اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
601. شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ رزماری (Rosmarinusofficinalis L.) شهرستان مشهد از طریق GC-MS و تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی آن با روشDPPH
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6602. شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه کاسنی(cichorium intybus)در خراسان رضوی ، شهرستان کاشمر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7603. شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس حاصل از گیاه بیدمشک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6604. شناسایی و تعیین همزمان افزودنی ها در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11605. شناسایی و راه کارهایی درجهت افزایش ایمنی غذایی و تولید در بستنی سنتی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: محمدمهدی نیکوسخنتعداد صفحات مقاله: 6606. شیرخشت گیاه بومی خراسان و آنتی بیوتیکی طبیعی برای باکتری های گرم منفی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13607. شیرخشت گیاهی با خاصیت آنتی بیوتیک عالی برا دو باکتری گرم مثبت باسیلوس سرئوس و استافیلوکوکوس
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16608. طبقه بندی محصولات لبنی فراسودمند
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11610. عصاره ی انجیر: ترکیبات فیتوشیمیایی و کاربردها به عنوان یک غذای عملگرا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9611. عوامل موثر بر بیاتی نان و روش های جلوگیری از آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13612. عکس العمل میکروارگانیسم ها در برابر فرآیند فشار بالا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15613. غذاهای فراسودمند: شیرهای تخمیری و فراورده های شیری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14614. غنی سازی آرد گندم با آهن، مزایا و معایب آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14615. غنی سازی دسر مشکوفی با جوانه گندم و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11616. غنی سازی ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو وبررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10617. فرآوری ارزش غذایی و کاربردهای شیره انگور در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6618. فرآوری مواد غذایی مایع با استفاده از پرتوی فرابنفش
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6619. فرآیند آبگیری اسمزی برای نگهداری میوه ها و سبزیجات
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12621. فراوری پسماند های صنعت ماهی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11622. فرمولاسیون روغن گیاهی حاوی اسید های چرب ضروری با پایداری مناسب و بررسی اثرات سلامت بخشی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8623. فرمولاسیون نان رژیمی و فراسودمند کم گلوتن با استفاده از جایگزینی آرد لوبیا قرمز، هسته خرما و صمغ گوار
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1624. فرمولاسیون نان فراسودمند کم گلوتن با استفاده از جایگزینی آرد چاودار و هسته خرما
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1625. فرمولاسیون پاستیل عناب و اثر غلظت های مختلف ژلاتین و گوار بر فعالیت آبی و ویژگی های بافتی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10626. فناوری های نوین در صنایع غذایی در یک نگاه
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8627. لزوم استفاده از قندهای طبیعی و شیرین کننده های مصنوعی جهت کاهش دیابت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8628. لیپوزومها: طبقه بندی، روشهای تهیه و کاربردها
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11630. متابولیسم HFCS و بطور جزئی متابولیسم فروکتوز در بدن و اثرات آن بر سلامتی انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15632. مخاطرات استفاده از نانو ذرات روی به عنوان مکمل غذایی در فرآورده های غذایی و دامپزشکی
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1633. مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11634. مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برگ گیاه پولک با استفاده ازخشک کن هوای گرم
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6635. مدلسازی سینتیک خشک شدن خرما رقم مضافتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12636. مرور کلی در روش ها و بسترهای مورد استفاده برای تثبیت آنزیم
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16637. مروری بر آنتی اکسیدان های طبیعی و نقش آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8638. مروری بر اثرات آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی آرتیشو
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8639. مروری بر اثرات آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی زیره سیاه
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8640. مروری بر اثرات ضد میکروبی برخی گیاهان بومی استان خراسان رضوی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9641. مروری بر ارزیابی حسی و بهینه سازی ماست
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10642. مروری بر استفاده از بیوسنسورها بعنوان ابزارهای شناساگر در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12643. مروری بر استفاده از پرتوهای الکترونی در حفظ و نگهداری غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14644. مروری بر اصول خشک کردن پاششی ترکیبات مؤثر عصاره های گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8645. مروری بر اصول و روشهای ارزیابی حسی در صنایع غذایی؛ آزمونهای محصولگرا
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1646. مروری بر امکان تولید نوشیدنی مالت بدون الکل با شیره خرما
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9647. مروری بر انواع آنزیمهای مورد استفاده در فراوری نشاسته برای تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10648. مروری بر انواع بسته بندی های فعال در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12649. مروری بر انواع جایگزین های چربی در محصولات گوشتی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11650. مروری بر اهمیت فناوری نانو در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8
نتایج 601 تا 650 از مجموع 818