مقالات دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 1، شماره 21.تعیین مناسب ترین رقم گوجه فرنگی برای تهیه برگه و اثر دی اکسید گوگرد بر کیفیت آن FullText2.بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری FullText3.اثر ماست غنی شده با بیفیدوباکتریوم بیفیدوم یا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر متابولیت های چربی و فلور میکروبی روده در افراد سالم FullText4.تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فرا پالایشی FullText5.مقایسه روشهای استخراج پیگمان (کاروتنوئید) از مخمر FullText6.بررسی تاثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم FullText7.بررسی اثر تشدیدکنندگی برخی از مواد نگهدارنده بیولوژیکی و شیمیایی FullText8.تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب) FullTextتاریخ نمایه سازی مقالات: 2 دی 1400 - تعداد نمایش اطلاعات ژورنال: 434 آرشیو سال 1402 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 20شماره: 1دوره: 19شماره: 6دوره: 19شماره: 5دوره: 19شماره: 2دوره: 19شماره: 3دوره: 19شماره: 4دوره: 19شماره: 1آرشیو سال 1401 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 18شماره: 6دوره: 18شماره: 5دوره: 18شماره: 4دوره: 18شماره: 3دوره: 18شماره: 2دوره: 18شماره: 1آرشیو سال 1400 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 17شماره: 6دوره: 17شماره: 5دوره: 17شماره: 4دوره: 17شماره: 3دوره: 17شماره: 2دوره: 17شماره: 1آرشیو سال 1399 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 16شماره: 5دوره: 16شماره: 4دوره: 16شماره: 3دوره: 16شماره: 2دوره: 16شماره: 1دوره: 16شماره: 6آرشیو سال 1398 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 15شماره: 6دوره: 15شماره: 5دوره: 15شماره: 4دوره: 15شماره: 3دوره: 15شماره: 2دوره: 15شماره: 1آرشیو سال 1397 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 14شماره: 6دوره: 14شماره: 5دوره: 14شماره: 4دوره: 14شماره: 3دوره: 14شماره: 2دوره: 14شماره: 1آرشیو سال 1396 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 13شماره: 6دوره: 13شماره: 2دوره: 13شماره: 3دوره: 13شماره: 4دوره: 13شماره: 5دوره: 13شماره: 1آرشیو سال 1395 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 12شماره: 4دوره: 12شماره: 3دوره: 12شماره: 2دوره: 12شماره: 1آرشیو سال 1394 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 11شماره: 3دوره: 11شماره: 6دوره: 11شماره: 1دوره: 11شماره: 2دوره: 11شماره: 4دوره: 11شماره: 5آرشیو سال 1393 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 10شماره: 1دوره: 10شماره: 2دوره: 10شماره: 3دوره: 10شماره: 4آرشیو سال 1392 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 9شماره: 1دوره: 9شماره: 2دوره: 9شماره: 3دوره: 9شماره: 4آرشیو سال 1391 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 8شماره: 1دوره: 8شماره: 2دوره: 8شماره: 3دوره: 8شماره: 4آرشیو سال 1390 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 7شماره: 1دوره: 7شماره: 2دوره: 7شماره: 3دوره: 7شماره: 4آرشیو سال 1389 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 6شماره: 2دوره: 6شماره: 1دوره: 6شماره: 3دوره: 6شماره: 4آرشیو سال 1388 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 5شماره: 1دوره: 5شماره: 2آرشیو سال 1387 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 4شماره: 1دوره: 4شماره: 2آرشیو سال 1386 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 3شماره: 2دوره: 3شماره: 1آرشیو سال 1385 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 2شماره: 1دوره: 2شماره: 2آرشیو سال 1384 دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایراندوره: 1شماره: 2دوره: 1شماره: 1