیل لاکتیلات بر ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری فرآورده های نانوایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10504. مروری بر تاثیر به کارگیری فیبرهای خوراکی درخواص تغذیه ای ، ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری فرآورده های نانوایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9505. مروری بر تاثیر به کارگیری هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز در ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری فرآورده های نانوایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8506. مروری بر تاثیر رنگدانه ها بر پایداری اکسایشی روغن های زیتون
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7507. مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5508. مروری بر خواص نوشیدنی کمبوچا
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7509. مروری بر ساختار و ویژگی های دانه به و صمغ حاصل از آن
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7510. مروری بر فرایند سرخ کردن عمیق و مدلسازی پدیده انتقال جرم در طی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9511. مروری بر مسمویت تن ماهی به هیستامین با استفاده از روش کیت الایزا جهت آلودگی نمونه های تن ماهی به هیستامین
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 35512. مروری بر مطالعات انجام شده بر مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7513. مروری بر مطالعه ی نقش سیستم سروتونرژیک بر اخذ غذای ناشی از نوسیسپتین/اورفانینFQ درجوجه
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4514. مروری بر مطالعه ی نقش سیستم هیستامینرژیک بر اخذ غذای ناشی از نوسیسپتین
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4515. مروری بر مقایسه روش های جایگزین و روش های سنتی برای کاهش استفاده از افزودنی های غیر مجاز کنترل کپک خاکستری پس از برداشت در گونه های مختلف انگور تازه خوری
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 26517. مروری براستفاده ازهیدروکلوئیدهاه درتهیه غذاهای سرخ شده
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 17518. مروری برتاثیر سالیسیلیک اسید برفیزیولوژی پس ازبرداشت میوه ها و سبزی ها دردوره نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7519. مروری برخواص آنتی اکسیدان های طبیعی درجلوگیری ازرشد هلیکوباکتر پیلوری
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8520. مروری برفرآیند ریزپوشانی و کاربرد آن درصنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13521. مروری برویژگیهای آنتی اکسیدان ها درغذاهای ارگانیک و سلامت بدن
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15522. مطالعه اثرصمغ دانه بالنگو - مرو بررئولوژی و ساختاردیسپرسیون و ژلهای حاصل ازپروتئین های شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13523. مطالعه ارتباط میان آلاینده های زیست محیطی در رشد بخش کشاورزی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9524. مطالعه برهمکنش بتالاکتوگلبولین شیر گاوی با رتینول به منظور استفاده به عنوان افزودنی غذایی به وسیله ی طیف سنجی فلورسانس
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4525. مطالعه تاثیر B_سیکلو دکسترین دارای اتصالات عذضی بر نرخ رسیدگی پنیر چدار
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13526. مطالعه تاثیر دما در دستگاه خشک کن بر روی چروکیدگی محصولات کشاورزی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7527. مطالعه تاثیر شیر آلوئه ورا حاوی باکتریهای پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در میزان کلسترول و تری گلیسیرید رتهای آزمایشگاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9528. مطالعه تجربی کارآیی استفاده از عامل فنتون در تصفیه فاضلاب های کارخانجات روغن نباتی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6529. مطالعه روشهای تولید مونوکلونال آنتی بادی Mabs و بررسی اثرات درمانی و جنبه های اقتصادی آن درمیکروبیولوژی غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16530. مطالعه فاکتورهای ارزش غذایی و تغییرات کیفی فیش فینگر حاصل از درصد های مختلف گوشت ماهی بیگ هد Aristichthys nobilis
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7531. مطالعه ی اثردونوع بسته بندی تحت خلاء برروی رطوبت و وزن مخصوص سیب زمینی خشک شده ی پیش تیمار شده با آب
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10532. مطالعه ی تطبیقی مدیریت تولید گندم میان کشورهای جهان و ایران طی سالهای 2000-2010
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13533. مطالعهی اثر دمای کلسینه بر روی خواص ساختاری نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم سنتز شده به روش سل ژل جهت استفاده در بستهبندی صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7534. معرفی اگزوپلی ساکاریدتولید شده توسط باکتریهای اسیدلاکتیک و تاثیر آن برخصوصیات فیزیکی و حسی ماست
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8535. معرفی اگزوپلی ساکاریدها و بهبود کیفیت موادغذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5536. معرفی روش استحصال فیتیک اسید از سبوس برنج
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4537. معرفی و بررسی کاربرد های شیرین بیان و گلیسیریزین موجود درآن به عنوان شیرین کننده
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8538. مقایسه اثر سرخ کردن بر شاخص های ارگانولپتیکی دو نوع فرمول مختلف فیش فینگر حاصل از ماهی بیگ هد Aristichthys nobilis
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7539. مقایسه اثرات خمیرترش خشک و تازه بر ویژگیهای حسی و بیاتی نان
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14540. مقایسه اثراسید فرولیک و قندریبوز برخواص فیزیکوشیمیایی و ممانعتی فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی دربسته بندی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7541. مقایسه ارزش غذایی دو نوع ماهی تن تازه صید شده از خلیج فارس با کنسرو شده آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10542. مقایسه استخراج روغن از سبوس نرم برنج با استفاده از فن آوری نوین
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10543. مقایسه تاثیردو نمک کلسیم و منیزیم برخواص رئولوژیکی صمغ استخراج شده ازدانه بارهنگ
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12544. مقایسه ترکیبات فیزیکوشیمیایی شیرشتر با شیرگاو و گوسفند درشمال استان گلستان
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6545. مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرشتر تک کوهانه استان گلستان نژادترکمنی با شیرشتر تک کوهانه استان سیستان و بلوچستان نژادبلوچی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10546. مقایسه ضریب بازیافت دو روش اولتراسانتریفوژ و PEG precipitationجهت استخراج باکتریوفاژMale specific(F+)RNA بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای درکاهو
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8547. مقایسه مدلهای تعیین جرم پرتقال بر اساس ویژگی های هندسی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6548. مقایسه میزان مایکوتوکسین در سیلوی فلزی و انبار ساده در کارخانجات آرد
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9549. مقایسه میزان چربی در پنج روش پخت فیله خوراکی ماهی کپور پرورشی Cyprinus carpio و میگوی سرتیز Metapenaeus affinis!
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5550. مقایسه پایداری اکسیداتیو روغن آفتاب گردان محتوی عصاره ریحان با TBHQ
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14
نتایج 501 تا 550 از مجموع 624