اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
651. مروری بر اهمیت و ارزش تغذیه ای پروتئین حاصل از فیله گوشت و افزایش عمر ماندگاری این محصولات
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8652. مروری بر برخی از کابردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12653. مروری بر بسته بندی فعال جاذب اتیلن و کاربرد آن در نگهداری مواد غذایی
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1654. مروری بر بکارگیری امواج میدان های پالسی الکتریکی قوی در استخراج قند از بافت های گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12655. مروری بر بیوفیلم و اهمیت آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12656. مروری بر تاثیر پیش فرایندهای مختلف بر کیفیت آبگیری اسمزی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6657. مروری بر تولید و استخراج ترکیبات فنولیک زیست فعال به وسیله تخیمر در حالت جامد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13658. مروری بر جایگزین های چربی در فرآورده های لبنی( پنیر، ماست، خامه و بستنی)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10659. مروری بر خصوصیات فیلم خوراکی کیتوزان در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7660. مروری بر خصوصیات کیفی چای سیاه; عوامل فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10662. مروری بر خواص دارویی و کاربرد گیاه روناس صخره زی در محصولات غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6663. مروری بر دستاوردهای اخیر در ارتباط با جایگزین های قند و چربی در انواع کیک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 17664. مروری بر روش های ریزپوشانی و کاربرد آن در حفظ ترکیبات فنلی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9665. مروری بر روش های کاهش تلخی در غذاهای فراسودمند
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 17666. مروری بر روشهای استخراج استویوزید
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11667. مروری بر روشهای مختلف درون پوشانی لیکوپن با خشک کن پاششی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9668. مروری بر ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال و روش های آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11669. مروری بر شیمی ، پایداری و کاربرد کاتچین های چای در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9670. مروری بر مدلسازی ریاضی خشک کردن محصولات کشاورزی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12671. مروری بر مطالعات انجام شده بر روی میزان باقی مانده آفت کشها در میوه ها و سبزیجات در ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6673. مروری بر مواد و روش های ریزپوشانی روغن های اسانسی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12674. مروری بر نتایج کاربرد بسته بندی های هوشمند و فعال بر کیفیت گوشت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8675. مروری بر وضعیت آلودگی میکروبی ادویه ها در جهان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10676. مروری بر ویژگی های بتاگلوکان و کاربرد آن در مواد غذایی فراسودمند
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11677. مروری بر ویژگی های ضد تغذیه ای اسید فیتیک و کاربردهای آنزیم فیتاز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11678. مروری بر ویژگی های پروبیوتیک های متداول و نوترکیب، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11679. مروری بر ویژگیهای لاکتوباسیلوسها و کاربردهای آنها در مواد غذایی مختلف: غذاهای فراسودمند
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14680. مروری بر پروبیوتیک های نوترکیب در بیوتکنولوژی غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8681. مروری بر پلاسمای سرد و کاربردآن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11682. مروری بر کاربردهای استویا در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11683. مروری بر کاربردهای خشک کردن پاششی در ریزپوشانی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11684. مروری بر کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و بررسی مخاطرات آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15685. مروری نظام مند بر مواجهه با باقیمانده فلز سمی آرسنیک در موادغذایی دریایی در ایران و ارزیابی خطرآن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9686. مزایای ریزپوشانی به روش خشک کن پاششی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9687. مطالعه اثر افزودن آلوئه ورا و آنزیم آلفا آمیلاز بر ویژگی های نان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13688. مطالعه اثر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز بر ویژگی های نان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11689. مطالعه اثر افزودن پودرآلوئه ورا بر ویژگی های نان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13690. مطالعه اثر موسیلاژ دانه ریحان و کنسانتره آلبالو بر خواص کیفی و فیزیکوشیمیاییسیب های خشک شده به روش اسمز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13691. مطالعه تأثیر استفاده از آرد سویا و سویای فرموله شده با خواص عمل کنندگی تخم مرغ بر خصوصیات بافتی و تصویری اسنک اکسترود شده بر پایه بلغور ذرت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8692. مطالعه تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد یولاف و تریتیکاله بر خواص حسی نان بربری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16693. مطالعه عوامل موثر بر میزان ویتامین E استخراج شده ازدانه ذرت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11694. مطالعه و بررسی آلودگی باکتریایی سبزیجات پر مصرف درکترینگ های ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7695. مطالعه ویژگی های فیزیکی و رئولوژیک امولسیون های حاوی پلی ساکارید استخراجی از برگ درخت کنار
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11696. مطالعه ی تاثیر برخی از هیدروکلوئید ها بر خصوصیات رئولوژیکی بستنی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8697. مطالعه ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و مدلسازی سنیتیک رطوبت زنی نخودفرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11698. مطالعه ی هدفمند باقیمانده فلز سمی کادمیوم در سبزیجات و چای در ایران و ارزیابی خطر آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9700. معرفی برخی از آنتی توکسیکانتهای غیر مغذی و چگونگی عملکرد آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8
نتایج 651 تا 700 از مجموع 818