اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
751. پایداری دوغ با استفاده از صمغ کتیرا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6752. پایش زیست توده خمیر مایه از روی خواص دی الکتریک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8753. پتانسیل های کاربردی روغن های فرار گیاهی و بررسی سامانه های حامل مناسب آنها در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11754. پتانسیل کاربرد لاکتوباسیلوس پلانتاروم بعنوان یک تولید کننده بیولوژیک مواد ضدمیکروبی در موادغذایی ارگانیک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9755. پروتئین های با ساختار کریستالی : مکانیسم عمل و کاربردهای آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 23756. پوست انار و عصاره پوست انار
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15757. پوشش دهی با کیتوزان حاوی آنتی اکسیدانها و آنتی میکروب های طبیعی به منظور کاهش فساد اکسیداتیو و میکروبی در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12758. پوشش دهی مواد غذایی جهت کاهش جذب روغن در روش سرخ کردن عمیق
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5759. پپتیدهای زیست فعال با تاکید بر منابع لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11761. کار برد بسته بندی پلیمری در حفظ ایمنی وکیفیت فراورده های غذایی در زنجیره مصرف
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11762. کارایی روش سطح پاسخ (RSM) در بهینه سازی استخراج ترکیبات فلاوونوئید عصاره سیر(Allium sativum )با امواج فراصوت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10763. کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی برای پایدارسازی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12764. کاربرد آنزیمهای ضدمیکروبی در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13765. کاربرد ازن به عنوان یک ضدعفونی کننده ایمن در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12766. کاربرد اشعه فرابنفش در فرآوری مواد غذایی مایع
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10769. کاربرد تکنولوژی های نوین غیر حرارتی برای فرآوری آب سیب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9771. کاربرد خشک کردن پاششی در ریزپوشانی ترکیبات پلی فنولی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15772. کاربرد درمانی و تغذیه ایی لاکتوفرین به عنوان جزء فراسودمند موجود در شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12773. کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج ترکیبات سافرانال از زعفران ( Crocussativus L) با استفاده از امواج فراصوت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10774. کاربرد روشهای استخراج در آنالیز مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 17775. کاربرد روشهای الکتروریسی و قالب ریزی در تولید نانوحسگرهای حساس به pH جهت پایش فساد محصولات غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9776. کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8778. کاربرد فیبر رژیمی کربوکسی متیل سلولز در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10779. کاربرد فیلم های خوراکی ( Edible Films ) در صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8780. کاربرد قند خرما به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون کیک اسفنجی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5781. کاربرد نانومواد و بیوسنسورها در آنالیز مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10782. کاربرد نانوکامپوزیت های پلیمری و نانوذرات و نانوکامپوزیت های نقره و مس در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9783. کاربرد نشاسته های اصلاح شده در پخت نان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10784. کاربرد و نحوه عملکرد بسته بندی های خودگرم شونده و خود سردشونده
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12785. کاربرد و ویژگی های سامانه های رهایش کنترل شده در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8786. کاربرد پردازش تصویردررنگ سنجی وپذیرش کلی آبنبات بجنوردی جایگزین شده استویا با ساکاروز و غنی سازی با لاکتوباسیلوس پاراکازئی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14787. کاربرد پروبیوتیک ها در مدیریت آلرژی های غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6788. کاربرد پروتئین گندم در فرآورده های آردی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13789. کاربرد پوشش دهی ترکیبات در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6790. کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 17791. کاربرد گالاکتومانان گوار در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6793. کاربردهای شبکه های عصبی مصنوعی در مدلسازی و اتوماسیون صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12794. کاهش مقدار آکریل آمید و جذب روغن برش های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر آنتی اکسیدانی روغن کنجد و پوشش دهی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8795. کاهش میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی از طریق فرایند برشته کردن همراه با نمک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7796. کنترل رشد باکتریهای آغازگر ماست با استفاده از عصاره گیاه گشنیز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6797. کنترل نرخ تورم میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد-رفع انجماد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9798. کنجاک گلوکومانان ، راز زندگی سالم
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11799. گرمایش اهمی در صنایع غذایی و کاربرد آن در فرآورده های گوشتی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8800. گرمایش اهمیک: تغییرات ضریب هدایت الکتریکی و رنگ سس گوجه فرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13
نتایج 751 تا 800 از مجموع 818