مقالات دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 13، شماره 1
4.بهینه سازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتابگردان در مقیاس صنعتی FullText
11.کاربرد پس از برداشت نانو کربنات کلسیم بر فعالیت آنزیمی و برخی خصوصیات کیفی در سیب تازه بریده رقم ’گلدن دلیشز FullText
12.بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته ی تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن FullText
13.بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگی های حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید FullText
14.بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنتی بر میزان بیاتی نانقالبی حاصل از آرد کامل گندم FullText
15.بررسی تاثیر نگهداری سرد ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات کیفی سوریمی تولیدی FullText
16.تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتیین های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد FullText
تاریخ نمایه سازی مقالات: 5 شهریور 1396 - تعداد نمایش اطلاعات ژورنال: 720