مقالات دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 7، شماره 41.سنجش و اندازه گیری فلزات سنگین, Ni) , Cr , Mn Co) در نمک طعام حاصل از تصفیه به روش شستشو با آب و مقایسه با سنگ نمک تصفیه نشده FullText2.بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق FullText3.بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب FullText4.بررسی برخی عوامل موثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم FullText5.جداسازی پکتینلیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه FullText6.اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ FullText7.تعیین میزان قندهای احیاءکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی FullText8.بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ FullText9.بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی FullText10.بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ FullText11.بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری FullTextتاریخ نمایه سازی مقالات: 3 دی 1400 - تعداد نمایش اطلاعات ژورنال: 424 آرشیو سال 1402 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 20شماره: 1دوره: 19شماره: 6دوره: 19شماره: 5دوره: 19شماره: 2دوره: 19شماره: 3دوره: 19شماره: 4دوره: 19شماره: 1آرشیو سال 1401 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 18شماره: 6دوره: 18شماره: 5دوره: 18شماره: 4دوره: 18شماره: 3دوره: 18شماره: 2دوره: 18شماره: 1آرشیو سال 1400 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 17شماره: 6دوره: 17شماره: 5دوره: 17شماره: 4دوره: 17شماره: 3دوره: 17شماره: 2دوره: 17شماره: 1آرشیو سال 1399 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 16شماره: 5دوره: 16شماره: 4دوره: 16شماره: 3دوره: 16شماره: 2دوره: 16شماره: 1دوره: 16شماره: 6آرشیو سال 1398 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 15شماره: 6دوره: 15شماره: 5دوره: 15شماره: 4دوره: 15شماره: 3دوره: 15شماره: 2دوره: 15شماره: 1آرشیو سال 1397 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 14شماره: 6دوره: 14شماره: 5دوره: 14شماره: 4دوره: 14شماره: 3دوره: 14شماره: 2دوره: 14شماره: 1آرشیو سال 1396 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 13شماره: 6دوره: 13شماره: 2دوره: 13شماره: 3دوره: 13شماره: 4دوره: 13شماره: 5دوره: 13شماره: 1آرشیو سال 1395 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 12شماره: 4دوره: 12شماره: 3دوره: 12شماره: 2دوره: 12شماره: 1آرشیو سال 1394 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 11شماره: 3دوره: 11شماره: 6دوره: 11شماره: 1دوره: 11شماره: 2دوره: 11شماره: 4دوره: 11شماره: 5آرشیو سال 1393 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 10شماره: 1دوره: 10شماره: 2دوره: 10شماره: 3دوره: 10شماره: 4آرشیو سال 1392 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 9شماره: 1دوره: 9شماره: 2دوره: 9شماره: 3دوره: 9شماره: 4آرشیو سال 1391 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 8شماره: 1دوره: 8شماره: 2دوره: 8شماره: 3دوره: 8شماره: 4آرشیو سال 1390 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 7شماره: 1دوره: 7شماره: 2دوره: 7شماره: 3دوره: 7شماره: 4آرشیو سال 1389 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 6شماره: 2دوره: 6شماره: 1دوره: 6شماره: 3دوره: 6شماره: 4آرشیو سال 1388 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 5شماره: 1دوره: 5شماره: 2آرشیو سال 1387 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 4شماره: 1دوره: 4شماره: 2آرشیو سال 1386 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 3شماره: 2دوره: 3شماره: 1آرشیو سال 1385 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 2شماره: 1دوره: 2شماره: 2آرشیو سال 1384 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 1شماره: 2دوره: 1شماره: 1