اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
701. معرفی برخی از ترکیبات خون، به عنوان افزودنی های غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6702. معرفی گیاه دارویی رویبوس(Aspalathus Lineareis )به عنوان چای مخصوص کودکان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: اشرف حسن زاده رهنتعداد صفحات مقاله: 10703. معرفی گیاه روناس صخره زی (Rubia Florida) و خواص درمانی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7704. معرفی گیاه زنجبیل و خواص درمانی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5706. مقاوم سازی باکتریهای پروبیوتیک در تولید محصول پودر کیک آماده پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7707. مقایسـه کاربـرد آلوم و آهـک در حذف سـختی آب قوچـان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7708. مقایسه آزادسازی اسیداسکوربیک در دو دمای 5 و 37 درجه سانتیگراد در مدت زمان 21 روز، درون میکروذرات ژلی پوشش دهی شده با چربی جامد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9709. مقایسه اثر سه هیدروکلوئید زانتان، پکتین و صمغ اینولین بر پایدارسازی، پتانسیل زتا و میزان دوفاز شدن آب هندوانه آناناسی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8710. مقایسه بازده وخصوصیات فیزیکی ( ضریب شکست، کدورت، اسیدیته) اسانس های مرزه بختیاری حاصل از روش های مختلف استخراج
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9711. مقایسه بافت دو نان حاوی 10 و 20 درصد وزنی،پودر هسته خرما ،با یکدیگر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6712. مقایسه تاثیر اسانس و پودر عصاره آبی گیاه مرزه بختیاری در جلو گیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرخامه ای
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5713. مقایسه ترکیبات اسانسی گیاه مینای دماوندی .(Tanacetum pinnatum Boiss)استخراج شده به روش های SDE، کلونجر و تقطیر با بخار
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5714. مقایسه ترکیبات شیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی برگ و سرشاخه گیاهTeucrium Polium L از شهرستان اسفراین خراسان شمالی با استفاده از روشGC/MS
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9715. مقایسه ترکیبات شیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی برگ و سرشاخه گیاهTeucrium Polium L از شهرصفی آباد خراسان شمالی با استفاده از روش GC/MS
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9716. مقایسه ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گیاه باریجه Ferula gummosa boiss از خراسان رضوی منطقه کاشمر با استفاده از روشGC/MS
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7717. مقایسه ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گیاه کما Ferula assa-foetida ازمنطقه کاشمر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8718. مقایسه خواص ضداکسیداسیونی اسیدآسکوربیک و عصاره های گیاهی در پوشش فعال خوراکی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9719. مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های گیاه Bakhtiari savory حاصل از روش های مختلف سنتی و نوین اسانس گیری به روش DPPH
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8720. مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های گیاه Bakhtiari savoryحاصل از روش های مختلف سنتی و نوین اسانس گیری به روشβ- Carotene
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6721. مقایسه میزان کل ترکیبات فنولیک موجود درعصاره های چای سبز و زنجبیل
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7722. مقایسه نتایج استخراج فیبر از هسته خرما ربی و سبوس برنج گیلانی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5723. مقایسه ویژگی های فیزیکی اسانس های مرزه بختیاری حاصل از روش های مختلف سنتی اسانس گیری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6724. مقایسه کاربرد آهک و سدیم هیدروکسید در حذف سختی آب شهرک بهلول و بهاباد گناباد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7726. مکانیزم سرخ کردن عمیق موادغذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10727. مکانیسم های تشکیل و روش های ارزیابی شکوفه چربی در شکلات
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7728. میزان ماده ی خشک و نشاسته در ارقام مختلف سیب زمینی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5729. میزان چسبندگی خمیر گندم تحت تاثیر آنزیم های خارجی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6730. میکروارگانیسم های زعفران در روشهای مختلف خشک کردن آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5731. نان بربری و تاثیر و نقش اندازه ذرات آرد بر کیفیت پخت آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9732. نانو امولسیون ها
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3733. نانو فیتوزوم به عنوان یک سیستم درون پوشانی جدید در تولید غذاهای فراسودمند
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11734. نانوحامل نیوزوم در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5735. نانوحامل های ویزیکولاری نیوزوم و فیتوزوم در مقایسه با لیپوزوم؛ ساختار و کارایی درون پوشانی ترکیبات زیست فعال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11736. نانوکامپوزیت های زیستی و نانوذرات رس در بسته بندی نوین مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14737. نانوکپسول های مورد استفاده در صنایع غذایی، روش های تولید و کاربردهای آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: صبا ابراهیم زادهتعداد صفحات مقاله: 5738. نحوه استقرار تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) تولید ماست پاستوریزه قالبی در شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15739. نشاسته های اصلاح شده و کاربرد آن در فرآورده های غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10740. نقش آنتی اکسیدان های نوین در افزایش ماندگاری مواد غذایی و بهبود سلامت مصرف-کنندگان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10741. نقش بازدارندگی عصاره های مختلف گیاه روناس صخره زی (Rubia Florida) بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5742. نقش ترکیبات زیست فعال چای در ویژگی های سلامتی بخش نوشیدنی های حاصل از آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10743. نقش لاکتوپراکسیداز و لاکتوفرین در حفظ کیفیت میکروبی شیر و محصولات لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10744. نقش مواد غذایی عملگرا در سلامت روان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7745. نقش و خصوصیات پوشش های خوراکی و فیلم ها در افزایش ماندگاری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13746. نگهداری مواد غذایی توسط عوامل زنده میکروبی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12747. هیدرولیزهای پروتئینی و کاربردهای آن در صنعت غذا و صنایع وابسته
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9748. وجود اتیلن در هوای سردخانه های صنعتی و اثرات آن بر میزان تنفسی و قندهای غده سیب زمینی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6749. پایدارسازی ساختارهای کلوئیدی امولسیونها با استفاده از اجزاء و ذرات جامد غذایی (pickering emulsion)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7750. پایداری اکسیداتیو ماست غنی شده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10
نتایج 701 تا 750 از مجموع 818